Pokaż pełną wersje : Gdyby nie było TIBI??
Jestem ciekaw na jaka gre przzucilibscie sie (piszcie tu swoje pomysly) albo co zrobicie (jakby ten kwietniowy Upad wszedl w zycie :D )
----------------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)
Karol ll
02-04-2004, 09:15
Ja bym namówił rodziców na PACC (np. że zaraz jest Zajączek :P ). A tak to może MUonline...
Jakby nie bylo tibii to... by sie zylo dalej. Nie mam pomyslu w co bym gral, ale brak granie w cokolwiek online np. lesze oceny w szkole ;).
St. Patrick
02-04-2004, 19:58
hmm... niektorzy mowia tu jak narkomanii. co by bylo gdyby zabraklo tibioiny, co bysce zaczeli brac? smutne. PRZYPOMINAM TO TYLKO GRA I OPROCZ NIEJ ISTNIEJE ZYCIE... naprawde (ci ktorzy nie wierza niech sprawdza)
Jeżeli jzu tak strasznie bardzo brakowalo mi zajecia to poprostu sciagnal bym inna gre online... na Tibii świat sie nie konczy ;p Jest wiele wiecej gier zblizonych grywalnoscia do tibii a nawet lepszych;p
Jagby nie było tibi to:
a)bym spędzał więcej czasu na podwórku.
b)bym grał w UO.
ten żart mnie tak zaskoczył że chcialem przełożyć swoje kupno pacca z wakacji na jutro :D. A tak ogólnie zacząłbym grać w diablo II i SOLDATA soldat rox tibia rox
Czkowron
03-04-2004, 09:46
Hieh......
Jakby tibii nie było , żyło by sie dalej ,tyle że w coś innego grało :)
Przeważnie jak nie mogę grać w Tibie ze znanego wszystkim powodu (Too Many players...) to zostaje jeszce MU :) . A jak np. sieć u nas czasem nie działa na jakis czas to zostaje jeszce Morrowind ,który i tak sie tnie :D
gralbym nadal w tibie bo mam pacca ;)
Ja wlasnie dzisaj skonczylem grac w tibie i musze zrobic wszystko zeby zapomniec tej grze. Ale gdyby nie bylo tibi to prawdopodobnie nie poznal bym kilku naprawde fajnych ludzi... pozdro dla nich!
To bym miła więcej czasu na survival project(tesh coś jak tibia) i może w końcu bym przeszedł MP2... ;D
Real Finuko
03-04-2004, 16:51
hmmm...Ja bym sobie chyba PACCa kupił:D
Ja bym zaczoł znowu poważnie grać w Counter-Strike :D
Bigvirus
04-04-2004, 20:45
Bym zaczal grac hyba znowu w cs albo ultime...
Z waszych wypowiedzi wynika że jak nie tibia to UM << ile kosztuje ta gra?? i kto w nią gra?? (ja i tak bede grał w tibie puki nie bedzie dla Pacca)
Sir Devilaz
12-04-2004, 01:11
Gdyby nie było tibii grałbym oczywiście w icewind dale'a (choć i tak gram w niego cały czas nawet gdy jest tibia) :)
Hmmmmmmmm Albo by sie kupiło pacc albo dalej grało w CS. Ale jak sie pomyśli o końcu Tibii za free to aż brzuch boli.
Ja bym gral w Lego Racers :P (zart :D) Zaczolbym grac w Unreala :P
Co do tego tematu to wiem że nie wszyscy zostali by przy cRPG tylko poszli w ruznorakie gatunki gier :/
Napiszcie prosze jakie znacie gry o podobnej tematyce jak Tibia , MU, UO, itd. chce sobie w cos innego zagrac lecz nie wiem gdzie moge znalezc darmowa gre internetowa cRPG!!
Warrior of ksamat
17-04-2004, 23:53
A co bym mial sie zabic??
Jak wczesniej nie gralem w tibie zylem normalnie......
Wpadlem w naug cale dnie siedzialem w domu i nic wiecej tylko szkola tibia i tak caly czas.
Mowie ze bylo bo juz coraz mniej gram i sie z tego ciesze .
Jak by nie bylo tibi nie wiem co bym robil zyl bym tak jak zylem :(
Ja niegram juz w Tibie od jakiegos czasu.
