PDA

Pokaż pełną wersje : Droga do fibuli oraz expowiska na niej i wokoło niej.

vaviec
21-07-2005, 21:48
Ileż to ja naliczyłem tematów typu:"Jak dojść do fibuli?!?!","Skąd wziąść klucz?!?","Co jest na fibuli?!?"Dziś chciałbym odpowiedzieć na nie i na wiele innych.
Zaczynamy:
Samo słowo Fibula oznacza kość strzałkową.
http://img226.imageshack.us/img226/2205/fibula1cy4.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/9643/fibula24tl.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/525/fibulavg1.png

1@ -------- Smoczków jest więcej.
2@ --------Tu jest dziura z około 6-7 cyclopami(zależy od respa)
3@ --------Tu jest świątynia gdzie możemy się ukryć między innymi przed pk..można się też tamtędy dostać do np. banshee czy ds'a.Fajne miejsce do treningu =].Potrzebny kilof. Mozna kupic blogosławieństwo u kapłana na piętrze.
4@ -------- W tym miejscu można spotkać jakieś badziewia typu:bug ,wolf czy też spider.
5@ -------- A tutaj kupujemy klucz za 800 gp dzięki ktoremu możemy odworzyć drzwi do podziemi
fibuli. Hi,help,yes,yes,yes. Nie ździwcie sie jesli za pierwszym 'tak' nie dostaniecie klucza. Trzeba to wymówić 3 RAZY.
6@---------Latarnia. Ciekawe miejsce i...
W samym centrum wyspy znajduja sie domki. Mozna tu sprzedac łuki i kusze oraz mace. U innego NPC kupimy ozdoby. Przy mostku jest młyn i bar.
Lista GH:
-Fibula Clanhall.162 square meters. Tuz przy wejsciu.
-Guildhall of the Red Rose.405 square meters. Jeden z lepszych domków dla gildi. Idealny do spotkan, imprez, wesel. Na polnoc od studni.
-Mercenary Tower.607 square meters. Aż 26 łóżek! Znajduję się na wschodnim krańcu miasteczka.
-Snake Tower. 616 square meters. Na wschód od światyni.
-Spiritkeep. 378 square meters. Po drodze na wyspe.

Jest to miejsce strategiczne i hitoryczne. Odbywało sie tu wiele bitew. Fibula to doskonałe miejsce do zdobywania doświadczenia i trenowania. Niestety, sporo osob tutaj pkuje. Carrion wormy nie sa silne. Nie bójcie sie ich. Na samych rotach mozna expic do 30lv. Jest też minus expienia na nich. Zwykle, na zaludnionych światach jest tam bardzo dużo osób. Na niskich lvlach radzę uważać. Roty mocno biją w grupkach, co moze spowodowac śmierć u magów i pallków. Gdy wszystkie inne, lepsze miejsca do expienia są zajęte możemy iść na Beholdery. Rzadko są one zajęte. Dobry loot. Polecam brać ze sobą parcel, ponieważ na wyspie znajduje sie skrzynka (niedaleko studni).

Balkonik w Guildhall of the Red Rose: http://img424.imageshack.us/my.php?image=balkonikfibulagq8.jpg
Idealny miejsce do łowienia rybek: http://img206.imageshack.us/my.php?image=lowienierybekaj3.jpg
Z tyloma minotaurami przyjdzie nam sie zmierzyc w drodze na smoki: http://img502.imageshack.us/my.php?image=minofe6.jpg
Klikając na tą studnie wchodzimy w podziemia: http://img351.imageshack.us/my.php?image=wejsciegi9.jpg

Dziękuje, że dotrwaliście do końca. Jak ktoś zauważy błędy to proszę napisać PW.
Drzwi: http://img351.imageshack.us/my.php?image=drzwifibulaee1.jpg

ciemne dropsy
21-07-2005, 22:58
Zrobione ladnie i przejrzyscie... Bledow sie nie dopatrzylem. Jak dla mnie to 9.5 na dziesiec, polowka dlatego ze zawsze moze byc lepiej :)

karkaras
21-07-2005, 23:00
bardzo miły poradnik ;) zawsze chcialem wiedziec co jest na Fibuli.
Calkiem czytelny ale nie mogłem znależć 1 i 2 w opisach na mapie. ;( Domyśliłem sie ze 1 to tam gdzie smoki a gdzie 2 ? może ślepy jestem ;P
Poradnik bardzo fajny
pozdrowienia

vaviec
22-07-2005, 11:27
Karkaras@
2 jest tam gdzie są cyclopy na wschód od pierwszego wejścia od fibuli.

