Pokaż pełną wersje : Buty
Cloud streef
22-07-2005, 18:08
dużo tarc...dużo armorów ,legsów i broni.Troche mniej chełmów......ale nigdzie nie widziałem butów.
kto da rade zrobić hmm... crown boots, knight boots i plate boots?
ja nie umniem :P
dużo tarc...dużo armorów ,legsów i broni.Troche mniej chełmów......ale nigdzie nie widziałem butów.
Trace cierpilowsc..... A moze bys tak doczepil swoj post do tematu gdzie ludzie wlasnie robia grafiki? Tam zlec im aby zrobili BUTY a nie zakladasz nowe bezsensowne tematy...
Plaski knight
22-07-2005, 18:27
takich ludzi powinno sie zbrechtac :D
Wejdz w jakis temat gdzie robi sie grafiki na zamowinie i se zamow jakies boty :D
Cloud streef
22-07-2005, 20:39
nie zrozumieliście mnie. :P Ja nie proszę o zrobienie bootsów. Ja zadaję pytanie dlaczego jest tyle "wszystkiego" a 0 bootsów.no ale skoro tak "oceniacie" ten temat to proszę o skasowanie go
Ty umiesz czytac wlasne posty? Jesli tak to co to jest? Dla mnie wyglada jak zlecenie. Faktycznie temat do zamkniecia i skasowania.
Cloud streef
22-07-2005, 20:48
@up:w tym zdaniu chodziło mi oto dlaczego nikt nie robi..dlatego że nikt nie potrafi? nobo ja też nie ;) wiem ,że trochę niejasnie napisany ten post był ale jakbyś wpatrzał się w te słowa to byś zrozumiał :p
PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT JEŻELI NIE POJAWIĄ SIĘ KONKRETNE ODPOWIEDZI
Dlaczego? Bo buty są troszkę trudniejsze. Pozatym nikt się nie przejmuje butami, gdyż jest ich dużo (tibia). Są buty do chodzenia po wodzie, są zwykłe, są buty dające szybkośc i to wszystko…
Demokles
22-07-2005, 21:03
W sumie to też nie wiem dlaczego butów jest tak mało, przecież w tibii występuje tylko kilka ich typów, to dlaczego by tego nie zmienić? ;)
Plaski knight
22-07-2005, 21:50
przeczytalem ten temat i zrobilem buty platynowe sa na moim temacie :D
O GRAFIKACH 8o
Demokles
22-07-2005, 23:26
@UP
Ale te buty i tak beznadziejne.. kolory słabe, choc kształt nawet taki sobie..
Plaski knight
22-07-2005, 23:32
Demokles wiesz ale te twoje Demon buty nie sa lepsze B)
@down sorry
Demokles
22-07-2005, 23:40
Naucz się najpierw do jasnej cho***y pisać moją ksywe, a dopiero potem zacznij do mnie cokolwiek pisać.
Cloud streef
23-07-2005, 09:06
to ja moze poprosze w temacie z kogos gafikami o zrobienie butow ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.