Pokaż pełną wersje : [IRIDIA WAR] Pol vs. Swe part 1
nightwish_88
25-07-2005, 16:13
Hiho!!! Jest to filmik z wczorajszej wojny na Iridii, którego jestem autorem =]
Comment plz
http://rapidshare.de/files/3341230/iridia_war.rec.html
@edit
a oto filmik z wczorajszych przygotowan do wojny, która sie nie odbyła : http://rapidshare.de/files/3364556/part_last.rec.html
umieszczam go na prosbę kolegi ;]
Danthorr
25-07-2005, 16:31
dostalismy w dupe bo stali tak ze nie mozna bylo ich sdkowac. nastepnym razem bedzie na otwartej (bardziej niz ta) przestrzeni.
wtedy im dokopiemy
nightwish_88
25-07-2005, 17:13
nic straconego...3 najlepsze chary na Iridii to Polacy, a więc musimy to wygrać ;]. Ja na całej akcji byłem swoim uhmakerem..dzisiaj wpadne 2nd charem ;]
wielki90
25-07-2005, 17:14
dobrze bylo, tylko zeby nie ta brama :/ najlpiej walczyc pod thais. Filmik ok, ale pierwsze minuty na full speed oglądajcie :)
JURAND ROX :d chociaż nie gram na iridii :)
Zabijajcie ppl którzy blokują odwrót.
Edit: Cikeawe dlaczego nikt nie bije juranda? ;>
patrikozzz
25-07-2005, 18:08
Film ciekawy, rzeklbym nawet bardzo :) Padlem tam dwoma charami :
Fyzio Brylantowy Krasnoludek i Sheremei.
Btw. To nie jest wojna Pol vs. Swe. To nie jest wojna narodow, tylko dwoch gildii: Six Sens vs Divinity Reign.
Heh Nie Lubie jak Wary sa Filmowane z uhmakerow itp ;/ Lepiej np jakby Royal Demonic Filmowal -.- a nie dzie Ci taki uhmaker wejdzie -.- 1 sd i lezy :Dnom ale jednak Gz Za Checi -.-
wielki90
25-07-2005, 18:12
Heh Nie Lubie jak Wary sa Filmowane z uhmakerow itp ;/ Lepiej np jakby Royal Demonic Filmowal -.- a nie dzie Ci taki uhmaker wejdzie -.- 1 sd i lezy :Dnom ale jednak Gz Za Checi -.-
Hehe :P Jestem tego samego zdania. Uh maker jest baardzo wolny i nienadąża za reszta, dobrze by było gdyby filmował Jurand :* ;P
Troche nudna ta wojna była nie to co na Danubi ^^ (sd-400+) ale można obejrzeć.
Kolejnym razem walcie sie na południe od thais i na fibule można good trapy robić :)
nic straconego...3 najlepsze chary na Iridii to Polacy, a więc musimy to wygrać ;]. Ja na całej akcji byłem swoim uhmakerem..dzisiaj wpadne 2nd charem ;]
lvl to nie wszystko ;)
a co do tego ze nie bija juranda, waste sd i tak by go nie ubili ;)
ladnie ladnie :P
Podczas wilu wojen jako miejsce walkiwykorzystywano Ab :P
Nie zawsze to sie oplaca ;)
Cyber Demon
25-07-2005, 21:33
Zajefajny film 8o . Juz sie nie mogę doczekać 2 częśći :)
Akcja była spoko... Trzeba było tam być a nie mówić że nudne :P zakladam sie ze 2 część bedzie nosiła tytuł "DR Unicestwione" :) Gl chlopaki z SS
BTW. Pozdro dla Elittle od Hell soul~ i krecimy dalej :D
Golempol
26-07-2005, 00:33
Tez nielubie filmow wojen krenconych uhmakerami bardziej podobal by mi sie gdyby byl krencony sdmakerem :))
tak jak pisal Danthorr niemielismy jak SDkowac :( .... mam nadzieje ze w nastepnych starciach bedzie lepiej :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
00:44 You see yourself. You are a royal paladin. You are Elder of the Six Sens (Bezok).
patrikozzz
26-07-2005, 01:29
No tak Danthorr to sobie bedzie SDkowal :P Ty rhyrielku przewidziales mozliwosc SDkowania i mi ubiles qmpla dla samych SD i jestem smutny z tego powodu...
