Pokaż pełną wersje : Atak szkieletów na Ab'dendriel >>Guardia<<
Filmik zamieszczam tutaj (HTTP://RAPIDSHARE.DE/FILES/3270912/UNDEAD_LEGION.REC.HTML).
Spell by Astinius Druid. Mam nadzieje, że się podoba. W każdym razie w ab zrobiło furore. Nie codziennie ktoś kupuje takie beznadziejne zaklecie. ;)
hyhy fajne :D. Ej tych skeletow nie da sie zaatakowac?
Nie da sie ponieważ Guardia jest non pvp. Na non pvp summon jest traktowany jako gracz. Na filmie widać jak niektorzy próbowali bić te szkielty z hmm oraz gfb. Bez skutku. Ciekawe jak by sie w boju sprawdziły. ;)
Nieciekawe i w dodatku zaspamowales forum :/
Hobbit FajerBlejd^^
23-07-2005, 04:04
Nieciekawe i w dodatku zaspamowales forum :/
zmien avatar na bociana z becikiem w dziobie narazie...
Nie da sie ponieważ Guardia jest non pvp
buahuahauh xD =D noob plz lol?! 8o ;]
@topic:
a ja siem was pytam jakie je wasze zdanie na temat :
ej a to bylo sumowane, czy jak on je zlurowal ze go nie pobily? bo to now-pwp? czy ze o co chodzi?
bael hael
23-07-2005, 11:03
Nastepnym razem jak chcesz cos napisac to pomysl co to ma byc a nie dajesz tytul tematu atak szkieletuw na ab na guardia, kazdy wtedy mysli szkielety nigdy jeszcze teog nie widizalem i chce to zobaczyc a to wcale nie jest zaden atak szkieletow na ab, to tak samo jak by ktos napisal dl zlurowany pod venore a to ktos by sie przemienil w dla i podszedl pod venore. Dajcie mu punkty karne.
@up
usun ten link do keylogera z podpisu -.-
I na dodatek ma kompleksy i stara sie dowartosciowac wkrecajac kity ze ma highlvl postac. A wpiszcie sobie jego nick na tibia.com, evul 12 lvl.
Guardia 366 GER Non-PvP , wiec pomysl na drugi raz, to nie boli... ( to do kolesia kilka postow wyzej ktory mysli pewnie ze guardia to E-pvp )
X( Filmiku nie da sie odtworzyc :( :( :(
Szaman_2
23-07-2005, 13:33
Film ciekawy :) Od razu widać, że gracze na Guardii też potrafią się dobrze bawić. Żałuje tylko, że akurat nie grałem ;]
Hail Guardia !
Bongozzpl
23-07-2005, 15:15
zly link (10 znakow...)
Lol jak to kuraw zsumonowales 20+ skeletonow ?
Filmik nie działa :(
@Up za pomocą czaru "exana mas mort" ;) Chyba... :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.