Pokaż pełną wersje : Co złego w update?
Tutaj możecie pisać co Wam najbardziej się nie podoba w nadchodzącym update... (jeśli chodzi o mnie, to wszystko ;( )
ja tam juz niegram w tibie ale sie wypowiem:
Mi sie niepodoba wszystko poza ropaniem sie na smieciach i nowy teren a tak to all.
Mi te update nic zlego nie zrobi knight rox ^^ ale troche szkoda palkow,sorcow i drutow...
jest jedna badziewna sprawa zaneta do ryb-.-'
Soul Points i to znikanie spearów. Bedzie o wiele trudniej grac, no ale cheaterów mniej bedzie...
TriManZiom
30-07-2005, 10:35
Ogolnie wszystko OK. Ale ta zanęta na ryby !! I troche głupio że zlurowane potworki będą znikać !!
Shardzik
30-07-2005, 10:44
Te zmiany to luksus dla H-Lvli
Może i luksus, ale podejrzewam, że przez spell pointy nie spodoba im się wzrost ceny runek. Bo jeżeli musisz kupić 30 bp of sd to stracisz +- 5 bp (oczywiscie biorąc pod uwagę starą cenę).
Patimrok
30-07-2005, 10:47
wszystko mi się podoba...
Szymonorius
30-07-2005, 10:52
X( X( X( X( X( ;( to up date popsuje kompletnie całą grę jakeś soul pointsy jak ja se uhy bede robic?! X( ryby też zbesztane na szczeście gram knightem :wiking: :p ale co powie na to pall? CIPy besztają grę :kat:
wiesiek_16
30-07-2005, 11:02
cipsoft dał ciała!!!!
i to okrótnie X(
bede sobie biegl z GSem na pohu, gs bedzie mial czarne hp i mi #&*@# zniknie??!!?? no bez jaj-.-
Moze i ten update ma jakies dobre strony ...... ale ja ich cos nie widze :confused:
Dobre strony:
- Tiquanda
- przez jakis czas wolne expowiska (pacce na dżungle pójdą expić)
- mniej cheaterów
- bardziej realistyczna tibia (podobno dzieki tym rybom...)
- wieksze bezpieczeństwo (bez GSów przy Dwarfen Bridge)
- mozliwosc kupywania run w sklepach
Złe strony:
- palek co 3 hity lata do sklepu po spira
- kanight nie ebdzie mógl trenic i "uzywac" ratów do wzmacniania shielda
- Trzeba ebdzie wybic mase rotów zeby zrobic BP of HMM
- przepelnione expowiska (sorce i druidzie beda chcieli runki robic...)
- brak adrenaliny zwiazanej z loorowaniem GSów itp.
- jezeli runy w sklepach bedą drogie, to druidzi i sorcowie podniosą ceny run robionych przez nich (przykładowo BP of UH w sklepie - 5K, u Druida - 4K
Ellenhorin
30-07-2005, 17:12
Dobre strony :
Po pierwsze i najwazniejsze mniej cheaterstwa
Tibia wreszcie bedzie bardziej "dynamiczna" nie bedzie stania pod depo tylko kazdy cos bedzie robil
Zle strony:
Ludzie piszacy *******y ze spear bedzie sie lamal po 1 rzucie i myslacy ze do zrobnia bp hmm bedzie trzeba pol darashi zabic -.-.
tak btw. to skad wy wiecie jak to bedzie wygladalo , aha no tak przecie wy macie kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kontaky z gmami i cipsoftem teraz rozumiem... :baby:
Gufat III
30-07-2005, 17:13
Soul Points - czyli już nie będzie można pić manasków za 300k, tak? ROTFL!
Niszczace się Speary - Może palek podczas treningu ma co chwile po spiry biegać? ROTFL!
Ropanie sie na śmieciach itp. - aha czyli nie będzie już trapów podczas wojen? ROOOOTFL!
Bites - Jedyne co w miare ujdzie... Tylko ja sobie za cholere tych robaków wyobrazić nie moge w BP.
