Pokaż pełną wersje : Komentarze do Typerka
W tym temacie mozemy komentowac ten temat, aby nie zasmiecac glownego. Proste nie?
Komentujemy posty tego tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43718
Oraz tego:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46186
zimne_piwo
20-08-2005, 11:55
SeSebek nie bierze udziału w III kolejce? coś się stało? tak dobrze mu poszło w ostatniej.... :o
zimne_piwo
20-08-2005, 22:07
wyniki:
1. Iverness CT - Kilmarnock FC 2:2
2. Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 1:3
3. Motherwell FC - Dundee United 4:5
4. Heart of Midlothian - Aberdeen 2:0
5. Livingston - Dunfermline Athletic 1:1
6. Falkirk - Hibernian 0:2
7. Legia Warszawa - Groclin Grodzisk Wlkp. 0:2
8. Górnik Leczna - GKS Belchatow 0:2
9. Wisla Plock - Arka Gdynia 1:1
10. Zaglebie Lubin - Lech Poznan 4:5
ehhh ta polska liga =\ chyba czas się dogadać z jakimś sędzią xD
@down...wiesz, wiele osób chcę jak najszybciej sprawdzić wyniki...ja to wolę na żywo być...też mi nie wchodzi polska liga :( ... może organizatorzy potrzebują liczącego? już bym policzył wszystkich wyniki i można byłoby typować następną kolejkę... xD ...wiem, wiem w gorącej wodzie jestem ... :evul:
Gear Warrior
20-08-2005, 23:33
Wedlug mnie trzeba zrobic nowa liste zapisow bo moze naprzyklad ktos jest nowy i tez chce zagrac pobrubowac swoich sil(np.ja)
zimne_piwo
21-08-2005, 11:12
szanse są zawsze...a tak przynamniej większe emocje i było od kogo zgapiać xD <joke>
kiedy można się spodziewać następnej kolejki? dopiero jutro?
Mam propozycje do punktacji moża by wprowadzić taki system jak na www.erig.net czyli strzalki oznaczające spadek wzrost wg ostatniej kolejki i "prawdziwe miejsce na liscie" nie wiem jak to zbytnio określić ale dam przykład -.-
1 miejsce - 5 pkt
1 miejsce - 5 pkt
3 miejsce - 4 pkt
4 miejsce - 3 pkt
4 miejsce - 3 pkt
Jeśli skumaliście o co mi loto to gites -.-
zimne_piwo
21-08-2005, 14:37
@up też mi się wydaję, że jakaś pomyłka jest bo te mecze były...
a co do postu jeszcze wyżej, to nie musisz się unosić, bo chłopak chciał się tylko zapytać i nas jak i organizatorów tyle obchodzi, że masz 20 punktów co dziura na polskiej drodze xD
*Nitro* PL
21-08-2005, 16:40
A ja mam pytanie: czy bedzie 2 edycja Typerka ?
zimne_piwo
21-08-2005, 17:20
Nitro po co dajesz typy jak nie brałeś udziału w zapisach? jeżeli chcesz się sprawdzić to zapisz sobie w domu na kartce, a potem sprawdź...dodatkowa praca dla modka =\ (jeżeli nie skasują to dodatkowa praca dla liczących xD)
*Nitro* PL
21-08-2005, 21:23
Nitro po co dajesz typy jak nie brałeś udziału w zapisach? jeżeli chcesz się sprawdzić to zapisz sobie w domu na kartce, a potem sprawdź...dodatkowa praca dla modka =\ (jeżeli nie skasują to dodatkowa praca dla liczących xD)
Chciałem dla zabawy się przyłączyć, ale dostałem za to 3 pkt. karne :D Zrobiłem też na kartce ale to nie to samo :]
Adi widze z podpisu że jesteś spoko gość też słucham sidhart- my dice ROX !
zimne_piwo
21-08-2005, 22:12
nitro ... też lubię et xD
a wracając do tematu to proponuje Ci sts...masz jak w typerku tylko do wygrania i przegrania masz rl money xD
*Nitro* PL
22-08-2005, 20:31
Wiesz, jeśli masz za małe emocje obstawiając na kartce to mozesz zawsze pójść do toto-mixa i obstawić za kase, wtedy poziom emocji może bedzie nawet wiekszy niż obstawianie w typerku ;]
Do toto-mixa juz nie łaże bo za dużo kasy tam przepusciłem :D
zimne_piwo
27-08-2005, 12:15
znalazłem kilka nicków, które nie brały udziału wcześniej a dodały niepotrzebne posty, chyba by organizatorzy mieli więcej pracy: Dj Nekro, Spaqash, Heross, Casta, Temexoxo, jogurt0, Jergen, Yetos, Bop of Danera, Gear Warrior, zaku, kirus, 99cesarz, Cyr Szeryf, DonMatti, Lord Graffiti, czarny527, wojtas...
oczywiście mogłem się pomylić...ale wątpię xD
yyy? a tak po za tym....dlaczego jestem na liścię usunięty z braku udziału w dwóch kolejkach? xD
życzę wszystkim powodzenia :evul:
zimne_piwo
28-08-2005, 17:21
z nudów przeglądam typy innych..a tu taki fajny "bug" xD
1. Werder Brema - VfB Stuttgart 1:2
2. Bayern M. - Hertha Berlin 3:1
3. Newcastle United - Manchester United 2:3
4. Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 0:2
5. Cadiz - Real Madryt 1:3
6. Deportivo Alaves - FC Barcelona 0:4
7. Ascoli - AC Milan :3
8. Juventus Turyn - Chievo Verona 2:0
9. AS Monaco - RC Lens 1:1
10. Cracovia Kraków - Legia Warszawa 1:3
Aoll zostanawiam się czemu nie poprosiłeś modka o poprawienię typa xD ...
__________________________________________________ _____________
dla tych co nie lubią szukać, a są ciekawi wyników:
1. Werder Brema - VfB Stuttgart 1:1
2. Bayern M. - Hertha Berlin 3:0
3. Newcastle United - Manchester United 0:2
4. Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 0:2
5. Cadiz - Real Madryt 1:2
6. Deportivo Alaves - FC Barcelona 0:0
7. Ascoli - AC Milan 1:1
8. Juventus Turyn - Chievo Verona 1:0
9. AS Monaco - RC Lens 0:0
10. Cracovia Kraków - Legia Warszawa 1:1
powodzenia xD
Kolejka byla niespodziewana, ale moj wynik też. Z moich obliczen wynika ze zdobylem 14 ptk... a wszytskie wyniki strzelalem. Ale Ciesze sie że zostaje dalej w grze... i życze wszytskim powodzenia xD
Me menda plx0r ;)
Najszczersze przeprosiny ;)
DaniaStone
29-08-2005, 19:53
Oż Kurna jestem pierwsza 8o ale jak !! Ja tylko strzelałam :D
PS Wlasnie Chimera Rulez 1 to Chimercycy znaczy Gold To Macpara a ja Dania :D:D:D:D
zimne_piwo
02-09-2005, 21:09
ja Ci coś napisze....xD
Bia!y ale masz zbierzność typów z liderem ;) (8/10)
jak zwykle powodzenia all ! oby moc była z Nami xD
EDIT: @down: jest błąd ale lepiej napisz do jakiegoś organizatora na gg lub PM bo tutaj chyba żadko zaglądają....(pewnie z braku czasu i natłoku pracy ze sprawdzaniem typerka) xD
Zegarek sie poznio o 5min. Nie wazne.
Kibic Interu 215
03-09-2005, 20:25
Błąd chyba jakiś w forum pisało wyspy owcze - izrael a w rl był mecz
Szwajcaria - izrael Ten mecz nie powiinen być brany pod uwage :o :confused: X(
zimne_piwo
03-09-2005, 20:47
już pisałem, że chyba pomyłka nastąpiła bo ten mecz jest dopiero 7 września, ale nie dostałem odpowiedzi :( chyba przez pomyłke dano ten mecz ...
zimne_piwo
04-09-2005, 07:48
Co sugerujesz, pozatym chyba zrezygnuje, lub gdy zosatane zwycięscą oddam Paccka osobie która bedzie za mną. W Tibiacza i tak nie gram, a Pacc bedzie potrzebny komuś innemu bardziej niż mi.
to był żart oczywiście...wiadomo, że wyniki się powtarzać będą, bo musza się powtarzać zwycięskie wyniki xD przepraszam, jeżeli to źle zrozumiałeś :(
Pomylilem sie o bramke we wczorajszym polsko-austriackim meczu.
Goldstar
04-09-2005, 08:26
LOL
spojrzalem na typy moje i Bia!ego w poprzedniej kolejce jaki i kolejce IV (dalej mi sie nie chcialo).
W poprzedniej zerzniety typy ewidetnie.
IV kolejka... bez komentarza... :confused:
@Bia!y: w V kolejce nie wyszlo Ci to na dobre :p
gl wszystkim :)
ps. zauwazylem do z 2 dni temu i chcialem to olac, ale skoro poruszono ten temat to musialem sie wypowiedziec...
UWAGA! Mecz Wyspy owcze - Izrael nie jest liczony!
Wyniki.
Polska - Austria 3:2
Walia - Anglia 0:1
Rumunia - Czechy 2:0
Turcja - Dania 2:2
Szkocja - Włochy 1:1
Bośnia H. - Belgia 1:0
Serbia Cz. - Litwa 2:0
Szwecja - Bułgaria 3:0
Gruzja - Ukraina 1:1
zimne_piwo
04-09-2005, 12:56
No i... ? Jest jakiś punkt regulaminu który tego zabrania, jak nie to wypraszam sobie. Jeśli tak bardzo Was to boli to Wasza sprawa.
Sugeruje się na niektórych typach, potem zbieram to w kupe, o piłce nie mam pojęcie, wiem tyle co nic. No jeśli nie możecie tak bardzo tego przeboleć, to rezygnuje w uczestnictwie w konkursie. Nie mam nic więcej do powiedzenia.
Edit: Prosze organizatarów o zkreślenie mnie z listy uczestników "Typerka".
nie rezygnuj....większość osób się wzoruje na innych, wystarczy popatrzeć kiedy czołówka daje typy i wtedy następuje "narodowe olśnienie" wszyscy typują xD
ale nigdy nie ma pewności czy "czołówka" typuje dobrze...
mój sposób jest taki: dają mecze, otwieram sobie kilka stron z tabelami, statystykami i obstawiam....potem czekam do ostatniego dnia (w między czasie sprawdzam swoje typy z innymi .... nieraz cos zmienię, ale żadko bo pierwsza myśl najlepsza) i typuje xD
B!aly dobrze Ci idzie jak na kogoś kto nie zna się na piłce....hehe raz nawet przez Twoje typy musiałem poprawić swój typ xD
mam nadzieję, że modkowie Cię nie posłuchają i powodzenia xD
zimne_piwo
04-09-2005, 14:51
B!aly sorry, że to powiem, ale nie zachowuj się jak dziecko....co Ty patrzysz na innych...typuj jak chcesz to tylko gra, jeżeli ktoś nie chce by od niego ściągano niech daje 1 minute przed końcem xD a pacc napewno Ci się przyda, a jak nie to możesz Go "podarować" dla kolegi z klasy xD
jak bym się przejmował co inni piszą w Tibi to naprawdę można oszaleć....i to w niecały tydzień :)
wiem, wiem, że od mojego posta się zaczeło, ale to serio miał być żart....a tu zaraz wszyscy na poważnie to wzieli =\
zimne_piwo
05-09-2005, 16:58
oto jakie blędy ja wyłapałem:
Adi olsztyn 10 pkt, Gromnjir 6 pkt, Danielmaster 6 pkt, Karlos 6 pkt, Xhacker 6 pkt oraz największy poszkodowany pawelekthedruid, któremu zabrano 5 pkt z klasyfikacji ogólnej xD
mogłem popełnić błąd, gdyż dopiero co wróciłem ze szkoły....i nie sprawdzałem wszystkich tylko chyba połowe....
jeżeli popełniłem błąd to przepraszam...
oj... matek, sprawdz to...
