Pokaż pełną wersje : Guardy Dla Sorca ??
Mam 14 level, 14 m lvl. Wiem, że to ciotarsko ale czy opłaca mi się expienie na guardach z blokerem??? Prosze pomuzcie. BTW mam duzo HMMow ;P
Niby mam duzo HMMkow ale czy to wogle oplacalne pomocy...
Moze bardziej oplacaja sie gohule ?
Lider Pandoriansów
22-07-2005, 07:50
Narazie wogóle nie powinieneś expcić tylko mlvl robić. Na guardy ci się nie opłaca iść, bo ci się cena hmmów nie zwróci i obrażenie zadawane przez ciebie będą małe. Najlepiej idź expić na roty.
Arathorn
22-07-2005, 08:43
Z RUNAMI NIE OPLACA SIE EXPIC PONIZEJ 30LVL 40MLVL. BO po prostu nie zwraca sie za runki.
Mi moze sie nie zwracac poprostu sie pytam czy lepsze guardy czy ghoule bo mam runow pod dostatkiem
Taki siaki mag
22-07-2005, 09:35
;) Stary, najlpeiej prób jeszcze mlvl, bo inaczej nie pociągniesz, jak będziesz miał z 150 % siły czarów,wtedy będziesz walil lepsze hity w granicy 30-50. ;)
Kurde wiem ze ot nieoplacalne ale jesli ja przez 10 godzin na 8 postaciach robieHMM naMCto chyba mam duzo runow ;/
A moze lepiej na gohule :> albo dsy
ciemne dropsy
22-07-2005, 10:37
to podaj mi swoj nick w tibii to ci pomoge... moze razem pojdziemy? Szczegolnei pomocna okaze sie tu ctrl + r -.-
ehhh... ale najlepiej to ty idz na roty a jak tak bardzo chcesz sie pobawic hmmami to idz z nimi na roty -.-
zdecydowanie ghoule lepsze.
Mają mało hp, a zostawiają dużo loota i dają sporo expa.
A i może life ring wpadnie ;)
Aha i na ghoule możesz bez blokera pójść..
kkrzysiek
22-07-2005, 10:55
Kurde wiem ze ot nieoplacalne ale jesli ja przez 10 godzin na 8 postaciach robieHMM naMCto chyba mam duzo runow ;/
Tak koleś jeszcze podaj nick postaci co ?? i będzie git co?
Beyond Tess
22-07-2005, 11:00
Skoro robisz mase run 8 postaciami, to kazda z nich po kilku dniach powinna miec +30 mlvl, to dlaczego chcesz expic 14 mlvlem, skoro inne postaci zapewne maja lepsze? Nielogiczne? A runy sobie sprzedaj bedziesz mial kasy po uszy a w ten czas trenuj mlvl
Arathorn
22-07-2005, 11:14
Po pierwsze lolm a po drugie 3 guardy pod ropespotem lurniete schodzisz na doł i dead i twoje robione na 8 mc hmmy spdaja
:p
dawid mag
22-07-2005, 11:35
z knighem to knight bieze więszaosici więc jeżeli ty z nim pujdziesz to tylko expe bedziesz miał a po drugie dużo uhuw zejdzie bo dwarf guard dobry jest wiec ja odradzam ten pomysł hyba ze nasz greate enrgi beam lub jest to świat no pvp w tedy morzesz isici ale i tak uhy sie liczą jak chesz isici do kopalni dwarfuw to pujdzie ogromnie duzo uhuw a jeżeli do gury kazoo gdzie jest skarbiec pujdzie mniej uhuw i bezieczniej tam wiec doradzam ci nieisici a jesili się juz tak bardzo upierasz to idzi ale do skarbca
Levus znany jako mag
22-07-2005, 19:55
Ja mam 11 lvl i 11 m-lvl. Chodziłem troche na mino guardy i cyce z hmmi, lecz po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że nie zwracają mi sie hmmy, kasa nie idzie, niby expie ale za guarda dostaje 160 expa a w moim miejscu odradzają się ona żadko i zawsze tylko 2. A z cycami to już zupełnie. Szkoda gadać. Teraz robie sobie hmmki sprzedaje, ciągne kase, spalam mane trenie mlvl kupuje czary dojde do SDkow nabije do 20 levela i pkować. Tyle nara :)
Isildur Palek
22-07-2005, 19:57
Opłaca sie z blokerem na guardy ... ale musisz mieć pewnego bloker ja deadlem jak sam szedlem palkiem hlvl....
patrikozzz
24-07-2005, 02:10
A ja bym chcial wiedziec czy na 45 lvlu 50 magic, zwroci mi sie hunt na guardy bez monkow? o.0 Z gory thx. Ofkorz z Hmm'ow bede bil.
