Pokaż pełną wersje : Del'Toro pobuje mnie trapnac
Lord Dreathan
24-07-2005, 17:42
Mialem ponownie zabic Runth'a, ale jak zobaczylem ze jest w obstawie kolegow, to sobie podarowalem, reszte zobaczycie w filmie. Milego ogladania.
http://rapidshare.de/files/3312820/TRUnth_dead.rec.html
RE DOWN:
Chodzi o to ze wcale ci dt nie sa tacy dobrzi jak wiara uwaza, zeby nie umiec strapowac 36 lv w 6 osob w tak ciasnym pomieszczeniu to trzeba byc n00bem.
Vormencik
24-07-2005, 17:55
Dosyc nudny filmik :P
.... no faktycznie cie nie trapneli ms na 36 lvl + utani gran, do przebiegnięcia od magic shopu do dp.. a te sd po ..50 , widać ze low lvle ;p. Wierz mi jakby cie dopadli jak grają na LANie (war time) padłbys raz dwa, i bys postowal tu filmik (My death by Del'toro)
Lord Dreathan
24-07-2005, 19:21
.... no faktycznie cie nie trapneli ms na 36 lvl + utani gran, do przebiegnięcia od magic shopu do dp.. a te sd po ..50 , widać ze low lvle ;p. Wierz mi jakby cie dopadli jak grają na LANie (war time) padłbys raz dwa, i bys postowal tu filmik (My death by Del'toro)
dwoch znich mialo 60+ (knighty)
@up
a reszta ? , nie puscili nawet fb, wiec ciezko tu mowic o trapowaniu, raczej nieudana próba, ten na S nie jest z dt ;p, odsunałes go i zwiałes.
Lord Dreathan
24-07-2005, 20:19
Do trapowania nie trzeba wcale f bomby.....
Nieudana próba ?? Co ty ślepy jesteś ?? Przecież teoretycznie już byłem martwy gdy tylko Halindir (63 Ek) i Bon'Zaii (61 EK) mi zablokowali drogę ucieczki
Do trapowania nie trzeba wcale f bomby.....
niby nie potrzeba, ale jest przydatna ....
lol ? jak nie f bomb to cos innego co definitywnie zagrodzi droge ucieczki ..., w kazdym innym przypadku to jest tylko trapowanie z nazwy. Czemu tak ostro przyjmujesz krytyke , skoro wystawiasz film publicznie powinienes przyjmowac spokojnie zarówno przejawy krytyki jak i pochwały.
Grundos'clubbaser
24-07-2005, 21:09
lol ? jak nie f bomb to cos innego co definitywnie zagrodzi droge ucieczki ..., w kazdym innym przypadku to jest tylko trapowanie z nazwy. Czemu tak ostro przyjmujesz krytyke , skoro wystawiasz film publicznie powinienes przyjmowac spokojnie zarówno przejawy krytyki jak i pochwały.
A kto powiedział że, del toro ma dobre pvp...
@up
O_O, LOL !!!!!!!!!!!!! Bez komentarza to pozostawiam i na przyszłość, zanim coś powiesz pomyśl 3 razy. DT to najbardziej zgrana grupa graczy co powoduje ich triumfy nad nawet wiekszą iloscia przeciwników. Pvp zakwestionuj jak stoczysz z nimi walke, przynajmniej z jednym duelka ;], z filmików jakie oglądałem z ich udziałem, szczególnie z Isary cytuje "Hope to meet Del'toro neVer again"
zobaczcie sobie podpis ich gildii na berylii chyba
jak gm mowi ze są najgorszą gildią w całej tibii
mają najlepsze pvp
grają na lanie i pewnie super mega uber łącze
i zniszcza wszsystko co na ich drodze stanie :]
Nudny film ^^
Grundos'clubbaser
24-07-2005, 21:27
@up
O_O, LOL !!!!!!!!!!!!! Bez komentarza to pozostawiam i na przyszłość, zanim coś powiesz pomyśl 3 razy. DT to najbardziej zgrana grupa graczy co powoduje ich triumfy nad nawet wiekszą iloscia przeciwników. Pvp zakwestionuj jak stoczysz z nimi walke, przynajmniej z jednym duelka ;], z filmików jakie oglądałem z ich udziałem, szczególnie z Isary cytuje "Hope to meet Del'toro neVer again"
~
http://rapidshare.de/files/3097371/iten.rec.html
Tibia 7.3
Grundos'clubbaser
24-07-2005, 21:51
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/warningiceshadow.jpg
~
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/lordsamowarinng.jpg
~
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/torilwarning.jpg
~
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/diegoded.jpg
~
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/whosaid.jpg
~ ...
