Pokaż pełną wersje : Dziwne wyspy....
Tak jak w temacie. Interesują mnie wyspy zaznaczone na obrazku... Od dawna intrygowało mnie jak na nie sie dostac i co na nich jest... Proszę o wypowiedzi na ten temat (chyba ze będzie to QS).
http://img272.imageshack.us/img272/4103/mapsmall1ua.jpg
Foto świata ze strony www.tibia.com
PS: Czy to ma cos wspolnego z Deeper na Fibuli??
PS2: Kiedys ktos mi mowil, ze jedna z tych wysp to wyspa gm'ów... Ale nie mam pewnosci czy takie cos wogole istnieje...
Magic Harmonian
27-07-2005, 16:18
Ten temat był już wiele razy omawiany, lecz na 99% na mapie niema tam nic, albo są jakieś wyspy ale nieda sie na nie dostać.
Ktoś wspomniał, że tam ma być dżungla, lecz wiadomo na 100% że dżungla bendzie na lewo od Ankrahmun.
@up:
Mowisz, ze temat byl poruszany wiele razy...
Wybaczcie. Szukałem na forum ale nic nie znalazłem....
EDIT:
Mowisz, ze bycmoze nic tam niema... To po co CIP'owie układali by tam (tak widoczne na screenie) drzewka i krzaczki? Nie mogliby zostawic tego terenu "łysego??"
Ashyx Dras
27-07-2005, 16:54
Tez słyszałem ze na ktoreś z tych wysp jest GM Land i tam GM-y testuja nowe potworki, czary itp.
Myst Rydan
27-07-2005, 18:33
na jednej mapie byly nawet te wyspy opisane nazwami. Takich pustych wysp jest duzo wiecej, np kolo lodowych wysp jest Banor's Eye itp. Jak ktos powiedzial w starym temacie nie wiadomo nawet czy takie wyspy sa w grze, mozliwe ze osoba rysujaca mape na tibia.com dodala je zeby wypelnic pusty teren.
I to prawie pewne ze sie nie mozna na nie dostac.
Co do Wyspy GMow - istnieje ona na 100% ale znajduje sie w innym miejscu - pomiedzy Thais a Carlin na prawo od Isle of the Ancient Kings. Na tej mapie nie ma zaznaczonej tej wyspy. Jest ona bardzo mala.
Pantikari
28-07-2005, 07:09
A mam inna wyspe nizej Carlin od levej strony zaraz kolo ghost landu stajesz przy wodzie i tam jest jakas wyspa jak ktos wie to moze powiedziec jak sie tam dostac ::)???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.