Pokaż pełną wersje : Br!!
Straznik Monopolowego
28-07-2005, 01:04
W tym temacie chce pokazac 2 typowych "br??" ***ane n00by i pokazane jest jak mozna sumona wycignac z beholderow pod thais do dp this ;] tak samo mozna lurnac fd xD k niechcie nie ogladajcie xD
http://rapidshare.de/files/3415320/beho_hunt.rec.html
"BuRsZtYn"
28-07-2005, 09:10
ja tam ogladam zaraz dam komencika :P
@edit
nuuuuuuuuuuuuddddddddddddyyyyyyyyyyyyyyyyy :P
wielki90
28-07-2005, 09:31
Też ogladam... zaraz zedytuje..
Ale i bez filmu wiem jak wyciągnąc BH pod dp ;) najlpieej z 2 bh + Arcanisty + fd xP i tak centralnie pod dp połowa uherów zaliczy zgona :)
Edit: Ee no lipa bh sa zje... dla maga/palka bo biją na odległość a do tego ssają manę... Na cycach też ci nie szło jednym słowem scout - sux ;) Szkoda uhów na niego ;]
Zaraz dam EdItA bo oglądam ale początek nie ciekawy :confused:
11:01 Ganhexo: ej jak ktos bedzie to ogladal :P to niech mi powiem co tam jest <<<
Chyba tam bylo banshee stalkery i pare dsow jesli mi sie dobrze kojarzy
A filmik booring
Straznik Monopolowego
28-07-2005, 11:37
11:01 Ganhexo: ej jak ktos bedzie to ogladal :P to niech mi powiem co tam jest <<<
Chyba tam bylo banshee stalkery i pare dsow jesli mi sie dobrze kojarzy
A filmik booring
o ****a a ja tam mialem wczoraj isc :P dzieki a film byl by ciekawszy gdby nie 2 br x( pytalem sie jednego czy bedzie expil na beho powiedzial ze nie no to ja juz sobie sumonowalem 2 scolty :P i chcialem expi a ***** ***any mi wchodzi i zamyka dzwi x( a co do tego drugiego lamusa to frajer br ***any bylem pierwszy na minoskach a lecz mi sie w***al szkoda ze to non-pvp x(
Extra film -.-
Tego pierwszego br nie musiałeś tam zostawiać i pozwalac mu zabrać twój spawn...
Tego spawnu minosa jeszcze nikt nigdy w historii nie próbował zająć więc i ty nie miałeś szans... To jak próba zajęcia spawnu ratów pod Thais...
Po co ci te summony? Scouty to czyste marnowanie many, można się nimi pobawic ale na polowania się nie nadają...
Jakim cudem masz taki mlvl i dwarven shielda? Robiąc tyle run mógłbyś chyba zarobic na coś lepszego...
Golempol
28-07-2005, 12:36
nuuuuuuuuuuuuddddddddddddyyyyyyyyyyyyyyyyy
popieram nuda ze ja cie krece
Ps to moj 60 post
Straznik Monopolowego
28-07-2005, 13:38
Extra film -.-
Tego pierwszego br nie musiałeś tam zostawiać i pozwalac mu zabrać twój spawn...
Tego spawnu minosa jeszcze nikt nigdy w historii nie próbował zająć więc i ty nie miałeś szans... To jak próba zajęcia spawnu ratów pod Thais...
Po co ci te summony? Scouty to czyste marnowanie many, można się nimi pobawic ale na polowania się nie nadają...
Jakim cudem masz taki mlvl i dwarven shielda? Robiąc tyle run mógłbyś chyba zarobic na coś lepszego...
mialem hacka ale nikt mi nie zrokowal postaci xD a z sumonami latalem bo nie mialem duzo run
Straznik Monopolowego
28-07-2005, 14:01
Extra film -.-
mialem hacka ale nikt mi nie zrokowal postaci xD a z sumonami latalem bo nie mialem duzo run
Grundos'clubbaser
28-07-2005, 14:28
14:28 Ganhexo: najlepsze ze scouty nie kradnąloota :P
bo kradną exp....
film nudny w ciul
Autor tematu jest idiota -.-
Straznik Monopolowego
29-07-2005, 11:43
Autor tematu jest idiota -.-
twoj stary to idota -.-
Niewiem czy wiekszonsc z was zauwazyla ale osoby mlodsze [ od 10-14lat] maja odpowiedzi bardzo dziecinne..... np 'Twoj stary jest idiota' po samej tresci mozna zobaczyc ile osobnik ma lat.... ludzie... Forum jes od tego zeby si wypowiedziec a nie zeby sie bezsesownie przezywac..... Dzieci do 14 lat przed napisaniem jakiegos posta spytaja sie mamy czy moga go wyslac i czy niezawiera zlych wyrazow !!! niechce w ten sposob nikogo obrazic ale jest to poprostu nie do zniesienia !!!!!! X( Edit: a cz7 twoj przedostatni post wnosi cos do tematu?? =-]
Straznik Monopolowego
29-07-2005, 12:17
eh no tak troszki mnie ponioslo :P a ty nie pisz postow nie wnaszac nic do teamtu -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.