?
No najwyrażniej to było inne. Gdyby tamci wiedzieli coś o pk, to koło tego sklepu z runami poleciałby fb i już byś nikogo nie odsunął. Czekałbyś na biały napis. Albo tamci to cioty albo chcieli cie nastraszyć. I tyle. :baby:
Olorion.
24-07-2005, 22:19
@2x up
widac ze walka w kanionie, bedac strapowanym przez 1337 osob trudno ich rozwalic, a nawet przezyc
@up
Zgadzam sie, otoczeni w kanionie nie mieli wielkich szans :F
Lord Dreathan
24-07-2005, 22:35
Może i nie mieli, ale skoro już mowa o PvP DT to ja nie zamierzam tego kwestionować gdyż na podstawie dzisiejszego incydentu ciężko wyciągnąć jakiekolwiek wnioski na ten temat. Aczkolwiek - nie wiem czy pamiętacie pewien 30 sekundowy filmik, jak członkowie WA wychodzą "aletą sio" z Gh a tu nagle okazuje się, że zostali trapnięci przez 20 Del'Torosów.
@down
Niestety nie miałem okazji.
Olorion.
24-07-2005, 22:38
A widziales moze film "Mediota Boot" jak ~30 osob trapuje i bije samego mediote, a potem przychodza del'toro i rozwalaja zabawe? ;o
Co do pvp Del'Toro to nie powiedzialbym ze sa tacy swietni .. moze w grupie ale solo? Pamietaj jak na isarze Lord Samo jak mial 30lvl mniej od Medioty to skopal mu dupe :/. Widzialem tez jak Diego sprawdzal swoje mozliwosci z 20lvl paladynem i nie raz dostal hita za 60+ ... sa mocni to prawda ale tylko w grupie
Olorion.
24-07-2005, 22:49
Widzialem tez jak Diego sprawdzal swoje mozliwosci z 20lvl paladynem i nie raz dostal hita za 60+ ... sa mocni to prawda ale tylko w grupie
przeciez diego jest palkiem i hity zaleza glownie od skilla przeciwnika i twojego eq, a nie od "pvp skilla" plx
B) @up up
Nigdy nie slyszales czegos takiego, "w jednosci(grupie) siła"
Poszukajcie to znajdziecie niejedna wiadomosc na tym forum ze dt sa niezli ze wygrali niejedna wojne nienajednym servie grali niejedna wojne wygrali niejedna bitwe moze i solo niesa dobrzi ale wojna to niejest 1 vs 1 w wojnie bierze udzial grupa osub a oni sa w grupie dobzi (co nieznaczy ze nieda ich sie pokonac)
Olorion.
24-07-2005, 23:18
http://www.members.lycos.co.uk/olor/mediota%20boot2.rec
mediota w trapie :@ ~tibia 7.3
Pawik :>
24-07-2005, 23:31
Zauważcie jedno ,że to nie byla stara elita Del'Toro to byli gracze ktrórzy dołączyli dopiero na tym serwie-.-.Prawdziwa elita by przygotowala lepiej ten trap i byś wtedy na 100% padł.A to nawet do trapów nie można zaliczyć :p .
-=DanieL=-
25-07-2005, 00:25
A kto powiedział że, del toro ma dobre
pvp...
Nie bez powodu GM w ich opisie mówił , że są jedną z najbardziej znienawidzonych gildi w tibi...
