Pokaż pełną wersje : Phoenix Shield
First On Harmonia (=
http://rapidshare.de/files/3352095/First.rec.html
Nom nice nice :p Gratz shielda ... mhmm domek tez pikny :D
Gratz shielda :)
Fajny domek :)
Pozycja4
25-07-2005, 23:00
:O niezle Za***i***czna tarcza, tylko skad ja wziac ;pp
:) pozdrofka
Wymi@t@cz
25-07-2005, 23:01
Gratz Shielda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz ZAjefajny Domek. zazdrosci Ci chyba każdy ( no prawie )
Thristen
25-07-2005, 23:10
Tedi wypas wypas ;>
mysle ze bede mial kiedys lvl równy twojemu ;)
ahh ladnie pewnie loot z faraona
GZ shielda , domek tez NICE ;]
Gejtlord
26-07-2005, 03:32
FAKE FAKE FAKE noob !
kiedys siedzialem z kumplem z RL z tehnikum i mi pokazywał jak siem robi fejki rzeby mieć rzeczy na filmach, rysójesz je w paincie i jak nagrywasz film szybko naciskasz alt+tab tak rzeby ta rzecz w paincie już była ustawiona tam gdzie ma być w filmie, i szybko wracasz to tibicam i co? fake!!!!! 8o
Admin usunac to z działu filmy !!!! X( X(
po prostu terz gram na harmoni i wijem ze jedyny i pierwszy phoenix shield miał tam Liromir, pokazywał mi bo znam go z RL a nie pokazuje jej bo nooby potem mu hakną kąnto (nie wiem jak to siem pisze :) :) )
HAIL IRONCLAWS! :cup: :cup:
Ja mysle ze to wyzej to jakas nedzna prowokacja, przeciez nie mozna byc az tak glupim...
Jak grasz na Harmoni zapraszam do venore ^^.
Ech, tyle tysięcy ludzi już ją w twoim domku widziało. ;)
"BuRsZtYn"
26-07-2005, 08:37
FAKE FAKE FAKE noob !
kiedys siedzialem z kumplem z RL z tehnikum i mi pokazywał jak siem robi fejki rzeby mieć rzeczy na filmach, rysójesz je w paincie i jak nagrywasz film szybko naciskasz alt+tab tak rzeby ta rzecz w paincie już była ustawiona tam gdzie ma być w filmie, i szybko wracasz to tibicam i co? fake!!!!! 8o
Admin usunac to z działu filmy !!!! X( X(
po prostu terz gram na harmoni i wijem ze jedyny i pierwszy phoenix shield miał tam Liromir, pokazywał mi bo znam go z RL a nie pokazuje jej bo nooby potem mu hakną kąnto (nie wiem jak to siem pisze :) :) )
HAIL IRONCLAWS! :cup: :cup:
pewnie zazdrosci i dlatego tak sie dyga :]
Dj Fara0n
26-07-2005, 09:13
omg czemu nooby nigdy nie piszom o topiku tylko o innych. X( X( ja cie nie obrarzam lolu to po co mnje obrarzasz, jak nie wjesz jak sie fejki robi w tibicam to STFU nobówo gupia :baby:
HAIL IRONCLAWS :cup:
Moze dlatego ze chcesz sie popisac wciskając innym kit ze umiesz fake filmy krecic?Myslisz ze ktos uwiezy w twoje stery? Nakrec taki film to respekt bo narazie jestes zwyklym noobem ktory sie tylko umie wymądrzac i przechwalac.A i ten twoi kolega to tez niezly ster jezeli go se nie wymysliles.
@Topic:
Gz shielda ;) ...
Omg! Do Gejtlord.. Ty masz 17 lat?.. Przecież mój ośmioletni brat potrafi pisać z mniejszą ilością ortograficznych błędów od Ciebie.. Brr... Straszne..
@Topic: Gratuluję tarczy bo z pewnością jest bardzo rzadka, no i ten opis "Cieplutka w dotyku" xD.
No niezle piekna Tarcza ;) Gratulacje tarczy
Btw: Fri itams plix !!
Kamzoreq
26-07-2005, 09:42
omg czemu nooby nigdy nie piszom o topiku tylko o innych. X( X( ja cie nie obrarzam lolu to po co mnje obrarzasz, jak nie wjesz jak sie fejki robi w tibicam to STFU nobówo gupia :baby:
O ****a słownik do ręki, a potem na forum.