"Tez nielubie wojen krenconych uhmejkerem, wole jak krencone sdmejkerem" - to mnie powalilo o.0
Aha i mam jedna sugestie: Pamietajcie to wojna gildii, a nie narodow, Szwedzi to tez ludzie. Skonczcie z tym rasizmem.
Eravia Za'abita
26-07-2005, 01:43
Bardzo srednio ten film wypadl, nie wiem czy to wina miejsca, pvp graczy czy tez tego ze byl robiony z perspektywy 11 lv druida ktory nie podejdzie nigdzie blizej bo zginie... Przydaloby sie zamiescic film krecony przez jakiegos knighta, h-lvla :P
Mnie najbardziej smieszy jak na Trade albo w Depo siedzą polskie noobki i krzyczą cos typu: 'nie bedize Szwed plul' i takie tam...po prostu szkoda słów. Ja osobiscie nie brałem udziału w 'wojnie ze Szwedami' moim 9 lv ;) (chociarz pewnie wiecej bym zdziałał niz wiekszość nobbów: http://img209.imageshack.us/img209/8831/pk00110az.jpg )
p0zdro.
dzis kolejna wojna pol-swe tym razem w carlin wiec nas nie zablokuja :D
No...Trzeba sie za nich wziasc...Polacy sa lepsi ale taktyki nie maja ;>. Postarac sie ****a :>
nightwish_88
26-07-2005, 10:34
trochę ryzykowne było to, że poszedłem na wojne z 200 hp... ale opłacało się xP...mam nadzieję, że zaden Szwed nie widział tego filmu bo mam zamiar w części następnej dalej poszpiegować ;]... :confused:
Pro'Mystic
26-07-2005, 18:07
trochę ryzykowne było to, że poszedłem na wojne z 200 hp... ale opłacało się xP...mam nadzieję, że zaden Szwed nie widział tego filmu bo mam zamiar w części następnej dalej poszpiegować ;]... :confused:
;) Dokladnie,
Dzisiaj będzie nas dwuch co gwarantuje lepsza jakosc filmu i uczucie bycia w polu walki, do polaków mam prośbe uwazajcie na malego Pro :baby: co bedzie tam biegac z kamerą :)
Do zobaczenia o 20 : 00 , film bedzie jutro :)
Kto wygra??? :evul:
POLSKA (SS) :cup:
POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup:
Salvatore
26-07-2005, 19:00
Filmik bardzo fajny
Jak myslicie kto wygra ?? .... POLSKA :cup: :flaga_pl: !!, anie Szwedy :evul: :swe:
Cyber Demon
26-07-2005, 19:03
Zrobie sobie nową postać na Iridii (sorca) i pomoge Wam w wojnie :)
wielki90
26-07-2005, 20:09
SS może wygrać, jeżeli się "bardziej" zgrają i będą współpracować, jeżeli nie to :cup: papa :(
Off-topic: Koemntujcie plx http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43511
Karmazynowy zwierz
26-07-2005, 23:37
Hmmm...mysle ze bedzie ciezko w tej wojnie.DR sa chyba lepiej zgrani i walka jest pod ich dyktando.Powinnismy bardziej przejac inicjatywe a narazie to biegamy gdzie oni chca i walczymy po nocach kiedy ich jest wiecej a nas mniej.Moze sie to zmieni...jak pociagne kilka UE :evul:
Cobra125
27-07-2005, 00:51
Spox :swe: nie mają szans wygrać hyhyhyhy :flaga_pl: :flaga_pl: HAIL SS
HAIL SS :cup: :cup: :cup: DR=SUX
lipa że film nagrywal taki low lvl:/((
czaro_16
27-07-2005, 19:18
gram na iridi i dostalem dzis w dupe od szwedów i ledwo sie pozbieralem
i cudem zwialem do chatki-.-@up moze i low lvl, ale on ma zadziwiajacy eq;]
@slavatore nie jestem tego zbyt pewny bo szwedzi potrafia przykopac
wielki90
27-07-2005, 19:23
Mam małe pytanie... Kiedy następna wojna? Miała być i co ?? :/
@UP: No wiesz samemu dostałeś w dupe jak było w ... szwedów :P 1 vs 10 niemasz sznas ale na wojnie ^^
;) Dokladnie,
Dzisiaj będzie nas dwuch co gwarantuje lepsza jakosc filmu i uczucie bycia w polu walki, do polaków mam prośbe uwazajcie na malego Pro :baby: co bedzie tam biegac z kamerą :)
Do zobaczenia o 20 : 00 , film bedzie jutro :)
POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup: POLSKA (SS) :cup:
Zalosne... Dla mnie ta wojna bardziej wyglada na Rascisci vs Divinity Reign.
