Pokaż pełną wersje : Sampzor - pierwszy 100lv na Beryli
Lord Dreathan
24-07-2005, 10:12
Witam ! ;) Oto filmik przedstawiając jak Sampzor osiąga pierwszy 100 lv na Beryli.
http://rapidshare.de/files/3294903/Sampzor_lvl_100.rec.html
rehost plx :) bo cos mi sie chce sie sciągnąc (nie chodzi o to ze nie umiem obslugiwac rapidshare) :p
Witam ! ;) Oto filmik przedstawiając jak Sampzor osiąga pierwszy 100 lv na Beryli.
http://rapidshare.de/files/3294903/Sampzor_lvl_100.rec.html
Pamiętam go jeszcze jako Crutha na pandorii niezły Power Abuser był ;)
Tutaj na Berylii zrobił 100lvl w niecałe 2 miesiące, pokonując jego kolege Tedrusa (Marbol na Pandorii) o 20lvli czyli 7 mln expa, a całą berylie zostawiając daleko w tyle. Wielkie GZ dla niego.
Eravia Za'abita
24-07-2005, 12:11
to jest juz chyba choroba....w 2 miechy 100 level ?! niesamowite.. :P
Malyszek
24-07-2005, 14:00
to jest juz chyba choroba....w 2 miechy 100 level ?! niesamowite.. :P
to nie jest choroba tylko account sharing :p
Querix of Ice
24-07-2005, 14:12
w 2 miechy !!!???!!!??? o.O Oo o_O o,O nie wiem co o tym myśleć :PPPPPP
omg wlasnie zobaczylem jego postac na tibia.com!!! SORCEM W 2 MIECHY 100 LVL !!! skąd runy ? nie chce go posadzac o co wiec nie pisze
b.t.w on jest w gildi del,toro .... wiec ta gildia z takim sorcem rozniesie reszte wiec bedzie sie dzialo na berylii :p
Astistan
24-07-2005, 14:42
to nie jest choroba tylko account sharing :p
Ale ty jestes lol gdyby to byl acc sharing to juz by dawno dostal bana^^
Ale mamy tu do czynienia z ewidentnym dzieleniem sie hasłami , 100 lewel w dwa miesiące .Albo typ ma tak wielu braci\sióstr :D i nawet Cpi-soft mu niezagrozi bo gra tym samym IP :)
Lord Dreathan
24-07-2005, 15:02
skąd runy ?
Dostali haracz od WA, którzy niestety przegrali z nimi wojnę (około 400k), stąd miał na runy.
Ale ty jestes lol gdyby to byl acc sharing to juz by dawno dostal bana^^
jaasne siedza na jednym kompie i co??możemy pogratulować tej drużynie która robi swam~~albo osobie która marnuje sobie życie-.-
Skad runy?
Poprostu na duzo kasy i bez problemu kupuje. Ja wiekszosc moich run wprzedaje DT, albo rodzince Vito. Pozatym to filmik bardzo fajny.
Ahhh wielu ludzi moze i sharuje konto ale napewno nie Sampzor.
Nie mowcie o share poniewaz znam go z msn i jestem pewien ze nie sharuje.
Jak dla mnie to on sam tego nie nabił w niecałe 2 miechy.... Dlatego nie lubie nowych światów bo zaraz ludzie w tydzień mają ten sam level co ja w kilka miesiecy tyle ze ja uczciwie a oni...... <i nie jestem zazdrosny -.- > :)
Rank Player World Vocation Level Experience
1 Sampzor (*) Berylia Sorcerer 94 +1,098,813
2 Eternal Oblivion (*) Amera Knight 217 +1,056,764
3 Coronel madureira (*) Pythera Knight 130 +1,024,653
Ten Sampzor ma taki ranking w opisie i mam pytanko jak można to sprawdzić te rankingi ??
Grundos'clubbaser
24-07-2005, 21:03
Ten Sampzor ma taki ranking w opisie i mam pytanko jak można to sprawdzić te rankingi ??
hoho jak ja robiłem 160 - 220 k dziennie na Guardi to byłem rox... ale tyle? ja pier... bez przesady 24/7 h ...
To jest kasza mana, pewnie grają na lanie, normalnie JEDEN gracz robi sete w 2.5 - 3 miechy, kto ci da rade zrobić to tak szybko? ...
Pawik :>
24-07-2005, 23:20
Gratz dla niego :) Nieźle ciśnie na tej Berylii Sampzor , ofkorz też go znam z Pandorii.Niech wszyscy zobaczą on ma 2 chary ze 100+ lvl i jeden z 97 to normalny pg :>
-=DanieL=-
24-07-2005, 23:50
Dostali haracz od WA, którzy niestety przegrali z nimi wojnę (około 400k), stąd miał na runy.
