zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inside Update Info!!!

Rynek
27-07-2005, 09:33
Znalazlem ciekawy tekst na Tibia.de niewiele z tego rozumiem poniewaz moj angielski jest bardzo slaby wiec jesli jakiemus Modkowi chce sie to tlumaczyc to bardzo bym dziekowal.
A oto tekst:

http://photobucket.com/albums/a199/hatesnazis/

chcial bym wiedziec i pewnie nie tylko ja o co tutaj chodzi i jakie zmiany maja byc wprowadzone z gory dzieki.

A jesli to cos fajnego nie obraze sie za buziaka w nagrode :P

MayGyver
27-07-2005, 10:18
podaj link do tibia.de gdzie zostalo to umieszczone

ro0t
27-07-2005, 10:24
Gość pisze do GM'ów więc to chyba propozycja, nie?

Rynek
27-07-2005, 10:31
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=85278

oto link do tego tematu prosze bardzo =)

Norrin
27-07-2005, 10:32
To tylko zły sen...to tylko zły sen... ;)
A tak całkiem serio.
Solkrin jest GM'em, ale takich danych nigdy nikt nie podawał, szkoda, że nie ma podanego działu, w jakim zostało to napsiane. Bo brzmi to zbyt pięknie żeby było prawdziwe.

Maximus89
27-07-2005, 10:47
ten tekst zamiescilem wczoraj w temacie "Co o tym sądzicie" :)

Norrin
27-07-2005, 10:57
ten tekst zamiescilem wczoraj w temacie "Co o tym sądzicie" :)

Że Twojego posta nie powinno być tutaj.

A tak nawiasem to przedstawione "zmiany" to przecież horror, zarówno dla cheaterów jak i normalnych graczy :S

Gromnjir
27-07-2005, 11:03
SZCZEGÓLNIE dla normalnych graczy, a tym bardziej dla graczy bez pacca :-/

Ale podoba mi się pomysł z ropeplace, tzn. mozna skorzystac z ropespot niezaleznie, czy cos na nim lezy czy nie.

Dabek
27-07-2005, 11:14
"Roping up will always work,..." - po to w ostatnim updacie uniemożliwili samodzilene ropowanie lootbagów, żeby teraz inną zmianą uczynili to łatwym niczym zjedzenie bułki z masłem? NIezbyt to wiarygodne wszystko...

Norrin
27-07-2005, 11:22
"Roping up will always work,..." - po to w ostatnim updacie uniemożliwili samodzilene ropowanie lootbagów, żeby teraz inną zmianą uczynili to łatwym niczym zjedzenie bułki z masłem? NIezbyt to wiarygodne wszystko...

Też mnie to zastanowiło...Magic Rope stałby się bezużyteczny.
Ale nie do końca umiemożliwili, zlikwidowali tylko małego buga związanego z małym lagiem, który umożliwiał wykonanie ładnego manewru ropującego oraz mase innych rzeczy, rope'owanie własnego baga w pojedynkę to tylko jedna z rzeczy jakie umożliwiał ów bug. Więc nie dokońca masz rację.

Zakładając, że nie jest to jakiś chory dowcip. To będzie katastrofa. Znalazł ktoś ten temat na forum Tibia.com?

Dabek
27-07-2005, 11:27
Znalazł ktoś ten temat na forum Tibia.com?

On jest ponoć z wewnętrznego forum GMów, więc nikt nie znajdzie. Pozatym jeszcze jedno mnie zastanowilo, z mc nic nie zamierzaja zrobic?o.O

Norrin
27-07-2005, 11:35
On jest ponoć z wewnętrznego forum GMów, więc nikt nie znajdzie

To zastanawiające jest jakim cudem to "wypłynęło" ;)

Pozatym jeszcze jedno mnie zastanowilo, z mc nic nie zamierzaja zrobic?o.O

Jak nie? :P Postawienie farmy będzie bezcelowe. Szlag trafi mana sitting :S

Soul points or only regenerated if experience points have been gained within the last four minutes. The slain creature's experience value must not be lower than the character's level.

Rahim
27-07-2005, 11:58
Szkoda, że nie ma linka do forum na tibia.com. To by znacznie potwierdziło wiarygodność tego screena, a tak nie ma co panikować. (btw. szukałem na tibia.com i nie znalazłem, ale może coś przeoczyłem)

Maximus89
27-07-2005, 12:18
Ciekawe skad autor ma dostep do wewnetrznego forum gm'ow? Mi sie wydaje ze to wszystko jest nieprawda i to jest zwykły fotomontaz

Gromnjir
27-07-2005, 12:22
watpie zeby ktos az tak sie trudzil...