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 00:42
@up
Zgadzam sie, otoczeni w kanionie nie mieli wielkich szans :F
ta... ty nawet filmu nie widziałeś, i teraz mr. szpan, popierasz byle kogo, nie mając swojego zdania... Diego sam UCIEKAŁ i sie wpieprzył w trapa, i te całe dt, stojąc w trapie tylko się uhała, jak więcej osób podbiegało, wtedy uciekało... ja nie mówię że, oni NIE MAJĄ WOGLE PVP, ale najlepszego TEŻ nie mają, i że grają w Tibie sporą ilość czasu, to po prostu grają strategicznie... i wiesz, z tym botem, to lvl 105? czy jaki to był, vs 30 - 50, to naprawdę potęga... z 1 k hp on by wszystko wytrzymał -.-, i ja już nigdy nie będe dosycał screenów, bo i tak idzie na mnie... nara
@up
to zobacz sobie te swoje 50 lvle ...
tam byly 100+ na 1 del'toro mediote
i nic im nie wyszlo -.-
mialem okazje grac z del'toro cały rok
wiec wiem na co ich stac
pozatym od ponad roku oni na isarce nie grają wiec te chary im zwisają :P
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 12:04
@up
to zobacz sobie te swoje 50 lvle ...
tam byly 100+ na 1 del'toro mediote
i nic im nie wyszlo -.-
mialem okazje grac z del'toro cały rok
wiec wiem na co ich stac
pozatym od ponad roku oni na isarce nie grają wiec te chary im zwisają :P
Tam nie było takich lvli, i to było daaawno temu, i więc skoro im zwisają, to po co jeszcze o nich gadamy?...
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 12:28
http://rapidshare.de/files/3220077/mexicorulez.rec.html - Del'toro na isarce wracają, noob charami, robią pare fragów, mało run, dużo masakry... ownage.
~
http://rapidshare.de/files/2407598/pwnd.rec.html - Del'toro Strike back on Berylia (czy jak wy chcecie to tam nazwać), w filmiku wiem że napewno występuje Mediota Del'toro = Fraboz.
~
http://rapidshare.de/files/2383387/Backstabbed.rec.html - Del'toro na Beryli, robią trapa pod domkiem w Venore~ nazwano to trapem lamerów, ale trap niezły :P
~
Del'Toro rox B)
ta... ty nawet filmu nie widziałeś, i teraz mr. szpan, popierasz byle kogo, nie mając swojego zdania...
buahhahahah, Mr. Szpan !! B)
z 1 k hp on by wszystko wytrzymał -.- Jakby czytał twoje wypowiedzi padłby momentalnie
bo i tak idzie na mnie... nara Ooo biedaku, cały swiat przeciwko tobie. :evul: NARA ! :evul: ... a jednak ......
Tam nie było takich lvli, i to było daaawno temu, i więc skoro im zwisają, to po co jeszcze o nich gadamy?... Jak nie było jak były, czyżbyś nie oglądał filmiku :D ? Ciekawe czy by ci zwisały lvl+100, a gadamy o nich ponieważ jest taki temat Oo panie o niewiarygodnie wysokim IQ.
Powiedziałeś juz nara, to łaskawie sie tu znowu nie pokazuj, miej choć kszte godności.
Golempol
25-07-2005, 12:37
Oni maja znakomite pvp jak waloł do strapownych :)
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 12:38
Należy unikać postów niewnoszących nic do dyskusji. Jeśli chcesz tylko przytaknąć komuś, to lepiej nic nie pisz.
Pisz na temat.
Daj se spokój, bo po tych emotach, twoich wypowiedziach, można wnioskować, że nic nie wiesz na temat DT, i po prostu idziesz za kimś... pokaż swoją twarz, a nie czepiasz się młody :>
:evul:
pokaż swoją twarz, a nie czepiasz się młody :>
Lmfao, o co ci chodzi stary ?
Daj se spokój, bo po tych emotach,..., można wnioskować, że nic nie wiesz na temat DTpo emotach ? rotfl
Ja nic nie wiem ? to ty gadasz ze nie maja pvp i watpisz w ich skille, o jakich ja mam wielkie przekonanie i dlatego ich bronie ..., gdybys stanął naprzeciwko im, zmieniłbyś swoje zdanie,a teraz sobie wypisuj te cudactwa
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 12:53
http://rapidshare.de/files/3220077/mexicorulez.rec.html - Del'toro na isarce wracają, noob charami, robią pare fragów, mało run, dużo masakry... ownage.