-=DanieL=-
26-07-2005, 11:17
Czy tam u ciebie w dżungli znają taką książeczke o nazwie słownik ortograficzny? :>
a ten Phoenix to cie nieprzezywał tylko powiedział, że to prowokacja baranie
Bongozzpl
26-07-2005, 12:25
Gz shielda! Ona ma takie staty jak vampire shield?:p
Gej tlord moze fizycznie masz te 17 lat ( w co szczerze watpie ) ale umyslowo zatrzymales sie w przedszkolu, mowiac krotko - masz inny tok ewolucyjny i poki co jestes jeszcze za glupi zeby udzielac sie na forach publicznych, wiec wdus logout...
Grundos'clubbaser
26-07-2005, 12:39
omg czemu nooby nigdy nie piszom, o topiku tylko o innych. X( X( ja cie nie obrarzam lolu, to po co mnje obrarzasz, jak nie wjesz jak sie fejki robi w tibicam to STFU nobówo gupia :baby:
Pozatym Gejtlord to też niby błąd (jego nick)
Szkoda, że on nie ma tych 17 lat :confused:
Gejtlord
26-07-2005, 13:27
Gej tlord moze fizycznie masz te 17 lat ( w co szczerze watpie ) ale umyslowo zatrzymales sie w przedszkolu, mowiac krotko - masz inny tok ewolucyjny i poki co jestes jeszcze za glupi zeby udzielac sie na forach publicznych, wiec wdus logout...
omg.. no comments
nie moge nobów co tylko bluzgajom jak ktoś napisze coś co sie im nie podoba. jak Ci siem nie podoba to "wdus logout" ("wdus logout"? HAuiHAuiahIuhAUIhA skont ty klikash?) 8o 8o
@ Tedunio pszepraszam byłem w venore gg^^ shielda, :cup: ale tyle jurz widziałem tu fejkow i opisałem jak siem to robi i jak ktos nie wieży to chyba przeszed 'inny tok ewolucyjny' bo to stara metoda i karzdy jom zna. to wykożystuje błond w windowsie so STFU lole :) :)
nie obchodzom mnje moje blendy, mam 17 lat i to troche za durzo rzeby zazdroscić kous tarczy w tibi, jak dla was MPA czy RH czy DSL czy SB czy MS czy MMS czy wreszcie Phoenix moze byc powodem do zazdrości to OMFG
..to ja wam nje zazdroszczem pzdr nooby. Tedunio grats^^
HAIL IRONCLAWS :cup: :cup: :cup:
Gejtlord.. poprawiłes mi humor, dawno się tak dobrze "nje" śmiałem :)
Nie warto sie klocic z takim debilem jak ty, najpierw sprowadzisz mnie do twojego poziomiu a pozniej rozwalisz doswiadczeniem, wiec sry ale nie widzi mi sie dostosowywac do twojego indywidualnego poziomu intelektualnego
" nie obchodzom mnje moje blendy, mam 17 lat i to troche za durzo rzeby zazdroscić kous tarczy w tibi " moglbys to przetlumaczyc? nie rozumie " obchodzom " , " mnje " , " durzo " , " rzeby " , " kous "
Straznik Monopolowego
26-07-2005, 14:09
omg.. no comments
nie moge nobów co tylko bluzgajom jak ktoś napisze coś co sie im nie podoba. jak Ci siem nie podoba to "wdus logout" ("wdus logout"? HAuiHAuiahIuhAUIhA skont ty klikash?) 8o 8o
@ Tedunio pszepraszam byłem w venore gg^^ shielda, :cup: ale tyle jurz widziałem tu fejkow i opisałem jak siem to robi i jak ktos nie wieży to chyba przeszed 'inny tok ewolucyjny' bo to stara metoda i karzdy jom zna. to wykożystuje błond w windowsie so STFU lole :) :)
nie obchodzom mnje moje blendy, mam 17 lat i to troche za durzo rzeby zazdroscić kous tarczy w tibi, jak dla was MPA czy RH czy DSL czy SB czy MS czy MMS czy wreszcie Phoenix moze byc powodem do zazdrości to OMFG
..to ja wam nje zazdroszczem pzdr nooby. Tedunio grats^^
HAIL IRONCLAWS :cup: :cup: :cup:
looooooooooooooool czlowieku co ty robisz ?? niszyczysz piękny polski język ;(
-=DanieL=-
26-07-2005, 14:47
@up
Masz racje : (
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.