Pokaż pełną wersje : Slub
Krystian Pal
30-07-2005, 13:04
MAm problem.Chce sie ozenic i nie wiem czy jak nie bede miec pacca to moge sie ozenic.Co sie zmienia po slubie,i jezelibede mógl sie ozenic to czy bedziemy mieli wspólne depo?
Teddy Burn
30-07-2005, 13:07
Nie trzeba miec pacc, nie bedzie wspolnego depa -..-
TheNatoorat
30-07-2005, 13:20
Po ślubie będziecie mężem i żoną.
To wszystko.
MAm problem.Chce sie ozenic i nie wiem czy jak nie bede miec pacca to moge sie ozenic.Co sie zmienia po slubie,i jezelibede mógl sie ozenic to czy bedziemy mieli wspólne depo?
Skąd wy takie pomysły bierzecie??!!?? Za chwile wyleci z pytaniem "Za ile po ślubie będzie dziecko?". A małżeństwem można być nawet bez ślubu jak się chce :]
Pogromca loli
30-07-2005, 14:53
Jedno slowo.... LOL :P
W Tibi slub jest tylko umowny i nie prowadzony przez CIP-soft ,ew. Game master'ów [?tak to sie odmienia ?] .Pacc Ci nie potrzebny :p
Ten pomysl z wspolnym dp mnie zaciekawil...... tak bardzo ze nie moge przestac sie ~>:D<~
Czego to ludzie nie wymyślą.
Darth Ryba
30-07-2005, 16:51
Ja jestem juz w tych sprawach doswiadczony. Ślub robisz sobie tak dla jaj ale jesli kogos spoko zaprosisz to moze beda nawet dobre prezenty :p .Wspolnego depa niebedzie. Po pierwsze musisz kupic obraczki. Po drugie znalesc sobie jakies fajne miejsce na slub ( moze byc w carlin tam gdzie sie dostaje lemoniade). Po trzecie musi byc ksiadz. Po czwarte DUŻO ŻARCIA :evul: .Moze byc jeszcze jakas orkiestra. Wystarczy troche ustroic i życze udanej zabawy!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.