Pokaż pełną wersje : Tak wyobrażam sobie Tiquandę.. kilka grafik
Demokles
21-07-2005, 20:38
Więc znowu z nudów ;) zacząłem bawić się w photoshopie i photoline.. no i narysowałem sobie szkice z mojej wyobraźni.. Poniżej kilka z nich czyli moje wyobrażenie nowego lądu, który ma do nas przybyć w najbliższym, letnim update. Wiem, że obrazki nie są wspaniałe.. bo podjąłem się tego dobiero pierwszy raz.. a z resztą sami zobaczcie. "Moje wyobrażenie Tiquandy"
Na początek domek..
http://img323.imageshack.us/img323/4627/domek8nq.png
Teraz wodospad..
http://img172.imageshack.us/img172/3416/wodospad6kc.png
No i gigantyczny "grzybek" :) , który byćmoże pojawi się w dżungli..
http://img193.imageshack.us/img193/9185/grzybek8nx.png
No i co o tym sądzicie ;) ?
edit: A tak ogólnie to mam prosbe.. czy wie ktoś gdzie mam w photoshopie wprowadzic serial number? Bo nie znalazłem.. :) z góry thx
Calkiem przyzwoite prace. Według mnie małe niedociągniecia w wodospadzie - jakiś dziwny jest. Takto wporządku.
Maciosek
21-07-2005, 21:06
Eee... Uuu... Yyy... Jak by to ująć... Nawet niezłe, ale takie ten teges to jest. Wykonanie ładne tylko tak to dziko wygląda. Ogólnie spox.
Demokles
21-07-2005, 21:19
Eee... Uuu... Yyy... Jak by to ująć... Nawet niezłe, ale takie ten teges to jest. Wykonanie ładne tylko tak to dziko wygląda. Ogólnie spox. Już nie wiesz co powiedzieć tak Cie zamurowało.. rozumiem 8o
Plaski knight
21-07-2005, 23:08
najlepszy jest wodospad :D
redfaction
21-07-2005, 23:40
Dla mnie wodospad jest wporządku, ja zastanowiłbym się nad chatką :P, mi jakoś się nie widzi taka jakaś dziwna :D. Natomiast grzybek i wodospad świetne ;).
Demokles
22-07-2005, 12:56
Postanowiłem znów oddać się wodzy fantazji i narysować ruiny-świątynie. Byćmoże starożytni magowie odprawiali w niej swoje modły i składali daniny swoim bogom ;)
http://img311.imageshack.us/img311/5872/ruiny1lj.png
O i jeszcze jedno (powtórze się) Wie ktoś gdzie wprowadzić serial number do PHOTOSHOPA (mam CS 8.0) ? plx
Spodziewalem sie czegos innego :P ale grafiki nie sa zle. Bardzo fajna hata i ruiny :) ale wodospad nie wyglada jak wodospad x) jaki dziwny.
Strażnik Nobow
22-07-2005, 13:03
Ładnie malujesz :)
13:12 You see yourself. You are a druid. You are Crusader of the Forgotten Order.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZGRATZ GRATZGRATZGRATZGRATZ
Plaski knight
22-07-2005, 21:37
Najlepszy jest ten ostatni obrazek :)B)
Demokles
22-07-2005, 21:43
@Up
Starałem się go dobrze wykonać.. Niektórzy na tym forum doradzali mi abym robił to dłużej i wkładał w "to" więcej serca.. no i cóż tak zrobiłem.. wyszło na lepsze? ;)
Plaski knight
22-07-2005, 21:45
Mysle ze wyszlo na lepsze :) :) :) :) :) :)
Wielki MarIuSzzo
22-07-2005, 22:01
No ladnie.. lubie taki styl.
btw. Dzis uswiadomilem sobie, ze jednak tak szybko nie dokupie pacca... No szkoda. Tiquadna musi poczekac... :/ (przynajmniej na mnie :D)
Demokles
22-07-2005, 22:07
@UP
Ja również sobie na niej nie pogram, dlatego że nie gram już w Tibie, może kiedyś do niej wróce.. A to była moja kraina, moja nigdy nie zdobyta Tiquanda, mój ląd, którego nigdy nie ujrze.. Tak widziały ją oczy mojej wyobraźni..
Plaski knight
22-07-2005, 23:38
@UP
Ja również sobie na niej nie pogram, dlatego że nie gram już w Tibie, może kiedyś do niej wróce.. A to była moja kraina, moja nigdy nie zdobyta Tiquanda, mój ląd, którego nigdy nie ujrze.. Tak widziały ją oczy mojej wyobraźni..
cudowna wypowiedz godna poety B)
Demokles
24-07-2005, 00:33
@Up
Oj tam od razu poety.. tak jakoś mi naszło.. ale tak to właśnie widze..
