Pokaż pełną wersje : protection amulet czy dragon neclacle
Seth Tyllis
22-07-2005, 19:25
pisze ten temat bo mam dylemat wybieram sie niedługo z kumplem na draga i nie wiem który naszyjnik wziąść ;( czytałem w kilku tematach że bierze sie dragon neclacle ale interesuje mnie tez o ile zmniejsza obrazenia protection amulet prosze o szybką ospowiedź z góry dzięki
turia arus
22-07-2005, 19:35
koniecznie dragon n to daje ochrone przed ogniem a smok z lapy to chyba nie zbyt bije
Wez Dragon N. bardziej ci sie pryda w walce z dragiem daje to chyba o 10% mniejsze obrazenia od ognia a protection amulet jest beznadziejny :P
Dameggio
23-07-2005, 14:08
Na dragi zawsze dragon nec., protection amulet zakladaj tylko na trudniejsze hunty, na serio sie przydaje bo zmniejsza obrazenia od wszystkiego:)
Od wszystkich zwyklych ciosów. Na inne ataki typu ogień, paraliż są inne naszyjniki, takie jak własnie Dragon Nackle.
najlepiej Stone skin amulet ;)
Eth Etherius
25-07-2005, 19:01
najlepiej Stone skin amulet ;)
jeszcze lepiej cały bp :P
a tak na serio: my z kumplem mamy chyba 4 dragon necklacke, zabiliśmy z 7 smoków i ani raz nie wzięliśmy :P (skleroza nie boli:P) Cały czas w szaliczkach pomykamy. Ale jeśli idziesz pierwszy raz, to weź :)
Elvena wez i po sprawie 50 ladunkow, nizbyt drogi i chroni od wszystkiego.
A najlepiej bys zrobil jak bys wziol ze soba dragona, protectiona, elvena, ss i might ringa, poprobowal to na kilku smokach i napisal jakie efekty. Tka wiem porobisz za krolika doswiadczalnego, al za to sie pzrysluzysz ;)
Zildjian_Pheonix
25-07-2005, 21:26
Mi tam to jest bez roznicy i tak tyle samo uhow mi zejdzie jak bede mial dragon necklace czy protection amuleta ale rob jak chcesz
Protection amulet - 10% (?) od obrażeń fizycznych (czyli łapa, sd, ue itd. itp.); 250 ładunków
Might ring - 30% od obrażeń magicznych (ogień, energia, trucizna); 20 ładunków
Stone skin amulet - pratkycznie całkiem redukuje obrażenia fizyczne (na oko jakies 90-95% redukcji, ciężko to sprawdzić); 5 ładunków
Dragon necklace - 10% redukcji obrażeń od ognia; 200 ładunków
Strange amulet - 10% redkucji obrażeń od energii; 200 ładunków
Silver amulet - 10% redukcji obrażeń od trucizny; 200 ładunków
Elven amulet - 10% redukcji obrażeń magicznych; 50 ładunków
Sam oceń, który amulet gdzie ci się najbardziej przyda.
@up: elven amulet redukuje ok 45% obrazen a nie 10
dagothar
26-07-2005, 14:50
Protection amulet redukuje okolo 7% obrazen.
@up: elven amulet redukuje ok 45% obrazen a nie 10
Elven amulet redukuje 10% obrażeń.
Protection amulet redukuje okolo 7% obrazen.
Być może, nie wiem, nie mam jak tego sprawdzić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.