Mental II
27-07-2005, 12:25
Może chciał zrobić panike i mu sie udało:)Ja sie już boje

Norrin
27-07-2005, 12:31
Takiego screena jest łatwo podrobić.
Wszystko okaże się na test serwie :evul:
A więc pozostaje tylko mieć nadzieję, że to głupi dowcip ;)

Maximus89
27-07-2005, 12:35
@up
nadzieja matką głupich ;)

ale mi te zmiany tez sie nie podobają wiec to musi byc jakis głupi zart. Jezeli nie to chyba wszyscy przezuca sie na palladynow i knightow bo gra postaciami magicznymi nie bedzie miala sensu (1pm na 15 sek z promocja OMG)

aires
27-07-2005, 13:36
Hm.. Zdziwiło mnie, że w Character Information brakuje linijki "Position" ... Jesli to co tam piszą to prawda - cya tibio? ;)

ninja22
27-07-2005, 13:49
lol ? ten temat byl na tibia.org.pl 2 tygonie temu.. Wielkie lol ode mnie .

Sokochłap
27-07-2005, 13:57
No chyba ich ******** z tymi sp points!
Gra nie bedzie miala wtedy sensu!

Aval'yah
27-07-2005, 13:58
@ninja22

To użytkownicy tibia.org.pl mają władzę nad czasem i przestrzenią?
Bo ten gość z tibia.de zamieścił swoje posty dzisiaj -.-

@topic

Dziwne to wszystko. Soul points, znikające potwory.. myślę, że gdyby to była prawda Cip-soft poinformował by o tym w Update Teaser'ach. Po za tym czy to nie miał być głównie update mapy?

..::QRAS::..
27-07-2005, 14:03
sprawa zaczyna sie lekko kaplikowac... :/

zwiastun ciemnosci
27-07-2005, 14:06
NIEEE!!!!
kurde juz wole zeby ludzie kurde cheatowali patrzcie nie bedzie juz uh makerow a ceny run tak drastycznie z tego powodu wzrosna ze np. 1 bp uh bedzie kosztowal 10k !! kurde :(
ZABIC CIPY!!

De'sH
27-07-2005, 14:10
Jesli to prawda to np. powolujac sien a loorowanie, jak palek bedzie bil gsa to musi przed nim uciekac, wiec jesli bedzie mial nie fart to moze sie zdarzyc ze gs mu zniknie? niemozliwe...

Vaxxia
27-07-2005, 14:26
NIEEE!!!!
kurde juz wole zeby ludzie kurde cheatowali patrzcie nie bedzie juz uh makerow a ceny run tak drastycznie z tego powodu wzrosna ze np. 1 bp uh bedzie kosztowal 10k !! kurde :(
ZABIC CIPY!!

Cena run nigdy nie podskoczy do 10k za plecak uhów, gdyż wtedy graczom bardziej opłaci sie wykupienie za tą sume mfów i zrobienie sobie uhów...

Ponadto ludzie bez paniki! To porpozycja na TERAZ więc wątpie czy CipSoft wprowadzi to już w nadchodzącym updacie (jeśli w ogóle wprowadzi, co przecież nie jest pewne)

Gromnjir
27-07-2005, 14:34
Jesli ten post jest prawdziwy, to na pewno nie jest to zrobione dla zartu, miejmy po prostu nadzieje ze inni nie przyjma propozycji autora tego tekstu.

Yerhilliaeh
27-07-2005, 15:19
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi, bo nie kapuje angielskiego (bardzierj koreański) ?

Caer
27-07-2005, 15:38
Afff.... Jakie to głupie. Na szczęście mnie to nie dotyczy bo w Tibie już nie gram ;)

hide
27-07-2005, 15:43
Jakby ktoś przed napisaniem tu posta przeczytał co napisali ludzie na tibia.de to może nie było by takiej paniki -.-

Ten tekst i screen to fake...
1. Te informacje "zamieszczono na forum GMów"
2. Po co GM miałby podawać te informacje? Dla sławy? Nie, bo CiPsoft by go zwolnił... Po co innego? Żeby gracze maksymalnie wykorzystali swoje makra zanim nadejdzie update? Nie po to został GMem żeby namawiać do makrowania...
3. Tych zmian jest poprostu za dużo jak na 1 update. Biorąc pod uwage Teasery które i tak pokazują niewiarygodnie rozbudowaną mapę, hordy nowych potworów i setki grafik... Poprzedni duży update dodał mniej potworów, grafik i mapy a i tak starczyło tylko czasu na małe zmiany w kliencie

Cipsoft i tak nie wprowadzi takich zmian, bo stracił by za dużo graczy a noobów by nie ubyło..

Pogromca pk
27-07-2005, 16:29
Nie podobają mi się pomysły dotyczące Soul Pointsow, robaków na wędke, i sprawy lurowania potworów. Nie sądze aby był to prawdziwy post z forum Game Masterów.
hide podał zresztą bardzo rozsądne argumenty.

Co nie zmienia faktu, ze pomysl otwierania potwora przez osobę, która zadała najwięcej obrażeń, bardzo mi się podoba. =O

Dwik
29-07-2005, 09:47
Sry ze odswiezam temat ale chcialbym powiedziec, ze przecieki okazaly sie prawda. BTW jeden z moderatorow tibia.com napisał na tibie.de ze to fake :S