~
http://rapidshare.de/files/2407598/pwnd.rec.html - Del'toro Strike back on Berylia (czy jak wy chcecie to tam nazwać), w filmiku wiem że napewno występuje Mediota Del'toro = Fraboz.
~
http://rapidshare.de/files/2383387/Backstabbed.rec.html - Del'toro na Beryli, robią trapa pod domkiem w Venore~ nazwano to trapem lamerów, ale trap niezły :P
~
Del'Toro rox B)
Możesz już dać spokój? Dałem obszerny artykuł na ich dobrych i złych stron, a ty dalej się do mnie przywalasz, pozatym, w TOPICU, ten filmik, to widać że nagrywający umiał uciec, a blokujący nic nie dali rady zrobić... więc? Ty naprawdę nie wiesz oco chodzi :|
Możesz już dać spokój?
Moge.
to widać że nagrywający umiał uciec, a blokujący nic nie dali rady zrobić... więc?
Blokujacych przejscie było 2, w tym tylko 1 z "DT",gdyz jak zapewne wiesz wielki znawco DT nie składa sie z samych Del'toros'ow,jak Mediota czy Windale, ale także innych graczy nawet non-br .Ważne jest to ze dopieli swego i jak autor nie wykupi , to tam juz nie bedzie grał.
co do filmu agn:
miejsce pozwalało na szybkie przemieszczanie sie z poziomu na poziom co niewatpliwie utrudnia strapowanie,autor był ms wiec przewaga utani gran hur i push na 1 gosciu sprawiło ze sie wydostał,2 knightów to zaden pk team, bo sorce waliły po 50 z sd ..,
Bongozzpl
25-07-2005, 13:13
wystarczylo tylko aby mieli 2 parcele i bys padl :p , ale gz ze uciekles
Lord Dreathan
25-07-2005, 13:13
Grenni ty chyba czegoś nie rozumiesz. Mówiąc o DT na Beryli nie mam na myśli rodzinki Del'Toro z Isary tylko GILDIĘ Del'Toro, która zamierza opanować serwer. Wszyscy twierdzą, że ta gildia jest super etc. ale ja udowodniłem, że oni nawet nie potrafią (mam na myśli Halindira i Bon'Zaiia)pożądnie trapnąć. Zamiast walnąć Fb albo m walla to oni blokują mnie jak jakieś low lvl newbie.
P.S Jedynym Del'Torosem z Isary jest Excail.
I skończcie kłótnię o PvP DT, bo tylko nabijacie sobie bezsensownie posty.
Over and over ~
Szczęście ?? To raczej oni są debilami :P
od czego jest forum ?zeby było gdzie dyskutowac tak ? żadna kłotnia tylko wymiana argumentów w bardziej uniesionym tonie, a te texty z nabijaniem postów, kogo interesują te posty zasr...., przeciez i tak ich nie widać tylko trzeba profile sprawdzać , shit !
@topic
Miales wielkie szczescie i . (kropka) :baby:
-=DanieL=-
25-07-2005, 13:18
Może niekażdy jest przygotowany zawsze na takie walki , chyba niezawsze noszą ze sobą arsenał FB i EB i innych zabawek..
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 13:21
Ale film z topicu fajny, nie? B)
rox pvp Drechu~ (pvp to też ucieczka, nie?:P)
Darth Sumo
25-07-2005, 13:29
Jaki trzeba miec program zeby odtworzyc film ?
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 13:31
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=8485
Tibi Cam
@up
tibicam, w przyklejoncyh masz
Lord Dreathan
25-07-2005, 13:33
Hahahahhaah, nie mam pytań xDDD
A tak btw.
@ Grenni
Ci twoi kochani DT, i ich koledzy Vito family, robią trapy na statkach i wyciągają haracze od tych, którzy w nie wpadną.