Teraz gram w MUonline www.muonline.com (gra za free)
albo
Helbreath www.helbreath.prv.pl http://helbreath.mmogspot.pl (tez za free)
Pozdrowienia dla wszystkich kturych poznalem w Tibi i dla pekerów dzieki kturym w tej grze chociaz cos sie dzialo.
Gonzo von Krenzel
18-04-2004, 00:45
Ja juz chyba od 2 miesięcy nie gram w Tibię i nie jest źle. Prowadzę radio internetowe, bawie się we flashu, działam na tibia.pl i #tibia.pl. Jakoś żyje i nawet lepiej mi jest niż z Tibią :P :).
next great sorcerer
20-04-2004, 17:45
gdyby nie było tibii... odkąd w nią gram odsuwam tą myśl.
ale gdyby nie było to nie miałbym gry na lata (i kilkaset tysięcy innych ludzi też nie :P) tylko grałbym jak zawsze: nowa gra, marzenie o niej, zakup/przegranie jej, przejście na max wszystko nuda i od nowa.
Gdyby nie bylo tibii...to by sie nic nie stalo. Moze by bylo lepiej, bo jest tyle ciekawych gier w które jeszcze nie grałem (teks jakbym mial umrzec nie? :)). Nie jestem od niej uzalezniony, a tak wogole to juz mi się nudzi, bo wyleczyl mnie z niej "Tony Hawk" :)
może napiszecie jakie gry online znacie (podobne do tibi? :/)
Faolitiarna
21-04-2004, 18:05
|_| |_ ^|^ | |v| |-\ 0 N L I N E
Kpt. Meszkoni
21-04-2004, 18:57
W sumie to gram w Tibie kilka dni. Owszem Tibia jest cool :], ale gdyby jej nie było to grał bym w HB ;].
HB - HelBreath.
Pozdrawiam.
pabloxxl
02-05-2004, 22:10
Ja pewnie przerzuciłbym się spowrotem na gry normalne (nie na necie) :(
Osobiście sie przeżuciłem na MU online i proponuje innym co zabardzo nie maja czasu grać w tibie co okazało sie w moim przypadku ! (tam nie ma lagoww (chyba ze wpadniesz w duzy tlum ludzi) i nie musisz sie wbijac jak opetany) co prawda wiekrzosci MU nie bedzie odpowiadalo z 2 powodow.
1-długie siąganie pliku!
2- DZIKA rejstracja
Ale jeśli sie przez to przebrnie czeka nas całkiem mila gra !! POLECAM
---------
BRACTW VALORIA (http://www.valoeia.prv.pl)
L..i..S..e..K
03-05-2004, 17:00
Gdyby nie było TIBI??
Pewnie bym miał lepsze ocenki ;)
Rage Fury
03-05-2004, 18:21
Ja bym kontynuował swojegranie na konsolce w gran turismo ,REsidenta,Finala,Tekkena,Crascha,I innych poje..anców konsolowych bo co jak co ale konsola zawsze bawi i konsolka niemusi spełniać wymogów systemowych.Zerknijcie sobie na wymagania dooma3,Half life2 i inych nadchodzacych tytólw a PSX EXTREME RZĄDZI
Hrabia von Nox
03-05-2004, 21:26
Gdyby nie było Tibii to przynajmiej skończyłbym z chodzeniem i wywalaniem ciężkiej kasy na terapię grupową "Jest świat poza Tibią" (RZECZYWIŚCIE JEST!!!). :))
ja bym grał w dsj i europe universalis :P
Bigvirus
12-05-2004, 12:43
NIe mam pojecia pewnie bym gral w jakos inna chora gre:D
Dr. Omader
12-05-2004, 13:06
Oryginalnie dodany przez Bigvirus
Bym zaczal grac hyba znowu w cs albo ultime...
NIe mam pojecia pewnie bym gral w jakos inna chora gre
WTF?
Po kiego sie 2 razy w tym samym temacie wypowiadasz? Teraz nie masz pojecia a niedawno miales. Zauwazylem ze zaspamowujesz forum, piszac glupie posty. OSTATNIE OSTRZEZENIE dla ciebie. Nastepnym razem bedzie 2 upomnienie bo widze ze to 1 cie chyba niczego nie nauczylo.
