zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Darashia

HoHi
25-07-2005, 16:16
Mam prośbe gdzie na darshi są roty ??Szukam już od 2 godzin i nic prosze o szybką odpowiedz bo musze trenować i proszę też aby nikt mi nie pisał że roty są na edron albo gdzieś tam bo na edron jestem ścigany :-pppp Jeżeli ktoś mógłby dać mapke z zaznczoną dziura z rotami będe bardzo wdzięczny Z góry THX

Norrin
25-07-2005, 16:41
Wyjdź z miasta najpierw...2 godziny i nie znalazłeś rotów na Darashii? Albo sobie jaja robisz albo nie szukałeś.

HoHi
25-07-2005, 16:57
Sorka przesadziłem :p ale godzine na pewno mam wyjśc na dół od miasta czy na góre??

Hupe
25-07-2005, 19:16
Wyjdz z miasta na lewo i znajdz dziure, otwórz lopata i zejdz. Gratuluje, jestes na rotach !!

Kuba Rypin
25-07-2005, 22:16
Pierwsze miejsce gdzie możesz spotkać roty koło Darashi to północ. Na północy od Darashi są dwie dziury, w której są roty. Pierwsza znajduje się tuż na spawnem (wieżą) waspów na prawej części pustyni. Drugie zejście znajduje się mniej więcej na środku pustyni (być może bardziej na północ).

Drugie miejsce. Roty znajdują się również na zachód od Darashi. Tam nie miałem okazji zwiedzać tyle, co na północy, choć na pewno jest jedna dziura z rotami. W sumie wychodząc ze środka Darashi i kierując się na zachód powinieneś trafić na dziurę. Jednak mimo wszystko polecam północną część, gdyż na zachodze przypadkowo możesz trafisz na zlurowanego Gaint Spidera, który respi się niedalego (na północy zachodniej części :) ).

Tak siak czy owak polecam jednak roty na Edron. Na prawdę bardzo fajny i duuży spawn. Mnóstwo jaskiń z rotami. Praktycznie zawsze ktoraś jest wolna.

Ew. na roty możesz się udać na F.. Hills pod Ab'Dendriel (dywanem z darashi 60 gp). Tam znajdują się dwie 'kopalnie' rotów, na pewno łatwo znajdziesz.

Pozdrawiam.

HoHi
25-07-2005, 23:29
Dzięki wszystkim za pomoc już znalazłem :p