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 13:57
@2x up
widac ze walka w kanionie, bedac strapowanym przez 1337 osob trudno ich rozwalic, a nawet przezyc
A ty zamiast ogladać screenów zachęcających, mogłeś obejrzeć FILM, nobo walka toczyła się miedzy Thais, a Kanionem który jest blisko kazoo~ i ded Ice'Shadowa był taki, że po prostu się nie uhnał i padł (był ścigany przez pare knightów i 3 sdkerów)
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/warningiceshadow.jpg
Lord Samo, bo dosyć długiej ucieczce, na której miał sporo razy red hp, był wspierany przez Diego,Mediote,Torila i PARU innych, gdy biegał w koło, dał łatwo się otoczyć, nie wiadomo gdzie reszta DT biega spłoszonych~ póżniej on wbił na most Dwarfów,zlazł z niego, i MOGĄC UCIEC DO GÓRY tego nie zrobił i dostał serie sd i padł co widać na skrenie mógł iść po skosie, i po prostu uciec...
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/lordsamowarinng.jpg
Toril Del'Toro, też był sam i uciekał po pustym polu, potem dał się trapnać na moście niedaleko cyc sterum(?), i pierwszy raz udało mu się uciec, lecz strategia przeciwników była lepsza niż DT, więc stali oni w tym samym miejscu... ten dał sie złapać dostał serię sd. i papa jako kolejny
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/torilwarning.jpg
Diego chcąc uciec gdzieś w strone Ab'Dendriel, został trapnięty(mało było go widać na filmie, ale jako 1szego starano się go zabić) w kanionie koło kazz. I wcale dt nie ZAWSZE są wielcy, mają też złe strony.
http://img.photobucket.com/albums/v305/Grundos/Tibia/diegoded.jpg
Jo, nie mówię że dt NIE MA pvp , ale najlepszego nie ma, i nie zawsze im wychodzi, ale czasami mają chwile radochy więc im wychodzi...
I dla wszystkich fanów DT
http://rapidshare.de/files/3097371/iten.rec.html
OBEJRZYJCIE TEN FILMIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tibia 7.3
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:04
grundos~ oż ty nabijaczu postów :> jk. Ciekawe kiedy będzie taka polska gildia tak sławna jak dt :P
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:09
grundos~ oż ty nabijaczu postów :> jk. Ciekawe kiedy będzie taka polska gildia tak sławna jak dt :P
Gildia teges to może już było pare, ale sława graczy del'toro jest wielka, nie gildi.
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:15
No niewiem na beryli to oni mają respect raczej nikt niepodskakuje do nich chyba , że ktoś kończy gre na tym servie ....
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:22
No niewiem na beryli to oni mają respect raczej nikt niepodskakuje do nich chyba , że ktoś kończy gre na tym servie ....
No coś ty, nikt nie podskakuje? To tam by nikt nie grał :) nie martw się są tam herosi, wiadomo o kim mowa ^.^
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:27
No coś ty, nikt nie podskakuje? To tam by nikt nie grał :) nie martw się są tam herosi, wiadomo o kim mowa ^.^
O mnie mowa? ^^ wiem wiem XD autografów niedaje XD
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:31
O mnie mowa? ^^ wiem wiem XD autografów niedaje XD
Nie o tobie, mowa o załozycielu tego tematu, wielkim mistrzu :cup:
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:32
o lol już myślałem , że o mnie :(
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:36
o lol już myślałem , że o mnie :(
Dobra daj spokój, nie o tobie, wiem na co cię stać, ale nie stety nie o tobie :X
Straznik Monopolowego
25-07-2005, 14:36
up: muahahahahahah wyszedles na debila xD
topic: to nie byl trap -.- to bylo normalne pk w grupie
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:45
up: muahahahahahah wyszedles na debila xD
topic: to nie byl trap -.- to bylo normalne pk w grupie
ja wogle, a ty to aż
Zuno Ryder
25-07-2005, 14:46
Fajny filmik... tyle ze nie twoj. Skad masz?
Straznik Monopolowego
25-07-2005, 14:48
ja wogle, a ty to aż
pisalem post w tej samej minucie co ty -.- to nie bylo do ciebie tylko to typa ktory jest nad toba -.- trudno skojarzyc fakty co nie ??
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:50
Fajny filmik... tyle ze nie twoj. Skad masz?
