Pokaż pełną wersje : 2 Low lvle huntują Orci
Task Roxel of fortera
29-07-2005, 14:35
Filmik jak ja i mój kolega (ja 15lvl knight on 9lvl knight) huntujemy orci warriory, zwykle orci i spearmanów.
Filmik pod tm linkiem:
http://rapidshare.de/files/3458835/1.rec.html
Gratz huntu!
Loot wam sie poszczęścił, i za hmmy zwróciło... :D Może nie jest to zbyt ambitny filmik, ale kazdy tak zaczynał... Wiec pogratulujmy hunta. Forum jest od tego zeby sie pochwalic ;)
PS. Mam nadzieje,że wrzucicie wiecej takich filmików na forum... :p
@edit
Nie dawajcie takich filmikow za duzo bo mam ograniczony limit na neostradzie ;(
Task Roxel of fortera
29-07-2005, 15:55
Spoko. Już mamy kolejny
bijemy cyca potem tam wracamy i znowu lejemy
zara bedzie na forum tylko wloze do rapidshare.
Golempol
29-07-2005, 20:30
nieepodoba mi sie. wymysl cos olepszego.
Task Roxel of fortera
29-07-2005, 20:54
to moj pierwszy film...
"BuRsZtYn"
29-07-2005, 21:28
tosz bylo piekne i zapierajace dech w piersiach widowisko!!
wielkie gratz!!!!!! czlowieku jestes moim idolem
muglbys nagrac jeszcze dla mnie jakis np. bear(bardzo mile stworzenie) albo rotworm hunt :] albo jak uciekacie ze zdumiewajaca predkoscia przed slimem ktory rowniez ostro za*******a ^^
Żałosne....to mogła zrobić tylko osoba która daje bez żadnych wkrętów passy osobie z którą gada pierwszy raz w zyciu....
grzysztof
29-07-2005, 23:18
uwielbiam filmiki na ktorych widze jak 15l knight ma problem z zabiciem orca wariora z broni, a do tego walczac battle hammerem zaklada power ringa O.o i czochra orki z hmm-ow majac 2mlev.
uwielbiam filmiki na ktorych widze jak 15l knight ma problem z zabiciem orca wariora z broni, a do tego walczac battle hammerem zaklada power ringa O.o i czochra orki z hmm-ow majac 2mlev.
Lol. Nie mogles lepiej tego ujac... Dodam od siebie... Knight na 15 levelu + knight na 9 levelu uciekaja przed orkami spearmenami o.0 Ale z tym power ringiem to nieźle wykombinowaliście :P
@edit
Musicie kiedys isc na hunt do pewnego miejsca... Ja tam nie wchodzilem bo sie balem, ale wy mozecie. Dla wskazowki umieszczam info:
02:58 You see a sign.You read: The Cistern. Beware of rats!
Tak głosi tabliczka przed wejsciem do tego miejsca :p
Wilden Future
30-07-2005, 13:40
Żałosne? Gdzie expiliście na 15 lvlu ? Behemoty? Banshee? Koleś uzbierał na hmm, zrobil film, gratz ;] nudnawy ale napewno nakrecisz lepsze ;]
omg ktory to juz jest filmik z seri bear huntow? :| kazdy zostal soczyscie pojechany a kolejny zawodnik wrzuca kolejny rat quest o.O jestem w szoku
ps. z 2mlvl lepiej by wam z sd szlo :> xP
Żałosne? Gdzie expiliście na 15 lvlu ? Behemoty? Banshee? Koleś uzbierał na hmm, zrobil film, gratz ;] nudnawy ale napewno nakrecisz lepsze ;]
W sumie ja na 15 lvlu biegalem po Fibuli, skillujac i przy okazji zarabiajac na eq... Czasem jak trafil sie jakis ds to go ustrzelilem z hmma, ale nie marnowalem amunicji na orki wariory... B)
Pozdro Wilden. Lucera Rulez (pomimo PA Archangeli i Elementalis... ;( )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.