Mathayus
12-05-2004, 20:40
moze bym sie za Hb zabral albo w ogl przestal grac bo tibiia wcale mi do szczescia nie jest potrzeban
Pewnie zacza bym palic (popki bez filtra) pic (nalewke za 5zl) i co najgorsze brac narkotyki (duzyy wybur )no tak by bylo gdyby tibi niebylo. Zreszta jak mnie kto zabije to siegam po to pierwsze i drugie :D ale nie po ostatnie bo to by bylo gdyby tibi niebylo hehe 8o
Sir_alex
17-05-2004, 14:29
Ja jak bynie bylo tibi to bym sie lepiej uczyl mniej bym siedzal na kompie i wiecej bym lazil z kumplami jednym slowem chyba by bylo dla mnie lepiej hehe ale tibia rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
moze bysmy przezyli...
mi by na pewno skoczyly oceny do gory :]
w kazdym razie zanim mialem neta w domu to nawet o tibii nie wiedzialem a nie umieralem z nudow 8)
[-JELO-]
17-05-2004, 20:25
sadze ze chyba przezucenie siem na MU a jak nie to powrót do cs'A :)
sir abaddon
16-06-2004, 10:50
ja tam bym nie nazekal nie ma tibi to trudno
fajna gra la zyje sie dalej a zadne inne gry online mi sie nie podobaja moze ewentualnie reddragon
8o
To bym grał w NWN na multi na serwerku ORB
Ooooo.Gdyby niebyło tibii :)) .Koniec siedzienia na kompie do póxniej nocy. Więcej moich kumpli by na dwur wychodziło.SAME ZALETY!!!
--------------------------
Jestem uzależniony:(( ;(
hehe niema takiej opcji żeby jej nie było :P
bym grał w jakomś inną gierke ale niewiem jakom może NwN alko Warcraft FT ale narazie nie myśle o tym bo mam Tibie i jestem szczęśliwy :]:):]
Lord Czaja
18-06-2004, 20:15
Nie będzie Tibii ? Ej, wy nie straszcie mnie 8o :P
A tak serio, to nie grałem pół roku i jakoś żyje, coś by się wykombionało...wymiatam w SeriousSama 2 :D
Jakby tibi nie było to bym żyła dalej. Lubię tą grę, ale ttaktuję ją bardziej jako rozrywkę niż jako moje całe życie. Bardziej lubie wyjść gdzies z przyjaciółmi niż grać w Tibie, co nie wyklucza faktu, że lubię tą grę. Po prostu była, jest i będzie dla mnie tylko grą, która mi się podoba. Niczym więcej. Wiem że wielu może się ze mną nie zgodzić i bluzgać ale leje na to, bo tylko wyraziłam moje zdanie. Wiem że dla innych Tibia to całe życie. :) pozdro :P
hmmm.... ja mam do tego wiele opcji, albo bym sie uczyl albo bym strony robil albo bym leniuchowal xD
Galahard
18-06-2004, 22:52
Głupie pytanie, jakby nie było tibii, tego pytania by nie był, nie było by tej strony ani redakcji, a wszyscy byśmy się nie zamiartwiali, bo po prostu by nie było tej gry!! Każdy by robił to co zwykle, a maniacy mmorgp po prostu grali by w inne gry tego typu po necie, i może któraś z nich zaczęłaby robić furorę (jak Tibia teraz)...
Gdyby nie bylo tibi to bym gral w dziwne gry na miniclipie.
gdyby nie bylo Tibi to bym gral gry typu Diablo 2 i red alert 2(kocham te2 gry).Albo caly czas siedzialbym na podworka i gral w pilke.tak jak spedzam wekszosc wolnego czasu.
Dranit II
01-08-2004, 20:34
nie bardzo wiem w co mialbym innego grac, ale jesli juz to gralbym w diablo i oprócz tego jest jeszcze chyba ten PRAWDZIWY SWIAT, którego nic nam nie zastapi!!! ;)
Ettercap
01-08-2004, 20:53
ja bym pogrywał czasem w ET czasem w diablo jak diablo by się skończyło to bym coś wykombinował jak zawsze bym jakąś grę znalazł puki co : jest tibia-gram w tibie
schmascher
02-08-2004, 23:32
Gdyby gra byla tylko dla PACC.
To nowi gracze niemogli by wyprubowac tej gry i zobaczyc jaka jest.
Jak ja patrzylem na screeny przed rozpoczeciem gry w tinie to myslalem ze zwymiotuje!
Przeciez prawie kazdy co ma FACCa to i tak po dluzszym czasie chce miec PACCa i przewaznie go ma.
Bez PACCa z wyszym lvlem nie do sie efektywnie expic!!!.
Pmyslcie trocze ludzie zanim cos powiecie.
