Pokaż pełną wersje : Parcel do innych miast
Mam pytanie. [Z góry mówię, że w Tibie gram od niedawna]. Czy jest możliwość przesłania parcela do innego miasta, którego nie jestem obywatelem? Podam przykład. Jestem mieszkańcem Carlin. Wracam z kopalni krasnoludów z loopem w postaci hatchetów, ale żeby je tak nieść aż na fibule to jest niebezpieczne, bo mi ktoś może je zabrać i koniec. Mogę więc przesłać je [np z Kazz] na Fibule? Jeśli tak, to jaki adres mam wpisac?
Z Kazo na Fibulę raczej nie możesz. Jednak zostaje Thais ;) Zawsze to bliżej :P
Ogolnie, schemat wysylania parcela jest taki, ze na tej kartce co dostajesz piszesz:
[nick]
[miasto]
Wiec jesli chcesz przeslac parcela np. z Carlin do Thais, do kolegi o nicku 'Nowak', piszesz na kartce:
Nowak
Thais
Wkladasz kartke do parcela, razem z innymi rzeczami i kladziesz parcela na skrzynce.
Ellenhorin
28-07-2005, 16:14
nick postaci i nazwe miasta nalezy wpisac z malej litery a nie z duzej
Co za ruznica z jakiej litery zawsze mierobilo to runicy kiedy pisalem z duzej lub malej
Nie, wy nie rozumiecie. Ja wiem jak normalnie wysłać parcela. Natomiast jestem w takiej sytuacji.
1. Jestem zameldowany w Carlin .
2. Chce wysłać parcela np z Kazz do Thais
3. Jeżeli wpiszę
Grzadek Mac'Hald [moj nick]
Thais - dojdzie?
Czy muszę lecieć do Thais i tam się meldować?
Tak, parcel dojdzie normalnie do Thais.
I o to mi chodziło :) Dzięki.
Evul Tibian
28-07-2005, 17:25
@up
dodam jeszcze tylko ze jesli parcel nie zniknie po polozeniu na skrzynce oznaczac to bedzie, ze zle wypelniles label [karteczke]
a mozna wyslac z jakiejs jaskini w Carlin do swojego depo w Carlin? :]
a mozna wyslac z jakiejs jaskini w Carlin do swojego depo w Carlin? :]
tak tylko musiż mieć swoją parcele już przygotowaną i wykonanego postman questa
Musialbys wykonac Postman quest i wtedy pojawiaja sie skrzynki pocztowe w miejscach, gdzie często ludzie expują, żeby wyslać loot. Musialbys podać nazwę jaskini, żeby udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie z jakiej jaskini można wyslać parcela.
EDIT:
O nie, ale mnie wyprzedzileś xD
@up
A co jak niby nie masz wykonanego to tych skrzyń nie ma? Zawsze są tylko dopiero jak wykonasz postmana to możesz ich używać w niebiezpiecznych miejscach lub w takich miejscach gdzie wiele ludzi expi lub robi loota jak kopalnie w Kaazo. Poza miastami również znajdują się skrzynki do których nie trzeba mieć wykonanego Postman Questa, jak np. na Foldzie.
a czasem, zeby wykonac tego questa trzeba miec pacca?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.