Pokaż pełną wersje : Ceny
Mam propozycje do moderatorów. Wnioskując z jednego tematu na temat cen przedmiotów, runów etc. chialbym abyście założyli dział ceny przedmiotów na różnych światach. Ja moge coś takiego zrobić tylko wyraźcie zgodę.
Dan the Automator
02-04-2004, 20:13
Ano jeden temat w handel nie wystarcza? A pomysł był już przerabiany, niestety na dłuższą mete by się nie sprawdzil
Ale większości ludzi "mlodych" by się przydał chodzi mi o taką skromną tabelkę na głównej stronie
Karol ll
02-04-2004, 20:45
@Wasuli
Ceny nie są cały czas takie same, więc co jakiś czas trzeba by te ceny zmieniac, co jest pracochłonne i wymaga jakichś informatorów. Poza tym światów jest już 22.
Jest temat w dziale Handel, i to chyba wystarczy, bo gracze wezmą sprawę w swoje ręce. Może by tak, Moderatorzy, dać ten temat w Handlu jako "Ważne"?
ale ja się chciałem tym zając a poza tym wiadomo chyba że na nowych światach ceny będą raczej podobne (firesword 80k lol) więc mniej pracy
Albo nie cena, tylko popyt(czy jak to się zwie)
czyli jak bardzo jest poszukiwany i "rozchwytywany" dany przedmiot, a jaki możesz wyżucić bo nikt nie chce ;p. Wystarczy zrobić sonde, albo z własnego doświadczenia.
Do czegoś takiego pewnie potrzebne by były 23 ponieważ są 22 światy i jeszcze jedna osoba przewodnicząca.Po zatym zależy na jakiego człowieka natrafisz czasami można kupić dużo taniej np.fire axe kosztuje około 25k ja kupiłem za 15k :D .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.