Pokaż pełną wersje : Jak sie dostać do .....
Właśnie jak sie można dostać do więzienia ?? Czy ktoś już z was był w nim , jeżeli tak to opowiedzcie co trzeba zrobić by sie tam dostac i czy jak sie jusz dostaniecieto czy jak sie załancza tibie to siedzi sie w tych celach i nic nie robi??
...
z tego co mi wiadomo jest duzo miejsc(w tym prizon(wiezienie))ktore sa tylko dla ozdoby albo potozeby myslec jak sie tam dostac.
cya :)
Jeśli masz mały lvl to nie radze ci tam iść na dzień dobry
masz 3 mino magi i kilka zwykłych, potem cycki i inne śmieci w dziurach są guardy i magi.
No ale jeśli chcesz tam poledz to prosze bardzo. :D
Podpowiem ci że klucz masz do znalezienia w górnych częściach Kazz :))
@ re down
Jeśli chodzi o te więzienia to nie wiem :)
Nieweim czy wam chodzi o te więzienie co mi .Mi chodzi o więzienie które jest np w Carlin
Mi się wydaje, że jest ono dla ozdoby, aby miasto przypominało jak najbardziej te z rl... W carlin jest tez teatr a żadnej sztuki tam nie wystawiaja.... :P
Akurat teatr jest dla graczy, którzy chcieli by się zabawić. I to nie wina CIP'ów, że nie ma graczy na tyle inteligentnych, żeby się tam pobawić:). A można na przykład zagrać Hamleta - wszyscy giną:D, może przez przypadek umrze ktoś z publiczności:P.
RE DOWN:
Więzienie do niczego nie służy, ale jednak fajnie, że jest, prawda?
wiem o co mu chodzi, ale to chyba do nieczego nie sluzy. Sa tam cele, szeryf i tablica "wanted" :P
jeśli chodzi o teatr to raz z kumplami wzieliśmy instrumenty i graliśmy, ale wszyscy nas olali.
A co do więzienia to może jakieś questy są tam.
(jak by co niewiem, nie powiem, nie napiszę.)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.