zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pacc By Dr.Omader in Tibia (?)

shoan
26-07-2005, 09:12
nijaki Knox Sinister sprzedawal mi pacc'a na nebuli. 90 dni za 40K. podawal sie za dr. omadera.

wchodze na tibia.com i pisze ze jesrt z wloclawka. a on mi podal dane osobowe. i pisalo tam ze jest z glucholazow. pytam sie czemu tu tak a tu tak. odpowiedzial ze kolega sie smial ze jst z takiej miejscowosci to wpisal wloclawek. no ok.. pozniej byla jedna scena na ktora sie ten Knox Sinister obrazil na mnie i dal loga ;) popropstu sprawdzam co kupuje. ale jesli to prawda to neich dr omader tutaj odpisze to moze kupie :)

pozdro
uwazajcie na fake. coraz wiecej jest sposobow na wyludzenia

morwi
26-07-2005, 09:16
boze-.- przeciez wiadomo ze to nei byl on....

shoan
26-07-2005, 09:19
ta. wiem, tylko ze nie widzialem jeszce takie czegos aby ktos sie podawal np. kogos z tibia.pl... a wielu pojdzie na to.

ale nigdy nei wiadomo ..

Gangrel
26-07-2005, 09:31
1. Drom sprzedaje pacce jedynie za posrednictwem tibia.pl
2. Juz od dawna ponoc w tibie nie gra.
3. Jesli dobrze pamietam gral na isarze...

Mowiac krotko spotkales oszusta podajacego sie za Droma ;) Wielbladzia skora plx? :D

Maximus89
26-07-2005, 09:39
A pozatym kupowanie Pacc za pieniadze tibijskie jest nielegalne :)

Rybzor
26-07-2005, 10:04
buehehe to drom jest juz taki popularny ze teraz ludzie na trade zamiast pisac "sell pacc, accept cash and items" beda pisac "Hi I'am drom sell pacc:P"
nie no nie wiem czego ludzie nie wymysla, zeby tak bezczelnie przywdziewac skure droma? przciez skazuja siebie na tygodnie bez wody :P