Zapraszam do typowania VI kolejki...
zimne_piwo
06-09-2005, 16:09
nom u Ciebie niestety musiałem odjąć :( ale za to innym pododawałem....(czytaj: znalazłem błedy i je pokazałem) xD
niestety lub raczej stety mam pamięć fotograficzną, więc łatwiej mi wyłapać jakieś błędy xD mam nadzieję, że będę wyłapywał błędy tylko na korzyść xD
zimne_piwo
10-09-2005, 20:36
takich osób jak wy to mi szkoda, chodzi mi o osoby: Lenin komunista, Lord Stasio , Mistrz Arthevariel oraz Shein Silvershadow ....
to jest tylko zabawa, ale trochę pomyśleć i poszukać samemu nie zaszkodzi, a nie skopiować wszystkie wyniki (tylko jeden zmienił wynik ...) od lidera i siedzieć i się cieszyć...normalnie ja bym Was zdyskwalfikował bo to jest niemoralne....to tak jakby Was przyłapał nauczyciel na ściąganiu .... mogliście chociaż kilka wyniku poprawić, ale gdzie siedzi ctr + c i ctr + v i koniec =\
normalnie mi się krew gotuje, jak pomyśle ile Adi Olsztyn analizuje wyniki (ja z resztą też trochę nad tym siedze) a tu takie leniwe sępy tylko czekają na wyniki lidera i kopiują....
@ Adi Olsztyn pomyśl nad myślą organizatorów (którą potem skasowali) o dawaniu typów na końcu...bo jak widzisz niektórzy sa tak leniwi, że im szkoda 30-60 minut na posiedzenie, uruchomienie mózgu i przeanalizowanie meczów =\
jak myśli reszta, zgadzacie się ze mną że to nieuczciwe wzgledem innych cięzkopracujących uczestników? i co myślą o tym organizatorzy....
p.s na maturze już by Was wywalili za drzwi !
EDIT: przepraszam nie zauważyłem, że ostatni post jest mój :(
DaniaStone
10-09-2005, 23:56
Ja jedynie pare razy sie poradziłam brata ;P no a tak to strzelam :D
Ej co sie stalo?...
Mialem na tej stronie posta i juz go nie ma. Nawet nie ma komunikatu, ze zostal skasowany. Czyzby problemy z baza danych?
@Zimne_Piwo
Właśnie w moim "poście-duchu", którego z niewiadomych powodow juz tu nie ma napisalem, ze tak jak zaproponowal Matek bede od nastepnej kolejki typowal na koncu (przynajmniej sie postaram :))
Dotychczasowe wyniki meczów :
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 1:1
2. B. Leverkusen - Schalke 1:1
3. Man Utd - Man City 1:1
4. Newcastle - Fulham 1:1
5. Tottenham - Liverpool 0:0
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:3
7. FC Barcelona - Real Mallorca -:- (19:00)
8. Real Saragosa - Valencia CF -:- (19:00)
9. Willem II - Ajax 0:2
10. Kaiserslautern - Werder Brema 1:5
Hehe kto by pomyślał tyle remisów :)
kulce moje szanse na wygrana maleja XD
zimne_piwo
11-09-2005, 13:36
8. Real Saragosa - Valencia CF -:- (19:00)
a nie o 21:00? xD
@ Adi Olsztyn właśnie widziałem post użytkownika 'Matek' ale potem znikł myślałem, że poprostu zmienił zdanie i skasował post....
zastanawiam się jak Ty to robisz? pewnie tata profesjonalny typer, a mama pracuje w sts-ie? xD <joke> Gratuluje Ci trafności....mam nadzieję, że dasz mi szanse na dogonienię Ciebie xD
Może i o 21 (sory za błąd) wiem napewno że jeszcze sie nie odbył :) :)
a nie o 21:00? xD
@ Adi Olsztyn właśnie widziałem post użytkownika 'Matek' ale potem znikł myślałem, że poprostu zmienił zdanie i skasował post....
zastanawiam się jak Ty to robisz? pewnie tata profesjonalny typer, a mama pracuje w sts-ie? xD <joke> Gratuluje Ci trafności....mam nadzieję, że dasz mi szanse na dogonienię Ciebie xD
Taaa. Mój tata jak mnie jeszcze nie było to obstawił wszystkie wyniki z danej kolejki prawidłowo i wygrał całą możliwą sumę jaka była do wygrania i właśnie tam w STS'ie poznał moją mamę i się ożenili <dżołk>
Gdzie sie podział moj post? Tam bylo cos ciekawego napisane? Czy moze mi sie snilo?
Ale powaznie: B!ały zostal juz zdyskwalifikowany. Jak bede mial czas jutro to lookne na reszte 'podejzanych';) Zobaczymy jak to bedzie.
Dupa, dupa, dupa ! Sam ****a zrezygnowałem.. może jaśniej co? Nie życze sobie takich komentarzy -.-
Burzyłem oto od jakiegoś czasu. W koncu zniknąłem z listy.
Póki, co jest tylko jedna wielka afera, a jak nie było o tym wzmianki w regulaminie tak nie ma.
Arthus Drag'Tail
12-09-2005, 15:49
Ja tam nie analizuje ani wynikow liderow, ani zadnych tabel itp. poprostu strzelam. I calkiem niezle wyniki jak na takie podejscie :P
Oto pełne wyniki 6 kolejki typerka ;]
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 1:1
4. Newcastle - Fulham 1:1
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:3
7. FC Barcelona - Real Mallorca 2:0
8. Real Saragosa - Valencia CF 2:2
9. Willem II - Ajax 0:2
10. Kaiserslautern - Werder Brema 1:5
nikt sie nie spodziewał tylu remisów... :)
edit : mam 10 punktów jeeee ;D
Kibic Interu 215
12-09-2005, 16:23
Według moich obliczeń wynika że zdobyłem 6 a nie 5 pkt jestem pewny że 6 sprawdźcie to ;( X( :(
Lord Stasio
12-09-2005, 16:28
za X( 6 kolejke typerka dostalem 0 punktow chociaz powinienem dostac okolo 9 X(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49323&page=6 to link do tej strony pisac do mnie na priv
Lord Stasio
12-09-2005, 16:29
i jescze na dodatek pisze ze niby nie typowalem w ostatniej kolejce X( X( X( X( X( X(
Przgapili Cie chyba ;]
No ale trzeba to sprawdzic :)
PS Wielkie gratz dla Adiego i Goldstara, jak wy to robicie że zawsze tyle punktów :):) :)
To były naprawde teraz trudne typy bo było 6 remisów a Wy i tak na początku tabeli xD
zimne_piwo
12-09-2005, 16:48
wróciłem ze szkoły więc popatrze może jakiś błąd wyłapie...ale napewno Kibic Interu ma 6 pkt (według moich obliczeń) ...
Lord Stasio: człowieku Ty się wogóle nie odzywaj, nie dość, że beszczelnie spisałeś wyniki od lidera to jeszcze uddaje, że nie wie o co chodzi...ja na miejscu organizatorów bym Cię usunął, więc ciesz się, że tylko kolejkę Ci usuneli...resztę też bym posprawdzał bo ja znalazłem 4 'geniuszy' (czytaj: człowiek znający kombinację klawiszy ctr + c i ctr + v)....
Wszystkim gratuluje i czekamy na następną kolejkę xD
EDIT: @ Lord Stasio: po pierwsze posty się edytuje, a po drugie jakbyś czytał posty w tym temacie to byś wiedział czemu Ci nie naliczyli punktów...
EDIT2: Błedy:
Lenin komunista powinnień mieć 11 punktów tak jak adi olsztyn, bo ma takie same wyniki xD
majjster ma 11 pkt
spider-białystok 9 pkt
jogol 8 pkt
Teravista 8 pkt
i to narazie tyle bo już mi się mieszają te wyniki =\ może powinni to jakoś ładniej uporządkować xD
EDIT3:zapomniałem dodać, jeżeli źle obliczyłem to bardzoooo przepraszam :)
EDIT4: teraz to już nie będę dostawał pogróżek, bo wszystkie błędy są na korzyść graczy <joke> oczywiście oprócz oszustów xD
Ja myślałem ze to jakiś błąd ale skoro to takie je!@#y cloner to pewnie że punktów mu nie dawac, mozemy zrobic głosowanie czy ma zostać wyrzucony na stałe... :)
@Lord Stasio:
Znajdz piec elementow rozniacych sie:
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 2:0
4. Newcastle - Fulham 2:1
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:0
7. FC Barcelona - Real Mallorca 4:1
8. Real Saragosa - Valencia CF 1:3
9. Willem II - Ajax 1:0
10. Kaiserslautern - Werder Brema 0:1
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 2:0
4. Newcastle - Fulham 2:1
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:0
7. FC Barcelona - Real Mallorca 4:1
8. Real Saragosa - Valencia CF 1:3
9. Willem II - Ajax 1:0
10. Kaiserslautern - Werder Brema 0:1
Lapiesz dlaczego masz 0 punktow. Ale nie martw sie nie jestes sam. Za kilka dni dolaczy do ciebie jeszcze paru;)
@zimne_bro: jutro poprawie. Dzieki;)
zimne_piwo
12-09-2005, 18:21
@zimne_bro: jutro poprawie. Dzieki;)
poszukał bym jeszcze ale chyba grypa mnie dopadła bo ledwo oddycham i głowa mnie boli :(... ale 'bro' bym się napił xD
jak znajdę jakiś błąd to napisze....a co do Lorda Stasia to przesadziłeś trochę...dałeś mu za trudne zadanie....niech znajdzie jeden element różniący się xD
ale jednek Lord Stasio nie jest taki najlepszy Lenin komunista już od wczesniejszych kolejek stał się 'gieniuszem' (czytaj: człowiek, który opanował do perfekcji trudną sztukę używania kombinacji klawiszy: ctr + c i ctr + v)
V kolejnka
1. Polska - Austria 3:0
2. Walia - Anglia 1:2
3. Rumunia - Czechy 1:3
4. Turcja - Dania 1:1
5. Szkocja - Włochy 1:1
6. Bosnia i H. - Belgia 1:2
7. Serbia i Cz. - Litwa 2:0
8. Szwecja - Bułgaria 1:0
9. Gruzja - Ukraina 1:2
10. Wyspy Owcze - Izrael 2:1
normalnie boję się przeglądać poprzednie kolejki, bo jak wykryję afare to nie wiadomo, czy nie zniknę w tajemniczy sposób....może ta szajka sięga głebiej FBI, CIA albo ....xD <joke>
Sztanska trudna Raul dales najnowsza kolejke:P
Poprawilem to co mialem poprawic.
pozatym Lord Komunista stracil 20 punktow za oszustwo. Szukamy nastepnych :evul:
Cos mi sie wydaje, ze Adi Olsztyn bedzie zdobywca PACCa, ~10pkt. w kazdej kolejce to nie byle co :P
zimne_piwo
13-09-2005, 10:25
ja mam jeszcze nadzieję, że los zlituje się i da mi 30 pkt w kolejce xD
choć gdyby Adi był tak miły dał by konkurencji fory, myśle tak opuścić z 3 kolejki...wtedy byśmy Go dogonili <joke>
i oto reporter 'Uwagi' rozpracował kolejnego super clonera...osobnik ten nosi nazwę: Shein Silvershadow
dowód:
kolejka chyba IV
kolejka chyba IV
nasza akcja clonerom STOP...nie mogła by istnieć bez leniwych oszustów, bystrego oka reportera i telefonom od publiczności...wszystkim dziękujemy xD <joke>
BŁĘDY:
niestety ale chyba Majjster ma troszkę za dużo punktów o jakieś 10 pkt :(
chyba Tjikuzu ma za dużo o 1 pkt :(
vaviec o 1 pkt za mało :)
błąd jest chyba też u Mafussa ma za mało o 1 pkt :)
Raul <nasz kochany moderator> powinnien mieć chyba 8 pkt w tej kolejce (no to teraz mam plecy u osoby wysoko postawionej)<joke> xD
dalej niestety nie sprawdze bo musze się kurować :( przeziębienie mój wróg :)
Lord Stasio
13-09-2005, 13:35
Hej ja wcale nie kopiowalem wynikow. Wszystkie mecze obstawia mi brat cioteczny ktory nie gra w tibie nie czyta forum ale interesuje sie pilka nozna. To nie moja wina ze podobne obstawil mecze.
zimne_piwo
13-09-2005, 13:41
jeżeli obstawia Ci brat cioteczny, w co wątpię :(, to zapytaj się czy nie kopiował od Adiego (jeżeli tak to podziękuj dla brata) jeżeli nie to niech powie skąd mu takie typy do głowy przeszły? ;)
btw....podobnie....xD
Kibic Interu 215
13-09-2005, 16:11
Kurna policzcie i zmiencie mi wreszcie na to 6 pkt bo 1 pkt może zadecydować o zwycięstwie X(
@Lord Stasio (pseudonim cloner)
Ty to nazywasz podobnie...nie bądź śmieszy a tak wogle to mógłbyś wymyślic lepsze usprawiedliwienie...STOP CLONEROM tibiOWYM !!! :)
Kurna policzcie i zmiencie mi wreszcie na to 6 pkt bo 1 pkt może zadecydować o zwycięstwie X(
Cierpliwosci. Jutro rano zmienie ok:)
Kibic Interu 215
13-09-2005, 17:43
Ok OK :D
Hej ja wcale nie kopiowalem wynikow. Wszystkie mecze obstawia mi brat cioteczny ktory nie gra w tibie nie czyta forum ale interesuje sie pilka nozna. To nie moja wina ze podobne obstawil mecze.
