Pokaż pełną wersje : 2 pk na rokku (lUcErA)
Nic specjalnego, nawet nie wiem po co to na forum daje:P TO NIE JEST FAKE!!!
a oto screeny
http://img39.imageshack.us/img39/9935/18fy1.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/1145/24ej.jpg
Jezeli nie wiesz po co dajesz to nie dawaj -.-
Jak cie zrokują i bedziesz mial red skulla to zostaje ci on na rooku
Baltazzar
26-07-2005, 18:52
OMG co w tym takiego niezwyklego ze Redskull na rooku jest???? najpierw sie zastanow co wklejasz :o
A może on otym niewiedział
No widzisz Shayss jeżeli na Mainlandzie masz Red skulla i zostaniesz zrookowany tzn. beda cie ciagle zabijac i jak będzaiesz miał 4 lvl i cie zabiją to idziesz na Rooka i redskull zostaje dalej
Lepiej nauczcie sie czytaz ze zrozumieniem. Czy on napisal ze nie wie czemu tak jest? Nie... wlasnie wiec przyda sie wam lekcja polskiego w wakacje.
Ufocznik
26-07-2005, 19:57
Tez nie wiem po co to dajesz. A jesli chciales po protstu zrobic test screena to jest odpowiedni temat :P
A może on otym niewiedział
No widzisz Shayss jeżeli na Mainlandzie masz Red skulla i zostaniesz zrookowany tzn. beda cie ciagle zabijac i jak będzaiesz miał 4 lvl i cie zabiją to idziesz na Rooka i redskull zostaje dalej
A nie czasem jak sie ma 5 co? :p
ehhh no właśnie nie wiem :P ^^
Łagodny Zefir
26-07-2005, 22:17
Obecnie minimalny level na mainie to szósty (jest kilka postaci z 4=czwartym ale to są postaci zprzed updatu, który podniósł tą bariere do poziomu szóstego). Na szóstym możesz ginąć ile chcesz, ale w momencie kiedy spadasz na piąty level z szóstego zostajesz cofnięty na rooka. Pragne zauważyć, iż red skullek zostaje, jeżeli miałeś go na mainie ;)
Master Mind
27-07-2005, 09:59
To straszne!
szalony druid
27-07-2005, 10:09
OMG 2 Red Scull'e na rooku dziecko widzało idz sie baw pokemonami bo widac ze bardziej sie znasz na Pokemonach :p
Jezu, to śmieszne po prostu. Masz red skulla dostajesz rooka i truskawka zostaje. (tu Fishbone master, już 5 level? :P )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.