Lurowanie - to już całkiem zabije urok gry...
juz chyba nigdy nie bede gral Palkiem X( i te soul points ?? komu to potrzebne?? lurrowanie tez zwalone pewnie bedzie ;( CipSoft zawsze zwali gre ;( X( by przynajmniej poprawili troche grafe i dorobili troche czarow dla drutka
Kiedy spytałem kolega o wrażenia na temat update, co sadzi o nadchadzącym update powiedzial mi ze ma mieszane uczucie, powiedzial ze to cos jakby tesciowa wpadla jego samochodem w przepasc (cieszy sie ze straty tesciowe i płacze po samochodzie...) ja podobnie... SUPER, mniej czitów itp, ale gra straci urok, nie bedzie emocj przy przechodzeniu przez dwarfen bridge, nie bedzie mozna palkiem trenic normalnie, bo spiry beda sie zuzywac... ehhh...
Ludzie opanujcie sie .......
Update jeszcze nie nadszedl, wiec dopiero zobaczymy jak to bedzie wygladac naprawde.
A co do tych "znikajacych spirów" to niesadze, zeby znikaly po 3 uderzeniach, a po za tym teraz bedzie sie oplacac uzywac nozy, gwiazdek i kamieni, gdyz nie beda znikac od razu, wiec moze expienie palkiem stanie bardziej oplacalne niz dotychczas.
Ale jak to bedzie naprawde to dopiero po update sie dowiemy.
Wszystko mi sie nie podoba.
Np. Luring to tez czesc gry, tak samo jak uh-trapy badz zwykle trapy. Ehh..
Podoba mi sie w tym update tylko ta jungla i nowe potworki ktore tam beda :>
master czajoh
30-07-2005, 22:36
najgorsze soul pointsy i luring...... noi uh trap. Reszta ujdzie
mi to update sie podoba, tylko sie boje ze nie ebde mógł normalnie trenic palkiem...
wg. mnie ten update popsuje Tibie.. tzn moze nie bedzie tak zle ;) :P ale! jesli kazdy spear bedzie znikac po jednym hit`cie to lipa jak nic :/ mam nadzieje ze co jakis czas bedzie sie niszczyc albo cos -.- proponuje narazie sie nie wypowiadac bo nie wiadomo jak to wyjdzie :> pogadamy o tym po Up`ie :P
shymchuck
31-07-2005, 11:32
Te zmiany to luksus dla H-Lvli
Już ktoś napisał niżej, że teraz pall hlvl niezaexpi na gsach na pohu bo mu potwór zniknie na 10hp. Ceny runek wzrosną a właśnie hlvle kupują najwięcej runek na hunty
Dobrze, że nareszcie nie będzie lurowanego GS-a pod mostem chociaż to był stały element tibii i dawał troche kilmatu w grze :P
Głupi pomysł z tą przynętą bo komu się bedzie chciało łowić ryby.
Całkowicie głupi pomysł ze znikającymi spirami bo kto zrobi sobie nową postać palka jeśli będzie musiał co kilka minut lecieć po speary do sklepu, a zazwyczaj treni się daleko od miasta :/ No chyba że zdejmie wszystko z siebie i naładuję na full spierów do ręki no ale pomysł z tym znikaniem moim zdaniem jest bezsensowny.
To tyle co mi się nei podoba
Querix of Ice
31-07-2005, 11:36
Dobre strony :
Po pierwsze i najwazniejsze mniej cheaterstwa
Tibia wreszcie bedzie bardziej "dynamiczna" nie bedzie stania pod depo tylko kazdy cos bedzie robil
Zle strony:
Ludzie piszacy *******y ze spear bedzie sie lamal po 1 rzucie i myslacy ze do zrobnia bp hmm bedzie trzeba pol darashi zabic -.-.
tak btw. to skad wy wiecie jak to bedzie wygladalo , aha no tak przecie wy macie kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kontaky z gmami i cipsoftem teraz rozumiem... :baby:
ahahahahahahhah dobrze powiedzial "pół darashi zabic" Xdddddddddddd
no wlasnie z tym sie zgodze przeciez spear nie rozwali sie po 1 - 10 rzutach bedzie bardziej wytrzymaly, a co do spul points to moze bedzie tak 40 master zabije rota i ma 1 soul point i moze zrobic jedna runke ? luuuz bedzie
slimaczek
31-07-2005, 11:37
CO złego? nic.
- Dzungla, nowe potwory itemy itd.
- Ropowanie lootbagow dla facca i koniec pulapek na rooku
- Koniec uh trapow
- Potwory będą znikać po wielkiej odległości np. gs z pohu zniknie gdzies pewno na sciezce
- Co prawda palkom speary beda sie niszczyc po jakichś 2-3 godzinach, ale za to throwing stary nie będą się rozwalać tak samo kamienie a są baardzo lekkie.
