zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zwykle:) Mam pytanie...

Yokoshu Royal Paladin
29-07-2005, 23:24
Siemka all xD mam pytanie może się wydać głupie ale :)
Czy jest jakis limit jeżeli chodzi o zabijanie kolorowych ludzików (afkerów itp. :P)
Bo mam sorca którym ciągle Pkuje ale nie wiem jaki jest dopuszczalny limit i czy takowy istnieje ? (Mówiąc prościej ile ludzi moge zabić żeby nie dostać banna ?)
Z góry dzięx za info (jeżeli wogule jakieś info się pojawi) :)

Phoelerius
29-07-2005, 23:29
3 dziennie lub 5 tygodniowo lub 10 miesięcznie = Red skull(oczywiście jeżeli przekroczysz ten limit).

Z redem możesz zabić 2 osoby maks dziennie, za 3 poleci ban(tak mi się wydaje).

Słowo dziennie oznacza w czasie 24 godzin. Możesz zabić 2 osoby wieczorem a potem rano po savie zabijesz 3 osobę i reda i tak zrobisz.

Evul Tibian
29-07-2005, 23:29
3 fragi => red skull
7 fragow => ban

<edit>
dodam jeszcze, ze to jest stawka dzienna

kaczi
29-07-2005, 23:34
Chyba że grasz na E-Pvp.

Jahoh
30-07-2005, 13:16
3 fragi => red skull
7 fragow => ban

<edit>
dodam jeszcze, ze to jest stawka dzienna

Dziennie 3 fragi red skull,
a 6 fragow ban...

DamianO
30-07-2005, 13:20
no a jak to ma sie do wojny kiedy powiedzmy sorc lv 90 w jednym dniu zabije w czasie bitwy 10 czlonkuw wrogiej gildi to dostaje bana czy nie w wielu grach np ogame mozna napadac goscia 3 razy dzienie za wiecej jest ban ale jesli twuj sojusz ma wojne z jeo sojuszem to mozecie sie lac ile wlezie a jak to jest w tibia ??

Ziomisław
30-07-2005, 13:23
no a jak to ma sie do wojny kiedy powiedzmy sorc lv 90 w jednym dniu zabije w czasie bitwy 10 czlonkuw wrogiej gildi to dostaje bana czy nie w wielu grach np ogame mozna napadac goscia 3 razy dzienie za wiecej jest ban ale jesli twuj sojusz ma wojne z jeo sojuszem to mozecie sie lac ile wlezie a jak to jest w tibia ??

Nie gadamy o ogame poza tym tam są inne zasady a w tibii inne.