PDA

Pokaż pełną wersje : Nowe Profesje

b_elegol
22-07-2005, 11:58
Witam wszystkich ! B) Tak sobie siedze popijając poranną kawkę i mysle, jak by to było gdyby CIP-owie dodali nowe profesje 8o Moim zdaniem znacznie urozmaiciło by to grę. Robienie nowych światów, mało widoczne updaty... to robi się monotonne... Czy jesteście za tym aby stworzyli nowe profesje, a co za tym idzie nowe możliwości rozwoju ? Chciałbym, aby w tibii była postać mnicha. Swoje umiejętności szkolił by poprzez medytacje itp. Można również by było wprowadzić jakieś urozmaicenia w bieżących postaciach. Weźmy pod lupe druida... czy osoby grające druidem nie chciały by przybierać zwierzęcej postaci?
Myślę, że tak. Powiedzcie co sądzicie na ten temat :crusader:

Karo22
22-07-2005, 12:00
Niech zrobią , jak chcą (^.^)
Fajnie by było zeby zrobili RASY
orc , elf , dwarf. itd

Arthus Drag'Tail
22-07-2005, 12:01
Ten temat byl wiele razy poruszany.. Raczej na 99% CIPsoft nie wprowadzi nowych profesji, poniewaz niesamowicie zabuzylo by to aktualny "system" gry. Gracze ktorzy graja od dluzszego czasu byliby poszkodowani itp.

Dwarf
22-07-2005, 12:11
Nie moga zrobic nowych profesji w najblizszym czasie z powodow ktore wymienil kolega powyzej :D no i trzeba by bylo od nowa desert questa i cala gre zaplanowaci zrobic ... no dobra nie cala ;P ale poszczegolne elementy.

Heliwurab
22-07-2005, 12:18
Bez sensu jest robienie ras potworów... Cip Soft zrobili Tibie jako ludzkie życie w innym świecie... Granie potworem prowadziło by do tego, że wszyscy ludzie zabijali by takiego gracza... przynajmniej tak mi się wydaje :)

b_elegol
22-07-2005, 12:22
Nie moga zrobic nowych profesji w najblizszym czasie z powodow ktore wymienil kolega powyzej no i trzeba by bylo od nowa desert questa i cala gre zaplanowaci zrobic ... no dobra nie cala ;P ale poszczegolne elementy.

Nie powiedziałem, żeby CIP-owie robili to teraz, to tylko pomysł. A co do zmiany elementów gry jak najbardziej bym się z tego ucieszył. Chyba każdy z nas lubi zmiany B)

Ten temat byl wiele razy poruszany.. Raczej na 99% CIPsoft nie wprowadzi nowych profesji, poniewaz niesamowicie zabuzylo by to aktualny "system" gry. Gracze ktorzy graja od dluzszego czasu byliby poszkodowani itp.

Zawsze jest ten 1 % :] Moim zdaniem nie zaburzyło by to aktualnego systemu gry. Aco do starych graczy? Czemu mieli by czuć się poszkodowani ?:P Po prostu zrobili by sobie nowe psotacie albo grali starymi :p

Zmiatacz
22-07-2005, 12:26
lol ale z ciebie matołek druty sie moga zameniac w rózne potworyt mózgu i to by bylo glupie wlasnie te nowe profesje poniewaz jak napisal kolega nanowo desert quest itp -.-" usuncie ten temat to bylo beznadziejne i do d..y pytanie

b_elegol
22-07-2005, 12:56
lol ale z ciebie matołek druty sie moga zameniac w rózne potworyt mózgu i to by bylo glupie wlasnie te nowe profesje poniewaz jak napisal kolega nanowo desert quest itp -.-" usuncie ten temat to bylo beznadziejne i do d..y pytanie

Nie mam zamiaru się kłócić bo nie chcem zniżać się do twojego poziomu. Hmm...chciałem coś powiedzieć, ale nie będe bo i tak jesteś za głupi, żeby to zrozumieć. A jak już sie wypowiadasz to z sensem.