Mishell
25-07-2005, 20:02
nie jestem pewien ale klucz sie chyba za 2k kupuje troche wyzej moge sie jednak mylic jezeli tak to sory

Kamilek Knight of Pacera
19-08-2006, 15:58
Jak dla mnie spoko poradnik ;) Nazbieralem 22 kusze i wkoncu je sprzedem :)
Kolo 3k bedzie. BIG THX

Onionhawk
19-08-2006, 18:54
Klucz kupuje sie za 800 gp, a teraz na fibuli miedzy rotami neima juz DSow, sa Carrion wormy

Apocalips Rasta
19-08-2006, 21:48
Ja kiedyś dostałem od qmpla klucz na fibulę :p całkiem spoko nawet nie wiedziałem że kosztuje taką kase, ale na prawde się opyla :evul: tam jest zarąbiste expowisko dla niskich lvl-ów. dobrze że w poradniku napisałeś gdzie jesxt klucz to teraz sam go sobie kupie bo mam postać po haku;(

Pirate Cutthroats
20-08-2006, 11:45
ten klucz kupuje sie za 800 gp ale może być tak że ten NPC może nam zabrać całe 800 gp jeśli będziemy źle mówić kupując klucz ;p a klucz nie dostaniemy xD

Ripley Ellen
20-08-2006, 12:07
Kilka dodatkowych punktów za to, że napisałeś jeszcze o expowiskach.

A więc moja ocena to 9,5/10.

Nie pisałeś za długo, w dodatku ponumerowałeś niektóre miejsca i napisałeś skąd wziąć klucz.

Pozdro ;)

borixo
08-09-2006, 21:27
co napisac do tego goscia( Simmon the Bagger), aby otrzymać klucz do tych podziemi??Co do poradnika to spoko9/10. A czemu 9?? Bomógłbys też właśnie napisac o tym kluczu cos więcej.

borixo
08-09-2006, 21:29
Co napisac do tego goscia aby mi dal ten klucz do podziemi

SiSi
09-09-2006, 08:33
Co napisac do tego goscia aby mi dal ten klucz do podziemi
HI, key, yes, yes, yes

Mozliwe ze troche mniej tych yes ale dawno nie kupywalem klucza:)

@edit
Jezeli popełniłem błąd to poprawcie mnie ;]

PiKA.pIka
09-09-2006, 09:08
No Ladnie nigdy nie wiedzialem gdzie sa dragi a teraz juz wiem. Zamiast DS-ow sa Corrior Wormy czy jakos tak po Upade sie to zmienilo. 9/10 Gratuluje:)

Poborca_Podatkowy
09-09-2006, 09:28
Bardzo dobry poradnik, teraz trzeba tylko zdetytować (zamiast dsów walnąć cw i poprawić wygląd rotów). Co do klucza, to można go teżkupić za 300-500 gp od playera.

Kumpel Jubera sork
09-09-2006, 09:36
Teraz na fibuli tam gdzie zaznaczyles 3 dsy powinne byc carrion wormy i rotwormy. Prosze popraw to. Bo male lvle czytajace ten poradnik moze nie beda
tam chodzic tylko ze wzgledu obrazka. Dlatego drogi nadawco wybierz sie jeszcze raz na fibule i posprawdzaj dokladnie te dragony lordy orki beholdy i te dsy oczywiscie :). Ale tak to bardzo przydatne i fajne :P

Onionhawk
09-09-2006, 12:41
@ up i pare up

Juz o carrionach pisalem...