A gdyby wcale nie bylo tibii to Bym sie wiecej uczyl ;(
Baron Kaldrick
03-08-2004, 10:44
Gdyby nie bylo Tibii, swiat bylby pieknym miejscem ^^ +P
TheNatoorat
03-08-2004, 15:22
Re up: Święta prawda...
Re topic: Co bym, robił gdyby nie było Tibii? Hmm... dalej zabawiałbym się komputerem, grałbym w Diablo II, GTA: ViceCity, rozmawiałbym z kolegami przez GG. Moje tibijskie życie skończyło się już parę miesięcy temu i wcale nie mam zamiaru wrócić do tego zżeracza czasu. Teraz często zastanawiam się, co skłoniło mnie, żeby w czasie, kiedy nie miałem neta w domu, codziennie przesiadywać 3 godziny w kafejce internetowej lub błagać kolegów żeby wpuścili mnie na chwilę do domu... chyba miałem coś źle z psychiką.
Gdyby nie było Tibi? Pomyślmy... Podciąłbym sobie żyły? Skoczył z mostu? Powiesił się? Życie bez Tibii - straszne. Nie warto tak żyć. To tak jak życie bez marihuany, wyobrażacie to sobie?
Dla mnie sprawa jest jasna - wróciłbym do RED DRAGONA - od tego zaczynałem , tylko do jasnej ... dlaczego zrobili go płatnego. Cały urok szlag trafił - znowu komercja ;(
------------------------
Last Markhus ( Elysia)
Nie gram już w tibie:) !!! I wam też tak radze;) !!! Odkond w niom niegram czuje się lepiej(serjo):] !!! Jak by nie było tibi było by o wiele lepiej:D !!!
Będziecie tak wyglądac po grze w tibie!!! X( 8o ;( :evul: !!!!!!!
Teraz gram w gra (mta) sa (gta sa przez internet[multiplayer])
Jeżeli macie gta sa i chciali byście sobie pograc w to przez internet prosze pisac na moje gg 3785970
Marcin24
18-04-2007, 19:17
Jakby nie było Tibii to... nie pisałbym tutaj co by było gdyby Tibii nie było.
A grałbym w Lineage II.
Hellraiser
18-04-2007, 19:19
Hm,..
- Raczej bym grał w jakieś FIFY, Managery jakies giery związane z piłką.
- Bym spędzał więcej czasu na dworze.
- Chyba bym się lepiej uczył, chociaż o pare %.
Chyba to najważniejsze zmiany, powroty,..
Nie gram już w tibie:) !!! I wam też tak radze;) !!! Odkond w niom niegram czuje się lepiej(serjo):] !!! Jak by nie było tibi było by o wiele lepiej:D !!!
Będziecie tak wyglądac po grze w tibie!!! X( 8o ;( :evul: !!!!!!!
Teraz gram w gra (mta) sa (gta sa przez internet[multiplayer])
Jeżeli macie gta sa i chciali byście sobie pograc w to przez internet prosze pisac na moje gg 3785970
Patrzcie co ta Tibia robi z ludźmi.
>topic
Proste. Popełniłbym samobójstwo.
Mateuszek10
18-04-2007, 19:36
kolejny człowiek z seri
TIBIA JEST DLA MNIE BOGIEM
jejku to tylko gra...
To tak jak życie bez marihuany, wyobrażacie to sobie?
Raczej nie;).
A co do tematu. Znalazło by się jakąś inną gierkę MMORPG.
predalien
18-04-2007, 20:18
@up
Zapomniałeś dodać że naleśnikiem.
@topic
Już lepszych tematów do obrobienia nie ma?
Virusmaxi
18-04-2007, 20:26
Zabilbym rodzine krzeslem bo tibia to dla mnie wszysytko niemoge bez niej zyc juz 3 rok kibluje w 4 klasie podstawowoki ale co mnie to obchodzi mam tibie i to mi wystarczy a jak tibii nie bedzie to wysadze caly cipsoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111 aha zapomnialem dopisac ze cipsoft wysadzilbym obsadzajac sie bombami i bym tma wszedl i bym wszystkich zabil bo niema tibii gram 24/7 mam jusz 34 lvl i jestem mega miszczem TIBIA TO MOJE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111 11111111111111111111111111111111111
A tak na serio...
Niewiem czemu tu piszę, bo nie gram w tibię!! :P
Ale jakby jej nie było... TO BYM SIĘ UCIESZYŁ ^^ ŻE GÓWNO UPADŁO ^^.