Nie nawidze kłamstwa wiesz? A nawet jesli tak bylo to neich ten twoj brat cioteczny zalozy sobie wlasne konto i tam typuje. Az dziwny zbieg okolicznosci, ze podal(es) identyczne wyniki jak ja ;/
Do organizatorow:
Teraz mysle, ze clonerzy beda zmieniac 1,2 wyniki na inne, by nie zostali wykryci. Miejcie oczy szeroko otwarte :)
@Matek
Matek tam gdzie są są wyniki typerka to zostały tam wyniki meczów jeszcze z III kolejki...Proszę uaktualniajcie je wraz z wynikami typwania, poniewaz wtedy latwiej byloby mi wylapywac ewentualne bledy.
Lord Stasio
14-09-2005, 18:26
Moj brat cioteczny wchodzi na taka jedna strone na ktorej sa podane mecze jakie beda w danej lidze. I tam sa wszystkie wczesniejsz mecze tych druzyn i na podstawie tego mi obstawia. A nie zaklada tutaj konta poniewaz on nie lubi tibi. wprost nienawidzi tibii.
zimne_piwo
14-09-2005, 18:36
looooooooooooooooooooooool Stasio dam Ci radę, jeżeli nie chcesz by się z Ciebię śmiali to przestań się tłumaczyć :( bo Twoje wywody sa żałosne :( ja wchodze na wiele stron z wynikami meczów, tabelami i statystykami, ale jakoś nie miałem z nikim identycznych wyników ;)
zostały dwa dni typowania a jakoś mało ludzi sie zgłosiło. Czekacie na ostatnia chwile ? (lepiej wczesnij niz wcale bo np jakas awaria komputera czy sieci i nici z typowania) :) :)
Lord Stasio
15-09-2005, 17:05
wal sie!!!moj brat cioteczny napisal te wyniki a ze ty od niego zgapiles to nie moja wina X( bo nie masz dowodow ze to on zgapil wyniki a moze to ty zgapiles odemnie!!!!!!!(mojego brata ciotecznego)
Jeżeli ta osoba od której podobno sklonowałes ma post napisany przed Tobą to jak niby miał od Ciebie ściągnąć ? :|....zastanow sie...
zimne_piwo
15-09-2005, 17:12
ja Ci coś zaobrazuje dla łatwiejszego zrozumienia problemu:
1. Twoje wcześniejsze typy były lipne
2. Twoje typy ukazały się po typach Adiego
3. Czemu się martwisz, skoro Twój brat tak dobrze typuje to patrz: zostały trzy kolejki w każdej zdobywasz po 30 pkt (razem 90 pkt) i wygrywasz...xD
zostały dwa dni typowania a jakoś mało ludzi sie zgłosiło. Czekacie na ostatnia chwile ? (lepiej wczesnij niz wcale bo np jakas awaria komputera czy sieci i nici z typowania) :) :)
Dokładnie... Ja specjalnie wdlg propozycji Matka zatypuje pod koniec. I sprawdzilo sie... Wszyascy czekaja na moj typ zeby pozniej cos sclonowac i ewentualnie przerobic 1-2 wyniki dla niepoznaki...
@Stasio
Ej ty kurde (nie bede sie brzydko wyrazal -,-) nie denerwuj mnie... Jak juz zimne_piwo gadal... wczesniej miales lipne wyniki wiec kto od kogo tu zgapia... ja od ciebie na pewno nie, poniewaz ani jeden moj typ nie zostal zedytowany, a zasze pisze przed toba... Zaraz z reszta sam to sprawdze...
@EDIT
Wiedzialem!... Stasio jak taki madry jestes to dlaczego nie zatypowales jeszcze w tej kolejce? Co? Bo ja lub inni na dobrych pozycjach jeszcze tego nie zrobili? -,- Złodziej.... Najłagodniejsze okreslenie twojej postawy w Typerku...
Masz racje lepiej wczesniej niz wcale :P a mało ludzi zatypowało bo pewnie czekaja na typy liderów ... -.-
Pewnie tak, i może trzeba zrobić tak, że np lider lub 2 czy 3 pierwsze miejsca wysyłają swoje typy na pw do modka i on dodaje je po zakonczeniu kolejki. Tak sie pewnie i tak nie stanie :) A moje zdanie jest takie, że każdy kolejny post z wynikami identycznymi jak lider lub np jednym meczem zmienionym powinny byc kasowawne a autorzy dyskwalifikowani.
@AibiT:
Z tym typowaniem na PW no to calkiem fajny pomysł ale raczej nie wejdzie w życie..szkoda moze to by jakos załatwiło bande cwaniaków którym sie wydaje że jak skopiuja i zmienia pare typów lidera to nikt sie nie skapnie...
@Adi Olsztyn:
Tą kolejke obstaw tak 3 minuty przed zakonczeniem :D wtedy nie zdaza spisac ;p ;)
Nie no bez przesady.... Zrobie to juz wiem mniej wiecej kiedy, ale nie 3 minuty przed zakonczeniem, bo sie sam wkopac moge i nie zdaze :P
@DOWN
Myślę, że to dobry pomysł :)
Adi co sądzisz o tym pisaniu na pw ? :)
zimne_piwo
15-09-2005, 18:21
Dokładnie... Ja specjalnie wdlg propozycji Matka zatypuje pod koniec. I sprawdzilo sie... Wszyascy czekaja na moj typ zeby pozniej cos sclonowac i ewentualnie przerobic 1-2 wyniki dla niepoznaki...
@EDIT
Wiedzialem!... Stasio jak taki madry jestes to dlaczego nie zatypowales jeszcze w tej kolejce? Co? Bo ja lub inni na dobrych pozycjach jeszcze tego nie zrobili? -,- Złodziej.... Najłagodniejsze okreslenie twojej postawy w Typerku...
a już myślałem, że jesteś egoistą xD wiemy, wiemy...jesteś najlepszy ale daj się nacieszyć chociaż miejscami za Tobą xD a nie ciągle od Ciebie i od Ciebie :) niech trochę pozgapiają od Goldstara, DaniaStone, karlosa, czy też od tego super typera zimne_piwo xD <joke>
a tak wracając do tematu to z tymi pm to nie wypali, bo organizatorzy i tak mają dużo pracy, mają własne sprawy i było by więcej sprzeczek...poniewaz skąd wiadomo kto od kogo chce, lub będzie zgapiał...na końcu było by tak, że wszyscy by wysyłali typy ... a w najgorszym wypadku były by takie komentarze: 'modek mi zmienił typy, miałem inne' i wtedy rusza cała 'machina', czy to modek zmienił, specjalnie? może to ja wysłałem inne typy itd
@ Adi Olsztyn ja nadal apeluje daj nam szanse odpuść sobie kilka kolejek (5-7) to Cię dogonimy xD <joke> <tak wiem zostały 3 kolejki> xDxD
Też pomyślałem o tym że ludzie mogą gadać ze modki zmieniali mu typy dlatego napisalem odrazu ze to i tak nie wjedzie w życia :) Może być jeszcze taki motyw, że wszystcy kończą typowanie o 10:00 a pierwsza trójka ma 10 minut gratis :) :)
@AibiT:
To by było troche niesprawiedliwe ;) doszły by to tego komentarze "a dlaczego?" "czuje sie gorszy " itp wiec lepiej niech to tez nie wchodzi w zycie :P a oszustow predzej czy pozniej i tak sie wykryje :D
wykryje i teraz to powinno sie juz dyskwalifilkowac :)
jako, ze z konta LS korzystaja nieuprawnione osoby i on juz nie bedzie czytal tego forum nie widze potrzeby, zeby byl na liscie uczestnikow;)
I faktycznie - nastepni oszusci beda wyrzucani. Zobaczymy ile do konca wytrzyma osob;P
osttatni post nie byl moj bo mi sie kumpel wlamal na konto ale ma ten konkurs gdzies. A adi olsztyn to ciota. I takniebede dalehj czytal tego forum bo mi sie nie chce
Nie wiesz kto to ciota to nie gadaj. Jak wiesz to napsiz tu definicje..... I tak bys byl nie fair, bo bys siegnal do slownika (o ile potrafisz).
Aha..... Zreportowalem juz ten post za obraze uzytkownika :)
zimne_piwo
16-09-2005, 17:18
Goldstar ale mnie postawiłeś w niezręcznej sytuacji....gdyż dopiero wróciłem ze szkoły i chciałem dać swoje typy (które już wytypowałem w poniedziałek), ale patrze, że chyba czytasz mi w myślach, bo 7 wyników masz takich samych =\ więc musze jeszcze raz przeanalizować mecze i trochę zmienić xD i tak to jest jak się czeka na ostatnią chwilę :(
EDIT: ale lepiej dam szybciej, bo jak Adi wstawi swoję to pewnie będę musiał wszystkie zmienić xD
Goldstar ale mnie postawiłeś w niezręcznej sytuacji....gdyż dopiero wróciłem ze szkoły i chciałem dać swoje typy (które już wytypowałem w poniedziałek), ale patrze, że chyba czytasz mi w myślach, bo 7 wyników masz takich samych =\ więc musze jeszcze raz przeanalizować mecze i trochę zmienić xD i tak to jest jak się czeka na ostatnią chwilę :(
EDIT: ale lepiej dam szybciej, bo jak Adi wstawi swoję to pewnie będę musiał wszystkie zmienić xD
LOL :P A czemu niby?
Bo:
1. moge miec podobnie jak sytyuacja z Goldstarem
2. Bedziesz chcial skopiowac? :P
<dzołk>
zimne_piwo
16-09-2005, 18:00
nie, nie ... poprostu się bałem, że jak dasz swoje i one będa podone do mich to wtedy to będę musiał zmienić wyniki, by nie było, że klonowałem xD
wiesz, bo teraz wogóle mogę powstać dziwne sytuacje, ja mam 3 wyniki takie same jak Goldstar i on może powiedzieć, że zgapiłem...Karlos ma 6 wyników takich jak ja więc ja moge powiedzieć, że on zgapił ode mnie xD będzie ostro xD
jakie sa kryteria clonera? ponad połowa wyników zgapionych?