@SiSi

Klucz kupuje sie Hi -> help -> yes -> yes -> yes
kase wrzera nam powoli

klucz mozna tez kupic po 2k u tego goscia << od studni to jemu simon go ukradl i opycha po 800 ^^

mago
14-09-2006, 22:33
Na deep fibuli sa 4 dle
Jeden na wejsciu a 3 kreca sie kolo teleportu czyli na wyjsciu
Dodatkowo dragi chiodza dwojkami jest ich o ile nie pominelem jakiejs pary: 10-12

Cale szczescie resp dli jest dosyc wolny wiec po wybiciu pierwszego spawnu mozna spokojnie latac w kloko pomieszczenia zrespia sie 0-2 dle zalezy od szybkosci bicia.

Nie uwzgledniles minoskow po drodze na deeper fibule w tej widocznej komnacie nad dlair lazi ich kilka a po drodze tez sa w miare ladne ilosci.

Swiat bardzo mlody Refugia wiec 10-12 dragow standardowo powinno byc na wszystkich

Bialy_Legolas
30-09-2006, 08:41
No poradnik dosc dobry :).
Zawsze mnie ciekawilo ile tam dli i jak to miejsce wyglada.

Misiek_2214
30-09-2006, 10:59
Ale nie wiem do końca czy tam gdzie są rotwormy to na pewno są Ds(czy to cs) ?? Bo ja tam ich nigdy nie widziałem.A:mag: tak to 9/10.

Kitu
30-09-2006, 11:18
Super poradnik i skorzystam z niego :p
Moja ocena to 9/10 poniewaz mogles jeszcze napisac o
Expowisku :( Ale ogólnie poradnik zaje***** :D

Broken Heart
30-09-2006, 11:49
Mam tylko jedno pytanie, czy te Carrion Wormy sa silne :baby: jestem knightem 16 lvl skille 59/58 wale z firesworda czy se z nimi poradze? :baby: :baby:

Volan Rookstayer
30-09-2006, 14:36
@up. Spokojnie sobie poradzisz :> To taki troche silniejszy rot jest ^^

babcia666
30-09-2006, 19:10
heh... carrion jest jakies 1,5 raza silniejszy od zwyklego rota.. ale nie tak silny jak walkiria... dobrze ze wreszcie sie pozbyli tych ds(chociaż dla niskich lvl sorc i drut to było coś).poradnik rewelacyjny(10/10).chyba największym plusem jest to że autor dodał że ludzie BARDZo lubią tam pk... miejsce polecam dla tych co grają na non-pvp. stego co wiem to rs też tam sie chowają i expią(bo mają spokuj). ja w wakacje spotkałem tam 50-kturegoś rs.. więc radze uważać. ale jak nie macie żadnych przeszkód typu pk to możecie tam przez długiiiiiii czas expić(autor chyba nie dodał że na dragi można się dostać dopiero na 50 lvl:bramka lvl na questa).

Wielkie G
21-10-2006, 10:34
dobry poradnik, ale jest 1 blad. By kupic klucz nalerzy powiedziec hi->help->yes->yes->yes

a tak to super :) 9/10

Urban Monthus
08-11-2006, 17:05
Tak. Tyle że napisałem Hi>>help>>yes>>yes>>yes i wcieło mi 8platinum coins dajcie coś jakiś manual kupuwania klucza :baby: :p

Ger'ald
14-11-2006, 21:30
5@ -------- A tutaj kupujemy klucz za 800 gp dzięki ktoremu możemy odworzyć drzwi do podziemi
fibuli. Hi,key,yes,yes,yes. Nie ździwcie sie jesli za pierwszym 'tak' nie dostaniecie klucza. Trzeba to wymówić 3 RAZY.

hmm tutaj jest pomyłka należy powiedziec...:hi, help, yes, yes, yes

Kshaq
18-11-2006, 11:13
Ładny poradniczek, na pewno się przyda wielu osobom :D

Sulfrendil
19-11-2006, 13:37
dobry poradnik, ale jest 1 blad. By kupic klucz nalerzy powiedziec hi->help->yes->yes->yes

a tak to super :) 9/10

Nalerzy Nie no ja nie wiedziałem że coś "nalerzy" zrobić. Nie no nie czepiam się, ale warto trochę posprawdzać błędy

Super Saiyanin
30-12-2006, 13:44
Mam pytanie odnośnie mapki.
Czy tam gdzie sa Rotwormy i Carriony znajduja sie także DS`y???
Na innych tematach piszą że raz jest a raz że nie ma.

