Pokaż pełną wersje : summon a convice
czym sie różni summon od convice...?
Summona można przywołać (tylko sorc i druid) a convince to tak jakby "przejęcie" potwora, rzucenie na niego uroku, wtedy jest taki jak summon...
Warto dodac ze convience to czar runiczny, a summon nie ;), poza tym prawie niczym sie nie roznia;)
up&topic : Summona mozna wyczarowac z niczego a convinsa to trzeba widziec potworka<dzikiego> i go sie przejmuje
Sa potwory, ktorych nie da sie przywolac ale mozna je przejac, np. Hunter.
a, kiedy conviceujemy potworka to nam dodatkowo zabiera mane. Czyli jak uzywamy rune na np. rata to nam zabiera 200 many?
a, kiedy conviceujemy potworka to nam dodatkowo zabiera mane. Czyli jak uzywamy rune na np. rata to nam zabiera 200 many?
tak<10 znakow>
Summon:
Tylko dla druidów i sorcererów. Czar sponaticzny, gdy przywołany potwór zginie nie ma lootu ;].
Convice:
Dla wszystkich profesji z 5mlvl. Czar runiczny, gdy opanowany potwór zginie to jest z niego loot.
Pozatym niektóre potwory da się tylko summonować: np. Monk, a niektóre tylko convincować: np. Hunter,Crypt Shambler
tibia.pl-->magia druida/maga --> 16mlvl summon creature --> Link (do listy summonów i convince)
~~pozdro
A ja mam pytanie czy mozna w ten sposob spalac mane? Znaczy czy wlicza sie to do trenienia mlvlu? I czy za convincowanego potworka mamy exp... B)
@Up
czytaj uwaznie to dowiesz sie ze nie ma expa za przywolanego...
raczej nie wlicza sie to w spalanie many, ale nie jestem pewnien, jak co prosze mnie poprawic;)
Querix of Ice
27-07-2005, 02:40
Z "Convicnietego" potworka jest loot ??!!??!! :confused:
Z "Convicnietego" potworka jest loot ??!!??!! :confused:
nie-.-<10znakow>
karolek223
27-07-2005, 13:46
Summona można przywołać (tylko sorc i druid) a convince to tak jakby "przejęcie" potwora, rzucenie na niego uroku, wtedy jest taki jak summon... :cup: :spam: :swe: :kon: :mag: :x:
Yoh Asakura
27-07-2005, 16:46
Ee ?Nie rozumiem Was,po co 12 czy ileś tam osób pisze to samo ?Jedna osoba wytłumaczyła,na drugie pytania odpowiedziała następna i starczy,a nie,7~ osób na to samo pytanie odpowiada,na dodatek taką samą treścią =.="
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.