@Karlos nie wiem, może się mylę, ale czy Twoje typy to nie sklejanka moich i typów Goldstara ? bo typów innych niż ja i Goldstar masz 1, a reszta to albo typ mój albo Goldstara ... myle się? wygląda to jak byś posklejał swoje typy z typów innych by nie mieć takich samych typów jak jedna osoba xD ...
jezeli się myle to przepraszam....ale...
zimne_piwo
16-09-2005, 19:36
@up:
Może to nowy sposób kopiowania:P typy kogos z pierwszej trójki + typy osoby na jakimś dalszym miejscu <lol> :D
hehe na tym dalszym miejscu to ja? xD
wiesz denerwują mnie tacy ludzie, miała być zabawa, miało być uczciwie, a tu takie 'przekręty' :( jak zauważono, że kopiują cała wyniki od liderów to zmieniają taktykę i teraz będą kopiowac 9 wyników i dawać jeden swój...wrrr nie umiecie grać uczciwie to nie grajcie wcale, to jest typerek, wygrywa ten kto zna się na piłce i ma dużo szczęścia...narazie jest to Adi Olsztyn....takie zgapianie od niego czy innych uczestników wcale nie jest fair =\
hehe na tym dalszym miejscu to ja? xD
wiesz denerwują mnie tacy ludzie, miała być zabawa, miało być uczciwie, a tu takie 'przekręty' :( jak zauważono, że kopiują cała wyniki od liderów to zmieniają taktykę i teraz będą kopiowac 9 wyników i dawać jeden swój...wrrr nie umiecie grać uczciwie to nie grajcie wcale, to jest typerek, wygrywa ten kto zna się na piłce i ma dużo szczęścia...narazie jest to Adi Olsztyn....takie zgapianie od niego czy innych uczestników wcale nie jest fair =\
Niestety... Na swiecie malo co i malo kto jest fair. dla wiekszosci liczy sie tylko zysk i nad tym ubolewam. Podobna byla syatuacja z Tibia in RL gdy Venderer wygral i za to wszyscy zaczeli go wyzywac.... Uwazam, ze wygral slusznie i nalezala mu sie ta nagroda. Kto mysli inaczej niech sobie to wyraza, byleby nie obrazajac innych.
przystopcie z tym oskarzaniem ludzi na lewo i prawo ok?
zimne_piwo
16-09-2005, 20:16
przystopcie z tym oskarzaniem ludzi na lewo i prawo ok?
nie chodzi o oskarżanie....może powiem na swoim przykładzie...w****iają mnie takie osoby, normalnie siedzę 30 minut może więcej i analizuje meczę, a tu takie posiadający dwie lewe ręce rozpieszczony dzieciak przyjdzie i wszystko zgapia....weż siądz i sobie typuj sam...a nie zgapiasz z pracy innych osób, którę się cięzko napracowały =\
ale to też winna organizatorów, wiemy, że macie dużo zajęć i pracy ale jak ktoś kopiuję wyniki, w całości czy też 6-7 meczy od jednego gracza (a w tym przypadku 9 meczy od dwóch graczy) to chyba powinniście jakoś szybko na to reagować, a nie dopiero jak więcej osób zauważy to wykroczenie =\ i potem nie dość, że macie więcej pracy w korygowaniu wyników to jeszcze są niedomówienia....krew mi się gotuje, jak widze dzisiejszą młodzież normalnie kazdy kombinuje, jak mieć, bez nakładów pracy...to jest kradzież czyjejś cięzkiej pracy !
EDIT: co do dawania typów na końcu to też nie za bardzo dobry pomysł chociaż by z dwóch powodów:
1. na końcu wchodzi najwięcej osób, bo piątek i wszyscy przeglądają forum i dlatego wyskakuje błąd z bazą danych :(
2. osoba na końcu ma gorzej, gdyż każdy może powiedzieć, że skopiowała wyniki nawet jak zapisał typy na komputerze kilka dni wcześniej :(
nie chodzi o oskarżanie....może powiem na swoim przykładzie...w****iają mnie takie osoby, normalnie siedzę 30 minut może więcej i analizuje meczę, a tu takie posiadający dwie lewe ręce rozpieszczony dzieciak przyjdzie i wszystko zgapia....weż siądz i sobie typuj sam...a nie zgapiasz z pracy innych osób, którę się cięzko napracowały =\
ale to też winna organizatorów, wiemy, że macie dużo zajęć i pracy ale jak ktoś kopiuję wyniki, w całości czy też 6-7 meczy od jednego gracza (a w tym przypadku 9 meczy od dwóch graczy) to chyba powinniście jakoś szybko na to reagować, a nie dopiero jak więcej osób zauważy to wykroczenie =\ i potem nie dość, że macie więcej pracy w korygowaniu wyników to jeszcze są niedomówienia....krew mi się gotuje, jak widze dzisiejszą młodzież normalnie kazdy kombinuje, jak mieć, bez nakładów pracy...to jest kradzież czyjejś cięzkiej pracy !
EDIT: co do dawania typów na końcu to też nie za bardzo dobry pomysł chociaż by z dwóch powodów:
1. na końcu wchodzi najwięcej osób, bo piątek i wszyscy przeglądają forum i dlatego wyskakuje błąd z bazą danych :(
2. osoba na końcu ma gorzej, gdyż każdy może powiedzieć, że skopiowała wyniki nawet jak zapisał typy na komputerze kilka dni wcześniej :(
ja dla przykladu mam zapisane w notatniku wyniki i walne je na forum w odpowiednim czasie :)
zimne_piwo
16-09-2005, 22:11
Adi ja mam tak samo...typuje już w poniedziałek, zapisuje w notatniku i daje raczej na końcu, ale są pewne problemy:
1. jak daje za póżno to ktoś wcześniej daje podobne typy i musze zmieniać :(
2. są problemy z forum na końcu i ledwo można zdąrzyć z daniem typów
3. jak dam chwilę wczesniej to póżniej masz takich przegłupów, którzy używają mózgu tylko do kopiowania =\
może tak Karlos coś powiesz na swoją obronę? nie sądzisz, że masz dużą zbierzności typów z Goldstarem i ze mną? ;)
nie chce mi sie czytac 2 stron tematu ktore mnie ominely ;) nie, nie kopiowalem, to jest troche smieszne;)
Jakoś mało ludzi wzięło udział w tej kolejce mi sie wydaje, zawsze bylo wiecej stron z typami chyba. Ciekawe jaki jest powód... :)
AiBiT - to sobie porownaj statystyke odpadania osob po poszczegolnych kolejkach. Zachowala sie norma - bylo to do przewidzenia. Ludzie, ktorzy traca szanse odpuszczaja sobie - bo po co sie bawic?
Dajcie na luz z tym oszukiwaniem troszeczke;) Teraz napewno bedzie ich zlapac, bo wiadomom - im mniej osob tym mniejsze prawdopodobienstwo jednakowych wynikow;)
Ja, gdybym nawet miał mało punktów to walczył bym do konca, moze jakiś szcześli traf i 30 punktów w ostatnich kolejkach, wszystko jest możliwe. :)
Piszcie coś ludzie, co tak cicho ;] Mówcie jak poszła kolejka, Adi skąd wiedziałes że liverpool zremisuje bez bramek z man. u :) :)
jezeli kogos interesuja wyniki ;)
Bayern Munchen 1-0 Hannover 96
Werder Bremen 3-2 Bor. Dortmund
Schalke 04 0-0 Hertha Berlin
Liverpool 0-0 Man.United
Charlton 0-2 Chelsea
Juventus 2-1 Ascoli
Espanyol 1-0 Real Madrid
Atl.Madrid 2-1 Barcelona
Valencia 2-2 D.La Coruna
Hibernian 0-1 Celtic
Karlos gratulacje zdobycia 1 miejsca w tej kolejce :P
A takt btw. Co sie dzieje? czemu 8 kolejka nie wystartowala? Dziwne, bo zawsze jak jedna sie skonczyla to leciala juz nastepna :P
te wyniki adi są złe chyba bo ja mam 10 pkt a nie 5. Matek mowil ze jeszcze nie wpisal wyników :]
te wyniki adi są złe chyba bo ja mam 10 pkt a nie 5. Matek mowil ze jeszcze nie wpisal wyników :]
Aaa moze i tak :P Tylko ciekawe kto moglby zrobic to za niego :evul:
a kiedy beda oficjalne wyniki? Bo w Regulamin i wyniki typerka sa jeszcze stare huh?
zimne_piwo
19-09-2005, 19:30
pawelek ja Ci naliczyłem 13 pkt xD no w tej kolejce rządzisz xD gratulacje dla Ciebie za najlepszy wynik w tej kolejce :)
btw. karlos już zawsze będziesz clonerem -.-" cięzko się samemu myśli, więc lepiej skopiowac czyjąś prace =\ ehhh lenistwo i cwaniactwo- choroby XX-wieku
CO!? JAKIM CLONEREM!! PIWO NIE PRZESADZAJ CZYJE WYNIKI SKOPIOWAŁEM!
Prosze Cię odpowiedz bo nie po to tyle czasu sie meczyłem zeby teraz wszystko tracic....
pawelek ja Ci naliczyłem 13 pkt xD no w tej kolejce rządzisz xD gratulacje dla Ciebie za najlepszy wynik w tej kolejce :)
btw. karlos już zawsze będziesz clonerem -.-" cięzko się samemu myśli, więc lepiej skopiowac czyjąś prace =\ ehhh lenistwo i cwaniactwo- choroby XX-wieku
moze chcialbys liczyc punkty oficjalnie? za mnie...
ja ostatnio mam klopoty z kompem, a do tego dochodzi jeszcze malo czasu...
zimne_piwo
19-09-2005, 19:40
moze chcialbys liczyc punkty oficjalnie? za mnie...
ja ostatnio mam klopoty z kompem, a do tego dochodzi jeszcze malo czasu...
hehe ja już mam policzone punkty jak chcesz to Ci wyśle na maila xD bo i tak nie miałem co robić :( sieć = lagi = nudyyy :(
Ja tez jestem clonerem!!Napewno powtorzylem jakies wyniki po kims!Adi olsztyn tez cloner!na szubienice z nim!
Piwo..daruj sobie..bo zaraz ja zaczne szukac po kim powtorzyles wyniki:D
Zreszta karlos jest w czolowce wiec po co ma klonowac wyniki...
down@
to inaczej zabrzmialo...>>"btw. karlos już zawsze będziesz clonerem -.-" cięzko się samemu myśli, więc lepiej skopiowac czyjąś prace =\ ehhh lenistwo i cwaniactwo- choroby XX-wieku"
zimne_piwo
19-09-2005, 19:45
Ja tez jestem clonerem!!Napewno powtorzylem jakies wyniki po kims!Adi olsztyn tez cloner!na szubienice z nim!
Piwo..daruj sobie..bo zaraz ja zaczne szukac po kim powtorzyles wyniki:D
Zreszta karlos jest w czolowce wiec po co ma klonowac wyniki...
eh ja nie oskarzam nikogo jeżeli nie jestem pewny, bo po co mam komuś psuć reputację i marnować czas organizatorom? ale jezeli trochę popatrzysz na moje wyniki i wyniki goldstara a potem na karlosa coś zauważysz...jak będziesz wiedział co to nam tu napisz ok? xD
-----------------------------------------------------------------
EDIT:
mozliwe, że Karlos poprostu czyta mi w myślach, rozmawiałem z nim na gg i wydaję się, że jest bardzo miły i uczciwy, więc wycofuję swoje domysły xD tak jak powiedział Karlos możliwe, że myślimy na jednych falach :) więc przepraszam Karlos i powowdzenia w dalszych kolejkach xD
hehe ja już mam policzone punkty jak chcesz to Ci wyśle na maila xD bo i tak nie miałem co robić :( sieć = lagi = nudyyy :(
do matka ślij ;) thx
No czyli tak zadnych wynikow nie kopiowalem ;) Jakie argumenty? No jakie praktycznie tylko takie ze jestem w czlowce po co mialbym teraz tracic wszystko? :( Chociaz nie mowie ze krwi mi napsules Zimne Piwo co do klonowania ;) Tobylo najdluzsze kilkanascie minut w moim zyciu :)
Aha jeszcze jedno żądam oficjalnych przeprosin na pismie i na stronie glownej Tibi.pl :> Temat uwazam za zamkniety ;) Nie jestem Clonerem zpytajcie Zimnego :>
zimne_piwo
19-09-2005, 19:58
do matka ślij ;) thx
heh na gg nie odpowiada, a na maila nie wysyłam nikomu nic bez jego zgody, gdyż póżniej piszą mi że ich spamuję =\
wysłałem Ci na pm link do wyników z tej rundy xD
heh na gg nie odpowiada, a na maila nie wysyłam nikomu nic bez jego zgody, gdyż póżniej piszą mi że ich spamuję =\
wysłałem Ci na pm link do wyników z tej rundy xD
Mi tez plx :P Mysle, ze Zimne_Piwo nadaje sie na osobe zliczajaca wyniki ;] Jest uczciwy, zyczliwy, sprawiedliwy etc. bla bla bla. :P
zimne_piwo
19-09-2005, 21:51
Mi tez plx :P Mysle, ze Zimne_Piwo nadaje sie na osobe zliczajaca wyniki ;] Jest uczciwy, zyczliwy, sprawiedliwy etc. bla bla bla. :P
hehe list polecający xD dzięki za komplementy...ale muszę Cię zmartwić mam też wady :) <nie zdradzę jakie bo ktoś wykorzysta to przeciwko mnie> zliczać chaiłem i chcę, więc jeżeli organizatorzy chcą to moge pomóc zawsze, w zapisach na pomocnika niesty trochę się spóżniłem.... :p
dałem link do wyników dla Kamosa, więc chyba niedługo dadzą wyniki, jak by pm nie doszło to pisac na gg jestem niewidoczny xD
ee tam :> :>
wszystkim dogodzić nie mogę :) 50k wystarczy? ... mylić się to ludzka rzecz, ja poprostu stwierdziłem, że jesteś za miły na oszusta...<moja wada wyszła na jaw, tak tak, to jest ufność - łatwowierność> Karlos .....BIG SORRY :)
Zimne Piwo, mialy byc oficjalne przeprosiny na pismie, i na stronie glownej Tibia.pl, Tibia.com, Onet, Wp, Interia i ... google :D :p
Btw. Ile jeszcze kolejek zostalo do konca?
ja poprostu stwierdziłem, że jesteś za miły na oszusta...