Pawl0
30-12-2006, 18:15
Mam pytanie odnośnie mapki.
Czy tam gdzie sa Rotwormy i Carriony znajduja sie także DS`y???
Na innych tematach piszą że raz jest a raz że nie ma.
Resp DS'a został zastąpiony respem CARRIONÓW

Waciany_Joe
31-12-2006, 10:43
Poradnik Fajny 9/10 Kazdy teraz moze dojsc do fibuli na rooty.
I po co to robiles - teraz niebedzie mozna tam expic bo bedzie TO MANY PPL ON ROOts ;/
A takto fajnie ...

Super Saiyanin
31-12-2006, 17:49
Dzieki Pawl0.
Pytam sie bo mój brat chciał sie wybrać a że to nisko levelowy sork to sie bał.
Teraz już loozik :)

mwite
31-12-2006, 19:11
Wiem ze jestem noobem ;p, ale jak tam dojsc? Bo przeczytalem tutaj o expowiskach i kluczu do podziemi ale jak dotrzec na sama wyspe?

Super Saiyanin
02-01-2007, 20:21
@UP
DC to nie wyspa ;)
A strone wcześniej masz pokazane jak się tam doturlać :p

Kinslayer'oz
03-01-2007, 15:51
jak dojsc na te dragi w pkt 1?? to jest droga na quest na ktory potrzeba 50 level??

Kardigen
07-01-2007, 14:00
extra poradnik 10/10 szkoda ze niema takiego poradniku o kopalniach kazzo :/

SeRvUs
08-01-2007, 15:55
Extra naprawde :P:P

SeRvUs
08-01-2007, 16:02
Orz mam nadzieje ze mi nic tam dobrego nie wyskoczy ::P

Asim
12-01-2007, 16:01
Znalazłem 2 błędy :P
po 1, na fibula resp beholderów, te dsy są na cmentarzu którego nawet nie masz odkrytego, i są żle ustawione na mapce, da się tam normalnie huncić bez narażania się na spotkanie z dsami :P

po 2, tam w podziemiach max spotkałem 4 cyklopy, wiec wydaje mi sie że to maxymalny resp :) ale tu moge sie mylic ;]

