Pokaż pełną wersje : Polskie Servery ?
Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:16
Czy powstaną Polskie Servery do TIBI bo jak narazie są tylko Niemieckie i Angielskie<Amerykańsie>
:] prosze o odpowiedz.
Heliwurab
22-07-2005, 20:23
Narazie nie powstały, narazie nie powstają i nie mają zamiaru powstać (leniwe co nie? ). Nie sądze żeby Cip Soft zrobili server dla polaków.. Nie mamy szans.. Gdyby nam zrobili, to by musieli robić na całym świecie, a to już by był chaos.. :(
NIE
NIE
NIE
NIE
NIE
Dotarlo?
@up
Byles pierwszy.
Btw. Polskie servery nigdy nie powstana, a to dlatego ze Polska graniczy z Niemcami czyli mamy bardzo blisko i teoretycznie mamy dobre polaczenie z gra.
Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:24
jeżeli taki temat był to sorka ale chciałem tylko wiedzieć :( a to kicha myślałem że będą Servery dla Polski ;( co za pech.
Hmm nie sądze, aby w najbliższej przyszłości powstał taki serwer...ale może....kiedyś....
Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:31
B) no może to nie typowe pytanie ale większośc nie rozumie niemieckiego i Angielskiego<Amerykańskiego> i dlatego się pytam bo na innych Serverach jest Większośc Niemców lub Anglików<Amerykanów> :( ;(
Heliwurab
22-07-2005, 20:34
No to pozostaje nam tylko uczyć się angielskiego albo nie grać w Tibie :)
Chyba że im zapłacisz jakieś 20 tysięcy dolarów to może zrobią polski serv.. czy tam 50 tyś dol.
@Down
No, jak pech, to pech :P
Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:36
No to pozostaje nam tylko uczyć się angielskiego albo nie grać w Tibie :)
Chyba że im zapłacisz jakieś 20 tysięcy dolarów to może zrobią polski serv.. czy tam 50 tyś dol.
No i tu masz Racje ale ja tam za bardzo do TIBI się przywiązałem więc moge grać nawet na zagranicznych serverach.
A co to za różnica tak by nie było samych polaków :]
@down też nie rozumiałem kiedyś ale pograłem i się nauczyłem większość pożytecznych zwrotów :]
Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:49
Wiesz kusznik masz racje ale większosć na tych Serverach to są Niemcy lub Anglicy<Amerykańie> ;) a ja ich jeżyka nie rozumiem :p
Wiesz kusznik masz racje ale większosć na tych Serverach to są Niemcy lub Anglicy<Amerykańie> ;) a ja ich jeżyka nie rozumiem :p
Rotfl, właśnie Niemcy, Amerykanie i Anglicy to jedne z najrzadszych nacji w Tibii.
Adolphus Elbragol
22-07-2005, 21:40
OMFG!
To po jaka cholere grasz w gre, ktorej jezyka nie rozumiesz? Po***alo do konca? Myslisz, ze jesli powstanie server w Polsce, gra zostanie przetlumaczona i beda tu grali tylko Polacy? Boze zachowaj...
<przepraszam, ale nie moglem sie powstrzymac>
Jakby był taki polski server skonczyl by pewnie tak samo jak ta biedna Tanbera:P, watpie aby kiedykolwiek taki powstal, juz predzej zrobia rosyjski niz polski:P
Fury Nightwolf
22-07-2005, 22:28
Kiedys ktos napisal na forum kilka punktow dlaczego niemoga powstac polskie servery ... to byla prawdziwa komedia !!!
Aff.. Było już kilka takich tematów.. Nie zrobią serwerów w Polsce.. bo po co? Graniczymy z Niemcami.. Dużo prędzej zrobią serwery w Japonii lub Australii, tak mi się wydaje..
Ghost Nieudany
22-07-2005, 22:47
*rytmicznie, ale mocno, uderza głową o blat biurka*
Jeśli nie potrafisz szprechać po niemiecku/angielsku, a grasz w grę wymagającą znajomości najlepiej obydwu z nich, to czy będziesz się np. pchał na szefa kuchni mając wykształcenie handlowe? Nie sądzę.
Poza tym - nie rozumiesz ich "jeżyka"? Ja też nie. Nie potrafię zrozumieć, co te niemieckie i angielskie jeże do mnie mówią... Brrrr.
Mnie tylko ciekawi - gdzie wy, ludzie, macie mózgi, że przynajmniej raz w tygodniu pytacie o jedną pierdołę, na którą się odpowiadało MILIONY razy? -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.