Prosste :) Peace and Love (and ave satan 666 :P )
Przeczytajcie ten artykuł (http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=8727). I teraz co zrobimy w przypadku gdyby mecz rzeczywiście został powtórzony.
Ja proponuje mecz w tej kolejce "wykasowac" a w nastepnej kolejce dac 10 meczy + 1 powturzony = 11...
@Edit: Oczywiscie jak mecz BĘDZIE powturzony... ;)
zimne_piwo
20-09-2005, 07:38
wątpie by mecz powtórzono....a real i tak jest tak słabej formię, że znów przegra xD ja bym nic nie zmieniał tylko dał wyniki kolejki i typy następnej xD
@Raul: zasady jak w Toto-mixie - liczony jest wynik po 90 minutak, bez mozliwosci zmienienia go. Czyli powtorzzenie meczu nas nie obchodzi;)
@Piwo: przeslij mi wyniki na PM, albo na gg. Ostatnio ledwo sie z czasem wyrabiam, wiec mozesz pomoc nam podliczac punkty;)
huhu 1 raz wygrałem<jupi>Czekam z niecierpliwością na nową kolejkę:P
btw.apropo meczu Real vs Espanyol jeśli będzie powtórzony to sprawiedliwości stanie się zadość
8 kolejka jest lipna...:(
zimne_piwo
20-09-2005, 16:22
wysłałem plik z wynikami do Kamosa xD
to są chyba błędy jakie zauważyłem na pierwszy rzut oka...:
vaviec w ogólnej punkt więcej, Crowned 9 pktów w tej kolejce, Lord Dreathan 8 pktów w tej kolejce, i chyba coś jest nie tak u Mafussa....
dokładniej popatrze póżniej, bo mam trochę lekcji do odrobienia :)
EDIT: typy już czekają w notatniku xD heh nie mogę się doczekać piątku xD
Chyba kazdy przyzna, ze ta kolejka byla najzwyklejsza sposrod wszystkich. Nie tylko ja ale wiekszosc z prowadzacych osob zajela dalsze miejsca, a 1 zajal pawelekthedruid który wczesniej nie mial az takich dobrych wynikow. Gratulacje :)
skopiowal! skopiowal! :D B) :] :p
No, Adi w tej kolejce zagłosował wczesniej, clonerzy - Do Boju !!! :) :)
ps Tylko pamietajcie, że osoba zlapana teraz chyba bedzie dyskwalifikowana :p
zimne_piwo
22-09-2005, 21:56
No, Adi w tej kolejce zagłosował wczesniej, clonerzy - Do Boju !!! :) :)
ps Tylko pamietajcie, że osoba zlapana teraz chyba bedzie dyskwalifikowana :p
ten okrzyk bojowy to na Twoją cześć? bo masz 50% takich samych wyników xD więc pół-clonerze lepiej nieraz przemilczeć :) <joke>
@Adi nom trochę się pośpieszyłeś xD mogłeś potrzymać nas w niepewności...ale ja w tej kolejce typuję całkiem inaczej, więc albo Cię dogonię albo Ty się wybijesz za granice osiągalną dla zwykłych śmiertelników :)
Mikhalov
22-09-2005, 22:40
proponuje żeby zimne_piwo zastąpił mnie w liczeniu głosów, bo niestety ja niebede mial czasu, bo albo wyjazdy albo nauka
Piwo, piwo, nie klonowałem przez wszystkie kolejki to nie mam zamiaru tego robić dwie przed końcem, wyniki robilem sam to że to adiego podobne to uwazam za przypadek, jeśli byśmy szukali to u kazdego mozna znalesc podobne wyniki ;] nie oskarżajmy sie nawzajem a sam jestem przeciwny klonowaniu wyników lidera, nie klonuje i nie bede :) stop clonerom ;)
zimne_piwo
23-09-2005, 07:36
przecież napisałem, że to żart i żebyś to traktował z przymrużeniem oka :) chciałem tylko przypomnieć, że zawsze zacznijmy od siebię ;) jak Goldstar dał wyniki i miałem 4-5 takich samych to pozmieniałem, bo po póżniej ktoś ma mówić o klonowaniu...a drugi aspekt: jeżeli będę miał takie same wyniki jak adi to będę miał tyle samo punktów co adi, a to mi zwycięstwa nie da :P więc typuje i liczę na chociaż trochę szczęścia xD
Niestety byla taka koniecznosc, ze musialem zaglosowac juz wczoraj. Umowa na netami sie konczy, a rodzicom nie chce sie za bardzo narazie przedluzyc;/. Ale co za problem wytypowac ze szkole - i wlasnie bede tak robil jesli strace neta. Tak czy siak niedlugo tego neta odzyskam wiec nie rezygnuje z konqrsu :P
przecież napisałem, że to żart i żebyś to traktował z przymrużeniem oka :) chciałem tylko przypomnieć, że zawsze zacznijmy od siebię ;) jak Goldstar dał wyniki i miałem 4-5 takich samych to pozmieniałem, bo po póżniej ktoś ma mówić o klonowaniu...a drugi aspekt: jeżeli będę miał takie same wyniki jak adi to będę miał tyle samo punktów co adi, a to mi zwycięstwa nie da :P więc typuje i liczę na chociaż trochę szczęścia xD
Wiem wiem :) Nie wziąłem tego na poważnie ;)
Mikhalov
23-09-2005, 22:33
hehe ja nie wiem jak można stawiać na WERDER BREME przecież przegrała z Arminią, a Bayer nie jest taki znowu słaby ;) to że Krzynówka nie ma nie znaczy że juz słabo grają :D
Hamburger SV 2-0 Bayern Munchen
Werder Bremen 2-1 Bayer Leverkusen
VFB Stuttgart 1-0 Kaiserslautern
Newcastle 1-0 Manchester City
Tottenham - Fulham
Celta Vigo 2-1 Sevilla
Osasuna 2-0 Cadiz
Betis 1-4 Barcelona
Birmingham 2-2 Liverpool
Wisla Krakow 5-1 Lech Poznan
Macie wyniki ;) Tottenhamu jeszcze nie ma ale nie sadze zeby cos sie zmienilo poniewaz:
ZIMNE PIWO : 10 PKT
DaniaStone : 6 pkt
Następnie:
Adi : 3 pkt
Goldstar: 4 Pkt
Karlos : 4 Pkt
jeszcze wszystko sie moze zmienic ;) ale mozna podgrzac atmosfere... ;)
zimne_piwo
26-09-2005, 07:54
Hamburger SV 2-0 Bayern Munchen
Werder Bremen 2-1 Bayer Leverkusen
VFB Stuttgart 1-0 Kaiserslautern
Newcastle 1-0 Manchester City
Tottenham - Fulham
Celta Vigo 2-1 Sevilla
Osasuna 2-0 Cadiz
Betis 1-4 Barcelona
Birmingham 2-2 Liverpool
Wisla Krakow 5-1 Lech Poznan
Macie wyniki ;) Tottenhamu jeszcze nie ma ale nie sadze zeby cos sie zmienilo poniewaz:
ZIMNE PIWO : 10 PKT
DaniaStone : 6 pkt
Następnie:
Adi : 3 pkt
Goldstar: 4 Pkt
Karlos : 4 Pkt
jeszcze wszystko sie moze zmienic ;) ale mozna podgrzac atmosfere... ;)
Adi ma 4 pkt, a Karlos 6 xD ...
i zawsze wszystko może się zmienić ! nie wiem czemu dajesz wybrane osoby ... innym też poszła dobrze ta kolejka ;P wyniki bez dzisiejszego meczu już mam, jeżeli Matek chcesz to pisz ... chyba, że wolisz poczekać do jutra na 'pełne' wyniki :)
pfff, kiedy ja liczylem pkt nie bylo zadnych bledow ;p
Huehuehe...
Wszytko sie moze zdarzyc ;] Widzicie.. prowadzilem przez kilka kolejek, a teraz nagle ktos moze mnie zastapic na 1 pozycji ;] Takie zycie, ale nie myslcie, ze sie poddam :D
Zimny :> Po prostu dalem czolowke... czemu? Sam nie wiem :D
nie zadawaj takich głupich pytan!:D <just only kidding>
Heh piwo widzisz, postawiłeś wsyzstkie wyniki inne niż adi i sie opłacioło pamietam jak mówiłes, że albo bedziesz ostatnio albo pierwsyz w tej kolejce (czy jakos tak :P) jesteś 1 wielkie gratz :) ;)
zimne_piwo
26-09-2005, 17:19
Heh piwo widzisz, postawiłeś wsyzstkie wyniki inne niż adi i sie opłacioło pamietam jak mówiłes, że albo bedziesz ostatnio albo pierwsyz w tej kolejce (czy jakos tak :P) jesteś 1 wielkie gratz :) ;)
no narazie tak xD zobaczymy jak dziejszy mecz :) a mój brat mówił: ' głupi jesteś? wszystkie wyniki 2:1...napewno będą źle ;p '
ale nadal brakuje 5 pkt do Adiego xD i tylko 2 kolejki :(
EDIT: nowa kolejka już jest? jeszcze ta się nie skończyła xD
Ziomki 9 kolejka juz jest, zapraszam do typowania i zycze powodenia ;) Chcialbym podkreslic, ze jest to juz przedostatnia kolejka.
Co można powiedziec o tej kolejce, hmm... kolejka jak kolejka chyba nic niezwykłego w niej nie ma, szkoda tylko, że nie ma przynajmniej 1 meczu z 2 ligi :P
Hmmmm. Dziwne... Jednej kolejki nie ma jeszcze wynikow, a leci juz nastepna... Nie mozna bylo poczekac? :P
Hmmmm. Dziwne... Jednej kolejki nie ma jeszcze wynikow, a leci juz nastepna... Nie mozna bylo poczekac? :P
do wieczorka beda;)
Hehe a czy nagroda w postaci pacca jest tylko za 1, i 2 miejsce?:> za 3 nic ni mo?:>
zimne_piwo
27-09-2005, 16:18
@ Matek wielkieeeeeee sorry, matka admina coś majstrowała przy routerze i nie miałem internetu aż do teraz :( mam nadzieję, że mi wybaczysz...już podliczam punkty i za 10 minut będą wyniki tej kolejki :)
EDIT: @Matek: już zaktualizowałem wyniki, którę Ci dałem wczoraj na PM xD mam nadzieję, że nie ma żadnych błędów xD
gratuluje wszystkim i powodzenia w następnej kolejce ;)
Heh... Post napisany po 15, a jest 18:30 i ciagle nic nie ma :(
@up:
dzisiaj juz nie zdaze. Wybaczcie, ale mam teraz taki natlok zadan. Postaram sie jutro z rana wrzucic. Teraz nie mam juz sily;/
zimne_piwo
27-09-2005, 20:33
@up zgadzają się wyniki, które Ci wysłałem? czy może są jakieś błędy?
Wybaczamy :P
Serio to rozumiem... Sam mam tearz 6 godzin tygodniowo dodatkowego angielskiego :P aty do tego jestes starszy, wiec masz na pewno wiecej obowiazkow :)
Sa juz wyniki. Sam ich nie sprawdzalem, wiec jak beda bledy -wiadomo: PW
Kurcze ja nadal na 4 miejscu siedze ;) tylko 2 pkt mi brakuje XD
:) Raz na wozie raz pod wozem :P Wszystko mzoe sie zdarzyc. Gratulacje dla zwyecuescow kolejki, a szczegolnie Zimnego_piwa, poniewaz nalezalo mu sie to za ta cala pomoc w prowadzeniu tego konkursu.