Chcecie wygrac? Postarajcie sie bo poki co wam nie idzie, obrywacie 35:7
Poszedlem do toalety podczas gdy trenilem z kolega :>
16:41 You lose 134 hitpoints due to an attack by Princess Rosa.
16:41 You are dead.
16:32 Muminek Da'Roc: Hello.
16:32 Tirain: Hello
16:32 Muminek Da'Roc: Why u and ur friend kill me ?
16:32 Tirain: your friend of Da'roc
16:33 Tirain: supported of SS
16:33 Tirain: :)
16:33 Tirain: your hunted
Leader DR and his friend killed not one me, i hunt necro with mine friend (Kolony) and they are killed he too.. why?? THEY ARE FUC**** PEKER AND POWER ABUSER
FUNNY ??
16:46 Princess Rosa: that happens when you help SS :S
Oni nas rozwalaja pojedyncza gdy ktos treni, expi, afkuje. Polacy jak idioci pchaja sie na duze bitwy na ktorych albo nikt nie pada albo wogole nie dochodzi do nich. Mamy przewage lvlowa ale nie umiemy tego wykorzystac. Dlaczego ludzie z SS nie chodza w 3 i nie wybijaja pokolei DR tak jak oni nam to robia? Nie mam o tym pojecia....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=880054
to o tym o czym pisalem...
Sorry, skasujcie to przez przypadek napisalem to tu :> (jak to sie kasuje bo mi sie nawet myslec jzu nie chce?:()
patrikozzz
27-07-2005, 22:07
@Rankor - Z tym ze polacy to rasisci sie zgadzam, ale szwedzi nie?! Gadalem z Worhordem i ciagle gadal jacy polacy sa zli "Fuck pl" itp. Natomiast wprawdzie jest 35:7, ale DR liczy sojusznikow, pozatym DR jest "out of runes". Pozatym Polacy sa troszke za slabo zgrani i maja za malo pomyslow...
Zalosne... Dla mnie ta wojna bardziej wyglada na Rascisci vs Divinity Reign.
Chcecie wygrac? Postarajcie sie bo poki co wam nie idzie, obrywacie 35:7
widocznie nie widziałeś filmików z dr :)stupid pl etc :)
Oficjalnie jest wojna DR vs SS ale DR zabijaja tez polakow okolo 50 lvle bez powodu a podaja wynik 35:7 jak by liczyc tych polakow rowniez bylo by okolo 45:7 :> ..... i prawie all dorwali na expie ....
Cobra125
27-07-2005, 22:28
Polacy to nie rasiści swe tą wojne zaczeło!!!!!!!!
Wiem bo ubili mi 6razy palka jakiegoś miecha temu
Ps swe to nooby nie umieją w tibie grać :baby:
Polacy to nie rasiści swe tą wojne zaczeło!!!!!!!!
Wiem bo ubili mi 6razy palka jakiegoś miecha temu
Ps swe to nooby nie umieją w tibie grać :baby:
Nie rozsmieszaj mnie ... zaryzykowal bym stwierdzenie ze jest naodwrot :> To nie swe nie umieja grac w tibie...
Chris'Ronaldo
27-07-2005, 23:28
skoro juz tu zajrzalem , to wyraze swoje zdanie
otoz pewne jest to, że żaden z nas nie ma zamiaru placic szwedom za wojne (puki co, bo wiadomo ze jezeli nie bedizemy mieli szans to wieksze lvle beda chcialy moc grac na serwie) narazie kazdy z nas wie ze te fragi ktore zdobyli szwedzi sa malo warte ~45 w które wliczaja allied - przeciez co maja allied jezeli wojna jest SS vs DR , nie czaje ich .wedlug mnie proboja zrobic propagande na forum, aby SSmani ;] spanikowali i zaplacili im te piekne kwoty ktorych wymagaja (w moim wypadku to tylko 140k~, a niektorzy musza placic po 600k~). wiemy na pewno ze nie mamy zamaru puki co placic im za wojne. brakOWALO nam taktyk kiedy liderem byl Asuex, teraz mamy nowego lidera ktory wie co robic ;] , fakt faktem padaja nasi gracze ale jestesmy twardzi i nie poddamy sie , jeszcze zrobimy im "potop" podobny do tego co zrobili na elysi moi dawni kompani :).