Sporo jest tych del torosów max z tego 40k dostał. Chyba jego lootów w domku niewidzialeś on idzie na necro looci bohy i skull staffy a potem idzie sobie expic na czyms innym -.- nieraz przechodze koło jego domku na edron to widze całą podłoge w itemach chyba aż tyle mu niezapłaciło WA? -.-
Pytałem sie jednego z del'torosów on expi na necro.
Pamiętam go jeszcze jako Crutha na pandorii niezły Power Abuser był ;)
Tutaj na Berylii zrobił 100lvl w niecałe 2 miesiące, pokonując jego kolege Tedrusa (Marbol na Pandorii) o 20lvli czyli 7 mln expa, a całą berylie zostawiając daleko w tyle. Wielkie GZ dla niego.
Cruth na Pandorii to byl najlepszy ziomek. Co ty mówisz o jakims PA z jego strony?o.o
Z innej beczki, koles gra SAM! Nie dzieli konta z nikim innym.......
Trza miec zdrowie :)
@ Koowal
Prosze bardzo: http://erig.net/xphist.php
Wpisujesz nick postaci i juz masz cala historie expienia z ostatnich 30 dni :) (ogólnie strona jest warta głebszego spojrzenia:) )
Btw. nie ma za co ^^
Mi ta stonke ostatnio Zikk pokazał Hrhrhrh.....
@ Koowal
Prosze bardzo: http://erig.net/xphist.php
Wpisujesz nick postaci i juz masz cala historie expienia z ostatnich 30 dni :) (ogólnie strona jest warta głebszego spojrzenia:) )
Btw. nie ma za co ^^
Mi ta stonke ostatnio Zikk pokazał Hrhrhrh.....
Dzięki ;] Ciekawe komu by się chciało takie statystyki robić
Albo koles ma poprostu talen i siedzi duzo czasu przykompie albo dzieli konto niekazdemu ip sprwdzaja lolo'botinhu of hell na julerze tesz ma kilko ownerow i jakos bana niema najwiekszy PA na servie bylo z 9 tematow na forum julera o nim o jego pa i o tym ze dzieli konto
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:12
Albo koles ma poprostu talen i siedzi duzo czasu przykompie albo dzieli konto niekazdemu ip sprwdzaja lolo'botinhu of hell na julerze tesz ma kilko ownerow i jakos bana niema najwiekszy PA na servie bylo z 9 tematow na forum julera o nim o jego pa i o tym ze dzieli konto
Ma czas to gra nie?
To twoje "tesz" mnie zabiło.
You see "ZASADY PISOWNI POLSKIEJ i interpunkcji ze słownikiem ortograficznym"
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:18
Umm, średni człek, który ma życie na rl, robi sobie 200 k dziennie luzem(od 50 lvla), ale to co oni tam wyprawiali to nie wiem co to było.......... takie waste że ... uber fok xS
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:21
Ale trzeba przyznać ma łepek kopa 20lvl przewagi nad drugim miejscem : P
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:23
No toż była mowa że to acc share na lanie, nie? też mają kopa ..
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:25
Mi by sie niechciało tak sharować lubie mieć uczucie , że ta postać jest only moja ^^
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:29
Mi by sie niechciało tak sharować lubie mieć uczucie , że ta postać jest only moja ^^
Różnie to jest, inni wolą 1st pleace, inni poczucie własnośći :)
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:34
Ja wole nieryzykować banem ^^
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:35
Ja wole nieryzykować banem ^^
?Co to ma do rzeczy? to już outta topic ,ban to ban, granie graniem, a żyje się dalej..
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:42
Ale ta gra wyglądała by zupełnie inaczej gdyby każdy był utrzciwy...
****a jak nie gracie na Beryli to nie *******cie ze sampzor dzieli konto rotfl.....Ja gram na beryli i wiem ze na pewno on nie sharuje konta.Nauczcie sie ****a expic a nie *******ic ze wszyscy h-lvle dziela konta
Lord Dreathan
25-07-2005, 18:39
Czy ma 1 czy 2 ownerów to mnie nie interesuje. 100 lv w tak krótkim czasie to naprawde imponujące.
Koberitka
25-07-2005, 21:30
You have requested the file Sampzor_lvl_100.rec (20834 Bytes). This file has been downloaded 1400 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Nie mogę ściagnąć ani tego filmu ani innych. Poszę o pomoc.
Świat: Pacera
Voc: Druidka
Lvl: 34
Mlvl: 45
************ ~~Hail Nieśmiertelni~~
http://beryliamovies.250free.com tam sobie ściągnij.
Popatrzcie ile Sampzor jest wlogowany na Berylii, On naprawdę robi to w 'ludzkim' czasie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.