PDA

Pokaż pełną wersje : Zalorzylem strone

19888
21-09-2003, 10:05
Dzisiaj zalorzylem strone o tibi wchodz na orum www.tibiam.prv.pl

Pani Czarodziejka
21-09-2003, 11:07
Stronka w sumie fajna choc jeszczenieskonczona. I moim zdaniem brakuje czegos oryginalnego. Bo jak narazie to sie niczym nie wyrozniasz. Ale moze bedzie lepiej. : )

Depformypleszer
21-09-2003, 11:16
Strona jest czytelna... ale to troche zamalo. Pozatym na stronie laduje ci sie jakis plik ".bmp" pewnie ma z mega i dlatego logo tak wolno wchodzi :/ Proponuje ci abys format ".bmp" zmienil na ".jpg". CYA

19888
21-09-2003, 11:18
Spoz ja dopiero wczoraj zaczalem ja robic

p.l
09-10-2003, 00:42
Hmm strona schludna, logo jakby w Pejntcie robione ale ....
wiele razy z resztą było mówione na forum ... po jaką chol...rę robić kolejną stronę o tibii, z tą samą zawartością skopiowaną z tibia.de?!

Lepiej by było jakbyś zrobił stronę-poradnik z takimi całkowicie praktycznymi radami dla newbie (jak się podnosi, otwiera, co robić na rooku, jak się nie zachowywać, za ile kupować, za ile sprzedawać, kiedy wyjść z miasta, do jakiego miasta pójść, czego przestrzegać na mainie, albo skróty, najczęstsze zwroty, jak sprzedawać ...) myślę że takie porady 100x bardziej się przydadzą niż wstawianie tego samego co na tb.pl tb.gery.pl czy tb.org tb.de tb.xx.pl itp...

Poza tym mógłbyś jesze przyjąc sobie taki bardziej ambitny cel, iż ktoś nie grając wogóle w tibie trafia (np. przez kolegów) na twoją stronkę, a ty masz za zadanie tak przedstawić mu tą grę żeby od razu zaczął grać (i się automatycznie uzależnił).

Chętnie nawet bym pomógł (html, js, php, sql, flash) ale czasu nima :)

<edit>
ps. jeżeli już koniecznie chcesz umieszczać spis itemów, to lepiej pod kątem: ktoś wchodzi na maina i idzie w cluby, to wchodzi do działu cluby i tak zastaje wypisane wszystkie sensowne cluby wraz z praktycznymi opisami i przybliżoną ceną. Tak samo czary skrócić do czarów najprzydatniejszych. A map nie ma co umieszczać, no chyba że takich gdzie tłumaczysz jak dojść dokądś

<edit2 - jakos mnie naszlo>
albo jeszcze cosik takiego przy poradach na co się wybierać dać spis rzeczy opłacalnych do zlootowania z danych potworków, żeby nie brał niepotrzebnie studdedów albo np. brass shielda

Szumek
09-10-2003, 12:38
Wiekszosc informacji jest wziete z witryn www.tibia.pl, www.tibia.com, www.tibia.xx.pl, www.tibia.gery.pl i www.tibia.de.
Ale i tak stronka fajna najtrudniejsze sa poczatki zamiesc wiecej wlasnych informacji to by bylo bardzo mile widziane.
Oby tak dalej i trzeba sie troche natrudzic zeby taka stronke zklecic.
ALe ogolnie mi sie stronka podoba zreszta jak wszystkie stronki o tibi.

Radello
09-10-2003, 23:33
brawo BrAwO bardzo ciekawa stronka :D

MatKus
09-10-2003, 23:44
Heh, swego czasu zacząłem robić stronę o tibii. Tyle, że po angielsku.
Tak się jakoś złożyło, że nigdy jej nie skończyłem (chęci mnie odeszły, jak do tibia.pl się przykleiłem). Jak ktoś chce oblookać, to www.matkus.neostrada.pl . Mogę ją "dać" komuś, a jak by to ktoś ciągnął dalej, to nawet mogę pomóc.

Furious Tiger
31-10-2003, 18:32
fajna nawwt ta twoja stronka

Fred
02-11-2003, 14:33
Ewentualnie może być ta twoja stronka...

Bartix
13-11-2003, 16:48
mi tam sie nawet podoba

eerion
15-11-2003, 06:03
Stronka nawet nawet. ALe przed tobą najważniejsze czyli
Wybić się
Teraz jest trudno. Bexz oryginalnych rzeczy nie dasz rady...

Narzil
03-12-2003, 21:19
Nie chciałem dawać nowego tematu więc napiszę tu:
- jest Forum o Tibbi jak ktoś chce może wejść Forum (http://members.lycos.co.uk/eliteknight/phpBB2/index.php)
- nowa strona, dopiero zaczęta i ma pare błędów stronka (http://www.mytibia.friko.pl) .
Pozdrawiam...