Gerollo
12-01-2007, 23:23
potzebny jest pacc zeby sie dostac na fibule

Articuno
12-01-2007, 23:37
potzebny jest pacc zeby sie dostac na fibule

N I E

bazyl94
19-01-2007, 17:15
skad wziasc klucz powiecie mi a pozatym na fibule trza z thais isc tak?? Skorzystanie z naszej oferty pozwoli Państwu bez wychodzenia z domu lub firmy oddać sprzęt do naprawy za pośrednictwem firmy kurierskiej w systemie door-to-door, aby po kilku dniach ponownie cieszyć się jego poprawnym działaniem. Natomiast klientów z poza granic Polski chcących skorzystać z usług naszej firmy zapraszamy do skorzystania z oferty EuroSerwisu, która również pozwoli Państwu bez wychodzenia z domu lub firmy oddać sprzęt do naprawy za pośrednictwem firmy kurierskiej w systemie door-to-door, aby po kilku dniach ponownie cieszyć się jego poprawnym działaniem. Ponadto jako jedyny serwis w Polsce posiadamy profesjonalny endoskop do diagnozy w postaci endoskopowej inspekcji połączeń lutowanych ukrytych pod obudowami komponentów BGA. Dzięki temu urządzeniu proces związany z lutowaniem lub reballingiem BGA przeprowadzany jest tylko gdy zachodzi taka potrzeba a klient nie płaci za pomyłkę serwisanta związana z postawieniem błędnej diagnozy. Komponenty BGA połączenia lutowane mają ukryte pod obudowami są więc one nie widoczne dla serwisanta gołym okiem. Inspekcja rentgenowska nie pokaże nam sytuacji związanej z nieodpowiednim zwilżeniem stopu, nie do wychwycenia będzie również brak połączenia w przypadku nieprawidłowo odparowanego topnika. Jedynie endoskopowa inspekcja połączeń BGA w przypadku tego typu napraw ma praktyczne zastosowanie. Wszystkie wymienione uszkodzenia laptopów/netbooków, notebooków Acer usuwamy z największą starannością i dbałością o powierzony nam sprzęt przez klienta. Naszą Firmę tworzą przede wszystkim ludzie z pasją dla których wykonywana praca to przede wszystkim przyjemność. Dodatkowym atutem są umiejętności zdobyte w takich międzynarodowych koncernach jak ASUS, GIGABITE oraz MSI. Nasi Serwisanci posiadają międzynarodowe certyfikaty IPC dzięki czemu mają Państwo pewność ,że dysponujemy wiedzą w nowatorskiej dziedzinie lutowania SMD, BGA, uBGA, CSP, FLIP CHIP i nie uczymy się na sprzęcie powierzonym przez klienta, a usługi wykonywane w naszej firmie są na najwyższym światowym poziomie. Wszystkie naprawy wykonujemy w naszej firmie i jako nieliczni na rynku nie podzlecamy usług innym firmom. Dzięki temu między klientem końcowym a serwisem nie ma pośredników, co ma znaczący wpływa na cenę usługi. Zapraszamy do sprawdzenia naszej wiarygodności w zakładce na stronie głównej. W obecnych czasach gdzie producenci prześcigają się w wprowadzaniu na rynek nowości sprzętowych, sprawa testów czy też tkz. ”Badań” przed wprowadzeniem towaru na rynek zeszły na dalszy plan. Dlatego właśnie mamy do czynienia z coraz większą awaryjnością sprzętu oraz krótką żywotnością. Wydaje się patrząc na dzisiejszy sprzęt że czasy gdzie telewizory czy też radia z lat 80 działały bez problemu przez 15 20 lat na zawsze już odeszły do historii, mimo że technologia i myśl techniczna nabrała niewspółmiernego przyspieszenia. Obecnie oczywiście nieoficjalnie producenci oceniają , że produkt po opuszczeniu fabryki ma działać bezawaryjnie przez okres 2-3 lat. Przede wszystkim o skróceniu żywotności sprzętu zadecydowało wprowadzenie technologii bezołowiowej która przez mniejszą wytrzymałość stopów lutowniczych charakteryzuje się znacznie krótszą żywotnością w porównaniu ze stopami ołowiowymi. Nie zapominajmy że branże takie jak między innymi wojsko oraz medycyna nie zgodziły się na wprowadzenie technologii bezołowiowej co tylko potwierdza słabą jakość tych połączeń. Pomysł stworzenia w FIRMIE SERWIS LABORATORIUM przy współpracy z Politechniką Wrocławską ma na celu wykonywanie napraw z uwzględnieniem usunięcia Wad Fabrycznych oraz poszukiwanie odpowiednich stopów lutowniczych w nowatorskiej technologii bezołowiowej. STWORZENIE LABOLATORIUM JUŻ PRZYNIOSŁO PIERWSZE WYMIERNE KORZYŚCI , DZIĘKI NIEMU JAKO PIERWSI W POLSCE WPROWADZILIŚMY 6 MIESIĘCZNY OKRES GWARANCJI NA WYKONYWANE NAPRAWY!!! Początkowo pod terminami „lutowanie bezołowiowe", „technologia bezołowio¬wa" czy „montaż bezołowiowy" rozumiano tylko zamianę stopu cynowo-ołowiowego, stosowanego w procesie lutowania, na stop bezołowiowy. Badania nad bezołowiowymi substytutami lutów cynowo-ołowiowych wykazały, że ze wzglę¬dów technicznych w technologii bezołowiowej należy stosować nie tylko luty bezołowiowe w agregatach lutowniczych czy pasty ze stopami bezołowiowymi do lutowania w piecach rozpływowych, ale trzeba również używać płytek druko¬wanych z bezołowiowymi powłokami na polach lutowniczych i w otworach oraz podzespołów z bezołowiowymi powłokami na końcówkach i wyprowadzeniach. Dopiero takie podejście do lutowania bezołowiowego może gwarantować, że goto¬wy wyrób nie będzie zawierał ołowiu na poziomie wyższym niż 0,1% w substancji jednorodnej. Ustawienia nowego procesu lutowania, a do takiego należy zaliczyć lutowanie bezołowiowe, dokonuje się empirycznie.