- Soul pointy, koniec farm, wystarczy pohuncić z pół godziny i sorcowie beda mieli regeneracje SP na jakies 1-2 godziny.
- Co do przynęt, w cheatach to nic nie przeszkodzi, bo w czym, wystarczy ich troche kupic, (pewno będą do kupienia za np. 3gp za 10 sztuk) i za takie 30gp mamy przynęty na 100 ryb.
Mi sie update bardzo podoba, wpierw narzekalem na soul points ale to dzieki nim wrocilem do gry duidem :]
Złe strony:
- palek co 3 hity lata do sklepu po spira
LUDZIE !!!!
Z kad wiecie ze one szybko beda znikac ? Najprawdopodobnie bedzie to dlugo trwalo boze -.-
Tak sie wkurzacie, połowa się wkurza o SP chociaż nic o nich niewie, i połowie forumowiczów odbierze to uhmakerów i niebędzie biegał knight na 20 lvlu z dsm g lags itp :) Zauważcie że Cipsoft pomyślał o tym żeby zarobić, mianowicie SP się odnawiają jak śpisz, a do spania pacc i dom =], tak więc więcej ludzi pójdzie na kupno pacca, lub przez rl money lub tibian cash co wg mnie Cip'owie powinni zalegalizować. Druga sprawa, speary są złe na trening, lepiej będzie kupić 100+ gwiazdek i sobie trenić, niedość że mają mniejszy atk to jeszcze mało ważą. Nikt narazie niewie jakie będą ceny w sklepach, i uwieżcie mi druidzi i sorsowie raczej niebędą teraz robić hmm/uh/gfb/explos/sd na sell, no może w ramach wymiany, ale będą robić dla siebie.
Mi się ogólnie podobają pomysły update, zobaczymy ile osób będzie dało rady grać bez cheatów :)
a... jeszcze skąd wiecie że "linia znikania potwora" będzie blisko na PoH'u może będzie 30 sqm w dół od DB =]
Pozdrawiam
Protector :)
31-07-2005, 12:06
Mi sie tam all podoba xD
1) Palki nie beda juz sobie nabijac skilów ;]
2) bedzie mozna sobie łatwo ropnąć loota ;]
3) Nie bedą lurowane potwory ;]
A nie podoba mi sie troche z tymi punktami ;/ bedzie trzeba sie nałazic :/ a co to przynety na ryby to "rybka" ;] Mozna isc do sklepu po miesko lub isc na jelonki i kroliki xD 8o
Gold'Ciaper
31-07-2005, 12:21
Oni ciała a ty dupy:P hehe Tak zniknie ci oczywiście , pewnie jesteś madry jak stokroć polityków polskich. Juz ty się nie bój nic ci nie zniknie , już CIpsoft wie co robi , tak samo mówie do innych , płaczecie bo tbi nie będziecie mogli tak wykożystac hauhua:P i dobrze wam tak , ja gram bez oszust nie jestem może kozak ale mam satysfakjce z własnej gry:)
nie podoba mi się to że nie wiadomo jak w praktyce będą wyglądały limity z lurowaniem,nie wiem jak będę wyglądały sp wogóle to co wiem to to że zanęta będzie a reszta to jedna wielka nie wiadoma-.-
Moim zdaniem beznadziejnym pomysłem jest destrukcja spearów, soul points oraz znikanie lurowanych potworów. Dla palka ten update oznacza game over. Jeśli trenię na cycach z 10 spearami a one znikną powiedzmy po 3h to trochę irytujące. Soul points - co ma piernik do wiatraka, czyli co ma walka z potworami do monotonnego robienia run? Czy jeśli będę chciał zrobić sobie 2 bp UHa to będę musiał druidem wyrżnąć całą Foldę? Również znikanie lurowanych potworów to porażka. Dam przykład: pójdę na posterunek cyklopów na PoHu, będzie duża grupa monstów, więc będę musiał je lurować, a za tym idzie ofc znikanie potworów. Albo GSy dla palka.
ja juz w tibie nie gra wiec nie opchodzi mnie ten update
ja juz w tibie nie gra wiec nie opchodzi mnie ten update
To po co sie wypowiadasz, jak nie masz nic do powiedzenia? OFF TOPIC!
