Pokaż pełną wersje : Blokowanie
Misiek ziom
28-07-2005, 18:01
Ej mam pytanie na którym levelu blokowac rata??Boje sie ze mnie zabije ;(
Żarcik ;) a teraz naprawde.Na którym levelu blokowac DLa?Mam zamiar pobic rekord ktory wynosi 20 lvl :p
Lvl tutaj troche malo da, wiecej tutaj dadza UH i ci kolesie ktozy go rozwalaja :p :evul:
NigMorOd LianO
28-07-2005, 18:27
Lvl levelem najwarzniejsze miec dobrago sorca i pallka oraz bardzo dobre skille o 4 magiicznym niebede wspominal bo na 99% o tym wiesz :D
Spróbuj, to może się udać. Zaopatrz się w dużo UHów. Nie możesz popełnić błędu bo F-Wave i śpisz. :) Powodzenia
Ellenhorin
28-07-2005, 18:35
o f-wave to sie bac raczej nie musi bo na tower to trzeba byc naprawde wybitnym zeby dostac wavea :D
No a najwiecej bede zalezalo od shooterow
Evul Tibian
28-07-2005, 18:51
Ej mam pytanie na którym levelu blokowac rata??Boje sie ze mnie zabije ;(
Żarcik ;) a teraz naprawde.Na którym levelu blokowac DLa?Mam zamiar pobic rekord ktory wynosi 20 lvl :p
Jesli chcesz pobic rekord to zapewne na nizszym niz 20lvl, nie prawdaz?
btw. dobry zart -.-'
Jesli chcesz wiedziec na ktorym lvlu najlepiej blokowac DLa to wg. mnie jest to lvl 45-50. Dosc mala szansa ze zginiesz no chyba ze sie jakis DL zmutuje i bedzie pral jak glupi.
Blokowac DLa mozesz na 40lvlu juz na spokojnie ale przeciez ty chcesz pobic rekord
Yoh Asakura
28-07-2005, 23:47
Blokować DL'e możesz nawet od 8 lvl'a (wymagany do wyjścia na maina).Wszystko zależy od Twojego uznania,możesz blokować co chcesz na jakim chcesz lvl'u (z wyjątkiem tych potworów za bramką lvl'ową).
prędżej go scorpion posmyra żądłema o dragu na wejsciu do towera to juz nei wspomne.
Misiek ziom
03-08-2005, 10:43
Blokować DL'e możesz nawet od 8 lvl'a (wymagany do wyjścia na maina).Wszystko zależy od Twojego uznania,możesz blokować co chcesz na jakim chcesz lvl'u (z wyjątkiem tych potworów za bramką lvl'ową).
znam to juz ;)
no ale rekord to 15lvl :confused: (widziałem na filmie)
to był super film :cup: oczywiście przerzył
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.