aha, apeluje do wszytkich , zeby nie wyzywac Szwedów na kanale trade itp, to nam w niczym nie pomoze a wrecz znajdziemy sobie wrogow. proponuje niszczyc miano DR ale nie szwedów
to juz chyba wszystko co mialem zamiar wam prezkazac :) i trzymcie za nas kciuki bo ta wojna potrwa jeszcze dlugo , ale wierze ze jest nasza i pozbedziemy sie tych "gorszych" swe z serwera ;) GL&HF
A wiesz od czego to sie zaczelo? Bo wojne SS vs DR zaczeto porownywac do Pl vs Swe. Kiedy to grupka "dumnych" Polakow chciala pokazac jaka jest silna poprzez rzucanie insultow o b. niskim poziomie na Szwedow. Wtedy to Szwedzi zrobili tak samo. Wiele razy kiedy slyszalem cos zlego o Polsce rozmawialem z dana osoba, okazywalo sie, ze b. duza czesc Szwedow nie nawidzi Polakow chociaz twierdzili, ze sa pojedyncze jednostki ktore potrafia sie pokazac z dobrej strony.
Cobra125
27-07-2005, 23:36
Irida to w 70% Pl serwer.....
jak chcecie mozecie mi zaplacic:DD :D
Nadal twierdze ze zwe to nooby.........
nightwish_88
27-07-2005, 23:46
wpełni się zgadzam z Chrisem, że są to porachunki DR i SS. Uważam, że Szwedzii jak narazie pokazują się z lepszej strony niż Polacy, którzy mają przewagę lvlową...Mam nadzieję, że uda się nam pokazać z lepszej strony podczas kolejnych starć.... Hail SIX SENS!!!
Ja z kashem i noxem raczej opuszczamy server i z (innymi da'Roc). Mam nadzieje ze Drago cos zrobi lepszego niz stary lider ale jak dalej bedziecie sie pakowac na wielkie bitwy gowno zrobicie :)
Chris'Ronaldo
28-07-2005, 08:27
Ja z kashem i noxem raczej opuszczamy server i z (innymi da'Roc). Mam nadzieje ze Drago cos zrobi lepszego niz stary lider ale jak dalej bedziecie sie pakowac na wielkie bitwy gowno zrobicie :)
to pokazuje jacy lojalni jestescie i jakie macie pojecie o tej grze, nazwac to tchórzostwem to mało jednym stwierdzeniem N\C
A wiesz od czego to sie zaczelo? Bo wojne SS vs DR zaczeto porownywac do Pl vs Swe. Kiedy to grupka "dumnych" Polakow chciala pokazac jaka jest silna poprzez rzucanie insultow o b. niskim poziomie na Szwedow. Wtedy to Szwedzi zrobili tak samo. Wiele razy kiedy slyszalem cos zlego o Polsce rozmawialem z dana osoba, okazywalo sie, ze b. duza czesc Szwedow nie nawidzi Polakow chociaz twierdzili, ze sa pojedyncze jednostki ktore potrafia sie pokazac z dobrej strony.
dziwne że to my zawsze jesteśmy źli-.-akurat w tej wojnie może tak jest ale np na arcani to oni pierwsi zaczeli wyzywać bo przegrywali i kampili w pz-.-pozatym skoro znirzają się do tego samego poziomu co lovlvlem to świadczy źle o nich
dziwne że to my zawsze jesteśmy źli-.-akurat w tej wojnie może tak jest ale np na arcani to oni pierwsi zaczeli wyzywać bo przegrywali i kampili w pz-.-pozatym skoro znirzają się do tego samego poziomu co lovlvlem to świadczy źle o nich
Dziwne? Dla mnie to raczej normalne, zdarzylem sie przyzwyczaic do tego, ze b. duza czesc Polakow w grze to idioci, ktorzy potrafia tylko pakowac sie w klopoty. Co do odpowiedzi Szwedow: Kazdy ma pewna granice po ktorej sie po prostu przelamuje....
this is like world war 2 you going to take hitlers place and destroy all Swe ppl :/ but you will lose just like Hitler did!! // Cya in hell http://static.tibia.com/IMAGES/forum/icon_biggrin.gif
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.