Mi się nie podoba:
-znikanie potworów (tj koniec lurowania :( )
-chodzenie po większej ilości parceli/krzesel (to jak mam ku*** kogoś zatrapować ?)
-koniec z uhtrapem (+ dla najtów)
-znikanie spearów (nie ma to jak ciągłe udupianie pala, nie?)
-zanęta -.-
-soul pointsy (tłok na fibie się zrobi :/)
Zdawało mi się, że CIPowie nie mogą już bardziej z***ać Tibii... myliłem się
Pan Walek
31-07-2005, 13:06
ee....Jak CIPY chca tak bardzo zapobiedz lurowaniom to niech moze odgrodza POH itp. (nam na mysli co w rodzaju mostu) :confused:
ciemne dropsy
31-07-2005, 13:11
Ogolnie sux
Ulatwienie w robieniu niektorych questow -.- jezeli to co zapamietalem ze znika po dwoch ekranach potwor od spawnu to super -.- Idizemy na crus helm quest i uciekamy z gsem on znika i idizemy po crusa. Fajne! ...
Koniec z efektywnym pkowaniem w podziemiach
Koniec z wojnami
Koniec z trapowaniem
Koniec z robieniem run na jakims wysokiem gh
Koniec z duzym lowieniem
Koniec z lurowaniem
Koniec z zaskakujacymi w pvp skillami low lvli.
Koniec z iloscia capa i paladyna.
Koniec z duzym expem paladyna na pohu
No ale sa tez plusy...
Koniec z plaga runemakerow na macro
Koniec z Blokowaniem dp
Koniec z Durnym bieganiem po piramidach podczas pkowania w ank
Nowy teren...
ee....Jak CIPY chca tak bardzo zapobiedz lurowaniom to niech moze odgrodza POH itp. (nam na mysli co w rodzaju mostu) :confused:
To bylo by najlepsze ... oddzielic poh pasmem gorskim , dupnac jeden most przez gory i po lurowaniu gs'ow ... W kopalniach dac rampy i juz po lurowaniu guardow :/ ja tam sie ciesze jak z kazdego update bo w niesie pewnei duzo wiecej dobrego niz nam sie wszystkim wydaje ...
Marcin Popi
31-07-2005, 13:38
Cipsoft za bardzo chcę urealnić Tibię, i to mnie wkurza.
Łowienie - sux
Speary - sux (współczuje paladynom)
Souls Pointy - jeszcze bardziej sux (n/c)
Nie wiem jak was, ale Cipsoft za bardzo mnie zaczyna już wkurzać. Dlaczego oni ciągle myślą o Paccach, dając im nowe tereny!?!? A co z nami faccami, my się już nie liczymy do Tibii?????? Nie dość, że Paccowie rządzą miastami, to jeszcze mają więcej terenów. n/c ;(
Pan Walek
31-07-2005, 14:12
ehm..Ej pacce chyba za to placa zeby miec wieksze tereny plywac statkami itp. a wlasnie o to chodzi zebys na poczatku byl facc gral i poznal uroki tej gry ale bez pacc nie poznasz wszystkich urokow :P :p
Cipsoft za bardzo chcę urealnić Tibię, i to mnie wkurza.
Łowienie - sux
Speary - sux (współczuje paladynom)
Souls Pointy - jeszcze bardziej sux (n/c)
Nie wiem jak was, ale Cipsoft za bardzo mnie zaczyna już wkurzać. Dlaczego oni ciągle myślą o Paccach, dając im nowe tereny!?!? A co z nami faccami, my się już nie liczymy do Tibii?????? Nie dość, że Paccowie rządzą miastami, to jeszcze mają więcej terenów. n/c ;(
LOL ... Nie placisz to czego sie spodziewasz ...W tibii jak w zyciu , placisz zeby miec lepiej. Cies
Nie podoba mi się tylko anty-lurerstwo :\
Lurowanie to cześć gry ... ta adrenalinka jak sie zobaczy 3 gsy .... UCIEKAJ !
A tak to już można spokojnie wszędzie iść - Robić map-clicki ....
AFKOWAĆ WSZĘDZIE GDZIE POPADNIE ! (Non-pvp) !