A mi coś ostatnio nie idzie...szkoda ;/
Hehe ale jaja :P Dopiero dzis sprawdziłem jak mi poszło w tamtej kolejce i patrze 1 miejsce , 11 pkt a w ogólnej piąte. Serio, szczeka mi opadła z wrazenia xD Gratz
dla Piwa i Serapha za również 1 miejsce ;)
W czołówce jest można powiedzieć ciasno, i bedzie w tych dwoch ostatnich kolejkach zacieta rywalizacja :p :p
Hehe ale jaja :P Dopiero dzis sprawdziłem jak mi poszło w tamtej kolejce i patrze 1 miejsce , 11 pkt a w ogólnej piąte. Serio, szczeka mi opadła z wrazenia xD Gratz
dla Piwa i Serapha za również 1 miejsce ;)
W czołówce jest można powiedzieć ciasno, i bedzie w tych dwoch ostatnich kolejkach zacieta rywalizacja :p :p
Swieta racja... patrz... prowadzilem przez tyle kolejek, a teraz moze to sie predko zmienic, ale jak juz mowilem - bede walczyl :D Powodzenia wszystkim w dalszej grze... I niech to bedzie przykladem dla tych, ktorzy zniechecili sie do dalszej gry i przerwali typowanie - w kazdej chwili pierwszy moze przestac nim byc, a ostatni moze wybic sie do przodu :)
zimne_piwo
30-09-2005, 20:41
lol tylko 2 strony typujących, a termin typowania mija dziś o 20:00, gdyż o tej porze zaczyna się mecz Lech Poznań - Legia Warszawa... xD
xD
wyraznie pisze ze:
Najpozniejszy post z typami moze pasc w sobote o 10:00.
so..?
omfg!nie straszyc mnie juz musze dawac wyniki omfg!
zimne_piwo
30-09-2005, 21:24
wyraznie pisze ze:
so..?
nie wyczułeś ironi? ani nie zrozumiałeś tego co pisałem? jak można typowac mecz do jutra, jeżeli on jest dziś?
ehh ciekawe co zrobią z tym organizatorzy xD
lol tylko 2 strony typujących, a termin typowania mija dziś o 20:00, gdyż o tej porze zaczyna się mecz Lech Poznań - Legia Warszawa... xD
xD
No to bedzie bez tego meczyka. Przykro mi;)
Ciekawe co bedzie jak ktos bedzie mial punkt straty to lidera xD...
Dzieki meczu lech-legia ktos mugl wygrac ,a teraz szanse Adiego sie zwiekszyly.
Mało typów, czemu ludzie sie poddajecie, trzeba walczyc do końca a może jakiś szczesliwy dzien i max punktów ;] wszystko sie moze zdarzyć. :)
edit: Już 12 a kolejka jeszcze otwarta. Ale i tak jakby ktos napisał teraz posta to zostalby skasowany. Pytanie do modków : Czy w ostatniej kolejce bedzie 11 meczy do obstawienia ??
Mało typów, czemu ludzie sie poddajecie, trzeba walczyc do końca a może jakiś szczesliwy dzien i max punktów ;] wszystko sie moze zdarzyć. :)
edit: Już 12 a kolejka jeszcze otwarta. Ale i tak jakby ktos napisał teraz posta to zostalby skasowany. Pytanie do modków : Czy w ostatniej kolejce bedzie 11 meczy do obstawienia ??
To jest pytanie nie do modkow tylko do organizatorow czyli do Kamosa i Matka ;]
Do modków czy do organizatorów, wszystko jedno :p Nie chodzi mi kto na pytanie odpowie tylko o odpowiedź ;) :) ;)
zimne_piwo
03-10-2005, 07:45
wyniki już podliczone, są tam gdzie zawsze xD
@kolejka: gratulacje dla Aibita i Goldstara nieźle gonicie Adiego xD mi niestety ta kolejka nie poszła po myśli :( ale jest jeszcze jedna kolejka i w niej wszystko się rozstrzegnie xD kto zdobędzie 30 pkt wygra :D:D ;)
ja widze wyniki VIII kolejki a nie IX ...
wyniki już podliczone, są tam gdzie zawsze xD
@kolejka: gratulacje dla Aibita i Goldstara nieźle gonicie Adiego xD mi niestety ta kolejka nie poszła po myśli :( ale jest jeszcze jedna kolejka i w niej wszystko się rozstrzegnie xD kto zdobędzie 30 pkt wygra :D:D ;)
Chodzilo Ci o temat z wynikami czy skrzynke prywatnych wiadomosci Matka? :P Bo tym 1 jeszcze sa stare wyniki :(
I mi sie pomyliło, źle popatrzyłem, wiec czekamy dalej na wyniki :)
dzieki zimne_piwo sa juz wyniki przedostatniej kolejki. Do wieczroa powinna sie juz pojawic ostatnia:)
OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)
zimne_piwo
03-10-2005, 16:12
OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)
nom, teraz nawet 1 pkt może zadecydowac o wygranej :P
wyniki były od rana, lecz tylko w linku na samym dole tematu z wynikami....nie jestem moderatorem, więc nie mogę wpisywać wyników do tematu ... umieszczam plik z podliczonymi wynikami, a organizator wtedy wpisuje do tematu ;)
EDIT: no można by dać 11 meczów w tej kolejce, będzie bardziej ekscytująco :D ale to zależy od organizatorów ;)
Ale jaja :P jestem bez kitu w szoku, nie spodziewałem sie czegoś takiego. Dwa razy 1 miejsce w ostatnich kolejkach i 3 w ogólnej. Boże dziekuje Ci za te szczęscie :D Fajnie że w czołówce ciasno, ostatnia kolejka bedzie zacięta ;) Proszę organizatorów o 11 typów ;]
zimne_piwo
04-10-2005, 17:24
no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(
będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....
ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D
powodzenia all ...
wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)
powodzenia all ... :evul:
no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(
będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....
ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D
powodzenia all ...
wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)
powodzenia all ... :evul:
Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]
Ja też wole mecze klubowe niż reprezentacje, no ale licze na troche sczęscie ;] :)
Czemu tylko 10 spotkań ?? to jest troche nie sprawiedliwe...każdy punkt może zadecydować o zwycięstwie, a w ostatniej kolejce nie bylo jednego meczu czyli tak tak jakby 3 punkty do tyłu. PROSZE O 11 typów aby były równe szanse na wygraną.
zimne_piwo
04-10-2005, 19:47
Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]
ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>
heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD
Zawsze liczy sie na siebie. No ale wsumie to tak, niech bedzie 10 tylko szkoda ze reprezentacje :(
ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>
heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD
Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)
zimne_piwo
05-10-2005, 17:29
Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)
o i jeszcze komplementy ... muszę coś z tym zrobić xD
ciekawi mnie ile osób weźmie udział w tej kolejce ;)
Myśle że niewiele, stawiam na 15-20 chyba że ktoś jest dobry w reprezentacjach i postanowi spróbować ostatniu raz szczęscia i wtedy osób może być wiecej ;]
Zmniejsza sie ilosc uczestnikow wraz z kolejnymi kolejkami...zle zrobili.. np. Goldstar czy Zimne_Piwo nie mieli na poczatku swietnych wynikow ja z reszta nie od poczatku bylem 1-2. Teraz jestem 1 i mam 1 pkt. przewagi nad Goldstarem :)
Ja nawet jakbym zajmował ostatnie miejsca to brałbym udział do końca choćby dla zabawy a może by sie trafiła trzydziestka ;]
zimne_piwo
08-10-2005, 13:46
ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)
ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)
No wiesz :P.... Jak mowilem wczesniej zeby ludzie sie nie poddawali to chyba sam nie bede tego robil jakl odradzam to innym :)
zimne_piwo
08-10-2005, 15:15
Myślę, że AiBit wygra.
hehe chociaż jeden trzyma kciuki za mnie xD :):) <joke>
EDIT: postaram się po każdym meczu aktualizować wyniki ... (link podany w temacie z regulaminem i wynikami) .... choć mogę mieć małe opóżnienie, gdyż mam zamiar zaraz przeczytać lekturę ;)
Dzieki Kamos za wiare we mnie :P Już teraz nic nie mozemy zmienic, pozpostaje nam tylko czekać na wyniki i liczyć na szczęscie :) Powodzenia wszystkim ;]
Myślę, że AiBit wygra.
Ahhh :P Nikt we mnie nie wierzy? :D Analizowalem wyniki z tabel i probowalem rozsadnie wnioskowac np. wdlg. mnie Włosi zremisuja,z poniewaz to jest to mecz "dla zabawy" i nie musza sie wysilac.
W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)
zimne_piwo
08-10-2005, 20:12
W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)
wybacz, ale mi to wygląda na ostrzeżenie dla Ciebie, a jak modek będzie zły to i ban .... napisał by tam nie komentować? napisałem, że Matek dał link do strony, na której ja na bieżąco piszę wyniki? NAPISAŁ ... więc nie wiem po co Ci ten notatnki :(
Jeżeli mamy sie trzymać regulaminu to powinna byc za to kara, chyba że uzgodniles to wczesniej z modkiem bo inaczej to mogą to uznać za złamanie regulaminu..módl sie by byli łaskawi :)
omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(
zimne_piwo
08-10-2005, 23:21
omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(
tu nie chodzi o Twoje zamiary tylko o miejsce gdzie to umieściłeś :( jeżeli władza pisze nie komentować (czytaj: nie dawac postów) to nie komentujemy, bo będzie bałagan i kary :(
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D
zimne_piwo
08-10-2005, 23:35
WYNIKI:
z ostatniej chwili:
o pierwsze miejsce walczy Goldstar z Adim....jeżeli wynik się nie zmieni no to mamy remis: pierwsze miejsce Adi i Goldstar :D
to co jest pewne to:
Karlos 3 miejsce (84 pkt) !
Zimne_piwo 4 miejsce (83 pkt) !
Aibit 5 miejsce (82 pkt) !
reszta w linku w temacie z wynikami :)
EDIT: na pierwszym miejscu Adi Olsztyn i Goldstar (88pkt)!!! ( no to ciekawe czy będzie dogrywka :D) moje gratulacje !!! B)
tu nie chodzi o Twoje zamiary tylko o miejsce gdzie to umieściłeś :( jeżeli władza pisze nie komentować (czytaj: nie dawac postów) to nie komentujemy, bo będzie bałagan i kary :(
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D
teraz tego zaluje i napisalem na PW do Droma. Modle sie, aby mi wybaczyl :P
LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar.
zimne_piwo
08-10-2005, 23:43
teraz tego zaluje i napisalem na PW do Droma. Modle sie, aby mi wybaczyl :P
LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar.
-.-" proszę nie mylić maszyny zliczającej punkty (czytaj: ja) !!! :evul:
stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.
GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!!
zimne_piwo
08-10-2005, 23:49
stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.
GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!!
Adi nie wyprowadzaj mnie z równowagi ... policzyłem i jest remis to nie pisz w dziesięciu postach, że przegrałeś X(
wyniki: www.hypertypy.republika.pl/typerek.htm
Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.
@DOWN
Racja mogloby tak byc, ale poczekam i gleboko sie pierw zastanowie ;]
@Kamos
Do kiedy mozemy zmieniac typy?
zimne_piwo
09-10-2005, 09:32
Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.
cięzko będzie... Polska już ma awans, więc będzie grała tylko dla 'zabawy' ...
Gratuluje wszystkim wytrwałym :D z tylu ludzi zostało do końca 30+ osoób ;) już czekam na drugą edycje i kolejne konkursy ;)
heh zapraszam jednocześnie do ogladania mojej pracy w konkursie 'Tibia i magiczny ołówek!' http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=51231&page=40&pp=10
sorrki za mały offtopic :D
Pozdrowienia od Zimnego_piwa :evul:
@Adi Olsztyn
Do środy do 12:00.
