Pokaż pełną wersje : Z jakiego kraju najfajniejsi kumple?
Z jakiego kraju uwazacie ze sa najfajenejsci kumple w tibi?
Moim zdaniem ze Szwecji i z USA.
A waszym?
Ps. Sorry jesli mi sonda nie wyjdzie :D
Sorry, jesli taki temat juz byl.
EDIT: Sorry, zapomnialem o Hiszpani :/
Ognisty Palladyn
25-07-2005, 13:07
Z Polski. Ponieważ najlepiej można się z nimi dogadacć (po polsku) Z USA tez ale zabradzo nie znam angielskiego więc nie zawsze możemy się dogadać :p
nie ma czegos takiego z jakiego kraju najfajniejsi mnie nie obchodzi skad wazne jaki jest moze byc 1 polak fajny a 2 to najwiekszy noob swiata
Demokles
25-07-2005, 13:11
Zależy jak z kim się dogadasz, oraz od tego na jakich ludzi w tibii trafiłeś..
Taki temat był juz poruszany na tym forum.
Zagłosowałem na Szwecja.
Lecz, to zależy od osoby nie od narodowości.
Z Kambodży. Tego nie uchwyciłeś w sondzie, eh?
Głupi temat... nie można powiedziec z jakiego kraju są najlepsi, liczą się jednostki a nie narodowośc >.<... jak już to obstawiałbym Brazylię, USA albo Szwecję... mimo że moi najlepsi kumple są z Polski...
ALe mmi chodzilo o to jak wy uwazacie -.-
Ps. JA nie ma problemu z dogadaniem sie z zadna narodowoscia, no chyba ze z Brazyli, bo oni nie zbyt umieja angielski.
A czemu w ankiecie nie ma Żydów, Rusków, Japońców itd? -.-
Ja osobiście lubie graczy z Etiopi O.o
Bo umieszczam tylko tych ktorych jest w Tibi najwiecej.
Alcor Sake
25-07-2005, 14:36
Moim zdaniem z norwegi gdy skonczylem grać na servie i wrócilem odrazu beignei pdo dp i robi hmm by mi eq zakupić wogóle oni są THE BEST :cup:
Ja tam lubie
a) mexico :)
b) estonia
c) szwecja
I oczywiście niektórych polaków :)
btw@ niejestem rasistą ani nacjonalistą :)
Zakaprov
26-07-2005, 20:36
Tak na wstępie powiem, że sonda jest bezsensowna, bo nie ocenia się ludzi na podstawie narodowości, ale jednostek...
Ale jeżeli mam trzymać się tematu, to powiem, że dwóch moich najlepszych przyjaciół, pochodzi z Izraela :)
Pozdro
Fury Nightwolf
26-07-2005, 20:38
Szkoda ze niema odpowiedzi
Meksyk i Dania :(
Uncle Warrior
26-07-2005, 20:44
Definitywnie Australia ;D Chociaz z Holandii tez mozna spotkac duzo fajnych ludzi :)
Moi 'najfajniejsi' kumple pochodzą z Polski, ale jeśli mam wybierać z innych krajów to Hiszpania (: Nawzajem uczymy się obcego języka ;-P. On mnie hiszpańskiego, a ja jego polskiego ;D.
kkrzysiek
26-07-2005, 21:24
Ja mam dobrą znajomą z puertorico paru hlvl z brazyli i są bardzo fajni norwegia i kilku ale dosłownie kilku polaków
zalezy od servera ..
na niemieckich - Szwecja/ Anglia, znam paru niesamowitych Brazylijczykow i Niemcow
napisz w sondzie hiszpania to sie dogadam bo nie ma to w sodzie :/
ogulnie hiszpania amigo oraz brazylia ale niecierpie jak nawijaja po brazylsku
rowniez niemcow lubbie
Zagłosowałem na Anglię, bo stamtąd miałem spoko kumpla, ale niestety straciłem z nim kontakt ;( . Mam też kilku super kolegów z Polski, ale i w Polsce i w Brazylii największych wrogów :confused: .
