PDA

Pokaż pełną wersje : DO ZAGLADY (O FORUM OGÓLNIE TEŻ)

Nemoz
01-04-2004, 20:21
Zdecydowałem się napisać ten post bo mam zamiar skończyć z tym forum.

Najpierw napisze o samym forum.
Na forum działa system oceniania uzytkowników polegający na tym że użytkownik musi napisać jak najwiecej postów (!) jak dla mnie DEBILIZM (tego słowa ten pajac nie lubi tak?) chyba ze dają jakies nagrody a ja o tym nie wiem:D

Teraz o modkach, większość modków na tym forum to profesjonaliści, ale są wyjątki (ale o wyjątku będzie później) daja bany za quest spooling tak zwany (tu sie zgodze), spamowanie (też mądrze), uraze dumy osobistej moda (znam tylko jeden przypadek takiego moda, a moze mOOda:D), i za handlowanie postaciami (cenzura :P ) tak robia tez GM (wiem bo dostałem za to bana na mojego kochanego Gimnadelka) więc skoro w tibi nie można sprzedawać to powinna być taka możliwość tutaj, co z tego ze cipy zabraniają?

OKI teraz przejde do sedna: do napisania postu skłoniło mnie to iż ten idiota, debil, narcyz i lama zagłada korzystając z przywilejów moda dał mi upomnienie za to ze o uraziłem, poszukajcie tematu o fotomontażach na zdjęciach (zreszta zaraz mu tam odpisze)

JAKIM CUDEM TAKI KTOŚ MÓGŁ ZOSTAĆ MODEM???

PRZECIEŻ DO CHOOJA MAM RACJE JAK PISZE ŻE MU SIE POJEBAŁO I zE JEGO "FOTOMONTAŻE" NIE MAJA ABSOLUTNIE NIC Z TIBIA WSPOLNEGO??

ON SOBIE POWINIEN SAM UPOMNIENIE DAC ZA ZAŚMIECANIE FORUM!!!

pierdole wasze forum i zagłade pejucha jednego, debila. bo widze ze tu jakieś gówniarsto moduje co się do błędu przyznac nie potrafi!! X( X( X( X(

Oczywiście wiem ze dostane bana i ze ten wpis zostanie skasowany ale mam nadzieje ze któryś z modów najpierw go przeczyta..

a więc żegnajcie forumowicze!!

Hegemmon
01-04-2004, 20:37
hmm takiego posta powinieneś poprzeć argumentami ( czyli linkiem) tematów jest tu duuużo więc powinieneś się wysilić jesli chcesz byc traktowany poważnie...
co do sstemu ceniania to czemu tomiałby być debilizm?
tak jest niemal na każdymforum.. i pisanie na forum nie polaga na nabijaniu postów...
a co do ciebie.. zakaz quest spooling jest ok ale już sprzedawanie charów nie a dlaczego? może dlatego że Tobie ten zakaż nie odpowiada bo Ty teraz chcesz sprzedać chara.
poza tym pamietaj o kulturze osobistej. nie zawsze można wszystko powiedizeć delikatnie ale :
[...]do napisania postu skłoniło mnie to iż ten idiota, debil, narcyz i lama[...]
PRZECIEŻ DO CHOOJA MAM RACJE JAK PISZE ŻE MU SIE PO(cenzura)AŁO I zE JEGO "FOTOMONTAŻE" NIE MAJA ABSOLUTNIE NIC Z TIBIA WSPOLNEGO??

no i jedno pytanie... dlaczego ss-y powinny być związane z Tibią? jak są fajne to warto je pokazać. tu nie ma zakazu pisania postów "nie o Tibii" więc nie wiem czego się czepiasz ( może się mylę.. podaj link to może zmienię zdanie)

Zaglada
01-04-2004, 20:40
Gawarisz pa ruski ?
Sprechen Sie Deutsch ?
Do you speak Enlish ?
Hablas Espańol ?

Sorki ale styl twojej wypowiedzi jest kiepski, nikt za Tobą nie będzie tęsknić (bynajmniej ja). Upomnienie dałem Ci za obrazę mnie, gdyż nie pozwole na to aby jakiś gówniaż tak o mnie mówił. Coż, wyraziłeś swoje emocje, uczucia - miałeś prawo, ale nie musiałeś mnie bluzgać.
Skoro tibia.pl jest oficjalną stroną Tibii, to obowiązują na niej takie same zasady i gwarantuję Ci, że nie zmienisz ich. Eh, nie ważne, szkoda gadać.

Zamykam, jednak Twojego posta nie zmienię.

Majen
01-04-2004, 20:47
A ja się nie zgadzam. Modkowie starają się pomagać użytkownikom(ale naprawde czasami zajdą za skóre), no i MUSZĄ pilnować aby tacy jak ty nie zaśmiecali forum, a tak przykładowo użytkownik Majen(podwójny AS forum) jest na forum od bodajże XX października i jeszcze ani razu nie dostał upomnienia. Więc jak widzisz nie wszyscy gonią za postami, posty liczą się tylko dla nOObów którym się wydaje że jak będą mieli 200 postów to będą szanowani na forum, ale to nieprawda przecież wystarczy 20 postów, porządnie napisanych, bez żadnych zbędnych komentaży itd.
Kiedyś też byłem dzieckiem i pisząc na forum uważałem że wiem wszystko najlepiej ale wkońcu stykneło mi te 15 lat(mimo, że zaliczam sie do rocznika 1988) i doszedłem do wniosku że trzeba dorosnąć. weź lepiej się zastanów nad swoim postępowaniem, zmień je a może modkowie puszczą to w niepamięć.

MatKus
01-04-2004, 20:48
Hmm. Nie tylko modki to przeczytają zapewne :P
No tak. twoja argumentacja jest iście wspaniała i bardzo przekonująca. zaraz dam mu banana i każę nabić na pal.

Proponuję trochę popracować nad swoim językiem i nieco ograniczyć ilość wyrazów uznawanych powszechnie za wulgarne. Ja rozumiem, że wychowali cię lidzie, których przeważnie widuje się pod budką z piwem, ale na tym forum są także ludzie wychowani nieco lepiej, niż ty, i nie chciał bym, żeby nabrali od ciebie nawyków wyklinania.

Obowiązują na tym forum takie zasady, jak CIPowie sobie wymyślą, bo Tibię oni zrobili, więc oni ustalają zasady, a my się tych zasad mamy zamiar trzymać. Jeśli to ci się nie podoba, no cóż, sorry, Vinetou.

Będziemy tęskinić. Bye.

Grrr. zagląda, zamknąłeś mi temat, jak pisałem posta.

Zaglada
01-04-2004, 21:45
zanim Zagłada stwierdził iż go obraziłem byłem kulturalny a moje słownctwo nie było najgorsze, wqrwilo mnie po prostu to że Zagłada nie przyjmuje krytyki, nie przyznaje sie do błędu tylko stwierdza że go obraziłem.
Nieprawdą jest również to że moich rodziców można spotkać pod budką z piwem oboje są nauczecielami z wyższym wykrztałceniem i kilkunastoletnim stażem pod budką z piwem nie bywaja.

Amen. Zamykam i proszę innych modów aby już nie wypowiadali się.