Ze sklepu -.-
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 14:54
pisalem post w tej samej minucie co ty -.- to nie bylo do ciebie tylko to typa ktory jest nad toba -.- trudno skojarzyc fakty co nie ??
oj sorx, już dziś nie pisze więcej postów bo mi się szare komórki z białymi mieszają lol
Falco de'Ath
25-07-2005, 14:57
@up
O_O, LOL !!!!!!!!!!!!! Bez komentarza to pozostawiam i na przyszłość, zanim coś powiesz pomyśl 3 razy. DT to najbardziej zgrana grupa graczy co powoduje ich triumfy nad nawet wiekszą iloscia przeciwników.
Oy zdziwil bys sie jacy oni "zgrani" sa :p
A co jest powodem ich triumfow? Coz... ...powiem tyle, ze oni lubia uzywac roznych urzadzonek typu ide spac a mlvl sobie leci...
War Lan? :] Ehhh... Zadko... z tego co mi jeden z Torosow zdawal relacje :p
Sami Torosi, czyli czlonkowie rodziny Del'Toro z Isary w tej chwili duzo nie znacza... Podczas wojny z Jna, Ci chlopcy wygrali dzieki paru rzeczom. Pierwsza byl fakt, ze przyjeli duzo ludu, w koncu kto by nie chcial sie dostac do slawnych (moze i slawnych inaczej ale co z tego?) DT? Taka ich strategia, biora byle duzo i byle by pomogl. Kolejnym faktem z tej wojny byl trap... ale nei bede sie juz o tym rozpisywal bo zrobie off-topa.
Co do filmu...
...ja bym tego nie nazwal nawet proba trapowania... :baby:
-=DanieL=-
25-07-2005, 14:58
Sam jesteś typ -.-
Straznik Monopolowego
25-07-2005, 15:04
Sam jesteś typ -.-
jak slowo typ cie wnerwia to przepraszam
@up , up up
Wezcie to zalatwcie na pm, bo kompletnie nic nie wnosicie do dyskusji ...
@topic
Proponuje zeby zmienic nazwe thread z "próba ..." na "Dyskusja o DT" xP
Marhewek
25-07-2005, 16:33
ale wy *******icie bezsensu to szkoda gadac doszedłem do 3 strony juz mi sie czytac nie chcialo .... c***a wiecie o DT a kazdy *******i tyle jakby ksiazke o nich przeczytal...
moje zdanie jest takie ze ****a dziwne by bylo jakby 20 osób gralo w 1 pomieszczeniu i w tym samym czasie i nie wygrywali wojen jak ****a polacy loguje sie polowa idzie sie lać i dostają w*******.....
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 17:03
@up , up up
Wezcie to zalatwcie na pm, bo kompletnie nic nie wnosicie do dyskusji ...
@topic
Proponuje zeby zmienic nazwe thread z "próba ..." na "Dyskusja o DT" xP
No ty to też nic nie wnosisz, i sam gadałeś że forum jest po to, by komentować... ..............................
@up xD
Hahah komentować ale temat, a nie prywatne sprzeczki xP, a czy ja cos wsnosze czy nie to na pewno ty nie potrafisz ocenic ;x
Lord Dreathan
25-07-2005, 18:20
ale wy *******icie bezsensu to szkoda gadac doszedłem do 3 strony juz mi sie czytac nie chcialo .... c***a wiecie o DT a kazdy *******i tyle jakby ksiazke o nich przeczytal...
moje zdanie jest takie ze ****a dziwne by bylo jakby 20 osób gralo w 1 pomieszczeniu i w tym samym czasie i nie wygrywali wojen jak ****a polacy loguje sie polowa idzie sie lać i dostają w*******.....
Tak, tak a ty ich znasz na rl i wiesz wszyyyystko o nich ;)
Grundos'clubbaser
25-07-2005, 18:59
@up xD
Hahah komentować ale temat, a nie prywatne sprzeczki xP, a czy ja cos wsnosze czy nie to na pewno ty nie potrafisz ocenic ;x
no ale twoje "wnoszenie" coś do tematu, to obrażanie mnie? pff daj spokój xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.