Patrząc na twojego posta, tylko to przychodzi mi na myśl -----> :glupek:

P.S. Popracuj nad językiem... :baby:

Pozdo all

Adam Master
22-07-2005, 13:32
Cuż nowe profesje i rasy tak ale np jak by to wyglondalo dwarf-łucznik czy
elf-warrior ale mogli by wprowadzic takie cos jak puł orc (bo chyba nikt nie chcial
by byc zielony) mysle otakim czyms a nie na przyklad puł elf puł dwarf (jaki by mial wzrost?) mozna to tak poruwnac:
elf= :)
dwarf= :]
czlowiek= :confused:
orc= :evul:
awienc :evul: + :confused: = pul-orc czyli ok np( :confused: =180cm :evul: =
230cm wienc 230 - 180 = 50 : 2 = 25 + 180 = 205)proste ruwnanie wielki orc tyle ze zulty :D
ale
:) + :] = pul elf pul dwarf czyli lucznik strzelajoncy toporem dziwne co? np ( :
:) =190cm :] =90cm więc 190 - 90 = 100 = 100 : 2 = 50 + 90 = 140cm = maly elf strzelajoncy toporem ale widowisko) mozesz sie obliczac to ile chcesz ale np orc + dwarf = maly zielony orc z brodom tez niezle :D :D :D

Czester
22-07-2005, 13:41
Jak jusz ktos powiedial starszi gracze byli by pokrzydzeni dlaczego? poniewasz nowi gracze maja do wyboru teraz viecej klas oni niemiali takiego wyboru a majac teraz postac 100lv by ci sie chcialo robic specjalnie postac a gdyby ten czlowiek mial slabsza postac prawdopodobnie z checia by zmienil wyprubowal nowe klasy

Pacek
22-07-2005, 14:27
nie za bardzo kapuje o co wam chodzi, a już kompletnie nie czaje o co chodzi panu o niku adam master, jakiś wzrost,pół elf 3/15 ork 7/49 człowiek, o co biega i po co to komu? są 4 profesje każa ma inną charakterystyke i umiejętności które trenuje, po co mieszać, ja chcecie wyglądać jak ork warior to zostańcie sorcem albo drute i kupcie sobie czar odpowiedni jeśli was takie rzeczy jarają, wedłóg mnie te 4 profesje doskonale sie uzupełniają i jedyne co można zażucić cipsoftom to to że od dawna nie zostały dodane jakieś nowe czary, AD do autora tematu, chcesz mieć wiele możliwości rozwoju, pełno skili do ćwiczenia, 10 profesji i ras do wyboru to zagraj sobie w ultime online, tam znajdziesz wszytsko, możesz nawet zostać śpiewającym szewcem jeśli masz taką zachciewaje
ps. co nie zmienia faktu że tibia jest nudna

Tomek Rider
22-07-2005, 22:58
"nie za bardzo kapuje o co wam chodzi, a już kompletnie nie czaje o co chodzi panu o niku adam master, jakiś wzrost,pół elf 3/15 ork 7/49 człowiek, o co biega i po co to komu? są 4 profesje każa ma inną charakterystyke i umiejętności które trenuje, po co mieszać, ja chcecie wyglądać jak ork warior to zostańcie sorcem albo drute i kupcie sobie czar odpowiedni jeśli was takie rzeczy jarają, wedłóg mnie te 4 profesje doskonale sie uzupełniają i jedyne co można zażucić cipsoftom to to że od dawna nie zostały dodane jakieś nowe czary, AD do autora tematu, chcesz mieć wiele możliwości rozwoju, pełno skili do ćwiczenia, 10 profesji i ras do wyboru to zagraj sobie w ultime online, tam znajdziesz wszytsko, możesz nawet zostać śpiewającym szewcem jeśli masz taką zachciewaje
ps. co nie zmienia faktu że tibia jest nudna"

W 100% zgadzam się z panem :p

Gra z nowymi profesjami? do d*** jedyne co mogą zrobić to nowy wygląda dla FACC

Władca Czasu
23-07-2005, 07:39
ja myśle, że napewno jniebędzie nowych profesji ale beda ulepszac stare.....to wszystko co chciałem powiedzieć.... bye

Wielki Mati
25-07-2005, 11:53
To była by jakaś nowość w grze. Gra stawała by się ciekawsza(Chodz juz jest bardzo :p) fajny pomysł z tym mnichem. :p ale watpie czy cs cos z ty mzrobi 8o