Pokaż pełną wersje : Duel
Nowa Gra na stronie prosze sie logowac wrazie problemów prosze czytac na forum poradnik jesli poradnik nie pomoze zadawac pytania. Link do Gry http://www.duel.gameshow.pl/
Dj Nekro
23-07-2005, 18:56
Najlepsi bohaterowie.
1.Atom (lev.8).
2.Marcus (lev.7).
3.Gronland (lev.6).
4.chao (lev.5).
5.Elan (lev.5).
6.kol (lev.4).
7.Dend (lev.4).
8.Gladden (lev.4).
9.Luke Gorn (lev.4).
10.Kiraiii (lev.4).
======================
Hehe, nieźle;) może zaczne grać :P
Tylko grafika nie ciekawa ;)
http://img.photobucket.com/albums/v74/Gorcik/Okruszek/wyprawa.jpg
Vanhelsen
23-07-2005, 22:27
a może byś tak coś więcej o tym napisał? i jak by co, od tego jest dział RPG....
Grafika nie za dobra ale wpewnych miejcach no nie wiem ale wiecie liczy sie dobra zabawa
Ghost Nieudany
24-07-2005, 11:44
@Atom
Zarąbiste rozwinięcie tego, co już napisałeś! Jobel gwarantowany!
A teraz pytanie... Jesteś autorem tej gry, że tak prosisz o logowanie się? -.-
Nie jestem twórcą tej gry lecz jej moderatorem prosze wszystkich o logowanie ze wzgledu malej ilosci graczy gdyz jest to nowa wersja Duel
Dobra opisze Duel
Duel Jest gra strategiczno-RPG turowa zdobywa sie levele i doskonala wybrane umiejetnosci mozna wydobywac drogocenne kamienie ktore sprzedajemy jak i równiez łowimy rybki zbieramy Zioła nie chodzi o marichułane :P gra jest w fazach rozbudowy ciegle bedzie aktualizowania proponuje przed gra zajrze na forum duel i przeczyta szczegułowo Poradnik
Gierka spoko,ale jak można zaatkować jakiegoś potwora ??
Pytania dotyczace bezposrednio gry prosze zadawa juz na forum Duel
No cóz, gra wydaje się spox, i pewnie bym w nią pograł, gdybym mogł na stronkę wejść :( Wiem że link jest dobry, no ale wejśc nie moge! Zabije mój komp!
Ja jestem autorem gry i nieskromnie ja zareklamuje :)
Duel jest gra przez przeglądarke ,w trybie turowym tz ,bohaterowie w grze sa zalezni od punktow akcji.Punkty te dochodza co kilkanascie sekund (zaleznie od szybkosci bohatera).
Ruchy poszczegolnych graczy i potowrow widzimy na dynamicznie generowanej mapie.
gracze/boheterowie maja duzo mozliwosci walk i innych opcji na rozwoj postaci.
Mozna bic slabsze potowry ( tak jak w tibi wilki,szczury lub sprobowac szczescia z silnijeszymi)
Gra aktualnie jest przez ponad miesiac na serwerze mamy ponad 1000 kont zarejestrowanych.Codzinie rejestruje sie kolejnych kliladziesiat osob.
Gorąco zapraszam kleiv Admin Duel Online.
www.duel.gameshow.pl
ZrembAzura
22-04-2006, 16:19
boze jak wy mozecie w to grac. bardziej pierdolnietej gry chyba jeszzce nie widzialem. i nie mowcie ze w nia nie gralem, bo mialem 16 lv i uznalem ze nie ma wiekszego gowna od tego. tyle -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.