Sanches
19-01-2007, 18:31
na fibule idzie sie z carlin. a klucz jest po to zeby otworzyc dzwi do pokoju bodajze z mino magiem

Fetor
19-01-2007, 20:19
@up: LOL czytać nie umiesz? W ogóle przeczytałeś ten poradnik? Człowieku weź sie zastanów zanim coś napiszesz!

2@up: Klucz sie kupuje u żebraka za 800 gp mniej wiecej tak hi>yes>yes>yes>bye.

Quakmir
19-01-2007, 20:45
Ej, update'cie trochę wygląd i resp się zmienił na Fibuli. Teraz jest o wiele więcej Carrior Wormsów i Rotwormów, a także jest tam trochę bardziej urozmaicony teren.

Sanches
20-01-2007, 12:24
kurde myslalem o lodowych wyspac wiec napisalem z carlin :]tak jak mowiles na fibule idzie sie z carlin

Daxxy
20-01-2007, 17:27
Ciekawy poradnik:) Nareszcie będe mógł tam iść bo wcześniej nie wiedzialem jak tam dojścB)

Cerene
21-01-2007, 17:46
Eeee... supcio poradnik. Ale mam pytanko. Czy jak będę przechodzić tunelem z thais na fibule( dokładniej chodzi mi o to miejsce z lawą) to nie wyskoczy mi coś ładnego, np.DS??? A tak to poradnik 9.5/10:

smikki
21-01-2007, 19:01
Odpowiedz nie a poradnik przejrzysty i wogle fajny

Ramstain
22-01-2007, 13:03
Poradnik bardzo fajny 9.5 / 10.Tylko jednego nie rozumiem.Jak dojść do tych dragów??
Z góry thx.

Ascaron
14-03-2007, 09:24
Poradnik mi się podoba bo nigdy nie byłem na fibuli a właśnie szukałem gdzie expić wiec znalazłem ten poradnik i wiem gdzie expić 9\10

orromiss
17-03-2007, 22:27
FAJNY 9/10 ZAWSZE MOŻE BYC LEPIEJ

ODWIEDŹ MÓJ PORADNIK W DZILE PROFESJE PORADNIK DLA BARDZO CIERPLIWEGO DRUIDA:cup:

LookamZzaRogu
25-03-2007, 00:36
Co tu dużo pisać... 10/10 ;)

AnArAki
29-03-2007, 16:06
Mam pytanie,czy wie moze ktos czy jest na fibuli orc leader? bo slyszalem ze jest czy to prawda

PalladynHunter
12-04-2007, 18:06
Jak Dla mnie to to jest super poradnik daje 9/10 ;D rub swoje a daleko zajdziesz
Nie ma co kasowac tematu dlaczego 9/10?? bo tam gdzie sa dsy to chyba roty ale i tak jestes spox!! pzdro

Maks14
17-04-2007, 22:28
Przyłączam się do pytania jak dość do tych dragów. Bo obawiam się czy jak wejdę do jakiejś dziury to czy nie spotkam smoczka :). Mam 27lvl więc mogłoby to oznaczać ded'a. Mam jeszcze pytanko czy na tej wyspie są w końcu Dsy czy nie? bo tez nie bardzo mam chęć go prać.

Sorter
21-04-2007, 12:05
Dawno temu grałem postacią w Thais, ale wydaje mi się że w tej jaskini z masą Rotwormów i Carrionów spotkałem na samej górze 2 Demon Skeletony B) Być może ktoś je Zsummonował ponieważ rzeczywiście ktoś tam się kręcił. Poradnik - 10/10 - wszystko bardzo dobrze wytłumaczone i opisane (oprawa graficzna się dla mnie w ogóle nie liczy). Pozdro

Domgrom
23-04-2007, 00:48
10/10 :) wpadne Najtem ale niewiem czy niebedzie sporo pk ponieważ gram na
nebuli :( . :cup:

jelon1993
25-04-2007, 17:56
ide tam pierwszy raz wiec dzieki za poradnik 9.9/10 B)

Vichelon
26-04-2007, 16:14
Ok poradnik, 95% ocena
Tylko który z poziomów jest poziomem -1 a który -2 ?

