Pokaż pełną wersje : Pytanko
Ostatnio siedzac se przd kompem grajac w Tibie naszło mnie pytanie czy można przenieść postać z jednego serwa na drugiego serwa?? Np. mam postac na hibernie a chciałem prznieść ja na issare czy to mzliwe?? czy musze grac odnowa na nowym serwie ??
Nie ma mozliwosci przenoszenie NICZEGO pomiedzy serwerami. Jezeli chcesz zaczac gre na innym serwerze t musisz stworzyc nowa postac.
To nie realne :P wyobraz sobie na antice d hammer 1 k kosztuje na isarze 3k to jak by to kazdy robil ... kupowal na antice przenosil sie na isare sprzedawal na isarze i wracal na antice za 3k na antice kupil by cos tam itd...
Oryginalnie dodany przez Aexer
To nie realne :P wyobraz sobie na antice d hammer 1 k kosztuje na isarze 3k to jak by to kazdy robil ... kupowal na antice przenosil sie na isare sprzedawal na isarze i wracal na antice za 3k na antice kupil by cos tam itd...
I jakby np. powstal nowy serwer, to ludzie ze 100 lvlami by sei an neigo przenosili i byloby malo osob na rooku, a gracze, ktorzy sie przeniesli mogliby rzadzic na serwerze.
Albo ktos by sobie pakowal chara na serwerach non-pvp, a potem przenioslby sie na pvp i tam by pkowal
PS Trzy setki za mna, czas zaczac czwarta :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.