PDA

Pokaż pełną wersje : beka w thais i solo cyc

worior of shadow
28-07-2005, 13:59
dzis nudzilo mi sie z kumplem i postanowilismy krencic se beke w thais puzniej solo cyc w moim wykonaniu
link--> http://rapidshare.de/files/3428048/beka_w_thais_i_solo_cyc.rec.html <--link

"BuRsZtYn"
28-07-2005, 16:07
Mocno niewyjsciowy film :P
chyba sie niedokladnie umyles bo ci czarna glowa zostala ^^

worior of shadow
28-07-2005, 17:11
a no faktycznie ale moze ja mam farbowane wlosy :)

Kamlot De'Kapy
28-07-2005, 21:03
Ale mi beka... -.-. A cyca solo to nie sztuka pokonac, zwlaszcza z Fire fieldami
Filmik 2/10

Vasth
28-07-2005, 21:14
boshe ja bym mu dal najwyzej 0/10 poniewaz na poczatku filmu odwalil kupe plagiatu -.- A to z cycem bylo zalosne...
Znajde temat z prawdziwym filmem o zabrudzeniach w tibi i dam edit
+EDIT+
kk... znalazlem ten oryginalny temat z najwiekszym problemem tibi -.-
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43199

worior of shadow
28-07-2005, 21:35
co sie czepiasz nudzilo mi sie a tak wogule ty masz moze lepszy level i mozesz pokazac jak zabijasz demona a ja na maxa moge zabic cyca i wielka mi zecz a tak wogule wedlug mnie skille 48/46 na 14 levelu to som dobre

Kapucha
28-07-2005, 22:50
omfg -.-"
1. moim zdaniem nie am cxzegos takeigo jak skile na lvl =/ ze skilem 70/70 ubijesz cos mocniejszego z skilem 90/90 cos sytego a z 40/40 mozesz pohuncic bugi pod carlin i tyle na ten temat. (btw ja na 9lvlu mialem 69/69 knightem oraz 78/69 na 12lvlu palkiem)
2. niemowie ze mam racje ale filmy sa po to zeby pokazac cos neizwyklego zobaczyc przepisy na hunty/trainy stac sie w czym lepszym albo polewac sie z czegos w i ten film to jest dno wg. mnie =] zadnych rewelacji nic ciekawego ani merytorycznie ani for funn i nie jedz mnei od nobow poprostu oceniam twoj movie :> :baby:

MetiuII
29-07-2005, 07:46
Po pierwszych trzech minutach wylonczylem film, Gratz kolego ! Wybitny plagiat -.- Ojczul1 juz cos takiego wymyslil :baby:
@Kapucha
Ty sie ****a czego czepiasz ? Gra jak chce, gonwo kogo obchodzi twoja opinia na temat jego skilli, oraz i twojich -.-

Agar
29-07-2005, 09:01
Widze że poziom intelektualny to tu nie jest za wysoki...
Po 1. Jak już coś piszecie to miło by było czasem zajrzeć do słownika (na szczęście wymyślili coś takiego B) );
Po 2. Po to chyba jest ten temat żeby można było sie na nim wypowiedzieć (nie mówie tu oczywiście o niewiadomo jakich krytykach i wogóle..chociaż każdy ma swoje zdanie i jak nie chcecie głupich komentarzy to nie zakładajcie tematu...proste prawda ?);
Po 3. Czy musicie sobie wszyscy nawzajem ubliżać :baby: ? Jak dla mnie to ani nie ma sensu i poza tym jest żałosne..
Po 4. Co z tego ze masz skille 90/90 i do tego 8 level...co najwyżej będziesz szybciej roty i dwarfy zabijał :D malo hp szyciej padasz proste B)

To takie moje małe konkluzje co do waszych wypowiedzi. Next time spróbujcie się poprawić 8o

Kapucha
30-07-2005, 12:50
Po pierwszych trzech minutach wylonczylem film, Gratz kolego ! Wybitny plagiat -.- Ojczul1 juz cos takiego wymyslil :baby:
@Kapucha
Ty sie ****a czego czepiasz ? Gra jak chce, gonwo kogo obchodzi twoja opinia na temat jego skilli, oraz i twojich -.-

idiota jestes ****a sam -.-" po to jest temat zebym wyrazil swoja opinie a skile napisalem palko zeby mu pokazac ze nie ejst cfaniakiem ze skilem 47/47 -.-"

Vormencik
30-07-2005, 13:05
Re: Kapucha
O ile sie zalozysz ze nie masz takich skilli palkiem ? Nie wiem z kim treniles ale z czlowiekiem na pewno nie :) bo by cie rozniosl...

Kapucha
30-07-2005, 13:32
Re: Kapucha
O ile sie zalozysz ze nie masz takich skilli palkiem ? Nie wiem z kim treniles ale z czlowiekiem na pewno nie :) bo by cie rozniosl...

oczywisice ze nie Z tylko NA czlowieku/monku :P

@down
muhaha jaki text XD

Wilden Future
30-07-2005, 13:34
Omg... juz bym se wolał ryby połowić w kanałach :D