Nikt jeszcze nie zauważył, że to "trochę" nieświeży temat?...
@topic: jadłbym szpinak.
Honasolo
18-04-2007, 21:28
Hmmmm...
Gdyby tibi nie bylo to na 100% nie wiedzialbym co to nalog. Zaczalbym palic powoli opadajac na dno marginesu spoleczenstwa.
Z czasem bralbym narkotyki i tak do usranej smierci bez wyksztalcenia...
Sadze, ze tibia to nalog, z ktorego warto skorzystac zamiast np. fajek.
Jakby to^ by sie nie sprawdzilo bym nadal gral w strategie i popijal herbate.
I nigdy bym do ksiazki nie zajrzal. xD
P.S.
Gdyby tibi nie bylo... to u mnie w szkole zaczalby sie krecic interes narkomanow.
predalien
18-04-2007, 21:44
@Lasooch
Tylko trochę spleśniały.
Gdyby nie było tego, tego shitu bym się cieszył że nie zmarnowałem 2 lat życia grając w to to, ale też bym nie trafił na to forum.
Mi to rybka bo w nia nie gram.
Czarna_Mamba
18-04-2007, 22:26
Gdyby nie byłoby Tibii to świat byłby lepszy.
Dark Sven
18-04-2007, 22:26
Gdyby nie było Tibii to może bym jeszcze pograł kiedyś z kolegami w nogę. A tak, dupa.
Odreagowałbym na mamie krzesłem... ;]
Virusmaxi
18-04-2007, 22:29
@Tompior
To po co się wypowiadasz? ;p
@topic
[maniak on]
O NIE DZISIAJ DEDLEM NA DFARFACH GłARDACH BO ZAMIAST RUSZCZKI WALILEM Z AKSA SWOJIM DRUTEM I PADLEM BO NORMALNIE BRAKLO MI UHOW I NIEMIALEM JAK SIE LECZYC A KASY NIEMAM NA EXURE VITE BO JESTEM BIEDNY CIAGLE BLAGAM O FRI ITANZ PLX BO BEZ FRI ITANSOW NIEMA GRANIA A JAK NIEMA GRANIA NIEMA ZYCIA NIEWIEM JAK MOZE WYGLADAC SWIAT BEZ TIBII NIEWYOBRAZAM SOBIE JA SIE CHYBA ZABIJE POWIESZE PODETNE SE ZYLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 111111111111111111[MANIAK OFF]
Gdyby nie było Tibii, to dzieciaczki w szkołach rozmawiałyby po ludzku i nie chodziły na cyce.
Gdyby nie bylo tibii to bym tak duzo wypowiadal sie na innym forum.
Ghard Lage
19-04-2007, 16:19
Co masz na myśli mówiąc "Gdyby nie byłoby Tibii?"? Bo jak piszczel to wszyscy byliby inwalidami.
Virusmaxi
19-04-2007, 17:00
@up
Dobrze powiedziane ;)
Jak czytam wypowiedzi niektorych osob "Mialbym lepsze oceny", to mi zal dupe sciska za przeproszeniem. Sam gralem w tibie 3 lata i w zadnym roku nie pogorszyly mi sie oceny. Zreszta tibia to tylko biedny mmorpg z dupna grafika bez dzwieku, nie wiem jak to jest, ze ma tak duza grywalnosc [ w polsce wieksza niz gry typu MU, RO, UO ]. Doszedlem do wniosku, ze ta gra po prostu jest prostsza niz poprzednio wymienione [ czyt. lucha imitacja tych gier, dla mniej kumatych ].
Gdyby nie było Tibii, to dzieciaczki w szkołach rozmawiałyby po ludzku i nie chodziły na cyce.
() \/\/ |\| 3 |)
@Topic
Gdyby nie było Tibii, to nie byłoby tego tematu ;[
;[ Och, ach!
|\_;[ Spyerdalay?
