Pokaż pełną wersje : Wiek ktos moze??
Wiecie moze gdzie najlepiej jabic expa knightem skills 40/30???? Gdzies kolo ab???
Mori aka ice
21-09-2003, 09:56
Elfy chyba tez nie bylyby najgorsze....
zamek naprawde dobrze sie tam expuje i zarabia na dwarfy mozesz isc ale nie wszystkie
Tak , dwarfy dobry pomysl, mysle ze mozesz zejsc do -2 lvl nan dwarf soldiery, mozna tam swietnie expic, a zarazem zarobic duzo kasy :O 8) :D
A gdzie sa Ghoule??? Bylbym wdzieczny za mapke.
Pan Samochodzik
21-09-2003, 11:39
masz mape zrobilem w podpisie jest link do maich mapek tam jest mapa do ghuli pozdro
Ghoule są w Ab. Jak zejdziesz do trolli na 2 poziom podziemi to pójdź na północny wschód. Tam będziesz musiał się "przepychać" ukosem i potem daj nura jeszcze niżej. Później będzie jedyna możliwa droga więc trafisz ;p
Sesef:na mapie oznaczyles droge do ghouli i napisales ze potrzebna bedzie macheta.Mozna i bez niej.Da sie przeslizgnac na ukos miedzy krzakami.Za to konieczna jest lopata zeby dziurke przkopac...
Dzieki za wszystkie informacje!!!!!!1
dla knighta takiego jak ty to chyba dwarfy i roty w kopalniahc najlepiej....a potem zdobedziesz levelki i skille to na soldiery ...
Pan Samochodzik
21-09-2003, 14:38
Sesef:na mapie oznaczyles droge do ghouli i napisales ze potrzebna bedzie macheta.Mozna i bez niej.Da sie przeslizgnac na ukos miedzy krzakami.Za to konieczna jest lopata zeby dziurke przkopac...
Wlasnie pomylka, wiesz ja to piszze na wszelki wypadek coprawda u mnie zawsze w plecaku jest lopata lina i mascheta czasmi i kilof
czlowieku wez sie za trening a potem mysl o expowaniu a nie odrazu idziesz i lejesz potwory i tak sie traci skille lvl i tak w kolko a jak potrenujesz to nawet z good eq mozesz isc na dwarfy guardy tak jak moja laska zrobilem jej chara ze skillami 80/78 lvl 15 i tera smiga i zabija guardy i nawet dobrze jej idzie :)
YOUR WERSOL
Maxsimus
21-09-2003, 15:03
gdzie moge spokojnie poexpowac Sorcererem
level 11
magic level 8
posiadając: Poison Field ,Fire Field ,
Heavy Magic Missile ,Fireball
prosze o szybią odpowiedz :D
mysle(ale moge sie mylic)ze mozesz isc na wyzej wymienione ghoule, ale radzil bym ci pojsc na swamp trolle pod venore(niepomyl z POH) ;)
gdzie jest jakas miejscowa z rotami niedaleko ab?
prosze o mapke z gury dzienkuje za pomoc
Maxsimus
21-09-2003, 15:28
11 lev nabiłem na cyklopach
ale tylko daięki polu ognia i hmm
wiecie moze gdzie moge znajść Kamienne Golemy
Maxsimus
21-09-2003, 15:33
oraz gdzie są mnichy
Van nister roy
22-09-2003, 08:00
Idź na dwarfy a jak to za daleko to na zamek
Oryginalnie dodany przez wersol
czlowieku wez sie za trening a potem mysl o expowaniu a nie odrazu idziesz i lejesz potwory i tak sie traci skille lvl i tak w kolko a jak potrenujesz to nawet z good eq mozesz isc na dwarfy guardy tak jak moja laska zrobilem jej chara ze skillami 80/78 lvl 15 i tera smiga i zabija guardy i nawet dobrze jej idzie :)
YOUR WERSOL
No i co z tego ze ma takei skile. Sila zwieksza sie i z lvl i zeskilami. Niemowie ze glupio isc na 15lvl na guardy ale zeby takie skile nabic to trzebaby trenowac chyba z miesiac. Podziwiam twoja dziewczyne za wytrwalosc ale chyba niewiele osob ma takie ambicje jak ona.
A co do tematu to moglbyas ze skile 40/30 zrobic tak 50/40 i wtedy na zamek.