Randlemen
24-07-2005, 01:08
Najfajniejszy jest grzybek, domek wyglada jakby niewygladal :p a wodospad wyglada troche jakby skala tryskala smola 8o . Ten ostatni rysuneczek jeszcze jest git. POZDRO
Demokles
24-07-2005, 20:33
@Up
Thx.. fakt.. dopiero się uczę ;)
@Topic
Moja kolejna praca (naszła mnie wena:D) "Drzewa"
http://img141.imageshack.us/img141/1192/drzewa3ry.png
Noo ta praca jest najlepsza pod wzgledem technicznym! Podoba mi sie bardzo, ladnie wygladaja drzewa proba cieniowania ? ;) :P niebo jeszcze lepsze :) Prace zaczynaja Ci wychodzic coraz lepiej i ladniej :)
1) Domek
No to każdy by narysował :>
2) Wodospad
Wygląda jak przeciekająca studnia
3) Grzybek
Tak, skojarzyłem najpierw z grzybkiem atomowym , ale jakiś taki zakrzywy był. jak przeczytałem to jednak dostrzegłem to :>
4) ruiny
Jakieś takie dziwne..wyglądają jak by były na wodnistym wzgórzu (woda tworzy wzgórze, bo tam sie odbija ...wieżA?)
5) Drzewa... ł
Ładny tylko dół (ziemia, drzewa) chmury....a kysz a kysz !
Ogólnie dobre, w jakim programie malujesz?
Aha, czemu tak mało DRZEW...przecież to jest DŻUNGLA
Demokles
24-07-2005, 21:09
@Avager
Przecież mówiłem Ci, że Photoshop CS 8.0 no i miejsca na serial szukałem ;) Czyżby zaniki pamięci?:D
Ruiny.. Tropikalne lasy.. podmokły teren.. Ruiny odbijają się w wodzie..
Drzewa.. może i dżungla.. Byłeś kiedyś w dżungli? ;) No ja też nie.. Ale przecież muszą być miejsca, że drzew jest mniej.. kolejna praca to może zrobie więcej..
myślisz że ja pamiętam wszystkie 50 osób co dziennie gadają mi na gg XD ... oraz 50000000 nicków ? xD ?
No dobra rób dalej... ja będę musiał poszukać poradnika jak sie robi cieniowanie w Photoshopie... gdzieś są takie fajne efekty świetlne ale no cóż, pozwolisz że walne tu mój nowy obrazek :> ?
dam w link :>
Kliknij jak chcesz zobaczyć, a jak nie to nie (http://img322.imageshack.us/img322/7364/avagrainfinitry9yy.png)
Powodzenia... .
Demokles
24-07-2005, 21:19
@Avager
Oh ty brutalu... Dałeś swój obrazek w moim dziale :D A tak serio.. to spoko Ci wyszedł.. W czym to?
No wiesz.. do mnie też troche osób w związku z moją stronką pisze ale ja jakoś wszystkich pamiętam ;)
PSP 9.01 Scrackowane ofcoze xD.
Musze załatwić cracka do 3D studio max... bo ściągnołem...ale to cholerstwo trudne jak nie wiem co jest xD .
A cio... musze dawać gdzieś swoje prace... bo za zakładanie topiców w grafikach dawno powinienem dostać bana za spamm xD (w cholere ich już założyłem).
Vanhelsen
25-07-2005, 00:13
Fajne, najbardziej mi się podoba chatka (za prostote :P) i drzewa, pikne, ale wodospad jakiś zbyt wylewny :P ruiny jakies nie czytelne, trudno się w nich połapać, zaś grzybek też jakiś taki dziwny :P
p.s.
maluj dalej, ocena 4/10 (za całość :P)
Demokles
25-07-2005, 10:38
Thx Wieszok ;)
To są moje pierwsze prace ale jak ktoś powiedział wcześniej, że coraz lepiej mi idze.. :D A tak BTW to wczoraj zcrackowałem Photohopa;) no i będzie więcej prac..
ja właśnie cwicze w PSP... :> .... stworzyłem takie cuś:
ice beam (http://img343.imageshack.us/img343/507/icebeam1il.png)
Demokles
25-07-2005, 11:13
@Avager
Fajna lodowa wiązka światła.. może też się pobawie w kolory ;)
@Aveger:
Nawet fajne. Kombinuj kombinuj ;)
A co do topicku to musze przyznać, że nie jeast źle. Najładniejsze drzewa gorzej z resztą... Właściwie domek nie przypominał mi domku zbytnio bo wygląda to jakbyś wziął pierwsza lepszą opcje i zaczął mazać chyba, że tak ma być.
@Down(y;)):
I wszystko jasne. Właściwie to wiadomo, że z czasem coraz lepiej się robi. ;)
Demokles
25-07-2005, 11:19
@Up
Domek? Dopiero testowałem ten program (miałem go pierwszy dzien) i chciałem poznać wszystkie jego opcje ;) Drzewa? No cóż.. starałem się i zacząłem wprowadzać nowe opcje..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.