)) \\
PogromcaDwarfGuardow
20-04-2007, 16:07
Jakby nie byłó Tibi nie było by strony www.tibia.pl i www.tibia.com,jakby nie było Tibi to nie istniało by to wyjebane w kosmos forum,jakby nie było Tibi to była by Sribia.:}
Miałem już tu wpis bez tibi lepiej........ Nie zmieniam zdania, nie grajcie w tibie! a jak by ktos niemial w co grac to może pograc w gta sa przez neta miałem już wpis o tym plz piszcie kto chce chętnie pomoge!!! Zkończyc z tym uzależnieniem a tu macie filmik jak niebezpiczna może byc tibia, postaram sie o więcej (plzzzz piszcie) GG 3785970 PISZCIE LUDZIE UZALEŻNIENI OD TIBII !!!!!!!!!!!
http://www.milanos.pl/video.php?cat=11&id=7171 :(
Mam nadzieje że wam to da coś do myślenia!
http://www.milanos.pl/video.php?cat=11&id=7171
http://video.google.com/videoplay?docid=7419655416454478690
http://video.google.com/videoplay?docid=-7984013303692343522 ŻARCIK XD
http://www.klikplej.pl/film,1934
JAK CHCECIE WIĘCEJ PISZCIE NA FORUM !!! POMYŚLCIE !!!
Gdyby nie było tibii to proste bym w nią nie grał...
Articuno
17-06-2007, 23:37
Mam nadzieje że wam to da coś do myślenia!
http://www.milanos.pl/video.php?cat=11&id=7171
http://video.google.com/videoplay?docid=7419655416454478690
http://video.google.com/videoplay?docid=-7984013303692343522 ŻARCIK XD
http://www.klikplej.pl/film,1934
JAK CHCECIE WIĘCEJ PISZCIE NA FORUM !!! POMYŚLCIE !!!
ku*wa, koleś weź się schowaj, World of Warcraft, GTA różniste, też uzależniają, nawet bardziej...
niektórzy ludzie naprawdę są uzależnieni od TIBI, poprostu żal...
Ale gdyby TIBI nie było albo jeśli mi by się znudziła to najprawdopodobniej grałabym w Silkroada...:p
Gdyby nie było Tibii, to nie byłoby tego forum. Bez tego forum nie byłoby tego tematu.
Gdyby nie było Tibii byłbym dużo lepszym człowiekiem.
Gdyby nie było Tibii prawdopodobnie leżałbym teraz gdzieś i obudził się rano z koszmarnym bólem głowy.
Gdyby nie było Tibii nie znałbym teraz paru fajnych ludzi...
etc.
Jak by nie bylo tibii to bym skakał z radości!
Gdyby nie byloby tibi z cala pewnoscia nie wypowiadalbym sie na zadnym forum, a moja ort. bylaby kiepska. ;]
Jednak duzo zawdziczam tej grze tzn. wiem juz co to nalog. (czyt. slowa honasolo)
Moglbym wpasc jeszcze w gorsze nalogi. ;/
A teraz wiem, ze nauka to nie kon i trzeba zawsze ja pchac do przodu.
P.S.
Pilbym herbate i nie chodzilbym na cycki. x]
Hmm...
Grałbym w inne mmorpg np w takie jak RYL, MU, RF, HB i tak jeszcze mógłbym wymieniać i wymieniać ;)
EDIT@
Nie jestem uzależniony od gier bo teraz jestem w takim wieku że już coraz mniej chce mi się siedzieć przed kompem a wolę wyjść gdzieś czy to na rower czy gdzieś sobie pochodzić :)
Rethfing on Aldora
18-06-2007, 15:01
Gdyby nie było Tibii to średnia IQ polskiej młodzieży wynosiła by zdecydowanie więcej. Przynajmniej nie było by tylu debili ;|
kamosblue
18-06-2007, 15:15
Gdyby nie było Tibii to średnia IQ polskiej młodzieży wynosiła by zdecydowanie więcej. Przynajmniej nie było by tylu debili ;|
Co ma IQ do Tibii?
Rethfing on Aldora
18-06-2007, 17:30
Co ma IQ do Tibii?
To, że gdyby jej nie było to nie byłoby prawdopodobnie gry, która tak wciągałaby dzieciaki z podstawówki czy tych z gimnazjów. Może by przynajmniej w szkole się czegoś ciekawego dowiedzieli a nie myśleli o tym kiedy wrócą do domu żeby pograć w Tibie.
Wyrabiacz runek
18-06-2007, 19:22
Gdyby nie było Tibii bym się zanudził na śmierc albo zacząłbym oglądac bajki xD ( z nudów :P ) . A tak to teges jest :D .