Moje uwagi odnośnie tego tematu:
1. Jak już coś to nie Anglia tylko Wielka Brytania (moim zdaniem tak by było lepiej, bo Anglia nie jest krajem tylko krainą).
2. Popieram przedmówców, że ludzi nie ocenia się po narodowości, tylko po jednostkach.
3. Jak już jest taka sonda, to mogłeś dodac jeszcze opcję "inne".
Anglojęzycznych, najśmiejszniejsi są. Odwiedzajcie czasem Game-Chata.
PS. Miałem fajnych kumpli z Iranu :P
W sondzie brakuje Holandii. Z obywatelami tego kraju najlepiej się dogaduje bez sprzeczek i im najbardziej ufam.
Warlord Xion
27-07-2005, 14:38
Niemcy to spoko koledzy pomagają ,troszczą się o ciebie .A polaki to fee ble itd . zagrajcie na furorze to wam to wyjdzie bokiem ,oczywiscie bez kontaktówi h lvli.
Gufat III
27-07-2005, 15:08
Norwegia. Miałem Tibijską żonę z Norwegii dawno temu na Amerze, jej brat był naprawde świetny i zabawny, znałem też paru norwegów na Elysii i Liberze, naprawde fajni ludzie.
Najlepszych znajomych mam w Brazylii.
Hmmm... Nie zagłosowałem, poniewaz znam osoby praktycznie z kazdego kraju. Aczkolwiek najlepiej sie dogaduje ze szwedami i brazylijczykami. Z polakami to raczej tylko znajomi, bo kontakty polak - polak wygladaja mniej wiecej tak "-hi, pol? -yes. - To s*******aj ty s****ysynu ***** **** ****" (w wielkim skrocie). Powinienes zrobic sonde z wielokrotnym wyborem.
Querix of Ice
28-07-2005, 00:26
najlepsze ziomy z polski :) dlatego , że łatwo sie dogadac i można gadac z nimi godzinami zna sie angielski ale nie do perfekcji :baby:
Wszędzie się znajdą fajni ludzie. Osobiście najwięcej znajomych mam z Polski a reszta to Brazylia.
Yoh Asakura
28-07-2005, 11:05
Najlepsi kumple w Tibii:
Szwedzi...z nimi się zawsze dogadałem,mieliśmy wspólny domek aż w końcu doszło do kradzieży...złodziejem był Polak,także jego kolega,ukradł mu 3 devil helmety.Ja jako przyjaciel,cóż,dałem mu 3k (devil helmet = 1k na tym servie na którym gram).I tak właśnie nawiązała się moja tibijiska więź ze Szwedami...
Gufat III
28-07-2005, 11:37
najlepsze ziomy z polski :) dlatego , że łatwo sie dogadac i można gadac z nimi godzinami zna sie angielski ale nie do perfekcji :baby:
Brak wiedzy przyćmiewa Ci okno na świat.
Trzeba sie uczyć angielskiego, ziąąą!
Hey Big Black Jimi Joe
28-07-2005, 11:47
Młóciłem długo tę kądziel niewieścią
młóciłem długo, albowiem powiedziano mi:
To nie żadne bałamutnie
jedyne co rzec mogę: god save the queen.
Descartes
28-07-2005, 11:50
Braaazil! Braaazil!
Oczywiście nie oceniam ludzi na podstawie narodowości, ale na Trimerze jest najwięcej właśnie brazylijczyków i polaków. A z polakami to wiadomo - ma się kilku kumpli (gildia, RL)... a reszta to hi friitansplx.
Sam nie pytam się wogóle o narodowość, chyba, że zabraknie mi słówka - wtedy się pytam, bo może będzie polak i można będzie pogadać po swojemu.
Stefan12341
28-07-2005, 14:07
W sondzie brakuje jeszcze "Inne"... + glupi temat...
Norwegia najjjfajniejsi :p mam takiego kumpla co go ucze polskiego a on mnie norweskiego ... i juz umie ze mna gadac w naszym jezyku:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.