Knight Simon Dark lord
24-07-2005, 10:04
tak sorc bez 30 lvl 40 mlvl nie powinien nawet myśleć o guardach dwarfach (solo) z blokerem można troche wcześniej ale i tak musi być w miare nlvl by duże hity siadały bo bloker może stracić za dużo UHuw solo bez monka można też od 30 lvl i 40 mlvl tylko trzeba uważać na wieksze grupy kture można tępić z gfb na pojedyncze jednostki wystarczy hmm
MC jest nielegalne i tego nie uzywaj oszuscie podaj nick
hmm na guardy ?? TEZ MI COS nie znam sie dobrze ale ty powinienes isc na goblinki czasem na ghost land na ghule i szkielety moze pare orkow do 20 albo moze i wiecej(^^troche runek mozesz wziosc) muj kolega tak robil (zna sie ) i dopiero na 30 levku mozesz pujsc se na dragi z runkami (moze ci sie zwrucic)
co wy go tak meczycie z tym mc przeciez sami pewnie tego uzywacie a jak nie to bedziecie uzywali jak sie nauczycie rozpakowywac pliki lol albo sami robic
ja nieuzywam bo po co kupuje runki ,bo sie kasa z huntow zwrca
14 lvl na guardy z 14mlvl omg ty na soldy nieidz a co dopiero na guardy
Pierw musisz nabic wyrzy Mlvl bo sie ci nie oplaca kup sabie czar explosion i idz na ghule albo gfb i bierz po pare ghuli na raz do 20 lvl i 30 mlvl:)
A ja bym chcial wiedziec czy na 45 lvlu 50 magic, zwroci mi sie hunt na guardy bez monkow? o.0 Z gory thx. Ofkorz z Hmm'ow bede bil.
Jeżeli nie zrobisz lootbaga powinieneś wyjść na zero albo lekko do tyłu.Troche zależy od szczęścia czy wypadną ci steel helmety i double axe.Ja mam podobnego chara do twojego i na wczorajszy hunt ok. 1 godz zuzyłem 2 bp hmm 1/2 bp gfb. Zyskałem 15k expa i ok.1k w złocie 1 steel helmet 1 double axe po kilka battle axe,battle hammerow,battle shieldów,
kusz ,1 dwarven shield.Gram na świecie non pvp więc to wszystko wyniosłem na sobie(dwa razy się wracałem).Warto wziać trochę gfb.Przydają się przy schodzeniu na niższy poziom i jak leci na ciebie więcej guardów i soldków,żeby za daleko nie uciekać bo można się na nastepne wpakować.Po za tym jak masz w polu rażenia 3 sztuki to po prostu opłaca się z gfb przywalić bardziej niż z hmm.
mormakill
24-07-2005, 11:21
Ja sam chodzilem na guardy na połunie od Thais
Proste bierzesz pare Poision Fieldow , Fire fieldow i Hmm
Atakujesz po jednym razie z kazdego i guard death
koszt to za runy
1 strzal z ff ok10gp
1 stzral z pf ok 10 gp
1 strzal z hmm ok 10 gp
czyli koszt na jednego guarda 30 gp ( cos ponad)
trzeba tylko uwazac zeby spryciarze nie weszli w Twojeo fielda za wczesnie i miec w miaer pusto aby nikt nie dobijal guarda
co wy go tak meczycie z tym mc przeciez sami pewnie tego uzywacie a jak nie to bedziecie uzywali jak sie nauczycie rozpakowywac pliki lol albo sami robic
guardy
Sam narazie nie umiem ale umne rospakowywac chociarz moge sie przyznac uzywam czasem macro jak nie da mi sie znalesc kogos do trenienia (mam macro do wlaczania sie innymi postaciami ale nie mam takie mc zeby lowic rybki itd) albo jak niechce mi sie wysylac parceli to wlaczam mc i podaje postaci (nie uzywam mc tego do robienia runek itd poniewaz mi sie scina jak gram 2 postaciami i dlatego tak nie robie no i moze mi sie moze lagnoc i dedne na huncie) WIEC PROSZE SIE NIE NARZUCZAC NA MIE NIC TAKIEGO ZLEGO NIE ROBIE A NAPEWNO NIE JESTEM AZ TAKI ZEBY MIE NAZYWAC OSZUSTEM chyba..
chicarz to bylo nie na temat powiem ze nie opyla sie isc na guard z sorciem straty w runkach moga sie nie zwrucic
Bevesakas
24-07-2005, 13:09
MC jest nielegalne i tego nie uzywaj oszuscie podaj nick
hmm na guardy ?? TEZ MI COS nie znam sie dobrze ale ty powinienes isc na goblinki czasem na ghost land na ghule i szkielety moze pare orkow do 20 albo moze i wiecej(^^troche runek mozesz wziosc) muj kolega tak robil (zna sie ) i dopiero na 30 levku mozesz pujsc se na dragi z runkami (moze ci sie zwrucic)
po co mowicie ze jest nielagalne jak 90 % z was uzywa mc lub macro ?
LOl LOl i jeszcze raz Lol ja ****a nie rozumiem takich ludzi co na 14 lvl maja 14 mlvl hahahahahahahamoja babcia ma lepszy mlvl :D a tak na powaznie to rob mlvl teraz oz do 25 zrob 15 lvl i nabij 32 mlvl :D P.S.
TOPIC: NIE OPLACA CI SIE EXPIC NA GUARDACH :D
co to za kombinowanie ? ;> jakies guardy z poison fielda i expienie z hmm na 14 levelu :S sprzedaj te hmmy kup war hamera i jakis p set idz na fibule i wbijaj levele
ja niedawno zalozylem sorka na beryli i bijam 3 level dziennie(dzisiaj od 22-25)z war hamera na rotach ;]
Sozemego
24-07-2005, 20:39
po co mowicie ze jest nielagalne jak 90 % z was uzywa mc lub macro ?
Po to, ze to jest nielegalne.
co do zalozyciela tematu, najlepiej zeby cie zrookowali, sam rob/kupuj runy a nie stoisz na MC jak ostatni lamus
innymi slowy - spadaj ;]
Saseczek
24-07-2005, 20:56
Kolejny małolat który nie umie grać porażka
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.