Pokaż pełną wersje : Anulowanie pacca!!!
Jesli ktos kupi mi pacca i ja to zaakceptuje na stronie to ile ktos ma czasu aby mi anulowac pacca?? Czytalem ze jesli ja zaakceptuja a ktos to anuluje to dostane bana. Na ile ???>>>tam ktos pisal ze na duzo lat... <<< Please fast
Bana dostaniesz dopuki nie zaplacisz za tego pacca. Czyli jesli ktos Ci kupił pacc na 3 miechy to musisz znowu go wykupic, zeby nie miec bana. Jeśli chodzi o czas na anulowanie pacc to się niestety nie orientuje.
Fenks .... ty jeden mi pomogles :D Ale jak musze wykupic pacca skoro ktos mi jush kupil;]
Skoro aktywowałeś to już za późno na anulowanie - bana dostajesz za granie na paccu za którego nie zapłaciłeś, a taka sytuacja by wtedy nastąpiła.
No ale mi chodzi o to ze naprzyklad jak ktos mi kupi pacca ja zaakceptuje a on anuluje. . .i na ile ten ban
No ale mi chodzi o to ze naprzyklad jak ktos mi kupi pacca ja zaakceptuje a on anuluje. . .i na ile ten ban
Na zawsze, lub do czasu gdy znów zapłacisz za pacca.
jak mozna grac na paccu za ktorego sie nie zaplacilo?:)
Nie wiem o czym wy wogóle piszecie. Jak możesz mieć paca jak za niego nie zapłaciłeś ??? Jeżeli kupujesz PACCA to najpierw płacisz kasę. Jeżeli ktoś ci kupuje pacca to on nie może cię zbanować BANY ROZDAJĄ GM
boze uchowaj nas
moze nie wiesz, ale wiekszosc pacek jest kupowana poprzez karty platnicze i przelewy bankowe, wiec ktos ci kupuje apcke, ty ja dostajesz za jakies 15~ minut, akceptujesz ja, koles blokuje transfer wyplywu gotowki z jego konta do CIP Softy czy innej tam firmy, i w ten oto sposób masz "nieploacona" packe
takie to trudne???
bo ja mysle ze nie
nastepnym razem wysil bardziej swoja mozgownice, bo nikt Ci nie ebdzie podawal gotowych rozwiazan na tacy.........
--------------
zaczynam watpic czy masz 20 lat
kasprzyk pal-aldora
25-07-2005, 10:33
Nie wiem o czym wy wogóle piszecie. Jak możesz mieć paca jak za niego nie zapłaciłeś ??? Jeżeli kupujesz PACCA to najpierw płacisz kasę. Jeżeli ktoś ci kupuje pacca to on nie może cię zbanować BANY ROZDAJĄ GM
moze poprostu nie zna sie na kartach platniczych i przelwach :o?Emilok wyluzuj ...ale z tym "Jeżeli ktoś ci kupuje pacca to on nie może cię zbanować BANY ROZDAJĄ GM" to do***ales xD gdzies Ty tam wyczytal,ze ten ktos ma Cie banowac ;P?
Aval'yah
25-07-2005, 22:01
Moj qmpel ma podobną sytuację.
Gdy zostało mu około 30 dni pacca, postanowił go przedlużyć, niestety tym razem z niezbyt zaufanego zródła. Zaakceptował i wyglądało, że wszystko jest w porządku, pacc został przedłużony. Jednak jakieś dwa tygodnie poźniej "sprzedawczyni" anulowała płatności. Bana nie dostał, ale pacc skrócił się do 11 dni, tych które zostały z poprzedniego zakupu. Czy po upływie tych 11 dni konto zostanie zbanowane?
Wygląda to tak:
http://img314.imageshack.us/img314/707/faaaa7kc.jpg (http://imageshack.us)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.