Pokaż pełną wersje : Bright Sword
Bright Sword lvl 45 Mainland Bright Sword, Red Gem Cały ten dość skomplikowany quest wykonuje się na Outlaw Camp. Przeczytałem to sobie w dziale Questy na tibi.pl i mnie to zaciekawilo poniewaz chce sobie kupic taką broń ale nikt nie ma na sprzedaz !! Chcial bym się dowiedziec szczegolow natemat tego Questu gdzie co i jak i o co chodzi i kogo trzeba zabic itp.I czy mam szanse to zrobic 20lvl Knight serpent sword 50/45 i z kumplem lvl 18 pall staty 48/i defensywa salbo bo wali z luku ??prosze pomocy
Sam napisales lvl 45.Wiec trzeba miec 45lvl
Wild Warriorek
22-07-2005, 11:53
Nie dacie rady jednym slowem
kkrzysiek
22-07-2005, 11:57
Uważasz że ktoś ci powie tu więcej niż masz napisane w dziale QUESTY na tibia.pl?? to jesteś w wielkim błędzie. na tym forum zabroniony jest SPOILING czyli opisy questów itp... powiem ci tylko że jest bardzo trudny i naprawde ciężko go zrobić. powiem ci tylko że trzeba zabić m.in 2 Giant spidery NAPEWNO NIE DACIE RADY. Ja wolałbym sie ogłaszać na trade i kupić od kogoś niż iśc na pewną śmierć.
Nie macie najmniejszych szans wykonać tego quest sami. A zresztą po co? - jak sam napisałeś jest on od 45 lvla...
1. Quest Spoiling.
2. Ograniczenie levelowe.
3. Nawet byście do bramki z ograniczeniem levelowym nie doszli.
4. Zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.