Pokaż pełn± wersje : co robić plz help me
Sir Zir'io
23-07-2005, 15:21
po pierwsze pro¶ba do moderatrów o nieusuwanie tematu a tak do zeczy co zrobic jak wysłałem pieniondze na pacc 6 dzni temu i jeszcze niedoszedł to co mam zreobic bo wontpie zeby juz doszedł plz o szybkom odpowiedz i jeszcze raz modki prosze nie usuwajcie plz plz
1.czekaj
2.jak wyslales listem to mozesz sie nie doczekac
Sir Zir'io
23-07-2005, 15:54
jak dlugo mam czekac a jezeli sie niedoczekam to co mam zrobic wyslalem kase listem priorytet polecony
Lodzik01
23-07-2005, 16:05
A ubezpieczyłe¶ ten list ?? (podobno sie da ja nie wiem bo nie kupowałem pacca ani przez poczte ani przez nic :P )
Sir Zir'io
23-07-2005, 16:08
listu sie nie ubezpiecza dostalem tylko potwierdzenie nadania ja hce zeby ktos napisal ile mam czekaj i co zrobic jesli sie niedoczekam
czarownik iwanow
23-07-2005, 16:09
no listem to spore ryzyko najlepiej wysylac jesli jush poczta to cos taka opcja ze do 3 dni idzie lotnicze czy cós. bo poczta polska to nie jest instytucja godna zaufania
Swoja droga nie wiedziec czemu mam nadzieje ze jednak nie zyskasz pacca ale kaske odzyskasz... Modle sie zebys nie byl z mojego serka...
spider-bialystok
23-07-2005, 16:10
jak dlugo mam czekac a jezeli sie niedoczekam to co mam zrobic wyslalem kase listem priorytet polecony
Jesli kase wyslales w zwyczajnym liscie i nie dojdzie to raczej ci tej kasy nie zwroca.
Sir Zir'io
23-07-2005, 16:16
wyslalem priorytetem poleconym tak jak pisze na tibi pl
Sir Zir'io
23-07-2005, 16:18
i dowiem sie ile mam czekac max i jak sie niedoczekam co mam zrobic o to mi tylko chodzi
po pierwsze pro¶ba do moderatrów o nieusuwanie tematu a tak do zeczy co zrobic jak wysłałem pieniondze na pacc 6 dzni temu i jeszcze niedoszedł to co mam zreobic bo wontpie zeby juz doszedł plz o szybkom odpowiedz i jeszcze raz modki prosze nie usuwajcie plz plz
poczekaj kilka dni, a w tym czasie naucz sie pisac -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.