Pokaż pełną wersje : New Update...
Co sądzicie o nowym update ?!
Czy takie update poprawi grę (uatrakcyjni)
Ja gram pallem i napewno to źle wpłynie
na moje , że tak powiem poczynania.
Ogólnie powiem tak:
Druid: Ma przeje.... musi expić żeby robić uhy huaha z czego będzie żył zanim wyexpi wszyscy kupią w sklepie xDD
Sorcerer: Tak jak Druid xDD (przynajmniej nie będe się ich tak panicznie bał) uahahaha
Paladyn: Paladyn i GS po update rzadki widok xDD oraz rozpadające się spiry <LoOL>
Knight:Nic nie ucierpi xD
Proszę o wasze wypowiedzi jest już taki temat ale ma 200 + stron :)
Druid&Sorcerer:
If you were a knight and no Druid, how would you make your money for your house wihtout hunting?
Impossible..
Wasn't this an unfair advantage of Druids/Sorcs in the past?
Paladin:
Zależy czy jak daleko będzie można loorować potwory, oraz jak rozwiążą system zniszczeń spearów
Knight:
Nie ucierpi, chyba, że w sposób jakiego ja w tej chwili nie potrafie przewidzieć.
Ja wybralesm opcje "Takie se..."
Poniewaz:
-gram sorckiem, Soul Points wg mnie to idiotyzm
-z tymi GS'ami to prze****** bedzie, bo jak biegniesz z nim, to ci zniknie :S
-sklepy z runami... zawsze chcialem zeby cos takiego bylo, poniewaz pall moze kubic bolty i leci na exp. A sorc? -.- sami wiecie. Jezeli ceny beda przyzwoite, to te sklepy uratuja update
Wiec jak dla mnie wiecej jest minusow niz plusow :S Dlatego update bedzie "Taki se..." xd
Wszystko zależy od cen run w sklepach. Jeżeli beda wmiare możliwe to update rox ;) Knight też na tym traci... Sam sobie UH przecież nie będzie robił. Co do gs - potwory znikną, kiedy będą lurowane daleko od spawnu. Watpie, żeby gs znikał po 2 krokach. Co do Soul Points i przynęty na ryby - nareszcie koniec z macro? ;) Wyobraźcie sobie taką sytuacje. Knight lvl 60 bierze 50 bp uh, 2 sorcow po 50 bp sd. Wszystkie runki pochodzą z ich farm MC. Spawn jest ciągle zajęty. Knight zlurowal 2 demony i padl? Nie ma sprawy! Fajnie było zobaczyć 2 demony! Mam przecież tyle uh, że odrobić lvl to nie problem. Spery - prawdopodobnie znikać będzie jakiś % sperów uzywanych do treningu, a nie wszystkie na raz. Chociaż nie wiem co im to da? Wyeliminują macro podnoszące speary? Ale knight dalej będzie mogł trenować na macro...
Moim zdaniem to CipSoft robi takie szajsy, zeby pokazać, że się nie opi*****a, a w rzeczywistości robi mało pożytecznych rzeczy dla FACC... Tiquanda jest dla PACC - rozumiem, ale mogliby też dodać jakis fajny teren dla FACC (przecież PACC-e też mogliby tam wejść). Tak wiem, wiem... Jakby wszyscy gracze mieli równe prawa to by nikt płacił... Ale PACC powinien być tylko dodatkiem do gry!! Tymczasem bez niego nie da się normalnie grać ;( ... W Dark Eden International podobno jest jakiś tam Premium Account (nie wiem, czy się tak samo nazywa, ale to odpowiednik z Tibii) , ale wszyscy moi kumple, którzy w to grali nie narzekali, że go nie mają... Bo to tylko drobna pomoc!! Trochę się rozpisałem... Związek z tematem niewielki, ale jest... Jak nie wiesz jaki to pisz :p ... Już ich prawie polubiłem, a tu znowu coś odp********i!!
Grając ponad rok w Tibię doszedłem do nastepujących wniosków:
- CIP-owie są strasznie pazerni na pieniądze
- z każdym udpate jeszcze bardziej u***iają FACC-ów
- wprowadzają zbędne rzeczy (nawet takie, które psują grę), żeby pokazać, że jednak coś robią (o tym było już wyżej :p )...
Uprzejmie proszę nie kasować tego tosta i nie dawać mi pkt-ów za przekleństwa :( !! W końcu tylko dwa, a tost dosyć długi...
Shardzik
29-07-2005, 13:02
[..]Wyeliminują macro podnoszące speary? Ale knight dalej będzie mogł trenować na macro...
Nie widzę potrzeby żeby knight trenował na macro, chyba że dla BAaAardzo leniwych, czyli automatyczne jedzenie, automatyczne palenie many, automatyczne przerzucanie się, i automatyczne chodzenie po 2 potworki?
Te 2 ostatnie to raczej tylko ze specjalnym botem, a takiego chyba nei ma bo o takim nigdy nei słyszałem, na macro nie zapisałbyś takich ruchów.
@Up nie pieprz głupot, pazerni na pieniądze?? A skąd mają wziąść pieniądze na utrzymanie firmy? Jestes jeszcze za młody żeby to zrozumieć... Gdyby ludzie nie płacili za pacca toby nie byłoby twojej kochanej Tibii, bo firma by zbankrutowała... CIPsoft chce zachęcić graczy do kupna pacca, bo oprócz utrzymania serwerów, jeszcze muszą utrzymać siebie i rodzinę, to jest ich praca, a w pracy chodzi o to żeby zarabiać... a i tak moim zdaniem dla facców będzie dużo lepiej, bo nie będzie takich kolejek... będą nowe grafiki.. itp.
Będzie trochę ciężej , ale to zmobilizuje do PRAWDZIWEJ GRY, a nie siedzenia pod dp i robienia run... A jak narzekasz na "bidę" facców, to albo przestań grać, albo kupp Pacca, proste. Ci co dają im na przysłowiowy chleb, mają lepsze warunki do grania.
Gufat III
29-07-2005, 13:10
Dwa i pół roku gram i śmiało moge stwierdzić że to najgorszy update jaki dane mi było widzieć. Nie tylko sorce i druidy ucierpią ze względu na SP, ale i rune shopy. Ucierpi także Knight,. jeśli w rune shopach runy będą drogie. Pallek ucierpi ze względu na speary, jeśli będą zbyt szybko się psuć. Jeśli będzie 1-2% szansy na to że się zniszczą, to spoko, jeszcze będzie można przetrzymać jakoś (mimo że pomysł uważam za chvjowy).
Jednym słowem:
SUX!
Proszę o wasze wypowiedzi jest już taki temat ale ma 200 + stron :)Super, to moze zrobmy 200 takich samych tematow, ktore beda mialy po 1 stronie, co?
Albo nie. Poczekajmy az ten bedzie mial tez 200 i wtedy zrobimy nastepny temat o tym samym. Czyz to nie wspanialy pomysl?
~close~:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.