drastasqad
06-05-2007, 22:43
Siema! Chciałęm zapytać bo nieiwme czy to tak tylko u mnie się dzieje czy jak bo w tym ttemacie założycil go opisuje cala fibule i tam na mapce ja widze tylko jedno expisko tzn. widze gdzie sa wystepowania potworów ale on tam pisze
1@....
2@...
3@...
itd. a ja na mapce widze zaznaczone tylkko 1 atma w prawym dolnym rogu mapki gdzie sa dragi i dalej nie widze nigdzie zaznaczonej innej liczby... nie wiem czemu tam się dzieje i tam opisuje gdzie jestn światynia albo gdzie się kupuje klucz na fibule a ja niemam nic zaznaczone na mapce i mam te mapki tylko 2 nie wiem co jest ptosze o pomoc

YaPQ
07-05-2007, 09:35
Daje 9/10. Wszystko jest tylko te mapki jakeś niewyraźne. Może to rutinoscorbin :p.

Salimali_16
07-05-2007, 10:09
Dzieki za poradnik. Bede bardzo pomocny w hunceniu :D

drastasqad
08-05-2007, 08:13
Tak jak juz wyzej napisalem robi mi się chyba błąd chyba ze nikt tego niezauważyl wiec prosze o pomoc ^^ 2 temty w gore

Swordziasz
03-08-2007, 18:56
BArdzo fajny poradnik, tylko skąt odrazu sie wwzieło ze juz sa podziemia (trzeba do studni wejsc) i ktory to poziom. Ale fajny i podobny jak poradnik w hunceniu na DC

Sub-Zero
18-10-2007, 22:33
Fajny ale truszki za krótki mugłbyś dołorzyć DS przy becho ale tak to fajny daje 7.5/10

loboozi
20-10-2007, 16:18
Spoko Poradnik :D

Rooo
20-10-2007, 16:37
6/10

Resp dragów i DL jest zupełnie w innych miejscach . Ilość z tego co pamiętam też jest inna .

Szczuplak
10-11-2007, 07:30
pordanik super 9/10
gdyby nie ten poradnik bym nie poszedl na fibule z low lvlem ,bo pamietam bylem tam knightem to na mnie ds wyskoczyl ;(
ale dzieki poradnikowi wiem ze juz tam sie dsy nie respią
czemu 9/10?
mapka troszku niewyraźna i nie wiedzialem skad wziąć klucz.
ale poradnik Wyczesany !
Aby tak dalej ;)

rasialdo1
08-06-2008, 11:51
Bardzo Dobry Poradnik!!

Grammatik
17-07-2008, 23:15
nic się nie dowiedziałem.. :/
jak się tam dostać ?
ponumerowałeś miejsca, a nie zaznaczyłeś na mapce..
3/10... (za pokazanie respawnu )

<>ddamiann<>
18-07-2008, 09:26
No fajnie -.- Tibia oznacza kość piszczelową, a Fibula kość strzałkową -.- Może naprawdę wiedzieli co oznaczają te nazwy i dla humoru nadali takie nazwy??

@Top:
Dobry poradnik, tylko nie wiem jak dojść na dragi. Nie, nie odpowiadajcie mi! Sam znajdę drogę!

Technick
21-07-2008, 10:09
Przydałaby się aktualizacja poradnika lub napisanie nowego.
Fibula sie zmienila po updatach ostatnich czy co masz na mysli?
Mam na myśli to, że tam chyba brakuje mapek albo poradnik jest taki kiepski, że sam mam się domyślić jakich lokacji dotyczą te cyfry.

Komentatorek
21-07-2008, 12:14
Przydałaby się aktualizacja poradnika lub napisanie nowego.

Fibula sie zmienila po updatach ostatnich czy co masz na mysli?

dareN
22-07-2009, 10:41
mowiac szczerze to nie expilem nie bylem nigdy na fibuli zobaczylem ten poradnik jaki exp jest to chce tam sie przejsc ale na tym 1 zdjeciu to nie wiem gdzie to jest w jakim miescie ;/ ktoredy wejsc

KrEmAs KAc
23-07-2009, 20:21
Bardzo dobrze napisane.