DaniaStone
09-10-2005, 10:42
Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(
zimne_piwo
09-10-2005, 11:59
Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(
nie rozumiem o co chodzi? masz policzone punkty za ostatnią kolejkę, a za przedostatnią nie, bo nie brałaś udziału...no wiesz, ja jasnowidzem nie jestem i bez Twoich typów nie mogę Tobie policzyć punktów :D
Hehe... I tak ładnie wyszło... Według "Piwa" wygrałem ta kolejke, ale 8 ptk straty do lidera :) Gzzz Wygranemu :) Ehh gdyby nie ta 6 kolejka :]
Gz wygranym..ehh te reprezentacje :(
Przezciez mowimy, ze to nie koniec. Jeszcze nikt nie wygral Razem z Goldstarem ejstesmy na 1 miejscu, a o tym kto wygra zadecyduje wynik meczu Anglia-Polska :)
@DaniaStone
Goldstar-Macpara? czyzby ktos bral udzial 2 kontami X(
Ale w dogrywce Polska-Anglia bierzecie tylko wy udział czy wszyscy ??
Ale w dogrywce Polska-Anglia bierzecie tylko wy udział czy wszyscy ??
Zdaje mi się, że tylko my :)
Prośba do organizatorów : Dajcie szansze wszystkim i każdemu zaliczcie mecz Polska-Anglia, moze cos sie jeszce w czołówce zmieni.
zimne_piwo
09-10-2005, 12:56
ja nie widze sensu by każdy typował...tu się toczy walka o pierwsze miejsce i tylko ono jest nagradzane (chyba) .... a nikt inny nawet jak trafi nie wskoczy na pierwsze miejsce, więc...xD
W przypadku, kiedy po zakonczeniu konkursu na pierwszym miejscu bedzie wiecej niz jedna osoba zostanie stworzona dodatkowa tabela, gdzie zapunktowane zostana tylko DOKLADNIE trafione typy. Wygra osoba z wyzsza punktacja z tej tabeli. W przypadku, gdy w dodatkowej tabeli ponownie bedzie remis osoby zainteresowane zatypuja jeszcze jedna kolejke
Chyba wiec wszystko jasne? Osobiscie uwazam tez ze to jest najrozsadniejsze wyjscie. Sam wynikow nie policzylem - zrobie to do 20, zeby potwierdzic wyniki piwa. Jesli faktycznie jest remis - ostateczne wynik powinny byc jutro:)
Ale może organizatorzy szykują 3 nagrody a na 3 miejsce jest kilku chętnych ;]
edit: no to to juz jest nie wazne
zimne_piwo
09-10-2005, 13:51
jeżeli chodzi o dokładne typy to wygrał adi !!! mam wszystko podliczone ;)
II kolejka:
1. Manchester City - West Bromwich Albion 2:2 -
2. Middlesbrough - Liverpool 0:0 +
3. Everton - Manchester United 1:0 -
4. Fulham - Birmingham City 3:0 -
5. Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern München 2:2 -
6. Borussia M'gladbach - VfL Wolfsburg 1:3 -
7. Borussia Dortmund - FC Schalke 04 2:0 -
8. Arminia Bielefeld - Hamburger SV 0:2 +
9. 1.FC Kaiserslautern - MSV Duisburg 0:0 -
10. AJ Auxerre - Girondins Bordeaux 1:1 -
III kolejka:
1. Iverness CT - Kilmarnock FC 0:1 -
2. Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 1:3 +
3. Motherwell FC - Dundee United 0:0 -
4. Heart of Midlothian - Aberdeen 2:0 +
5. Livingston - Dunfermline Athletic 0:0 -
6. Falkirk - Hibernian 1:2 -
7. Legia Warszawa - Groclin Grodzisk Wlkp. 1:2 -
8. Górnik Leczna - GKS Belchatow 2:0 -
9. Wisla Plock - Arka Gdynia 1:1 +
10. Zaglebie Lubin - Lech Poznan 1:1 -
IV kolejka:
1. Werder Brema - VfB Stuttgart 1:1 +
2. Bayern M. - Hertha Berlin 3:0 +
3. Newcastle United - Manchester United 1:2 -
4. Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 1:1 -
5. Cadiz - Real Madryt 0:2 -
6. Deportivo Alaves - FC Barcelona 1:3 -
7. Ascoli - AC Milan 0:4 -
8. Juventus Turyn - Chievo Verona 1:0 +
9. AS Monaco - RC Lens 2:1 -
10. Cracovia Kraków - Legia Warszawa 0:0 -
V kolejka:
1. Polska - Austria 3:0 -
2. Walia - Anglia 1:2 -
3. Rumunia - Czechy 1:3 -
4. Turcja - Dania 1:1 -
5. Szkocja - Włochy 1:1 +
6. Bosnia i H. - Belgia 1:2 -
7. Serbia i Cz. - Litwa 2:0 +
8. Szwecja - Bułgaria 1:0 -
9. Gruzja - Ukraina 1:2 -
10. Wyspy Owcze - Izrael 2:1 -
VI kolejka:
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 2:0 -
2. B. Leverkusen - Schalke 1:1 +
3. Man Utd - Man City 1:1 +
4. Newcastle - Fulham 2:1 -
5. Tottenham - Liverpool 0:0 +
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:0 -
7. FC Barcelona - Real Mallorca 4:1 -
8. Real Saragosa - Valencia CF 1:3 -
9. Willem II - Ajax 1:0 -
10. Kaiserslautern - Werder Brema 0:1 -
VII kolejka:
1. Bayern Monachium - Hanover 3:0 -
2. Werder Brema - Borussia Dortmund 1:2 -
3. Schalke 04 - Hertha Berlin 2:0 -
4. Liverpool - Manchester United 0:0 +
5. Charlton - Chelsea 1:2 -
6. Juventus Turyn - Ascoli Calcio 4:0 -
7. Espanyol Barcelona - Real Madryt 1:1 -
8. Atlético Madryt - FC Barcelona 0:1 -
9. Valencia - Deportivo La Coruna 2:2 +
10. Hibernian FC - Celtic Glasgow 1:0 -
VIII kolejka:
1. Hamburger SV - Bayern Monachium 0:1 -
2. Werder Brema - Bayer Leverkusen 2:0 -
3. VfB Stuttgart - Kaiserslautern 2:0 -
4. Newcastle United - Manchester City 1:1 -
5. Tottenham - Fulham 3:1 -
6. Celta Vigo - Sevilla FC 0:0 -
7. Osasuna - Cádiz CF 2:1 -
8. Betis - FC Barcelona 2:2 -
9. Birmingham - Liverpool 1:1 -
10. Wisła Kraków - Lech Poznań 1:1 -
IX kolejka:
1. Hertha Berlin - Werder Brema 2:2 -
2. Borussia Dortmund - Vfb Stuttgart 1:0 -
3. Bayern Monachium - Vfl Wolfsburg 4:0 -
4. Fulham - Manchester Utd 1:1 -
5. Liverpool - Chelsea 0:2 -
6. Juventus Turyn - Inter 2:1 -
7. FC Barcelona - Real Saragossa 3:1 -
8. AS Roma - Siena 1:0 -
9. Wisla Plock - Wisla Krakow 1:2 +
10. Lech Poznan - Legia Warszawa 2:0 -
X kolejka:
1. Finlandia - Rumunia 1:2 -
2. Czechy - Holandia 1:1 -
3. Dania - Grecja 2:0 -
4. Słowacja - Estonia 1:0 +
5. Szwajcaria - Francja 0:1 -
6. Szkocja - Białoruś 3:0 -
7. Włochy - Słowenia 0:0 -
8. Belgia - Hiszpania 1:2 -
9. Bułgaria - Węgry 2:2 -
10. Chorwacja - Szwecja 1:1 -
WYNIK: 17
II kolejka:
1. Manchester City - West Bromwich Albion 2:0 -
2. Middlesbrough - Liverpool 1:2 -
3. Everton - Manchester United 1:3 -
4. Fulham - Birmingham City 1:1 -
5. Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern München 1:2 -
6. Borussia M'gladbach - VfL Wolfsburg 1:1 +
7. Borussia Dortmund - FC Schalke 04 1:2 +
8. Arminia Bielefeld - Hamburger SV 0:2 +
9. 1.FC Kaiserslautern - MSV Duisburg 3:1 -
10. AJ Auxerre - Girondins Bordeaux 2:1 -
III kolejka:
1. Iverness CT - Kilmarnock FC 1:2 -
2. Celtic Glasgow - Glasgow Rangers 3:1 -
3. Motherwell FC - Dundee United 2:1 -
4. Heart of Midlothian - Aberdeen 2:0 +
5. Livingston - Dunfermline Athletic 1:1 +
6. Falkirk - Hibernian 2:2 -
7. Legia Warszawa - Groclin Grodzisk Wlkp. 3:1 -
8. Górnik Leczna - GKS Belchatow 2:0 -
9. Wisla Plock - Arka Gdynia 1:1 +
10. Zaglebie Lubin - Lech Poznan 1:3 -
IV kolejka:
1. Werder Brema - VfB Stuttgart 1:1 +
2. Bayern M. - Hertha Berlin 3:1 -
3. Newcastle United - Manchester United 0:2 +
4. Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 1:2 -
5. Cadiz - Real Madryt 0:2 -
6. Deportivo Alaves - FC Barcelona 0:3 -
7. Ascoli - AC Milan 0:2 -
8. Juventus Turyn - Chievo Verona 2:0 -
9. AS Monaco - RC Lens 2:2 -
10. Cracovia Kraków - Legia Warszawa 2:1 -
V kolejka:
1. Polska - Austria 3:1 -
2. Walia - Anglia 0:3 -
3. Rumunia - Czechy 0:2 -
4. Turcja - Dania 2:1 -
5. Szkocja - Włochy 0:2 -
6. Bosnia i H. - Belgia 0:2 -
7. Serbia i Cz. - Litwa 2:1 -
8. Szwecja - Bułgaria 2:0 -
9. Gruzja - Ukraina 0:2 -
10. Wyspy Owcze - Izrael 0:2 +
VI kolejka:
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 2:1 -
2. B. Leverkusen - Schalke 2:2 -
3. Man Utd - Man City 2:1 -
4. Newcastle - Fulham 1:1 +
5. Tottenham - Liverpool 1:2 -
6. Real Madryt - Celta Vigo 2:0 -
7. FC Barcelona - Real Mallorca 2:0 +
8. Real Saragosa - Valencia CF 1:2 -
9. Willem II - Ajax 0:2 +
10. Kaiserslautern - Werder Brema 1:2 -
VII kolejka:
1. Bayern Monachium - Hanover 2:0 -
2. Werder Brema - Borussia Dortmund 2:1 -
3. Schalke 04 - Hertha Berlin 2:2 -
4. Liverpool - Manchester United 0:2 -
5. Charlton - Chelsea 1:3 -
6. Juventus Turyn - Ascoli Calcio 2:0 -
7. Espanyol Barcelona - Real Madryt 0:2 -
8. Atlético Madryt - FC Barcelona 0:2 -
9. Valencia - Deportivo La Coruna 1:1 -
10. Hibernian FC - Celtic Glasgow 1:2 -
VIII kolejka:
1. Hamburger SV - Bayern Monachium 0:2 -
2. Werder Brema - Bayer Leverkusen 2:2 -
3. VfB Stuttgart - Kaiserslautern 1:1 -
4. Newcastle United - Manchester City 0:1 -
5. Tottenham - Fulham 1:0 +
6. Celta Vigo - Sevilla FC 2:0 -
7. Osasuna - Cádiz CF 1:0 -
8. Betis - FC Barcelona 0:2 -
9. Birmingham - Liverpool 0:1 -
10. Wisła Kraków - Lech Poznań 2:1 -
IX kolejka:
1. Hertha Berlin - Werder Brema 1:2 +
2. Borussia Dortmund - Vfb Stuttgart 1:1 -
3. Bayern Monachium - Vfl Wolfsburg 1:0 -
4. Fulham - Manchester Utd 0:1 -
5. Liverpool - Chelsea 0:2 -
6. Juventus Turyn - Inter 2:1 -
7. FC Barcelona - Real Saragossa 2:1 -
8. AS Roma - Siena 1:0 -
9. Wisla Plock - Wisla Krakow 0:2 -
10. Lech Poznan - Legia Warszawa 2:1 -
X kolejka:
1. Finlandia - Rumunia 1:2 -
2. Czechy - Holandia 2:3 -
3. Dania - Grecja 0:1 -
4. Słowacja - Estonia 2:0 -
5. Szwajcaria - Francja 0:2 -
6. Szkocja - Białoruś 1:0 -
7. Włochy - Słowenia 3:0 -
8. Belgia - Hiszpania 1:2 -
9. Bułgaria - Węgry 2:1 -
10. Chorwacja - Szwecja 2:1 -
WYNIK: 14
No coz.
