Pokaż pełną wersje : Czy w tibii jest...?
czy w tibii jest...? :
-coś jak town portal... (aby teleportować się do miata)
-coś leczącego "ogień" albo "porażenie" (jak antidotum leczy otrucie)
-krzyk - sposób pisania, aby tekst był widoczny na dalszą odległość od gracza (mimo iż się go nie widzi)
a pozatym uważajcie na gościa o nicku "olus polaczek" na Trimerze. Podszedł do mnie i poprosił o party. Zaprowadził mnie daleko od AB i zaczął atakować (palladyn). No i ostatecznie mnie zabił :( , zyskując na tym 6 ryb...
kaminiak
02-04-2004, 19:04
Czlowieku toz to smierci glupota na odleglosc isc z nieznanym kolesiem daleko na party, ale nie powiedziales jaki ma level ??
Town Portal - jest na to sposób, ale jest to zakazane przez CIP Soft, bo to wykorzystanie wad gry. Dodatkowo dla FACC trudno wykonać. Nie będę opisywał szczegółów, bo to niedozwolone.
Leczenie ognia i energi - nie ma:(.
Krzyk - jest, musisz kliknąc w oknie pisania na taki głośniczek. Podwójne kliknięci daje szept (słyszą ci co ciebie "dotykają").
Dan the Automator
02-04-2004, 19:49
re.up
Albo:
#Y tekst - krzyk
#W tekst - szept
Co do tej śmierci to powiem że mam problem, tzn, moj kolega ma problem, bo jeden koles na trimerze zaoferował mu pacca na 11 mśc za 2,5k . Noto chlopak sie zgodził dał mu numer i hasło i lipa, wszystko mu ukradł. JAK TO ZGLOSIC DO CIPOW ZEBY GO BLOKNELI???
Re Up...
Do pacca nie trzeba podawac hasla... Takie bledy popelnie niestety coraz wiecej graczy... Chyba nie mozesz tego zglosic do cipow bo niedozwolone jest kupowanie pacca za kase tibijska...Chyba
Ja tez sie dalem zrobic a paccem za Gp :/ Ostatecznie stracilem *tylko* blue robe bo kols chcial sie zalogowac ale wyslalem parcela z calym eq gdzie indziej wiec frajer zdazyl sie tylko raz zabic :> Nick kolesia to Maximilian De'Vills - Isara.
@kaminiak - on miał 18, a ja miałem 13 (terazm mam 14 :D awansowałem przed chwilą)
@SuPeRMAN - znam ten sposób :P ale chodziło mi bardziej o jakiś zwój albo run :]
@Dobo & SuPeRMAN - dzięki za pomoc :)
ktoś tu jest z trimery? :>
Z tych rzeczy jest tylko krzyk. Przy wpisywaniu wiadomoście masz taki głosniczek. Klkniwj raz i wcśnij enter. Tylko nie da się cały casz krzyczeć bo się meczysz:P
A ogien lub energie mozna wyleczyc u kaplana w swiatyni mowiac
Hi
heal
bye
w ten sposob mozna tez leczyc trucizne
w tibi do czego sluzy szept? ~~Whispers~~
jusz mowili, slysza to tylko ci ktorzy sa o kratke obok ciebie
A ja jie wiedzialem do czego jest ten głośniczek.
Klikałem na niego i klikałem i nic.
Dzięi że powiedzieliście :]
Jak piszesz z dóżych literek to krzyczysz wtedy :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.