zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Blue Robe

Maliniak
29-07-2005, 19:52
Mam Mały problem. Gdy miałem 16 level uzbierałem sobie 16k i kupiłem Blue Robe. Strasznie boję się z nim chodzic na hunty... Nie wiem co zrobić?? Może coś doradzicie. Mam 2 pomysły albo wymienic b robe na 16bp hmm albo sprzedac i całe 16k przeznaczyć na mana fluidy(mam 30 mlvl 18lvl). Obecnie biegam z scale armor :)

Plastex
29-07-2005, 19:55
Mlvl słaby nie jest. Chodź w blue robe. Drogie nie jest, a jak się boisz to chodź z kimś dla bezpieczeństwa.

kidler
29-07-2005, 19:56
No to chyba twoj problem, znajac zycie, to ktos Ci cos podpowie, a ty za dwa dni wrocisz z pretensjami. Sam podejmij wybor.

ripper
29-07-2005, 19:57
Mlvl słaby nie jest. Chodź w blue robe. Drogie nie jest, a jak się boisz to chodź z kimś dla bezpieczeństwa.

Taaaa... bedzie kumpli na roty brał -.-

@topic
Noś tego BRobe'a i nie padaj - proste nie? Bp Uh i możesz być w miare spokojny.

Rybzor
29-07-2005, 20:23
LOL, to juz o takie rzeczy sie ludzie poradzaja? Kup se aola (o ile wiesz co to jest) i nie zasmiecaj forum

Pogromca pk
29-07-2005, 20:41
Warość aola prawdopodobnie przewyższa wartość blue robe, a i nie ma pewności czy po śmierci blue robe wypadnie... tak więc to nie jest dobry pomysł.
Zależy, gdzie chodzisz na hunty: przykładowo, jeśli zdobywasz doświadczenie na smokach, zbroja jest niepotrzebna, gdyz wiekszosc obrazen otrzymujesz od ognia. W ten sposob jestes lzejszy o kilka oz, i nie boisz sie o swoją blue robe. Jeśli idziesz na roty, to raczej mało prawdopodobne aby cie zabily (chyba że weźmiemy pod uwage pk). Sam musisz zadecydować kiedy blue robe nosić, a kiedy nie. Nie sprzedawaj, po prostu korzystaj mądrze.

-Maciek Mur-
29-07-2005, 20:45
To ja na 17 chodziłem z dsm itp. (aol też oczywiście)..

.... ale padłem i wolałem sprzedać te eq i kupić tansze :>

Rybzor
29-07-2005, 21:59
To ja na 17 chodziłem z dsm itp. (aol też oczywiście)..

.... ale padłem i wolałem sprzedać te eq i kupić tansze :>

tak tak, a potem o ile pamietam dostales bana za mc albo afk ;), filmikow nie mogles dawac na forum, a nawet fajne byly :)