Pokaż pełną wersje : Dziwna sprawa w kazz, powiedzcie mi...
JA cie pier...! Poszedlem sobie z wizyta do kaz, znalazlem klucz do pierdla wiec pomyslalem ze pozwiedzam ^^. Wchodze, patrze a tu mino mage! No to uciekam, ucieklem i mialem zycie na zoltym. Ide sobie po schodkami do gory a tu sie pojawia nie wiadomo skad napis You are dead... ooco tu qrfa chodzi?!?!?!?! Ani nie bylem burnt ani nic! NAgle po prostu spadlo mi life tak jakby od energii (blekitny napis) i dead... Chollera jasna qrfaqfraqfra niech mi ktos powie o co biega!!!!
waR-MaGe
01-04-2004, 20:34
Pewnie mino mag rzucił na ciebie Energy Field takie świństo co Ci zabiera po pewnym czasie chyba 25 hp (jesli się nie myle :) )
ancient kavu
01-04-2004, 20:35
Po pierwsze sprawdz kto Cie zabił i wtedy pogadamy :) Albo lepiej podaj nick
Aha i jeszcze jedno. Niektóre potworki mogą atakować Cie nawet jak ich nie widzisz więc to że wydawało się ze uciekłeś mogło być łudzące.
Pan Zeneq
01-04-2004, 22:47
sprawdz co cie zabilo to po pierwsze
Oryginalnie dodane przez: ancient kavu
Aha i jeszcze jedno. Niektóre potworki mogą atakować Cie nawet jak ich nie widzisz więc to że wydawało się ze uciekłeś mogło być łudzące.
miales chyba na mysli stalkera bo tylko on atakuje i jest niewidzialny a pozatym zaden potwor nie wchodzi na gore ani nierobi iluzji!!
@waR-MaGe energy field nawet na 8 lvl ne zabije cie jednym udezeniem z zoltego!!!!
@tomo_wyrwi:P
mozliwe ze poprostu zlapales jakiegos laga ale niewiem :/ sprawdz co cie zabilo i w tedy powiedz to moze cos wymysle :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.