PS. Co wy widzicie w MU online ? Są tylko 4 questy i po jakims czasie się nudzi ^^ . Nie ma tam takiego dreszczyku emocjii jak na Tibii gdy ważą się losy twojej postaci ;)
Zillek Edonek
18-06-2007, 19:42
Gdyby nie było Tibii bym się zanudził na śmierc albo zacząłbym oglądac bajki xD ( z nudów :P ) . A tak to teges jest :D .
PS. Co wy widzicie w MU online ? Są tylko 4 questy i po jakims czasie się nudzi ^^ . Nie ma tam takiego dreszczyku emocjii jak na Tibii gdy ważą się losy twojej postaci ;)
1.Zanudziłbyś się na śmierć? Widać, że bardzo jesteś uzależniony od tej gry.
2.MU online to ścierwo, podobnie jak Tibia.
3.Jeśli chcesz pograć w dobrą ge MMORPG to zakup konto do gry Lineage 2, a jeśli już niechce ci się wydawać kasy, to graj na prywatnych serwerach, które nie są gorsze - polecam np. Graveland.
@Topic
Gdyby nie było Tibii, to zapewne nikt nie gadałby tak często "noob" i "lol", a i tak wiekszośc osób z mojej szkoły ciągle to powtarza, i dalej nie wie, co to znaczy...
Luke_The_Next
19-06-2007, 21:18
Gdyby nie było Tibi grałbym w STALKER Cień Czarnobyla ale co to za życie bez Tibi :confused:
Jak by nie tibi to by nikt o niej nie wiedział po pierwsze...
Po drugie jak by zablokowali tibie czy cos w tym stylu 70% ludzi na tym forum strzeliło by sobie w głowe8o
Capality
20-06-2007, 01:33
Jagby nie było tibi to:
a)bym spędzał więcej czasu na podwórku.
b)bym grał w UO.
To mnie przeraża
@topic
miałbym więcej czasu dla siebie pewnie
+ Nie było by tylu nałogowców u mnie w mieście .:)
- Nie było by tego forum. :D
Stalkerovic
22-06-2007, 22:53
Wole o tym nie myslec :D
Jak nie było by tibi:
nie grał bym w to gówno (ten syf uzależnia)i tak nie chce mi sie expic,robic uhuw :D
Magic123
24-06-2007, 12:54
Hmm...jestem pewien że gdyby nie było tibi to bym przerzucił się na privy L2 lub Knight Online, ew. MU.
Wapniak-zupa
24-06-2007, 13:08
jak by tibii nie bylo to pewnie bym gral w fife xD albo ktorys raz z kolei przechodzil gta sa:D albo bym komara ciął pod kocem huahua:D
Hellraiser
24-06-2007, 13:26
Gdyby nie było Tibi, to był grał w noge non-stop, grał częściej w FIFy, FMy, Miał więcej czasu, chociaż ostatnio nie gram, chyba z ponad 1 miech.
Grałbym więcej w ET od czasu do czasu pogrywając w D2, L2 :baby:
Gdyby nie bylo tibi bym mial ostrego dola bym plakal smutnasny byl ostro bym sie nachlal wogole ostro zle bylo by i wogole zle i tak smutno i wogole bez palkow knightow sorcererow i druidow wogole taki dół ze kazdemu bylo by smutno ze nie moge ostro smutno i wogole plakal bym bo tak zle ze naprawde tibia jest takak extra ze bezkitu bez niej moj swiat by byl czyms w rodzja pustyni bez dna o kurde siabada tibia jest wspaniala moja matula mi powtarza serce me w tobiej est bo kocham cie tibia ta jest superowska elo elo 5 2 zero kocham cie baro bo nudze sie a tibia jest ZŁA!
@up
Tibia jest Twoim "Rzyciem"?
@Topic
Gdybanie...
Zacznijmy od tego ze nie wiem czy bym miala neta gdyby nie bylo tibi :P A jesli mialabym w cos grac to chyba w Mu Online ;)
Dark Sven
30-06-2007, 23:02
Nie wiem czy to mówiłem, ale gdyby nie było tibii, byłoby więcej osób chętnych do gry w nogę. A teraz? Bla, bla, bla, update, skile, magic level, bla, bla, bla, hunted, vis, hack, bla, bla... rozumiecie chyba ; )
Rychulec
01-07-2007, 00:49
Hmmmmmm....
America's Army??
Przez tibie przestałem grać w tą gre :(
DrakoOsek
01-07-2007, 12:42
Kdyby nie pyło tibi, to bym f niom nie grau i bym grau w łoł'a.
Bym miał więcej czasu na warrocka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.