Pokaż pełną wersje : Zmiana z Swordów na Cluby (sorc)
Raiderek
22-07-2005, 20:30
Jak zauważył High lvl Sorce używają swordów z uwagi na Bright sworda,
Ja obecnie używam swordów (fire sword) a skille mam 20/24
Są 3 możliwości:
Zmiana na Cluby
SS=17 oz.
Lub zostać przy swordach, wtedy:
Bs=29 oz.
Fs=23 oz.
Powiedzcie mi Czy zacząć walić clubami (SS) czy może zostać przy swordach,
Jesli zostać to który sword będzie lepszy, Ponieważ nie chcem popełnić blędu
@Down: Nie takiej odpowiedzi oczekiwalem, Tylko nie rozumiem czemu mnie obraziłeś....Nie lubisz mnie? coś ci zrobiłem?...Heh Polacy....
Wal z axe'ów -.- ew możesz poszukać/pomyśleć ale to chyba za dużo jak na Ciebie -.-
Dj Fara0n
22-07-2005, 20:52
@up:
Fire axe wazy 40 oz. i nie zabardzo sie oplaca dla sorka.
@topic:
Zostan przy swordzie...
@up:
Fire axe wazy 40 oz. i nie zabardzo sie oplaca dla sorka.
@topic:
Zostan przy swordzie...
Omg, kolejny nie załapał ironii -.-
Heliwurab
22-07-2005, 20:55
Owal sword/club/axe, kup se dobry shield i rób runki.. Sorcerer przecież nie wali z bliska tylko na mocne potwory z runkami... a jak cos to ucieknie do depo z dobrym shieldem... takie moje zdanie.. Dla mnie sorcerer to prawie paladyn :D
Taki siaki mag
22-07-2005, 20:58
Ja tam żałuje, że zaczołem walić z clubó, pisali że to drobre dla maga X( , e tam bright sword o 13 cięższy od SS a ma 28 obrony więcej. I mam pytanie, czy przy skillu 17 ewentualnie moge sie jeszcze przeżucić na BS? :evul:
ciemne dropsy
22-07-2005, 21:08
osobiscie to moaj sytuacja wygladala tak...
Mialem 18 sworda i sie wkurzalem ze nei moge zuywac gsa bo wazy 180 oz. Znalazlem w kopalni war hammera i rpzerzucilem sie ze swordow na cluby i wcale nie narzekalem... Szybkoz robilem 18 cluba i expilo mi sie o wiele szybciej i lepiej na rotach z war hamemrem niz z fsem + shieldem...
Sir Saneris
22-07-2005, 21:13
Zasadniczo na nizszych lvlach jak chodzisz na roty to zasadniczo ma ten def znaczenie ale na wyzszym? Skull Staff wazy mniej.. zawsze to run na capa mozna wziac wiecej.. ponadto ss jest znacznie tanszy od bsa z tego co sie orientuje. Osobiscie stawiam na ss'a ;). Nawet na nizszych lvlach.. juz lepiej zainwestowac roznice ceny w lepsza tarcze.
Raiderek
22-07-2005, 21:16
Expienie na Rotach mam już sa sobą
Chodzi mi Bardziej o Wage i o obrone
Któro rozwiązanie jest opłacalniejsze...
Bo z broni i tak nie bendę expil
Lepiej zainwestować w obrone czy Wage?
jeśli wage to zostać przy Fs czy przeżucić się na SS?
@UP: Tarcze to ja mam Vamp, Arcania jest dosyć drogim światem więc o Demon shieldzie nawet nie myśle
ciemne dropsy
23-07-2005, 13:04
W wage. (limit)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.