Przeciez teraz nawet niedaleko orc-fortress bedzie mozna afkowac ! WSZĘDZIE ! Poprostu zwalili sprawe ....
najgorsze to to że spery mają znikać (no chyba że po jakimś 10 razie)
Ale jak co 1 rzut to normalnie wyjde z siebie i stane obok
;( ;( ;( ;( ;(
Marcin Popi
31-07-2005, 15:11
ehm..Ej pacce chyba za to placa zeby miec wieksze tereny plywac statkami itp. a wlasnie o to chodzi zebys na poczatku byl facc gral i poznal uroki tej gry ale bez pacc nie poznasz wszystkich urokow :P :p
Tak wiem o tym, ale mogli by dać jakiś teren ;)
zwiastun ciemnosci
31-07-2005, 15:15
X( X( X( X( X( ;( to up date popsuje kompletnie całą grę jakeś soul pointsy jak ja se uhy bede robic?! X( ryby też zbesztane na szczeście gram knightem :wiking: :p ale co powie na to pall? CIPy besztają grę :kat:
mozesz to napisać po polsku? bo jakos cie nie rozumiem co to jest
up date? pisze sie update, uhy normalnie bedziesz se robic dzieciaku tylko ze expic bedziesz musial, a mam pytanie jak to mozliwe ze jestes knightem
a robisz uhy?
Moim zdaniem beznadziejnym pomysłem jest destrukcja spearów, soul points oraz znikanie lurowanych potworów. Dla palka ten update oznacza game over. Jeśli trenię na cycach z 10 spearami a one znikną powiedzmy po 3h to trochę irytujące. Soul points - co ma piernik do wiatraka, czyli co ma walka z potworami do monotonnego robienia run? Czy jeśli będę chciał zrobić sobie 2 bp UHa to będę musiał druidem wyrżnąć całą Foldę? Również znikanie lurowanych potworów to porażka. Dam przykład: pójdę na posterunek cyklopów na PoHu, będzie duża grupa monstów, więc będę musiał je lurować, a za tym idzie ofc znikanie potworów. Albo GSy dla palka.
jeszcze nie wiadomo jak daleko mozna lurnac zeby nie zniknol wiec wiesz badz cicho jak chcesz to powiedz na jakim swiecie grasz byc moze na Aldorze/Morganie/Galanie to ci GS'a zluruje i szybko zmienisz zdanie co do tego lurowania :P
Ziomisław
31-07-2005, 20:59
Mam pytanie , czy up date coś zepsuje knightowi?? Wydaje mi się , że
uczyni go najmocniejszą profesją w całej grze. Czy soul points będą obejmować także rycerza w na przykład treningu skilli?? Nie licze m lvl bo knightowi to 4 potrzebny a dalej to hulaj dusza :].
@up:
Własnie, że nie. Knightowi jest potrzebny 6 poziom magiczny, bo explo bardzo duzo daje ;). A jezeli chodzi o samo UH'anie się to 4 mlvl.
@topic:
Raczej wszystko mi się podoba, bo jestem Knightem i nie mam nic do stracenia.
Współczuje Druidom, Sorcererom i Paladynom.
Ziomisław
31-07-2005, 21:18
@up:
Własnie, że nie. Knightowi jest potrzebny 6 poziom magiczny, bo explo bardzo duzo daje ;). A jezeli chodzi o samo UH'anie się to 4 mlvl.
@topic:
Raczej wszystko mi się podoba, bo jestem Knightem i nie mam nic do stracenia.
Współczuje Druidom, Sorcererom i Paladynom.
No to kurcze wracam do tibii :P.
Ale trzeba grać z umiarem :).
Nie podoba mi się tylko anty-lurerstwo :\
Lurowanie to cześć gry ... ta adrenalinka jak sie zobaczy 3 gsy .... UCIEKAJ !
A tak to już można spokojnie wszędzie iść - Robić map-clicki ....
AFKOWAĆ WSZĘDZIE GDZIE POPADNIE ! (Non-pvp) !
Przeciez teraz nawet niedaleko orc-fortress bedzie mozna afkowac ! WSZĘDZIE ! Poprostu zwalili sprawe ....
