Pokaż pełną wersje : [Thoria] 3 Godziny na Dragach [Loot plx]
posiedziałem dziś z qmplami na dragach, 3 bp uh poszlo, zobaczcie jak sie posypało :> , ja dostałem 'tylko tyle' ponieważ tylko 1 bp uh był muj, a za reszte loota i tak będą uhy na jutro :>
Pod koniec filmu prezentacja mojego domku.
Btw. Bloknołem 1/2 Dla
http://rapidshare.de/files/3329795/dragithoria.rec.html
Wy komentujcie a ja ide spać bo już widno sie robi :>
Osmiele sie powiedziec, ze uzywales bota na uhanie, cala reszta moze byc ;)
nie nie urzywalem, tbi z tibicam nie działa.
poprostu jak blokuje to juz mam celownik nastawiony nad sobą
aha, to masz dobry refleks;), po ulamku sekundy od dostania kombo na reda byl uh ;), i to dosyc czesto, no to masz dobry refleks:P
wiem, prawie 2 lata gram knightem
Grzello Masterro
26-07-2005, 10:22
Wez kur** ! Co to czyzby UhBot ? :p X( Sorry ale ja sądzę że używanie jego to
gra bez atrakcji ... No Koment ...
Świat : Harmonia
Miasto : Venore
Nick : --------
Profesja : Knight
Level : 16 :baby:
Skills : 5x/5x (Rosna)
od*******cie sie, tbi z tibicam nie działa, sprawdźcie sami, pozatym nie ufam takim shitom
Mam UHbota? To dlaczego cholera tyle razy padłem
Down: nie ale po 2 latach już się nauczysz kiedy sie powinieneś uhnąć żeby nie paść, a trzymając już wycelowaną na sobie rune UH wcale nie jest trudno uhnąć się w momencie dostania z f-wave na przykład.
Shardzik
26-07-2005, 10:34
No to musisz mieć sokole oko, i grać w CS'a godzinami, reflex plx :)
To że grasz 2 lata najtem to żadne wytłumaczenie, refleksu się nei narobi z tego zbytnio
przeciez no jest pól sekundy nacisnąc przycisk myszki! jak ma wycelowane to łatwiutko sie uhnąc!! zresztą jak sam powiedzial TBI nie dziala razem z tibiącam!
co do filmiki to ci sie udało :) choc juz to w Tibi powiedzialem :p
Film mi się podoba:D Szkoda, że mnie tam nie ma ;/ myśle, że mnie zabierzesz następnym razem:D
Pozdro
<<<GrOm>>>
niedziwie się mu ja zawsze mam kursor z uhem nad postacią jak zwiedzam albo blokuje cos.... poprotstu ostrożny jestem :D
\../Saczek\../
29-07-2005, 13:09
@UP
Ja również tak robie;).
Spoko filmiq
nastepnym razem Gufer to na Dlki
kurde, wczoraj o 4:32 z DL'a sie dsm wysypalo...
(a ja oczywiście o 4:10~ skończyłem hunta)
Pawel ziomek
29-07-2005, 19:17
Spoko filmik , nice loot (mi nigdy dragon shield z draga nie wypadl ;( )
wielki90
29-07-2005, 19:28
niedziwie się mu ja zawsze mam kursor z uhem nad postacią jak zwiedzam albo blokuje cos.... poprotstu ostrożny jestem :D
jak jestes knightem to fajnie możesz tak robić ale ja srocem tak nie zrobie :confused: :confused: :( bo nibede mógł z runek bić i to jest troszku lipa ;]
@Topic: Za***iscie wam poszlo, malo uh's a loot jaki ;]
Dalis Raya
30-07-2005, 06:21
wydaje mi sie ziomki ze przeginacie z tym uhbotem ja gram najtem opl roku i potrafie sie uhac zupelnie tak samo co w tym dziwnego to ze wy go urzywacie nie znaczy ze kazdy musi a tak naprawde to zazdroscicie ziomkowi ze lepiej gra od was
Marek Tibioman
30-07-2005, 15:19
uczepiliscie sie tego UHbota! X( Ja jak dragi bloczylem to zawsze mialem celownik na sobie i dzieki temu jak dostalem 3 gfb w pare sekund to sie zdazylem uhnac na czarnym HP :cup: !!!
Avellardo Baek
30-07-2005, 19:24
Jest poprostu dobry i tyle...
Spoko Film, ale dziwie sie straszne dlaczego masz takie slave eq :o
Hail Aurea, Hail Zorros
This IP 62.21.96.20 is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault
Rehost plx :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.