Pokaż pełną wersje : Tibi Cam Dlaczego SiĘ Chce ŁĄczyĆ Z Netem !!!!
8o Mam firev wola Nortona Internet Securyty przy okazji anty wirka też norton i system work też norton :] Oczywiście super wszytko cziała (mam najnowsze wersje) wykrywa mi niepowołany ruch na kompie, mówi mi co chce się połączyć z netem musze zezwalać itd.
Ale ściągam już kolejną wersje Tibi cam i nie rozumie po co ona się chce z netem łączyć nawet ta wersja z tobi.pl co jest link zamieszczony to chce ???
Może niech ktoś mi wytłumaczy po co to ???
Jak każe nortonowi zablolować wszystkie porty dla tego programu to się znowu filmiki nie włańczają ??? Czemu ta tibia cam to robi, czemu ją wogóle tak zrobili że się z netem nie łączy ???
PS: Dzięki tym programom żaden key loger jeszcze nie wlazł mi na kompa a jak był to się szybko usunoł :] polecam zapora nie do przejścia :] :baby:
Olorion.
24-07-2005, 18:27
Tibia to gra online, wiec tibicam chcac ja nagrac , tez sie musi polaczyc ;<
8o Mam firev wola Nortona Internet Securyty przy okazji anty wirka też norton i system work też norton :] Oczywiście super wszytko cziała (mam najnowsze wersje) wykrywa mi niepowołany ruch na kompie, mówi mi co chce się połączyć z netem musze zezwalać itd.
Ale ściągam już kolejną wersje Tibi cam i nie rozumie po co ona się chce z netem łączyć nawet ta wersja z tobi.pl co jest link zamieszczony to chce ???
Może niech ktoś mi wytłumaczy po co to ???
Jak każe nortonowi zablolować wszystkie porty dla tego programu to się znowu filmiki nie włańczają ??? Czemu ta tibia cam to robi, czemu ją wogóle tak zrobili że się z netem nie łączy ???
PS: Dzięki tym programom żaden key loger jeszcze nie wlazł mi na kompa a jak był to się szybko usunoł :] polecam zapora nie do przejścia :] :baby:
ty sie pierw naucz pisac a potem zakladaj tematy
@topic
tibia cam nie wymaga neta ciolku
tibia cam nie wymaga neta ciolku
wymaga... ciolku... ^^
wymaga... ciolku... ^^
na nagrywanie wymaga ale na odtwarzanie nie muj koelga nie ma neta ale ma kilka filmików i moze sobie ogladac a nagrywanie wiadome musi byc net zeby tibie uruchomic...
Niestety wymaga bo wyskakuje mi połączenie, X(
Hmm @ jakis ciołek
nie tibia cam, ani tibi cam, tylko Tibicam... >.<
Then...
Jesli sciagnales stad tibicam to nie masz sie czego obawiac, no i tylko .rec'e sciagasz, mozesz wylaczyc Nortona na czas ogladania i neta ofkoz, choc to jakis wyjatek niesamowity ;p , powinno wszystko chodzic "na błysk".
Jak to autor tibicam już nieraz tłumaczył: TibiCam udaje serwer tibii, i źle (ew. zbyt dobrze:P) skonfigurowany firewall wykrywa to jako próbe łączenia się z netem. Jeżeli ściągnełeś TibiCam z pewnego źródła, to nie masz się czym martwić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.