Jak dla mnie możesz afkować całymi dniami tylko ciekawe skąd weźmiesz soul poinsty ;)
Gatho Gokhinin
31-07-2005, 21:28
Ziomisław, dopiero mówiłeś, że już więcej nie będziesz grał w tibię B):DHeh Knight jednak będzie miał najlepiej (dobrze, że wybrałem tą profesje ^^), ale proszę, nie zakładajcie juz więcej tematów o plusach i minusach updata (to tak na przyszłość)
Ziomisław, dopiero mówiłeś, że już więcej nie będziesz grał w tibię B):DHeh Knight jednak będzie miał najlepiej (dobrze, że wybrałem tą profesje ^^), ale proszę, nie zakładajcie juz więcej tematów o plusach i minusach updata (to tak na przyszłość)
ja *******e! a co straci w tym updacie sorc/drut? nic bo przecie tak czy tak msuza expic, no chyab ze mowicie o uhmakerach ktorych macie na multicliencie-.-
ja *******e! a co straci w tym updacie sorc/drut? nic bo przecie tak czy tak msuza expic, no chyab ze mowicie o uhmakerach ktorych macie na multicliencie-.-
Sorc/drut straci np wtedy, gdy uczciwy gracz, mający lagi, nie może expic w tym momencie...tym samym nie ma SP do robienia runów :/
Sorc/drut straci np wtedy, gdy uczciwy gracz, mający lagi, nie może expic w tym momencie...tym samym nie ma SP do robienia runów :/
teoretycznie jak masz lagi to nie powinienes wogole sie logowac, a czemu? bo duze prowdopodobienstwo deda
teoretycznie jak masz lagi to nie powinienes wogole sie logowac, a czemu? bo duze prowdopodobienstwo deda
Ja nie widze żadnego prawdopodobieńsrtwa deda stojąc sobie pod dp/domkiem, bacznie obserwując co się dookoła dzieje ;P Napisałeś tak jakbyś wyelimonował możliwośc grania w Tibię ze słabym łączem :P
Ja nie widze żadnego prawdopodobieńsrtwa deda stojąc sobie pod dp/domkiem, bacznie obserwując co się dookoła dzieje ;P Napisałeś tak jakbyś wyelimonował możliwośc grania w Tibię ze słabym łączem :P
nie? moze na non pvp tak, ale na pvp to jest duze prawdopodobienstwo-.-
nie? moze na non pvp tak, ale na pvp to jest duze prawdopodobienstwo-.-
Jak masz 8 lev i nie umiesz grać to może i jest...
Jak masz 8 lev i nie umiesz grać to może i jest...
stary, ale jak masz lagi to stoisz pod tym domkiem, dostajesz poteznego laga podchodzi pk i sdkuje cie i tu w sumie nei ma nic do rzeczy czy umiesz grac czy nie -.-
Blind Guardian
31-07-2005, 21:48
-Soul Pointy - super rzecz, wreszcie wywali to z gry mc (ide sobie ostatnio w kazz z lowiska na tej gorze i w korytarzu 4x3 z dwoma schodami stalo 6 uh makerow, to dla mnie przesada)
-Znikanie spearow - paladynom i tak skill rosnie duzo szybciej niz knighta wiec to jest dobre utrudnienie (gorzej z nonpvp, na ktorym gram)
Ziomisław
31-07-2005, 21:58
hehe spoko :] sory dla całego forum ( jeszcze dzisiaj was przeklinałem:P ) i obiecuje ze nie bede juz zakladal durnych topiców ;)
stary, ale jak masz lagi to stoisz pod tym domkiem, dostajesz poteznego laga podchodzi pk i sdkuje cie i tu w sumie nei ma nic do rzeczy czy umiesz grac czy nie -.-
Jak dostajesz poteznego laga to wciskasz exit i od razu Cie wylogowuje..wystarcza lekkie lagi i nie masz co expic sorcem, ty chyba tego nie wiesz bo wygląda na to że nigdy nim nie grałeś. Nie chodzi mi o takie lagi że co 15 sekund widzisz że cokolwiek się rusza -.-
Jak dostajesz poteznego laga to wciskasz exit i od razu Cie wylogowuje..wystarcza lekkie lagi i nie masz co expic sorcem, ty chyba tego nie wiesz bo wygląda na to że nigdy nim nie grałeś. Nie chodzi mi o takie lagi że co 15 sekund widzisz że cokolwiek się rusza -.-
no zdziwilbys sie -.-
Kumpel tutor...
00:24 xxxxx: An open test server, which is open to all players, is not planned.
To mówi samo za siebie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.