Pokaż pełną wersje : KIEDY KONIEC??!!
Red Skulla zdobyłem 4 marca 2004 roku o godzinie 15:18. Wiem, że trzeba czekać miesiąc, aby takowy Skull zniknął. Wiedząc, że marzec ma 31 dni i wiedząc, że średnio miesiąc ma 30 dni myślałem, że Skull powinien zniknąć dzisiaj o 15:18. Niestety tak się nie stało. To kiedy wreszcie ten Red Skull zniknie? Czy ktoś może mi powiedzieć? X(
Jutro o 15:18. Dzisiaj jest 3 kwietnia, nie 4...
Edit: Aaaa nie, teraz się dopiero skapłem że marzec ma 31 dni :P W takim razie musi to być spowodowane pewnym błędem, który zauważyłem niedawno:
-27 marca chciałem się wyprowadzić z domku, no i było He will move out in 28th March, at 9:00 (time of daily server reboot) czy jakoś tak, tylko że ten sam napis był do wieczora 28 (i musiałem się wyprowadzić dopiero następnego dnia X( )
-2 kwietnia powinien skończyć się mój czas mieszkania w gh. Ale jakoś wciąż go mam :P
-Dzisiaj (o 9:00) powinna też zostać rozwiązana moja gildia. Ale dalej jest :P
Wnioskuję więc, że twój skull jeszcze trochę zostanie (dopóki CIPy nie naprawią tego) :(
To chyba jest jeszcze tak że jak zabijesz kogoś z red skulem to to wydłuża czas jego posiadania. Przynajmniej tak mi sie wydaj ale nie jestem pewny.
OK juz wszystko jest dobrze skull znikną. Teamt uwazam za zamkniety.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.