Nie zostalo mi nic innego jak oficjalnie oglosic zwyciezce. Czekalem tyle, dlatego, ze chcialem przemaglowac jeszcze raz wyniki Goldstara i Adiego, zeby byc pewnym.
Tak wiec zwyciezca, jak pewnie juz wiecie okazal sie Adi Olsztyn! Moja gratulacje. Przeslij mi dane niezbedne do wykupienia ci PACCa na PM.
Postaram sie jak najszybciej wykupic ci Twoja nagrode.
Dziekuje za udział:)
Gratulacje Adi, należało Ci sie byłeś prawie cały czas liderem Gratz ;]
zimne_piwo
09-10-2005, 16:09
Adi jeszcze raz Ci gratuluje ;)
kiedy można się spodziewać drugiej edycji lub konkursu podobnego do tego? :)
Ekhm.
Chciałbym wszystkim podziękować za organizację, udział i pomoc w prowadzeniu konkursu. Szczególnie podziękowania należa się dla:
Matka i Kamosa: Organizatorów konkursu
zimnego_piwa: za pomoc w wyłapywaniu oszustów i zliczanie pkt.
AiBita, Goldstara i Karlosa: Moich najwiekszych przeciwnikow (zimne_piwo tez sie tu wlicza :), którzy mam nadzieję grali uczciwie i życzę im wygranych w następnych konkursach
pawelkowithedruidowi i innym ktorzy zajmowali pozycje ponizej 5, ale grali do konca: za to, ze sie nie poddawali i w niektorych przypadkach oplacilo sie tak jak np. w przypadku pawelka gdy wygral jedna z kolejek.
!!DZIĘKUJĘ!!
Heh, nadszedł czas podziękowań więc ja też dziekuje wszytkim szczególnie czołówce za emocje związane z ostatnią kolejką, życze powodzenia i czekam na kolejną edycje typerka :)
No koniec! Ciesze sie z trzeciego miejsca;) niewiele mi brakło do wygranej :>
Moze jakas koszulka? Kubeczek? :D <just only kidding>
Bardzo fajnie sie gralo, Sporo nerwow sobie naprułem... oskarzenia o kopiowanie, ale zabawa byla przednia;) Ogolnie GRatz dla Adiego w koncu 90 zeta piechotą nie chodzi ;) Gratz Dla Goldstara, i dla Zimnego Browarka za wklad w typerka;)
POZDRO 600! (+66)
Wsumie to mogły by być nagrody za pierwsze 6 miejsc tak jak w skokach narciarskich pac za 1 lub 1 i 2 a za kolejne kilka kubeczki lub koszulki, to wkoncu maly wydatek dla Was a jak cieszy :) Tym bardziej ze udział brało kolo 150 ludzi wiec pierwsze 6 moze czuć sie wyróżnione. To tylko porpozycja ale miło by było jakbyście nad nią pomyśleli :) :p
DaniaStone
09-10-2005, 21:45
Do Adi
No nic gratz dal Ciebie Adi a Goldstar ma postac na chimerze o nicku MACPARA =)
Wsumie to mogły by być nagrody za pierwsze 6 miejsc tak jak w skokach narciarskich pac za 1 lub 1 i 2 a za kolejne kilka kubeczki lub koszulki, to wkoncu maly wydatek dla Was a jak cieszy :) Tym bardziej ze udział brało kolo 150 ludzi wiec pierwsze 6 moze czuć sie wyróżnione. To tylko porpozycja ale miło by było jakbyście nad nią pomyśleli :) :p
Spoko - przeslij kase a ja ci zakupie jakis kubek:)
Goldstar
09-10-2005, 22:17
O juz sa znane ostateczne wyniki :p. Dopiero co wrocilem z weekendu... Gratulacje Adi!! Nie ukrywam, ze marzylem o 1 miejscu... Bylo blisko :]
@Dania: hunted!
@All: Wydaje mi sie, ze Chimera druzynowo zdobyla 1 miejsce :cup:
Oprocz mnie i Dani, reprezentowalo nas jeszce min 2 graczy.
Spoko - przeslij kase a ja ci zakupie jakis kubek:)
Ok ile ? :) To była tylko propozycja, nie nalegam wcale abyście fundowali wszystkim nagrody, tylko proponowałem :P
O juz sa znane ostateczne wyniki :p. Dopiero co wrocilem z weekendu... Gratulacje Adi!! Nie ukrywam, ze marzylem o 1 miejscu... Bylo blisko :]
@Dania: hunted!
@All: Wydaje mi sie, ze Chimera druzynowo zdobyla 1 miejsce :cup:
Oprocz mnie i Dani, reprezentowalo nas jeszce min 2 graczy.
Jak juz wczesniej mowilem zycze powodzenia w nastepnych konkursach :)
88 pkt, gdzie do zdobycia bylo +/- 300... nie no, oszalamiajacy wynik ;)
Czlowieku pomysl logicznie ;] Mozna bylo tyle zdobyc, ale kto wytypowal, by wszystkie mecze z DOKLADNYM wynikiem co? :D
..ciekawe ile ty byś zdobył :D Nie możliwe jest zdobycie 300 punktów, jak jestesc taki dobry to było typować :) Typuj w II edycji ciekawe czy zdobedziesz tyle co Adi.. ;) niesądze...;]
zimne_piwo
12-10-2005, 15:35
..ciekawe ile ty byś zdobył :D Nie możliwe jest zdobycie 300 punktów, jak jestesc taki dobry to było typować :) Typuj w II edycji ciekawe czy zdobedziesz tyle co Adi.. ;) niesądze...;]
lol ... on typował w tej edycji...ale jego osiągnięcie nie było powalające, dlatego możesz Go nie pamiętać xD
lol ... on typował w tej edycji...ale jego osiągnięcie nie było powalające, dlatego możesz Go nie pamiętać xD
przestalem brac udzial w konkursie po (jesli dobrze pamietam) 4 kolejkach plx?
Nie czepiajcie sie, ja to w formie zartu powiedzialem...
Wiem że w formie żartu ale sam wiesz (patrząc na swoje osiągnięcie) jak ciezko zdobyć max punktów :)
Adi, doszedł juz Pacc ? :)
Jeszcze nie bo nie zostal zakupiony.
Jak ruszy sprzedarz PACC przez tibia.pl wtedy zostanie zakupiony.
A jest już znana data drugiej edycji typerka ?
Pacca jeszcze nie ma, bo Drom nie wznowil dzialanosci. Mowil, ze najpozniej zrobi to w poniedzialek.
Powiem o innej rzeczy. Moze nie pasuje to dokladnie tutaj, ale ma zwiazek z Pilka Nozna.
Zlozylem podanie do Football Experts lecz Hoomik je odrzucil. Gdy spytalem sie dlaczego tak zrobil, powiedzial, ze nie musi sie nikomu tlumaczyc. jesli ktos nie wierzy to moge nawet dac PW. Teraz juz nawet nie chce dojsc do tej grupy, ale przekonalem sie, ze Football Experts nie jest tym czym powinno byc. Hoomik przyjmuje tylko tych ktorych chce. Moze glupi przyklad, ale jakby ktos rzeczywiscie zwiazany z pilka (trener, zawodowy gracz) chcialby sie przylaczyc, a hoomik by go nie lubil to by go nie przyjal...Trzeba cos z tym zrobic. Grupy w ktorych jestem przyjely mnie i innych bez glupich problemow jak Hoomik i chwala im za to. Rozumiem jak jakas grupa ma np. jakis test na temat zwiazany z grupa, ale jest to wrecz chamskie, gdy ktos odrzuca czyjes podanie, bo niebo jest niebieskie, a kura na mnie patrzy.
Pacca jeszcze nie ma, bo Drom nie wznowil dzialanosci. Mowil, ze najpozniej zrobi to w poniedzialek.
Powiem o innej rzeczy. Moze nie pasuje to dokladnie tutaj, ale ma zwiazek z Pilka Nozna.
Zlozylem podanie do Football Experts lecz Hoomik je odrzucil. Gdy spytalem sie dlaczego tak zrobil, powiedzial, ze nie musi sie nikomu tlumaczyc. jesli ktos nie wierzy to moge nawet dac PW. Teraz juz nawet nie chce dojsc do tej grupy, ale przekonalem sie, ze Football Experts nie jest tym czym powinno byc. Hoomik przyjmuje tylko tych ktorych chce. Moze glupi przyklad, ale jakby ktos rzeczywiscie zwiazany z pilka (trener, zawodowy gracz) chcialby sie przylaczyc, a hoomik by go nie lubil to by go nie przyjal...Trzeba cos z tym zrobic. Grupy w ktorych jestem przyjely mnie i innych bez glupich problemow jak Hoomik i chwala im za to. Rozumiem jak jakas grupa ma np. jakis test na temat zwiazany z grupa, ale jest to wrecz chamskie, gdy ktos odrzuca czyjes podanie, bo niebo jest niebieskie, a kura na mnie patrzy.
Racja, trzeba coś w tych grupach zmienić. Jak ja składałem podanie do grupy to nikt nawet na nie nie odpowiedział...
Adi gratz pacca :D
Dzieki ;] Jeszcze nie zostal zamowiony, bo Drom nie wznowil dzialanosci. Mowil, ze zrobi to do poniedzialku wiec moze dzis, moze jutro ;]
Dzieki ;] Jeszcze nie zostal zamowiony, bo Drom nie wznowil dzialanosci. Mowil, ze zrobi to do poniedzialku wiec moze dzis, moze jutro ;]
Masz dzisiaj fuksiarzu jeden ;-)).
Masz dzisiaj fuksiarzu jeden ;-)).
Pacc jeszcze nie doszedl :P, ale wierze, ze to tylko kwestia czasu :)
Adi zdradź jaki masz level na tej postaci na którą bierzesz pacca :)
Adi, doszedł pacc ? bo cisza w tym temacie jakas :)
Wszystkich zainteresowanych informuje, ze ADi wczoraj wieczorem otrzymal PACCa na 3 miesiace.
Adi potwierdzi te wiadomosc jak tylko odzyska konto na tibia.pl
Gratulacje Adi, zdradź tylko jeszcze jaki level ma ta postać z paccem :)
Wróciłem po hacku konta i powierdzam to, ze otrzymalem Pacca. jeszcze raz dziekuje wszystkim za udzial i organizacje konkursu oraz zimnemu_piwu za pilnowanie porzadku (niestety cos rzadko go teraz widac ;/)
zimne_piwo
08-11-2005, 15:50
hehe jestem jestem ;) może mniej pisze, ale ogólnie skupiłem się na nabijaniu lvl póki jeszcze mam pacc (który zafundował mi kolega z Ameryki), więc mam czas raczej na czytanie postów, niż na pisanie ;)
*Nitro* PL
08-11-2005, 20:38
No Gratz zwycięstwa i nagrody Adi. :p
Pytałem się kiedys czy będzie 2 Typerek i ktoś napisał że tak, więc kiedy tak mniej więcej bo nie chciał bym przegapic zapisów ;)
No Gratz zwycięstwa i nagrody Adi. :p
Pytałem się kiedys czy będzie 2 Typerek i ktoś napisał że tak, więc kiedy tak mniej więcej bo nie chciał bym przegapic zapisów ;)
Typerka moge zrobic nawet od przyszlego tygodnia... ale bez nagorD:P
A z nagrodami kiedy jest przewidziany ? jeśli wogle jest :)
zimne_piwo
09-11-2005, 19:42
A z nagrodami kiedy jest przewidziany ? jeśli wogle jest :)
już kiedyś o tym była mowa...jeżeli Matek lub inny organizator będzie miał nadmiar pieniędzy to zorganizuje konkurs....jeżeli ktoś chcę szybciej to pisze np: do Matka, że funduje nagrody i druga edycja typerka może wystartować nawet jutro ;)
btw...Adi czemu nakładasz kaptur jak mnie widzisz? czyżbyś o czymś zapomniał? :> <Ty już wiesz o czym>
ja się pisze na to bez nagród nawet ale komu by się chciało pilnować porządku jeśli stawka jest o nic?jeśli jednak są tacy ludzie i organizatorzy mają do nich zaufanie to zgłaszajcie się.
Zawsze mozna sciepe zrobic:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.