PS: na zamku miej zawsze kilka uh albo ih bo tam czesto luruja potofory.
Mozesz tez podszkolic sie do skile 60/55 miejwiecej i isc na minosy i mino archery. Znam takie zajebiste miejsce gdzie jest malo ludzi. Exp leci bardzo szybko a kasy to jzu jest wogole co niemiara. W 4 godziny nazbieralem lootbag za ktory dostalem blisko 20k. To chyba nei tak zle.
Gonzo von Krenzel
07-10-2003, 20:51
witam!! mam pytanie - jak dojść do zamku koło ab`d??
idz se na roty lub na dwarfy a jesli chodzi o ghule to cie moga sprzatnoc
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
witam!! mam pytanie - jak dojść do zamku koło ab`d??
Walnij se do VIP Hukerama i chodz do ab jak bede :]...zaprowadze cie...tylko...wez se uh...ty masz 9 lvl :]...
Sir Derman
08-10-2003, 20:10
Jakie potwory spotkam na drodze do mumii?
I jakie mam szanse tam wogle dojść.
Knight 27 lvl
4 m lvl
Sword 58
Shield 55
Equip: Dark-h, Scarf, Plate-Set, F-S, G-shield
Acc: ****** :P
Pass: ********** :P
Soul Hunter
11-10-2003, 20:16
Ja mam dość podobne pytanie,
gdzie koło carlin można zdobyć troche expa, sorcererem 14 lvl i 14 mlvl, tak abym nie zginął od razu od pk..lub hunterów..
skille niskie 17/20....i słaby eq....(przy okazji, gdzie można qpić plate armor??, czy tylko od ludzi??)
_ _ _http://www.jeremiahproject.com/graphics/demon1.gif
Życie czwartą częścią mgnienia....
Kabraxis
11-10-2003, 20:41
Polecam:
-Zamek (uwazaj na zerki i gurdy)
-Folda (daleko do niej nie jest) :P :D
-Ghoule
-Elfy
-Kopalnie w Kaz
Main Vegeta
12-10-2003, 08:08
NIe wiem moze sie myle ale mogly by bc beholderki.Moze som nawet nizle ale zoto jaki loot. Mozna 2 handedy poznajdywac i bh shieldy.Knight na skillach 40/30 spoko chyba dal by rade.(Ja chodzeilem sorcem na 13 lvlu) :D <zabilem dwa i mialem pol zycia> :D :D:D:D:D:D:D:D
Sir Cinek
12-10-2003, 08:54
@up
Wedlug mnie mozesz sprobowac i zalezy jeszcze jaki eq i bron. Pamietaj zeby w razie problemow miec gdzie uciec beholderkom
Soul Hunter
12-10-2003, 16:07
Jedno pytanie, gdzie są beholdery?
a co do eq to mam :
-soldier helmet
-dwarven shield
-Brass legs
-c mace
-scale armor
wie ktoś gdzie można na isarze kupić plate armor??
bo jakos nikt sie nie ogłasza :(
może znacie kogoś...byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc..
- - -
Życie czwartą częścią mgnienia..
idz sobie na zamek,na elfy,na ghoule i na dwarfy!:) :D :D :D :D
Albo nie mozesz sie wybrac solo na demonka masz ga na bank na 1 uderzenie(lol) :D
Soul Hunter
13-10-2003, 15:24
tja...to że mam niski level to nie znaczy że jestem głupi..:)
na jedno uderzenie :) tylko czyje?...a tak serio...to gdzie można bezpiecznie poexpic w okolicy Carlin...(i mam namyśli wszystko inne niż FOLDA)...
pozatym , nienawidze pk, skąd się biora te wszystkie...khm..no właśnie...
jak nie macie co robić, to wybierzcie się na pk, z tym że, sprawdzajcie swoje informacje na temat ludzi...kilka razy :) , ja zginąłem na wyprawie na pk...a że nicka miałem "niefajnego" to i mnie zabili...:/
pozdrawiam..
Lord Nothingness 14lvl,15 mlvl
Do wszystkich zainteresowanych :P :P :P !!!!!!
1.Plate armor idzie kupic w Kazo za 1,2k (o ile dobrze pamietam :P).
2. Po drodze na mumie mozna spotkac:
- rotwormy
- beholdery (2)
3. nalezy rowniez pamietac ze mumi jest duzo (chyba 5) na bardzo malym obszarze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.