Pokaż pełną wersje : MASOWE HAKOWANIE
Dziś zarejstrowałem tak zwanego mas hacka. Wchodze dziś na postać a tu niema eq. Nagle słysze że koledze też hakneli ale gra na innym serwie po chwili było to samo z innymi moimi kolegami nie kumam o co chodzi. Jeśli mieliście to samo to odpowiadajcie. Prosze.
Jeżeli shakowali konta wszystkim twojim kolegom to nabank podawaliscie komus numer i hasło albo uzywaliscie niedozwolonych programów.
kotomaniak
02-04-2004, 12:23
Mozliwe że graliście w ej samej kafeji. A w kafejach ludzie używają różnych wspomagaczy z keyloggerami.
Oprucz tego że koledzy siedzą w domu to wszystko ok :) a wczoraj zmiwniałem pasy. A co dziwne ożenili mi tylko eq i nic pozatym w depo wszytko mam nawet bp sd i bp uh ktory mam przy sobie nie znikną.
Czkowron
02-04-2004, 15:33
Na pewno rzeście używali jakiś progsów których lepiej nie używac i teraz jeszce pretensje macie.Mój znajomy mial tak samo jak używał Tibii GG
W najnowszej TibiaGG, którą można ściągnąć z Tibia eXXtreme, jest keyloger. Bardzo perfidny. Pełno osób zostało dzięki niemu zhakowanych, około dzień-dwa po ściągnięciu TibiaGG. Dużo moich kumpli też się złapało.
To prawda z tymi hackami nawet, wiec jak sie to robi ale nie mowie na forum bo sie dowiedza i beda to robic .Ale na szczescie nie jestem takim pojebanym graczem ktory kradnie postacie.Tak jak ostatnio dam mi kolega postac abym mu sa pocwiczyl bo on nie umie ,wiec jak wpisuje numer to nic invalid acoount passoword i to mnie w*****a ale kiedy wejdziesz i patrzyszz ze nic nie masz w postaci to wtedy W*****AM SIE JAK CHOLERA!! Ale na szczescie mam program taki Punkbuster tibian zrobiony przez mojego kolege ktory dziala jak zaznaczac sladu wlamania potem tylko wysylam emaila do kolegow mieszkajacych w danych miastach lub gdzies mieszka na zadupiu to nie ,to ida moi koledzy i mu .......
Sephiroth
02-04-2004, 21:05
Zhackowali? Cheaterów? No i bardzo dobrze, co prawda prace jeszcze nie są zbyt zaawansowane ale kiedyś wypuszcze program cheatujący, lepszy niż inne dostępne. Oczywiście z niespodzianką. Random 20-znakowy nowy password i delete char na wszystkie postacie. Have fun fawkin' cheaters!
Shymon(tagin on rubera)
02-04-2004, 21:54
Ldaie nie tylko uzywaja takich programow jak: tibia gg lub key lkoger, Ale ludzie uzywaja rowniez lamaczy kodow wpisujom se jakis account number np.235424 i za pomoca lamaczy szukaja pawordow. I tak naprzwde nie da sie ochronic przed hakerami X(
Sarandiel
03-04-2004, 01:12
@UP:
Nie zapominaj o Tibia BOT. Moze nie byl to prog produkcji reebowa ale jego kolegi ... i mimo iz nosil opinie bezpiecznego mial backdoor-a ... Przez ten prog zostal schakowany Smoked - Koles ze skillami 105/103 ...
Jeżeli zachowujiecie się nie fear, albo gracie nie czysto w stosunku do innych graczy, to trzeba się przygotować że to samo spotka nas, nie ważne w jakiej formie.
Taka jest prawda i pewnie weilu się z tym zgodzi.
Ale to nie tylko wasza wina( do zhackowanych), gdyż te programy kuszą(jak trawa i pieniądze :P ), więc powinniściebyś pardziej stanowczy i nie pomagać sobię nimi.
nara
Ps. wspułczyje zchakowanym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.