zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prima Aprilis

Slajt
01-04-2004, 19:30
Jak zareagowaliście na tego newsa ?
Bo ja miałem nagły atk. szału ( ale przynajmniej mam nową klawiatuę bo tamtą ze wściekłości oderwałem od kompa i zuciłem przez okno grrr...) Potem napisałem to wszystkim kolesiom na GG i wszyscy uwierzyli ). Po ok. 5 minutach odszedłem od klawiatury bo mnie mama zawołała i ochrzaniała że klawiaturę zniszczyłem. Po 10 min intensywnej rozmowy z mamą z której wynikało, że będę miał szlaban na kompa do końca roku szkolnego stwierdziłem, że dzisiaj jest Prima aprilis.

A jak wy zareagowaliście na tego newsa ? Bo ja chciał bym zaskarżyć tego co go napisał !!!! X( grrrr...

Zureq (RUBERA)
01-04-2004, 20:54
Moja reakcja była tak niecenzuralna, że aż boję się pisać ;) I tak modki skasują ten temat :P W Tibii powiedziałem to moim 3 kumplom. Uwierzyli ;) Jeden nawet nie musiał zaglądać na stronę żeby uwierzyć. Najlepsze jest to, że modkowie kasowali posty w stylu: to żart prima aprilisowy. Ciekaw jestem tylko, ilu ludzi było w to wplątanych i kto to wymyślił :) Mogliście jakiegoś bota postawić, który kasował by każdego posta, który zawiera żart, prima aprilis itp. :P Tak przy okazji. Wiecie, że powstaje nowy serv dla pacc? To chyba zasługa naszych modków :D

Munkol
02-04-2004, 07:24
Moi kumple gozej zareagowali niz ja :P oni przestali grac tego dnia w tibie ( reszty nie opisywali :D) ja nie uwiezylem bo troche dziwne mi sie wydalo stawianie takiej ilosci servow tylko dla Pacc :)
-------------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)

Karol ll
02-04-2004, 09:10
To był świetny żart. Z jednej strony nie chciało mi się w to wierzyć, a z drugiej strony pomyślałem, że to chyba zbyt poważny temat do żartów. No, ale sytuacja się wyjaśniła i jest spox.

n3m3s!s
02-04-2004, 09:14
a z drugiej strony pomyślałem, że to chyba zbyt poważny temat do żartów
Nie róbcie sobie jaj ludzie ;) Nie traktujcie Tibii jako swoje drugie życie. Gra komputerowa nie może być tematem żartu? Może, może...

Karol ll
02-04-2004, 09:19
@n3m3s!s
Ja wcale nie traktuję Tibii jako swoje drugie życie. No, ale jednak masz rację, że to nie jest wcale tak poważny temat do żartów ;) . Zresztą Prima Aprilis - wszystkie żarty dozwolone :)) .