Pokaż pełną wersje : gs solo przez 19 lvl knighta!!
No coz bylo ciezko tyle powiem chcecie wiedziec wiecej, obejzcie :p
Link:
http://rapidshare.de/files/3385348/GsSoloByZeryl.rec.html
Ładnie, ale dla mnie to i tak jest uh waste ;)
wielki90
27-07-2005, 08:55
nie było źle :P ostro ci ****il! Na maxa !! Dla mnie nigdy nie walna gs ponad 200! A dla ciebie az za 230! I prawie zgon :P Ehh... ten gs byl nie zaszczepiony na wscieklizne, dlatego tak cie ruchal :P Mi tam dla 14 sorca po 60+ :P
Moje solo by 14 sorc http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=43511&page=1&pp=10 Comment plxor!!
Grundos'clubbaser
27-07-2005, 10:46
nie było źle :P ostro ci ****il! Na maxa !! Dla mnie nigdy nie walna gs ponad 200! A dla ciebie az za 230! I prawie zgon :P Ehh... ten gs byl nie zaszczepiony na wscieklizne, dlatego tak cie ruchal :P Mi tam dla 14 sorca po 60+ :P
Moje solo by 14 sorc http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=43511&page=1&pp=10 Comment plxor!!
tyle że w ciebie poszło ze 8 hitów a w niego x4 tyle, więc...? :)
Gratz solo, ale rekordu nie pobiłeś...
Nieźle sobie poradziłeś, ale w większości przypadków (np. w Twoim :p ) takie coś się nie opłaca :confused: . UH-ów idzie mnóstwo, a prawdopodobieństwo, że wypadnie coś cennego i tak jest zawsze małe. A nawet załóżmy, że by wypadł knight armor, to i tak na wielu światach strata. Przykład?? Antica: k-arm kosztuje tam po ok. 3k (może trochę inaczej, no ale załóżmy, że tak) i bp UH-ów też podobnie. Więc i hunt się nie zwróci, skoro schodzi ponad backpack :p . Przy k-legach inna mańka, ale również trzeba mieć wielkiego farta ;) ...
@ Grundos'clubbaser
A jaki jest wogole rekord solowania gsa knightem? Tylko tak z ciekawosci pytam.
koleś nie rub tego wiecej.Nie szkoda ci kasy na uhy?z takiego czegos nie wyzyjesz na dluzsza mete.POZDRO
Nie wszystkie rzeczy robi się dla zarobku, niektóre robi się dla prestiżu!
GZ!
Łon sie obalył o krzok!!
28-07-2005, 00:26
No niezle Ci poszlo tylko tak jak mowia koledzy wyzej, big uh waste ;) No ale jak sie bawi to sie bawi :P Pozdro :P
Nie wszystkie rzeczy robi się dla zarobku, niektóre robi się dla prestiżu!
GZ!
W sumie masz rację, ale zeszło tak dużo UH-ów, że to nie aż taki prestiż... Gdybyś zużył maksymalnie z 15 UH to by było coś :p !!
W sumie masz rację, ale zeszło tak dużo UH-ów, że to nie aż taki prestiż... Gdybyś zużył maksymalnie z 15 UH to by było coś :p !!
Jak jestes taki madry to nakrec filmik jak ty robisz cos takiego prestizowego i powiedz jaki jest ten rekord w solowaniu gsa knightem, a nie ciagle sie wymadrzasz. Ja narazie widzialem tylko jak 22 lvl solowal i poszlo mu 39 uh czyli i mial wyzszy lvl i wiecej uh poszlo, a najlepiej by bylo jak bys dal link do filmiku z tym rekordem.
Grundos'clubbaser
28-07-2005, 16:23
@ Grundos'clubbaser
A jaki jest wogole rekord solowania gsa knightem? Tylko tak z ciekawosci pytam.
Coś przy 13 - 14 , ale to koleś przy duuużych stratach jechał.
Grzello Masterro
29-07-2005, 21:31
GZ chlopie dla ciebie ! Otrzymujesz ode mnie miano prze-kolesia !
Na prawde super ! B) Tylko jak ty nabiles takie skille ? Jesli Byś mogl napisz ! 8o
Son Gohan
29-07-2005, 22:13
No no no... Nieźle. Rzeczywiście pogratulować skilli. Ale pokonanie gs'a przy tej ilości uh'ów to nie jest jakiś wybitny wyczyn. Nareszcie coś, co nie trwa 2 godz.
Sir Duet
30-07-2005, 00:46
a co was obchodza jego uhy zarobil na nie wykorzystal je i cieszy sie ze zabil 19 knightem gsa boshe filmik fajny gratz solo tak samo jak z filmikien nanadriel co 4 gs solo robila -.-
Tylko jak ty nabiles takie skille ? Jesli Byś mogl napisz ! 8o
Wiec tak do skilli 30/30 trenilem na trollach, pozniej do skilli 55/55 na polar bearach, nastepnie do skilli po 65 na rotach i dwarfach a, aktualne skille nabilem na slimach i to by bylo na tyle ;)
a co was obchodza jego uhy zarobil na nie wykorzystal je i cieszy sie ze zabil 19 knightem gsa boshe filmik fajny gratz solo tak samo jak z filmikien nanadriel co 4 gs solo robila -.-
Brawo! Wreszcie ktos napisal cos madrego :p
Znaczie mniej uh poszloby gdybys solował z hmm.
Ja tak robiłem 27lv knight z 70/70 c-set i poszlo 16uhow ;s
Znaczie mniej uh poszloby gdybys solował z hmm.
Ja tak robiłem 27lv knight z 70/70 c-set i poszlo 16uhow ;s
Moze i dobry pomysl ale nie na niskim lvl poniewaz ja musialem sie uhac prawie co cios wiec nie zdazyl bym jeszcze walic z hmm.
Jak jestes taki madry to nakrec filmik jak ty robisz cos takiego prestizowego i powiedz jaki jest ten rekord w solowaniu gsa knightem, a nie ciagle sie wymadrzasz. Ja narazie widzialem tylko jak 22 lvl solowal i poszlo mu 39 uh czyli i mial wyzszy lvl i wiecej uh poszlo, a najlepiej by bylo jak bys dal link do filmiku z tym rekordem.
Po pierwsze:
Filmiku nie nakręcę, bo nie gram knightem.
Po drugie:
Gratz skilli, ale samo solowanie wybitne nie było. Leczyłeś się prawie co hit i biłeś... I to niby takie osiągnięcie...
A po trzecie to ja się nie wymądrzam!!
Towarzysz Chmielu
17-08-2005, 13:54
Nie wiem dlaczego ale mi blad wyskakuje... :( Ten filmik jest robiony na tibie 7.5 ???
Big GZ dla Gobo za gsa solo... :cup:
A na takim levcu solowanie gsa nie polega na zwroceniu sie kosztow ale na prestizu ze na 19 levcu zsolowales gsa... :D I nie wazne ile uh ci poszlo ale wazne ze zsolowales... B)
gratz ale to zbytnia strata uh ;/
Nie wiem dlaczego ale mi blad wyskakuje... :( Ten filmik jest robiony na tibie 7.5 ???
B)
Nie, filmik jest na tibie 7.41
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.